Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaa__ είπε:

@annie!Ηταν καφε ροζ Δευτέρα και καφε την Τρίτη το πρωί. Εχει τυχει σε καποια; Και αν ναι μετα απο ποσες μερες δείχνει θετικο? Δε νομίζω αλλα οπως και να χει αν δεν αδιαθετησω μέχρι Παρασκευή θα κανω τέστ . Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας

Η ξαδέρφη μου είχε τα ιδια υγρα οπως εσυ και 11 μερες μετα εκανε τεστ και ηταν θετικο

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!
Μόλις βγήκαν και τα δικά μου αποτελέσματα από την καλλιέργεια κολπικού υγρού.
Μυκητιασική κολπίτιδα Candida.. 😮‍💨θα μιλήσω με το γιατρό το απόγευμα για να δω τι θα μου δώσει για θεραπεία. Η καλλιέργεια ούρων μου είπαν θα βγει αύριο. Αν και εκεί νομίζω θα είμαι καθαρή.

Πρώτη φορά στη ζωή μου το παθαίνω αυτό, αλλά όπως φαίνεται για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.. 😅
Το έχει πάθει καμιά σας; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!
Μυκητιασική κολπίτιδα Candida.. 😮‍💨θα μιλήσω με το γιατρό το απόγευμα για να δω τι θα μου δώσει για θεραπεία. Η καλλιέργεια ούρων μου είπαν θα βγει αύριο. Αν και εκεί νομίζω θα είμαι καθαρή.

Πρώτη φορά στη ζωή μου το παθαίνω αυτό, αλλά όπως φαίνεται για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.. 😅
Το έχει πάθει καμιά σας; 

Εγώ κορίτσι μου στην πρώτη μου  ελεύθερη επαφή ! Μια και μοναδική φορά στη ζωή μου κόλλησα κολπίτιδα! Πήραμε αντιβίωση και οι δύο για λίγες μέρες.. έφυγε και μια Χαρούλα, δεν είναι κάτι ανησυχητικό..

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@annie!Ηταν καφε ροζ Δευτέρα και καφε την Τρίτη το πρωί. Εχει τυχει σε καποια; Και αν ναι μετα απο ποσες μερες δείχνει θετικο? Δε νομίζω αλλα οπως και να χει αν δεν αδιαθετησω μέχρι Παρασκευή θα κανω τέστ . Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας

Εάν ήταν εμφύτευσης κ σήμερα να κανεις θα είναι θετικό. Η χοριακη αυξάνει στο αίμα με την εμφύτευση κ στα ούρα φαίνεται 2 μέρες μετά..

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Το έχει πάθει καμιά σας; 

Καλέ τίποτα δεν είναι!! Εγώ εδώ το αγαπημένο μου🤣🤣🤣 Έχω πάθει άπειρες φορές… Θα σου δώσει υπόθετα και/ή κρεμουλα κ σε 3-4 μέρες θα είσαι περδίκι!! Οι πλύσεις με χαμομήλι θα σε ανακουφίσουν μέχρι να πιάσει η θεραπεία.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ κορίτσι μου στην πρώτη βιοχημική έκανα ωορρηξία λίγο αργότερα, ενώ μετά τη βιοχημική του Οκτώβρη, έκανα ωορρηξία αρκετά νωρίτερα. Αλλά εγώ γενικά δεν είχα ποτέ σταθερό κύκλο. Καλό βόλι θα ευχηθώ 🥰🙏

Ναι από ότι καταλαβαίνω και από τα λεγόμενα της @Iris9 δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Ας ελπίσουμε ότι την πετύχαμε 😅

Δημοσίευση

@evaa__ εγω κορίτσι μου στην πρώτη μ εγκυμοσύνη. Ειχα καφε για 3 μερες ελεγα τωρα θα ρθει μετα θα ρθει, σε σημείο όμως π φορουσα σερβιετα. Ειχα ολη τη μερα δηλαδή αρκετα. Πήρα τ γιατρό γτ περιμενα να δω αιμα κανονικα για να ξεκινήσω αγωγη για εξωσωματικη κ μ λεει κανε μια χοριακη. Έκανα κ ηταν 78 μοναδες. Πήγα από τ ιατρείο μ εκανε μια ενεση προγεστερονης, ξεκινησα κ κολπικά υποθέτα πρωί μεσημέρι βραδυ κ σταμάτησαν. Τωρα εσύ αν έχεις μικρή ωχρινικη φάση και έχεις στο άσχετο καφε πρέπει λίγο να τ κοιτάξεις μήπως έχεις χαμηλή προγεστερονη. Αν έκανες ωορηξια 15η μερα τ κύκλου τ πιο νωρίς π θα σ έρθει περιοδος είναι 12 μερες μετα κ τ πιο αργό 16 μερες μετα. Πιο νωρίς η πιο αργά μπορεί να υποδηλώνει ότι πρέπει να παρακολουθήσεις την προγεστερονη σου.

@melitiniღ ναι εγώ! Γενικότερα έχω ανα διαστήματα μια ευαισθησία στις κολπίτιδες. Όπως σ είπαν τ κορίτσια η θα σ δώσει αγωγη σε χάπι η κολπικά υπόθετο για άμεση ανακούφιση μπορεί κ κρεμα. Εμενα συνηθως μ δινει μια κρέμα μαζί με υπόθετο κολπικο. Δ ειναι κάτι. Θα ανακουφιστείς άμεσα.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εγώ κορίτσι μου στην πρώτη μου  ελεύθερη επαφή ! Μια και μοναδική φορά στη ζωή μου κόλλησα κολπίτιδα! Πήραμε αντιβίωση και οι δύο για λίγες μέρες.. έφυγε και μια Χαρούλα, δεν είναι κάτι ανησυχητικό..

Εεε κι εγώ από την επαφή την έπαθα μη νομίζεις.. γενικά παθαίνω κυστίτιδες, αλλά τώρα μετά την εγκυμοσύνη και την απόξεση που έκατσε αυτό. Παίζει να μου δώσει δηλαδή ο γιατρός θεραπεία και για το σύζυγο; Υπάρχει περίπτωση να είχε αυτός κανένα μικρόβιο και να μου το κόλλησε; 🤔

στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλέ τίποτα δεν είναι!! Εγώ εδώ το αγαπημένο μου🤣🤣🤣 Έχω πάθει άπειρες φορές… Θα σου δώσει υπόθετα και/ή κρεμουλα κ σε 3-4 μέρες θα είσαι περδίκι!! Οι πλύσεις με χαμομήλι θα σε ανακουφίσουν μέχρι να πιάσει η θεραπεία.

🤣🤣🤣 ααα εσύ είσαι fan του συγκεκριμένου μύκητα δηλαδή.. ωραία, ωραία.. 
Πλύσεις με χαμομήλι κάνω ναι! κυρίως πρωί, βράδυ.. για να μπορέσω λίγο να περιορίσω τη φαγούρα και τα υγρά.
Οπότε λες δεν παίζουν τα χάπια.. με υπόθετα και κρέμες γίνεται η δουλίτσα..👍

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Το έχει πάθει καμιά σας; 

Καλησπέρα κορίτσι μου εγω παθαινα συνεχεια κολπιτιδα και χρησιμοποιουσα κρεμες υποθετα κολπικες πλυσεις και καποια χαπια για 7 μερες..

παιζει μεγαλο ρολο το ph του κολπου σε τετοιες περιπτωσεις..! 

σταματησα να κανω πλυσεις με σαπουνακια ευαισθητης περιπχης οπως λακτασιτ κτλ και επανηλθα στα φυσιολογικα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εεε κι εγώ από την επαφή την έπαθα μη νομίζεις.. γενικά παθαίνω κυστίτιδες, αλλά τώρα μετά την εγκυμοσύνη και την απόξεση που έκατσε αυτό. Παίζει να μου δώσει δηλαδή ο γιατρός θεραπεία και για το σύζυγο; Υπάρχει περίπτωση να είχε αυτός κανένα μικρόβιο και να μου το κόλλησε; 🤔

Πλύσεις με χαμομήλι κάνω ναι! κυρίως πρωί, βράδυ.. για να μπορέσω λίγο να περιορίσω τη φαγούρα και τα υγρά.

Δεν ξέρω αν σου το κόλλησε , λίγη σημασία έχει.. θα πάρεις αυτά που θα σου πει ο γιατρός και θα φύγει γρήγορα! Δε χρειάζεται και επανέλεγχος!

Απλά νομίζω καλώς που δίνουν αγωγή και  στον σύζυγο!

Δημοσίευση

@Diwni @Σοφία21 ααα βλέπω τελικά πολλές στο club της κολπίτιδας..! 😄
Εμένα η πρώτη φορά και ελπίζω και η τελευταία.
@flowerv θα μιλήσω μαζί του το απόγευμα και ότι μου δώσει.. απλά αν δε μου δώσει κάτι για το σύζυγο φοβάμαι την επαναμόλυνση, κατάλαβες. Γιατί κι αυτός έχει θέμα με χρόνια προστατίτιδα και λέω μήπως κάτι έγινε τώρα που είχαμε καιρό να συνευρεθούμε.. 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Εγώ είχα Σάββατο το ροζ καφέ κ Πέμπτη η χοριακή ήταν 600 οπότε πιστεύω ότι κ αύριο να κάνεις θα δείξει 😊

Δημοσίευση

@melitiniღολα αυτά τ βακτήρια βρίσκονται στον κόλπο σε φυσιλογικα πλαισια. Μερικές φορές λογο αγχους, ζεστης, επαφης κτλ κανουν ενα μπαμ. Εγω ειχε ενα καλοκαιρι π πάθαινα συνέχεια πριν πολλά πολλά χρόνια. Είχε χρονιές π σε έντονο στρες με έπιανε πάλι. Και μερικες φορες τ πάθαινα λογο ένδυσης. Μερικές μέρες στη δουλειά π ειχε πολύ πολύ κρύο φορουσα εσωθερμικο γτ δουλεύω βαρδιες και κανω κ νυχτα κ πολλές φορές χρειάζεται να βγω κ εξω. Οπότε σε κάτι μείον εβαζα εσωθερμικο. Τι έκανα η έξυπνη? Εκανα τ ντουζακι μ ντυνόμουν κ πηγαινα δουλειά. Υγρασία κ ζεστη δηλαδη...ΜΠΑΜ... Κολπίτιδα. Μέχρι π τ πήρα χαμπάρι κ σταμάτησαν.

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εξαρτάται από το γιατρό. Κ χάπια έχω πάρει ανά διαστήματα αλλά κ ένα κολπικό υπόθετο δυνατό έχω καθαρίσει. Δόξα τω Θεω έχω χρόνια να πάθω 💪🏻💪🏻💪🏻!! Βέβαια πλέον ξέρω κ προσέχω πχ αν πάρω αντιβίωση την έχω στο τσεπάκι κ παίρνω υπόθετα γαλακτοβακιλους για να τη γλυτωσω. Από εκεί σώθηκα..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Diwni @Σοφία21 ααα βλέπω τελικά πολλές στο club της κολπίτιδας..! 😄
Εμένα η πρώτη φορά και ελπίζω και η τελευταία.
@flowerv θα μιλήσω μαζί του το απόγευμα και ότι μου δώσει.. απλά αν δε μου δώσει κάτι για το σύζυγο φοβάμαι την επαναμόλυνση, κατάλαβες. Γιατί κι αυτός έχει θέμα με χρόνια προστατίτιδα και λέω μήπως κάτι έγινε τώρα που είχαμε καιρό να συνευρεθούμε.. 

Ναι κορίτσι μου εγώ είμαι πολύ υπέρ και για τον σύζυγο! Ρώτησε το γιατρό σου !

Δημοσίευση

@melitiniღ αα welcome to the club! πολλές φορές είχα μύκητες και πολλές βγάζουν και στην εγκυμοσύνη γιατί διαταράσσεται το ph του κόλπου. Εμένα με βοηθάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μετά την περίοδο και μετά από επαφή αν νιώθω περίεργα τα eva intima gel για επαναφορα του ph του κόλπου. Όπως και τα προβιοτικά σε συχνή βάση. Γιαούρτια επίσης. Δεν είναι κάτι, θα κάνεις τη θεραπεία σου και όλα καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εξαρτάται από το γιατρό. Κ χάπια έχω πάρει ανά διαστήματα αλλά κ ένα κολπικό υπόθετο δυνατό έχω καθαρίσει. Δόξα τω Θεω έχω χρόνια να πάθω 💪🏻💪🏻💪🏻!! Βέβαια πλέον ξέρω κ προσέχω πχ αν πάρω αντιβίωση την έχω στο τσεπάκι κ παίρνω υπόθετα γαλακτοβακιλους για να τη γλυτωσω. Από εκεί σώθηκα..

η αλήθεια είναι ότι μου έδωσαν αντιβίωση μετά την απόξεση, οπότε σε συνδυασμό με την εγκυμοσύνη μπορεί να έπαιξε και αυτό το ρόλο του..!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η melitiniღ είπε:

η αλήθεια είναι ότι μου έδωσαν αντιβίωση μετά την απόξεση, οπότε σε συνδυασμό με την εγκυμοσύνη μπορεί να έπαιξε και αυτό το ρόλο του..!!!

Ναι μετά την απόξεση παθαίνεις πιο εύκολα κολπιτιδα ..από το ξύσιμο...τα εργαλεία που βάζουν κλπ. Και εγώ είχα πάθει!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αν δεν πήρες προβιοτικά με την αντιβίωση μπορεί να το έπαθες κ από αυτό! Εχε το στο νου σου για επόμενη φορά αν χρειαστεί σε οποιαδήποτε αντιβίωση 

Δημοσίευση

@Diwni Αυτο σκέφτηκα μήπως αυτος ο κύκλος είναι πιο μεγάλος επειδή εκανα πιο αργά ωορρηξία. Γενικα ωορηξια κανω νωρις 12 η μερα αλλα τωρα εγινε πιο αργά. Σημερα θεωρητικά είμαι 12 μτω. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει και εννοείται θα το κοιταξω αν χρειαστει. Μου εχουν τελειώσει και τα τεστ ελεος οταν δεν τα χρειαζομαι τα εχω με το τσουβαλι 😂

Δημοσίευση

Καταλαβαίνω τι λες οτι εφοσον εγινε πιο αργα ωορρηξία θα παει αντίστοιχα και η ωχρινικη.Το πιο λογικό αυτο να συμβαίνει. Εμενα με προβλημάτισε που ειχα τα καφε ροζ υγρα προχθες και χθες και από τότε τπτ.

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Αν δεν πήρες προβιοτικά με την αντιβίωση μπορεί να το έπαθες κ από αυτό! Εχε το στο νου σου για επόμενη φορά αν χρειαστεί σε οποιαδήποτε αντιβίωση 

Κορίτσι μου τι σας είπε ο γενετιστής?

Εάν θέλεις να τα μοιραστείς μαζί μας !

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καταλαβαίνω τι λες οτι εφοσον εγινε πιο αργα ωορρηξία θα παει αντίστοιχα και η ωχρινικη.Το πιο λογικό αυτο να συμβαίνει. Εμενα με προβλημάτισε που ειχα τα καφε ροζ υγρα προχθες και χθες και από τότε τπτ.

παντως και μια γνωστή μου τα είχε αυτά και τελικά ήταν έγκυος. Ειχε πάρει τον γιατρό της για να του πει τι συμβαίνει και της λέει κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης πρώτα να αποκλείσουμε εγκυμοσύνη και βλέπουμε στη συνέχεια. Έπαθε σοκ οταν είδε το θετικό τεστ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...