Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!

Εδώ & πόσες μέρες τώρα ο πόνος κάτω δεξιά χαμηλά δεν λέει να περάσει με τπτ.. έχω αρχίσει να ανησυχώ, νομίζω ότι μπορεί να είναι κάποια λοίμωξη γιατί μέσα στην εβδομάδα είχα αίσθημα καύσου και άρχισα να παίρνω τα χαπάκια που μου έχει δώσει η γυναικολόγος μου για τέτοιες περιπτώσεις. 

Η ουρολοίμωξη έχω την αίσθηση ότι πέρασε, αυτή η ενόχληση γιατί δεν περνάει; Σκέφτομαι να την πάρω τηλέφωνο μήπως μέσα στην εβδομάδα μπορέσει να με δει.. και να με βάλει να κάνω και εξετάσεις ούρων βασικά.

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@evaa__ έχεις κάτι από συμπτώματα, πώς νιώθεις γενικά; 

@annie! μου, τα γνωστά, κούραση νύστα όλη μέρα, ήπια τραβήγματα, πείνα αλλά μόλις φάω φουσκώνω σχετικά γρήγορα και το στήθος ευαίσθητο. Εσύ πως είσαι ποτέ έχεις γιατρο; 

Κουρασμένη🤣🤣🤣 Βέβαια να είναι καλά ο αντρουλης μου κάθησε με τα μικρά μια ωριτσα το απόγευμα κ μ έστειλε για ύπνο… Άλλος άνθρωπος φίλη!!! Την άλλη Δευτέρα έχω γιατρό.

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Με πέταξε αρχική στο τικ τοκ μια κοπέλα που κάνει τεστ εγκυμοσύνης 🤣🤣 Εντωμεταξυ αλήθεια δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοια πραγματα στο τικ τοκ

..λέτε το σύμπαν να θέλει να μου δείξει κάτι;🤣

Πάντως εγώ σε αυτό τον κύκλο ήθελα να κάνω τεστ από Παρασκευή (Περίοδο περίμενα βάσει ημερολογίου Πέμπτη αλλά πιστεύω πως έκανα νωρίτερα ωορρηξία κ ανέμενα την Τρίτη) να μην στα πολυλογώ ενώ το προσπάθησα δεν κατάφερα να πάρω τεστ νωρίτερα κ πήρα  Τρίτη πρωί κ τσούπ να το!!! Στο εύχομαι φίλη μου !!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου 🌹

@Naty_ αναμένουμε για την χοριακη σου σήμερα ❣️❣️❣️

@melitiniღ κορίτσι μου μήπως να κλείσεις ραντεβού να πας να σε δει;; δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου. 

@marinamanoulitsa λες να είναι κάποιο μνμ;; 🤭🤭🤭

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφη παρεούλα μου..!
@Tina23 κορίτσι μου η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα γιατί και σήμερα το πρωί, συγγνώμη για την περιγραφή, αλλά στο σκούπισμα είχα μεγάλη ποσότητα από πηκτά γαλακτώδη υγρά. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανα δει η αλήθεια είναι, το καλό είναι θεωρώ ότι δεν είναι κίτρινα και δεν έχουν άσχημη οσμή.
Θα πρέπει όμως να επικοινωνήσω από ότι φαίνεται με τη γυναικολόγο μου. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω εξετάσεις ούρων και κολπικού υγρού. Το θέμα είμαι ότι κι αυτή δυσεύρετη είναι.. δεν μπορείς να βρεις εύκολα ραντεβού γιατί δουλεύει μόνο πρωί.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα όμορφη παρεούλα μου..!
@Tina23 κορίτσι μου η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα γιατί και σήμερα το πρωί, συγγνώμη για την περιγραφή, αλλά στο σκούπισμα είχα μεγάλη ποσότητα από πηκτά γαλακτώδη υγρά. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανα δει η αλήθεια είναι, το καλό είναι θεωρώ ότι δεν είναι κίτρινα και δεν έχουν άσχημη οσμή.
Θα πρέπει όμως να επικοινωνήσω από ότι φαίνεται με τη γυναικολόγο μου. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω εξετάσεις ούρων και κολπικού υγρού. Το θέμα είμαι ότι κι αυτή δυσεύρετη είναι.. δεν μπορείς να βρεις εύκολα ραντεβού γιατί δουλεύει μόνο πρωί.

Καλημέρα κορίτσι μου, θα μπορούσε να είναι και κολπίτιδα. Μίλησε με τη γιατρό σου να κάνεις εξετάσεις κ αν είναι οτιδήποτε να πάρεις την αγωγή σου να ηρεμήσεις!! Έχεις ενοχλήσεις στον κόλπο; 

@Naty_ καλημέρα αγάπη!! Καλούς διπλασιασμούς σήμερα!!! Θα περιμένουμε το νουμεροοοο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, θα μπορούσε να είναι και κολπίτιδα. Μίλησε με τη γιατρό σου να κάνεις εξετάσεις κ αν είναι οτιδήποτε να πάρεις την αγωγή σου να ηρεμήσεις!! Έχεις ενοχλήσεις στον κόλπο; 

@Naty_ καλημέρα αγάπη!! Καλούς διπλασιασμούς σήμερα!!! Θα περιμένουμε το νουμεροοοο!!!

Μπορεί όντως να είναι κάτι τέτοιο, γιατί μέσα στην εβδομάδα, την Τετάρτη αν θυμάμαι καλά, γύρισα από τη δουλειά το μεσημέρι με έντονο πόνο κατά την ούρηση, αίσθημα καύσου δηλαδή και συχνή ούρηση, χωρίς στην ουσία να έχω κάτι να βγάλω. Πήρα τα χαπάκια που μου έχει δώσει η γυναικολόγος μου γι' αυτή την περίπτωση, τέσσερις μέρες τα πήρα, σταμάτησε αυτό το πράγμα, αλλά όντως μπορεί να υποχώρησαν τα συμπτώματα χωρίς όμως να καταπολεμήθηκε η λοίμωξη.  

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Μπορεί όντως να είναι κάτι τέτοιο, γιατί μέσα στην εβδομάδα, την Τετάρτη αν θυμάμαι καλά, γύρισα από τη δουλειά το μεσημέρι με έντονο πόνο κατά την ούρηση, αίσθημα καύσου δηλαδή και συχνή ούρηση, χωρίς στην ουσία να έχω κάτι να βγάλω. Πήρα τα χαπάκια που μου έχει δώσει η γυναικολόγος μου γι' αυτή την περίπτωση, τέσσερις μέρες τα πήρα, σταμάτησε αυτό το πράγμα, αλλά όντως μπορεί να υποχώρησαν τα συμπτώματα χωρίς όμως να καταπολεμήθηκε η λοίμωξη.  

Ουρολοίμωξη δεν έχω πάθει ποτέ δεν ξέρω, αλλά είμαι πολύ επιρρεπής σε κολπιτιδες. Μέχρι να πάω γιατρό πάντα με βοηθούσαν οι πλύσεις με χαμομήλι (έβραζα κανονικά το τσάι κ έπαιρνα με βαμβάκι κ πλενόμουν) έχει αντιβακτηριδιακή δράση κ ανακουφίζει. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ουρολοίμωξη δεν έχω πάθει ποτέ δεν ξέρω, αλλά είμαι πολύ επιρρεπής σε κολπιτιδες. Μέχρι να πάω γιατρό πάντα με βοηθούσαν οι πλύσεις με χαμομήλι (έβραζα κανονικά το τσάι κ έπαιρνα με βαμβάκι κ πλενόμουν) έχει αντιβακτηριδιακή δράση κ ανακουφίζει. 

Θα το δοκιμάσω κι αυτό.. εγώ στην ουσία κυστίτιδες παθαίνω.. απλά ποτέ δεν είχα αυτού του είδους τα κολπικά υγρά.. μπορεί να είναι και από την επούλωση της απόξεσης δεν ξέρω.. το θέμα είναι ότι η γυναικολόγος μου τελικά είναι σε άδεια και επιστρέφει 27/03. Σκέφτομαι μήπως πάω σήμερα το απόγευμα σε κάποιον άλλο για να μου γράψει έστω εξετάσεις ούρων και τέτοια να κάνω την Τετάρτη και αν επιστρέψει με το καλό και η γυναικολόγος μου να πάω από βδομάδα να με δει ή έστω να αξιολογήσει τις εξετάσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Θα το δοκιμάσω κι αυτό.. εγώ στην ουσία κυστίτιδες παθαίνω.. απλά ποτέ δεν είχα αυτού του είδους τα κολπικά υγρά.. μπορεί να είναι και από την επούλωση της απόξεσης δεν ξέρω.. το θέμα είναι ότι η γυναικολόγος μου τελικά είναι σε άδεια και επιστρέφει 27/03. Σκέφτομαι μήπως πάω σήμερα το απόγευμα σε κάποιον άλλο για να μου γράψει έστω εξετάσεις ούρων και τέτοια να κάνω την Τετάρτη και αν επιστρέψει με το καλό και η γυναικολόγος μου να πάω από βδομάδα να με δει ή έστω να αξιολογήσει τις εξετάσεις.

Κορίτσι μου είχες επαφές πριν κλείσεις μήνα από την αποξεση; Οταν έκανα εγώ την αποξεση μου είχε απαγορεψει τις επαφές πριν κλείσω μήνα. Βέβαια ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του και άντε να βγάλεις άκρη.. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου είχες επαφές πριν κλείσεις μήνα από την αποξεση; Οταν έκανα εγώ την αποξεση μου είχε απαγορεψει τις επαφές πριν κλείσω μήνα. Βέβαια ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του και άντε να βγάλεις άκρη.. 

Καλημέρα, ισχύει αυτό. Θέλει τουλάχιστον 1-2 κύκλοι να περάσουν.

Δημοσίευση
στις On 22/3/2025 at 9:14 ΜΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου χάθηκα λίγο γιατί η μπουμπού (7 μηνών), έχει ήδη βγάλει 6 δόντια κι ετοιμάζεται να βγάλει άλλα 6 είπε η παιδίατρος. Έχει πολλή γκρίνια και περνάμε λίγο ζόρικα. Πολλές βόλτες και πολλές αγκαλίτσες!!! 

Προχθές γιόρτασα τα ομορφότερα γενέθλια της ζωής μου μέχρι τώρα!!!20250322_211105.thumb.jpg.727dd6febb4611ec9eb09be5bd0dc74e.jpg

Χρόνια πολλά κορίτσι!!! Τι υπέροχη φωτογραφία 🥰 Να είσαι γερή κ ευτυχισμένη κ να δεις την κοράκλα σου να μεγαλώνει 😍 😊

@Σοφία21Κορίτσι μου επειδή έχουμε πολλά κοινά με τα την περιόδου θα σου πω εγώ τι έκανα....Κάποια μπορεί να τα έχεις κ΄άνει, κάποια μπορεί κ όχι. Πήγα σε έναν καλό ενδοκρινολόγο κ για το ΣΠΩ κ για τον θυροειδή κ με παρακολουθεί. Εκτός από τις ταινίες ωορρηξίας είχα κ τα άλλα με το χαμόγελο. Σε εμένα δεν δούλεψαν οι ταινίες κθλ κ νόμιζα κ εγώ ότι δεν έκανα ωορρηξία όπως εσύ οπότε όταν έβλεπα ότι πλησιάζουν οι γόνιμες έκανα τα ΄΄άλλα με το χαμόγελο κ την έβρισκα. Επαφές είχα σε όλο τον κύκλο μέρα παρά μέρα με έμφαση στις γόνιμες. Κ για να υπολογίσω καθυστέρηση αν είχα βρει ωορρηξία ΄περίμενα 2 βδομάδες αλλιώς έπαιρνα πάντα τον μεγαλύτερο κύκλο

Την 1η φορά έτσι έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα, τώρα δεν έχει έρθει γτ βγήκαν κ άλλα προβλήματα. Αν το μόνο πρόβλημα είναι το ΣΠΩ θέλει λίγο επιμονή παραπάνω

@anna_30όπως είπαν κ τα κορίτσια μπορεί να είναι εμφύτευση μπορεί κ κάποια ανωμαλία του κύκλου... Εύχομαι το πρώτο 🤞🤞

@melitiniღΚαλά θα κάνεις να πας να σε δει.... Κ πίνε πολλά νερά κ κάνε πλύσεις με χαμομήλι να ανακουφιστείς!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Ναι είχαμε επαφές στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας. Στις 10 μέρες είχα καθαρίσει και ρώτησα τη γυναικολόγο μου αν επιτρέπονται από κει και πέρα οι επαφές και μου είχε πει ότι από τη στιγμή που καθάρισα δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα κορίτσια τι να πω, την πάτησα, δεν την πάτησα, θα δείξει.. Θα κάνω εξετάσεις όπως και να 'χει και βλέπουμε.. αν όντως υπάρχει κάτι, τουλάχιστον στα ούρα, θα φανεί πιστεύω με τις εξετάσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι είχαμε επαφές στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας. Στις 10 μέρες είχα καθαρίσει και ρώτησα τη γυναικολόγο μου αν επιτρέπονται από κει και πέρα οι επαφές και μου είχε πει ότι από τη στιγμή που καθάρισα δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα κορίτσια τι να πω, την πάτησα, δεν την πάτησα, θα δείξει.. Θα κάνω εξετάσεις όπως και να 'χει και βλέπουμε.. αν όντως υπάρχει κάτι, τουλάχιστον στα ούρα, θα φανεί πιστεύω με τις εξετάσεις.

Καθάρισες εννοείς από το αίμα της αποξεσης και μετά είχατε επαφή χωρίς να έχει προηγηθεί κανονικά περίοδος; Τότε μπορεί γι' αυτό κορίτσι μου να νιώθεις έτσι. Εγώ άφηνα 2 κύκλους να περάσουν για να θρέψει σίγουρα η περιοχή, μου κάνει εντύπωση κι η γυναικολόγος που έδωσε το οκ, συνήθως λένε να ρθει μια φορά περίοδος τουλάχιστον.

Όπως και να χει δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται ίσως χρειαστεί κάποια ήπια θεραπεία ίσως και να μην είναι τίποτα. Θα πρότεινα να πας σε έναν γυναικολόγο άμεσα να σε δει και να σου πει αν χρειάζεται να κάνεις και κάτι από εξετάσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καθάρισες εννοείς από το αίμα της αποξεσης και μετά είχατε επαφή χωρίς να έχει προηγηθεί κανονικά περίοδος; Τότε μπορεί γι' αυτό κορίτσι μου να νιώθεις έτσι. Εγώ άφηνα 2 κύκλους να περάσουν για να θρέψει σίγουρα η περιοχή, μου κάνει εντύπωση κι η γυναικολόγος που έδωσε το οκ, συνήθως λένε να ρθει μια φορά περίοδος τουλάχιστον.

Όπως και να χει δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται ίσως χρειαστεί κάποια ήπια θεραπεία ίσως και να μην είναι τίποτα. Θα πρότεινα να πας σε έναν γυναικολόγο άμεσα να σε δει και να σου πει αν χρειάζεται να κάνεις και κάτι από εξετάσεις. 

Και εμένα μου είχε πει να περάσει η πρώτη περίοδος και μετά επαφές γιατί υπάρχει κίνδυνος μολυνσης. Ουσιαστικά είναι ανοιχτή πληγή ακόμα και αν δεν αιμορραγεί.

@melitiniღ εύχομαι κορίτσι μου να μην είναι τίποτα, ωστόσο καλού κακού πήγαινε να σε τσεκαρει κάποιος άλλος γιατρός να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι, είχα επαφή πριν έρθει περίοδος. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι επιδίωξα εγώ την επαφή με το σύζυγο γιατί είχαν ήδη περάσει αρκετοί μήνες που είχαμε αποχή, οπότε δεν ήθελα να τον αφήσω άλλο μιας και το ήθελα κι εγώ. Οπότε θεωρώ πως κάτι κόλλησα ενδεχομένως.. μακάρι να μην έμπλεξα με καμιά ενδομητρίωση. Θα πάω το απόγευμα στο γιατρό να κάνω έναν υπέρηχο για αρχή και μετά θα του πω να μου πάρει και κολπικό υγρό για να κάνουμε όλες τις εξετάσεις που χρειάζεται. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι, είχα επαφή πριν έρθει περίοδος. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι επιδίωξα εγώ την επαφή με το σύζυγο γιατί είχαν ήδη περάσει αρκετοί μήνες που είχαμε αποχή, οπότε δεν ήθελα να τον αφήσω άλλο μιας και το ήθελα κι εγώ. Οπότε θεωρώ πως κάτι κόλλησα ενδεχομένως.. μακάρι να μην έμπλεξα με καμιά ενδομητρίωση. Θα πάω το απόγευμα στο γιατρό να κάνω έναν υπέρηχο για αρχή και μετά θα του πω να μου πάρει και κολπικό υγρό για να κάνουμε όλες τις εξετάσεις που χρειάζεται. 

κ έμενα κορίτσι μου μετά την απόξεση μου είχε επιτρέψει ο γυναικολόγος κ είχαμε επαφές οπότε μην το σκέφτεσαι!!! Το πιο πιθανόν είναι καμία κολπίτιδα κλπ που είμαστε συνηθισμένες εμείς οι γυανίκες δυστυχώς σε αυτά 😕

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

κ έμενα κορίτσι μου μετά την απόξεση μου είχε επιτρέψει ο γυναικολόγος κ είχαμε επαφές οπότε μην το σκέφτεσαι!!! Το πιο πιθανόν είναι καμία κολπίτιδα κλπ που είμαστε συνηθισμένες εμείς οι γυανίκες δυστυχώς σε αυτά 😕

και εμένα εκεί πάει το μυαλό μου, πως κάτι τέτοιο είναι, θα πάω το απόγευμα στο γιατρό και ελπίζω να βρεθεί λύση, μιας και η γυναικολόγος μου λείπει αυτές τις ημέρες. Ευχαριστώ για την απάντηση.. όχι τπτ, για να μην νομίζω ότι έκανα βλακεία και είχα επαφή ενώ δεν έπρεπε. 😉

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

και εμένα εκεί πάει το μυαλό μου, πως κάτι τέτοιο είναι, θα πάω το απόγευμα στο γιατρό και ελπίζω να βρεθεί λύση, μιας και η γυναικολόγος μου λείπει αυτές τις ημέρες. Ευχαριστώ για την απάντηση.. όχι τπτ, για να μην νομίζω ότι έκανα βλακεία και είχα επαφή ενώ δεν έπρεπε. 😉

Ναι ναι πάνε το απόγευμα σε άλλον να σε δει!!! Κ εγώ φοβόμουν να έχουμε επαφές αλλά εφόσον μας είχε πει ο γιατρός οκ το κάναμε μόνο για χαλάρωση κ ευχαρίστηση. Γιατί για ολοκληρωμένες επαφές όντως πρέπει να περιμένουμε ένα κύκλο να έρθει κανονικά μια φορά περίοδος για προσπάθεια για παιδί!!!Μήπως αυτό εννοούσαν τα κορίτσια πιο πάνω

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@evaa__ κοριτσι μου ξέρω το συναίσθημα.. θα περάσουν οι μέρες και θα πάρεις τα πάνω σου και πάμε για επόμενο κύκλο 🩷 

@anna_30 πότε περιμένεις περίοδο; Έχεις ακόμα τα καφέ; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Τα καφέ σταμάτησαν; 24η μέρα του κύκλου σήμερα ; 

Έχω ελάχιστα στο σερβιετακι..καμία σχέση με εχθές!  24η σήμερα ναι! Περιμένω την παρασκευή!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ λοχεια είχα νομίζω μέχρι τις 30 μέρες και γιατρό πήγα στις 40 να με δει. Μου είπε να έχω το νου μου γιατί θα μου έρθει σύντομα περίοδος και όντως μου ήρθε λίγες μέρες μετά. Δεν μου έχει ξαναέρθει από τότε όμως. Ξηροδερμια έχω εγώ στα μαλλιά και τα έκοψα κοντά μέχρι τον ώμο για να βολεύουν. Τις πρώτες μέρες είχα επίσης πολλές εξάψεις και ιδρωνα πολυ. Γενικά με τα κιλά είμαι οκ. Θα έλεγα πως είχα το ανάποδο πρόβλημα γιατί βγαίνοντας από το μαιευτηριο δεν πρόσεχα πολύ και έχανα έχανα με αποτέλεσμα να νιώθω πολλή αδυναμία. Από τότε πήρα τα χαμπάρια μου και είπα ότι ο θηλασμός θέλει φαΐ. Βέβαια με όλες αυτές τις αλλεργιες που υποψιαζομαστε έχω κόψει πολλά απο τη διατροφή μου και τρώω όλο βλακειες.  Παρόλα αυτά κι εγώ δυσκολεύομαι με το σώμα μου από τη γέννα και μετά. Και επειδή ο τοκετός δεν πήγε όπως ήλπιζα και με το θηλασμό. Μου αρέσει που θηλάζω το μωράκι μου αλλά πολλές φορές νιώθω πως το σώμα μου δεν είναι 'δικο μου'. Επίσης νιώθω πως το στήθος μου έχει πέσει και με στεναχωρεί λίγο γιατί έχω μικρή ηλικία. Εσείς κορίτσια έχετε αποφασίσει πόσο θέλετε να θηλάσετε η όσο σας βγει; εγώ θα γυρίσω δουλειά στους 9 μήνες οπότε σίγουρα μεχρι τότε θα πρέπει να έχω βρει μια λύση 
    • Χαχαχαχα αυτό με τις τσιριδες έχει πολύ γέλιο! Και εμένα τώρα που ανακάλυψε τα αγου θέλει όλη μέρα να κάνουμε συζήτηση. Αλλά τα κάνει και εξάσκηση μόνη της 😂 τη νύχτα ειδικά που ξυπνάει για φαγητό πριν αρχίσει το κλαμα δοκιμάζει πρώτα τα αγου να δει αν θα τη σηκώσω  Τα χέρια στο στόμα μπορεί να μην απαραίτητα δόντια. Νομίζω όλα τα μωράκια σε αυτή τη φάση ανακαλύπτουν τα χέρια τους και τα τρώνε όλη μέρα. Εμένα σκέψου φτύνει την πιπιλα και βάζει το χέρι
    • @melitiniღ ναι κορίτσι μου και γω όταν ήμουν στη θεση σου τ ιδιο ακριβώς εκανα. Δ τ σκεφτηκα καν, πήγα για εξωσωματικη ασχετα αν ηρθε φυσιολογικα. Ξεκινησαμε προσπαθειες Σεπτεμβρίο του 2014 και εμεινα εγκυος τον Δεκέμβριο του 2016. Σε κάτι παραπάνω από 2 χρόνια. Απλά μην βασανίζεσαι κ φθειρεσαι με σκέψεις αν δεν κάπνιζε, αν δεν ετρωγε αν αν αν... σίγουρα πρέπει να κάνουμε τ καλύτερο κυριως για τον οργανισμό μας, αλλά κ μονο π προχωρήσατε παρακάτω είναι πολυ σημαντικό. Να εστιάζεις σ αυτό. Λέγοντας το τι συνεβει στη δική μας περίπτωση δ θέλω να εφησυχαστουν κοπελες κ να πουν ότι ειναι να γίνει θα γίνει, αλλά να ξέρουν κ οτι τίποτα δ ειναι απίθανο. Άλλωστε κνεδω στο φόρουμ υπάρχουν τόσες κοπελες π μετα από εξωσωματικη πέτυχαν εγκυμοσύνη φυσιολογικα ενώ δ τ περίμεναν.
    • Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να περνάτε όμορφα την ημέρα! Εδώ Θεσσαλονίκη, ο καιρός δεν είναι και ο ιδανικός για βόλτα, αλλά θα προσαρμοστούμε. Εύχομαι οι αχνές γραμμούλες να σκουρύνουν με τις μέρες…  Σχετικα με το σπερμα και τις κακές συνήθειες που συζητάτε, συμφωνώ και εγώ με @Diwni. Είναι όλα θέμα πιθανοτήτων…προσωπικά δεν θεωρώ πως πρέπει να καταπιεζόμαστε για έναν σκοπό, αλλά να σκεφτούμε το γενικό καλό που θα αποκομίσουμε από τις «καλές» μας συνήθειες. Και εμείς καπνίζουμε iqos, ελάχιστα μεν, αλλά καπνίζουμε και εγώ το περιόρισα στα 2 τσιγάρα την ημέρα, αλλά όχι για το θέμα παιδιού, όσο για όλους τους άλλους λόγους. Οπως και να έχει, ο καθένας έχει τις «αδυναμίες» του και εμείς όσο μπορούμε τους στηρίζουμε προς το καλύτερο.  Σε άλλα νέα, εγώ 11η μέρα σήμερα και επίσημα λοιπόν love zone. Ξεκινήσαμε μέρα παρά μέρα επαφές και είπαμε πως θέλουμε να επαναφέρουμε το ερωτικο κομμάτι και να μην εστιάσουμε στην προσπάθεια. Ετσι και αλλιώς δεν μας πολύ θέλει 😅 οπότε πάμε χαλαρά και χωρίς τεστ και με το καλό τον Μάιο πάμε για σπερματέγχυση, όπου θα έχουμε κλείσει και 1 χρόνο προσπαθειών μετά τη γέννα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...