Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια πήγε ο αρραβωνιαστικός μου και μου πήρε με έπεισε να ξανακάνω..

Αρνητικό άρα το χθεσινό ίσως ήταν ελλατωματικό..! 

Δεν πειράζει δεν τα παραταμε ουτε πεφτουμε.. θα ξαναπροσπαθήσουμε 

image.jpg

Δεν πειράζει αγάπη μου, τον επόμενο μήνα με το καλό!! Θύμισε μου πηγές πρόσφατα ενδοκρινολόγο για το ΣΠΩ; Μιλήσατε ότι προσπαθείτε για παιδάκι;

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Katiana1987 χρόνια πολλά με υγεία και όμορφες στιγμές με την αγαπημένη σου κορούλα και αγαπημένους ανθρώπους 🥰

@Mantarini καλό love zone κορίτσι!! Συνήθως ποτέ κανείς ωορρηξία; 14η μέρα μου ακούγεται γόνιμη γενικά! 

Ποιες άλλες είναι για να κάνουν τεστακι από βδομάδα; 

Εγώ άντε να κάνω και 2η χοριακη να φύγει ένα πρώτο άγχος. Αν και νομίζω μετά θα έρθει μεγαλύτερο με τους υπερήχους. Τεσπα παμε και βλέπουμε 🤞🏼🙏🏼

Όλα καλά θα πάνε μωρό μου αυτή τη φορά!! Πώς είσαι από συμπτώματα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Δεν πειράζει αγάπη μου, τον επόμενο μήνα με το καλό!! Θύμισε μου πηγές πρόσφατα ενδοκρινολόγο για το ΣΠΩ; Μιλήσατε ότι προσπαθείτε για παιδάκι;

Ναι ναι κοριτσι μ καναμε ορμονολογικο ελεγχο εχω ξεκινησει φυλικο οξυ και τα inofert..

Δημοσίευση

@evaa__ έχεις κάτι από συμπτώματα, πώς νιώθεις γενικά; 

@annie! μου, τα γνωστά, κούραση νύστα όλη μέρα, ήπια τραβήγματα, πείνα αλλά μόλις φάω φουσκώνω σχετικά γρήγορα και το στήθος ευαίσθητο. Εσύ πως είσαι ποτέ έχεις γιατρο; 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια παραμονή περιοδου σημερα!!! Αν δεν έρθει και αυριο Τρίτη πρωί θα κάνω δεν θα αντέξω να περιμένω άλλο... έχω σκάσει 

Εύχομαι να εχεις θετικό κορίτσι μου.. 🤞🏼🤞🏼

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

@Katiana1987 Χρόνια πολλά κοπέλα μου!! θα ευχηθώ ότι επιθυμεις.. αν και το βλέπω στην αγκαλιά σου!! Υγεία και αγάπη στη ζωή σου!! 

@Σοφία21 ενώ το clearblue φαίνεται αχνό θετικό η ταινία είναι αρνητική.. περίμενε λίγες μέρες και επανέλαβε.. ή κάνε μια χοριακή να είναι πιο ξεκάθαρο.

κορίτσια οι υπολοιπες πως είστε;;  Εγώ νιώθω ότι μπαίνω σε love zone σιγά σιγά 14η μέρα του κύκλου σήμερα... μακάρι να έφτιαξε ο κύκλος μου και να κάνω στις σωστές μέρες ωορρηξία... είδομεν

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

@Katiana1987 χρόνια πολλά με υγεία και όμορφες στιγμές με την αγαπημένη σου κορούλα και αγαπημένους ανθρώπους 🥰

@Mantarini καλό love zone κορίτσι!! Συνήθως ποτέ κανείς ωορρηξία; 14η μέρα μου ακούγεται γόνιμη γενικά! 

Ποιες άλλες είναι για να κάνουν τεστακι από βδομάδα; 

Εγώ άντε να κάνω και 2η χοριακη να φύγει ένα πρώτο άγχος. Αν και νομίζω μετά θα έρθει μεγαλύτερο με τους υπερήχους. Τεσπα παμε και βλέπουμε 🤞🏼🙏🏼

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου!!!

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια τι φάση; Είμαι 23η μέρα..περιμένω την Παρασκευή! Χθες το πρωί ξεκίνησε να με πονάει το στήθος και τώρα το απόγευμα είχα πολλά καφέ..δεν μου έχει ξανατύχει..τι φρικες τρωει ο κύκλος 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Ρε κορίτσια τι φάση; Είμαι 23η μέρα..περιμένω την Παρασκευή! Χθες το πρωί ξεκίνησε να με πονάει το στήθος και τώρα το απόγευμα είχα πολλά καφέ..δεν μου έχει ξανατύχει..τι φρικες τρωει ο κύκλος 

Μήπως εμφύτευσης;;!! 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κάποια ανωμαλία του κύκλου;; Κάποια κυστουλα που έσπασε;; Παρακολούθησε το πώς θα πάει 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μήπως εμφύτευσης;;!! 

Λες; Θα δω πως θα πάει και τις επόμενες μερες!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κάποια ανωμαλία του κύκλου;; Κάποια κυστουλα που έσπασε;; Παρακολούθησε το πώς θα πάει 

Χμ γενικά μπορεί να έχω λίγα καφέ 1-2 μέρες πριν την περίοδο..τώρα ήταν πολλά και αρκετές μέρες πριν..όσο για κύστη δεν νομίζω γιατί έκανα υπέρηχο αυτόν τον μήνα και δεν είχα κάτι.. θα δούμε ναι :) 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Με πέταξε αρχική στο τικ τοκ μια κοπέλα που κάνει τεστ εγκυμοσύνης 🤣🤣 Εντωμεταξυ αλήθεια δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοια πραγματα στο τικ τοκ

..λέτε το σύμπαν να θέλει να μου δείξει κάτι;🤣

Τώρα από βδομάδα δεν αναμένεις;;! 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!

Εδώ & πόσες μέρες τώρα ο πόνος κάτω δεξιά χαμηλά δεν λέει να περάσει με τπτ.. έχω αρχίσει να ανησυχώ, νομίζω ότι μπορεί να είναι κάποια λοίμωξη γιατί μέσα στην εβδομάδα είχα αίσθημα καύσου και άρχισα να παίρνω τα χαπάκια που μου έχει δώσει η γυναικολόγος μου για τέτοιες περιπτώσεις. 

Η ουρολοίμωξη έχω την αίσθηση ότι πέρασε, αυτή η ενόχληση γιατί δεν περνάει; Σκέφτομαι να την πάρω τηλέφωνο μήπως μέσα στην εβδομάδα μπορέσει να με δει.. και να με βάλει να κάνω και εξετάσεις ούρων βασικά.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@evaa__ έχεις κάτι από συμπτώματα, πώς νιώθεις γενικά; 

@annie! μου, τα γνωστά, κούραση νύστα όλη μέρα, ήπια τραβήγματα, πείνα αλλά μόλις φάω φουσκώνω σχετικά γρήγορα και το στήθος ευαίσθητο. Εσύ πως είσαι ποτέ έχεις γιατρο; 

Κουρασμένη🤣🤣🤣 Βέβαια να είναι καλά ο αντρουλης μου κάθησε με τα μικρά μια ωριτσα το απόγευμα κ μ έστειλε για ύπνο… Άλλος άνθρωπος φίλη!!! Την άλλη Δευτέρα έχω γιατρό.

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Με πέταξε αρχική στο τικ τοκ μια κοπέλα που κάνει τεστ εγκυμοσύνης 🤣🤣 Εντωμεταξυ αλήθεια δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοια πραγματα στο τικ τοκ

..λέτε το σύμπαν να θέλει να μου δείξει κάτι;🤣

Πάντως εγώ σε αυτό τον κύκλο ήθελα να κάνω τεστ από Παρασκευή (Περίοδο περίμενα βάσει ημερολογίου Πέμπτη αλλά πιστεύω πως έκανα νωρίτερα ωορρηξία κ ανέμενα την Τρίτη) να μην στα πολυλογώ ενώ το προσπάθησα δεν κατάφερα να πάρω τεστ νωρίτερα κ πήρα  Τρίτη πρωί κ τσούπ να το!!! Στο εύχομαι φίλη μου !!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου 🌹

@Naty_ αναμένουμε για την χοριακη σου σήμερα ❣️❣️❣️

@melitiniღ κορίτσι μου μήπως να κλείσεις ραντεβού να πας να σε δει;; δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου. 

@marinamanoulitsa λες να είναι κάποιο μνμ;; 🤭🤭🤭

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφη παρεούλα μου..!
@Tina23 κορίτσι μου η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα γιατί και σήμερα το πρωί, συγγνώμη για την περιγραφή, αλλά στο σκούπισμα είχα μεγάλη ποσότητα από πηκτά γαλακτώδη υγρά. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανα δει η αλήθεια είναι, το καλό είναι θεωρώ ότι δεν είναι κίτρινα και δεν έχουν άσχημη οσμή.
Θα πρέπει όμως να επικοινωνήσω από ότι φαίνεται με τη γυναικολόγο μου. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω εξετάσεις ούρων και κολπικού υγρού. Το θέμα είμαι ότι κι αυτή δυσεύρετη είναι.. δεν μπορείς να βρεις εύκολα ραντεβού γιατί δουλεύει μόνο πρωί.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα όμορφη παρεούλα μου..!
@Tina23 κορίτσι μου η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα γιατί και σήμερα το πρωί, συγγνώμη για την περιγραφή, αλλά στο σκούπισμα είχα μεγάλη ποσότητα από πηκτά γαλακτώδη υγρά. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανα δει η αλήθεια είναι, το καλό είναι θεωρώ ότι δεν είναι κίτρινα και δεν έχουν άσχημη οσμή.
Θα πρέπει όμως να επικοινωνήσω από ότι φαίνεται με τη γυναικολόγο μου. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω εξετάσεις ούρων και κολπικού υγρού. Το θέμα είμαι ότι κι αυτή δυσεύρετη είναι.. δεν μπορείς να βρεις εύκολα ραντεβού γιατί δουλεύει μόνο πρωί.

Καλημέρα κορίτσι μου, θα μπορούσε να είναι και κολπίτιδα. Μίλησε με τη γιατρό σου να κάνεις εξετάσεις κ αν είναι οτιδήποτε να πάρεις την αγωγή σου να ηρεμήσεις!! Έχεις ενοχλήσεις στον κόλπο; 

@Naty_ καλημέρα αγάπη!! Καλούς διπλασιασμούς σήμερα!!! Θα περιμένουμε το νουμεροοοο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, θα μπορούσε να είναι και κολπίτιδα. Μίλησε με τη γιατρό σου να κάνεις εξετάσεις κ αν είναι οτιδήποτε να πάρεις την αγωγή σου να ηρεμήσεις!! Έχεις ενοχλήσεις στον κόλπο; 

@Naty_ καλημέρα αγάπη!! Καλούς διπλασιασμούς σήμερα!!! Θα περιμένουμε το νουμεροοοο!!!

Μπορεί όντως να είναι κάτι τέτοιο, γιατί μέσα στην εβδομάδα, την Τετάρτη αν θυμάμαι καλά, γύρισα από τη δουλειά το μεσημέρι με έντονο πόνο κατά την ούρηση, αίσθημα καύσου δηλαδή και συχνή ούρηση, χωρίς στην ουσία να έχω κάτι να βγάλω. Πήρα τα χαπάκια που μου έχει δώσει η γυναικολόγος μου γι' αυτή την περίπτωση, τέσσερις μέρες τα πήρα, σταμάτησε αυτό το πράγμα, αλλά όντως μπορεί να υποχώρησαν τα συμπτώματα χωρίς όμως να καταπολεμήθηκε η λοίμωξη.  

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Μπορεί όντως να είναι κάτι τέτοιο, γιατί μέσα στην εβδομάδα, την Τετάρτη αν θυμάμαι καλά, γύρισα από τη δουλειά το μεσημέρι με έντονο πόνο κατά την ούρηση, αίσθημα καύσου δηλαδή και συχνή ούρηση, χωρίς στην ουσία να έχω κάτι να βγάλω. Πήρα τα χαπάκια που μου έχει δώσει η γυναικολόγος μου γι' αυτή την περίπτωση, τέσσερις μέρες τα πήρα, σταμάτησε αυτό το πράγμα, αλλά όντως μπορεί να υποχώρησαν τα συμπτώματα χωρίς όμως να καταπολεμήθηκε η λοίμωξη.  

Ουρολοίμωξη δεν έχω πάθει ποτέ δεν ξέρω, αλλά είμαι πολύ επιρρεπής σε κολπιτιδες. Μέχρι να πάω γιατρό πάντα με βοηθούσαν οι πλύσεις με χαμομήλι (έβραζα κανονικά το τσάι κ έπαιρνα με βαμβάκι κ πλενόμουν) έχει αντιβακτηριδιακή δράση κ ανακουφίζει. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ουρολοίμωξη δεν έχω πάθει ποτέ δεν ξέρω, αλλά είμαι πολύ επιρρεπής σε κολπιτιδες. Μέχρι να πάω γιατρό πάντα με βοηθούσαν οι πλύσεις με χαμομήλι (έβραζα κανονικά το τσάι κ έπαιρνα με βαμβάκι κ πλενόμουν) έχει αντιβακτηριδιακή δράση κ ανακουφίζει. 

Θα το δοκιμάσω κι αυτό.. εγώ στην ουσία κυστίτιδες παθαίνω.. απλά ποτέ δεν είχα αυτού του είδους τα κολπικά υγρά.. μπορεί να είναι και από την επούλωση της απόξεσης δεν ξέρω.. το θέμα είναι ότι η γυναικολόγος μου τελικά είναι σε άδεια και επιστρέφει 27/03. Σκέφτομαι μήπως πάω σήμερα το απόγευμα σε κάποιον άλλο για να μου γράψει έστω εξετάσεις ούρων και τέτοια να κάνω την Τετάρτη και αν επιστρέψει με το καλό και η γυναικολόγος μου να πάω από βδομάδα να με δει ή έστω να αξιολογήσει τις εξετάσεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maria98 περαστικά και γρήγορα να είναι όλα! Ελπιζω να βγείτε γρήγορα! Στείλε μας να μας πεις πως πήγε! 
    • Η αληθεια ειναι οτι οταν βαζει ο αλλος τοσο απολυτο χι πολλα περνανε απ το μυαλο σου. Και αυτο με τους γονεις δεν το πολυκαταλαβα. Οκ τσακωθηκες με τη μητερα του αλλα πιστευεις οτι αυτη θα του εθεσε το διλημμα η χωριζεις η μας ξεγραφεις; γιατι κι εγω εχει τυχει να πω μια κουβεντα παραπανω με την πεθερα μου πχ πριν γινει πεθερα μου δηλαδη αλλα δε νομιζω οτι γι αυτον τον λογο θα ελεγε ποτε στον αντρα μου χωρισε την.
    • Δεν εχεις καποιον δικο σου ανθρωπο κοντα; περνας μια δυσκολη φαση και χρειαζεσαι ψυχολογικη υποστηριξη. Οσο για το τι μπορεις να κανεις κοριτσι μου εσυ ξερεις καλυτερα και θα αποφασισεις, ωστοσο πιστευω πως αν εκεινος εχει παρει τις αποφασεις του δεν μπορεις να κανεις και πολλα. Και μενα τοτε επαιρνε τηλ την αδερφη μου ερχοταν κατω απ το σπιτι μου ομως εγω ημουν αποφασισμενη πως δε θελω να προχωρησουμε μαζι. Κανε ομως οπως νιωθεις αν αισθανεσαι οτι θελεις να κανεις καθε δυνατη προσπαθεια κανε την ετσι θα εισαι και πιο ηρεμη οτι οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα εσυ το παλεψες μεχρι τελους. 
    • @Zaxaroulamak ευχαριστώ πολύ για το μοίρασμα… Δυστυχώς, προσωπικά εγώ δεν ένιωθα να τον πιέζω τόσο πολύ. Ναι κι εγώ πιεζόμουν και και και… μου έγινε η ιδέα της καλής εγκυμοσύνης εμμονή. Ωστόσο, δεν είναι τόσο κακός άνθρωπος, δε ξέρω πως γύρισε τόσο το μυαλό του. Μου κάνει εντύπωση. Ήμασταν μαζί σε όλα.  Κοριτσια, δε θέλω να χωρίσω. Χθες σκεφτόμουν ποσό άδικο είναι να το περνάω αυτό.  Τι μπορώ να κάνω; Να επιμείνω με κάθε τρόπο να τον δω; Να επικοινωνήσω με την οικογένεια του; Θα αλλάξω τόπο αν χωρίσω, θα πρέπει να φύγω από εδώ που ζω. Θα μείνω εντελώς μόνη, στο απόλυτο μηδέν. Εδώ η κοινωνία είναι μικρή, σύντροφο άλλο δε πρόκειται να βρω. Και τι θα κάνω; Όλη την ημέρα κλαίω. Μόνη μου δεν αντέχω. Είμαι 32 χρόνων. Γιατί να το περνάω αυτό;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...