Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Λογικά κορίτσι μου θα τις εχω το απόγευμα οπότε θα κάνω ένα αύριο το πρωί..

Απλά όπως είπα και στην Άννα είμαι 33η μέρα του κύκλου αν ήταν θετικό δεν θα ήταν εντονη η γραμμη.; 

δεν εχω ξανακάνει αυτο με τον σταυρο αλλα γενικά δεν εχω ακούσει και καλά σχόλια.. εχω ακούσει απο πολλες κοπέλες για ψευδως θετικά

Εμένα πάντως 2 φορές που έκανα αυτά τα τεστ ήταν θετικά κ ήταν όντως θετικά! Το ποσό έντονη είναι η γραμμή εξαρτάται από την σύλληψη κ ίσως κ από την σωστή συλλογή ούρων. Δεν ξέρω αν είναι σωστό να μένουν τόση ώρα. Κάνε ακόμη ένα. Εμένα μάλιστα τη δεύτερη φορά που δεν το πίστευα ότι ειναι θετικό το τεστ που είχα,  πήγα πήρα ένα τέτοιο κ μου το έβγαλε με μεσημεριανά ουρα την ημέρα της αναμενόμενης... περιμένουμε νέα δουλειά ευελπιστώ να είναι θετικά!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Εμένα πάντως 2 φορές που έκανα αυτά τα τεστ ήταν θετικά κ ήταν όντως θετικά! Το ποσό έντονη είναι η γραμμή εξαρτάται από την σύλληψη κ ίσως κ από την σωστή συλλογή ούρων. Δεν ξέρω αν είναι σωστό να μένουν τόση ώρα. Κάνε ακόμη ένα. Εμένα μάλιστα τη δεύτερη φορά που δεν το πίστευα ότι ειναι θετικό το τεστ που είχα,  πήγα πήρα ένα τέτοιο κ μου το έβγαλε με μεσημεριανά ουρα την ημέρα της αναμενόμενης... περιμένουμε νέα δουλειά ευελπιστώ να είναι θετικά!

Μακάρι κορίτσι μου 🤞🏼

κρατάω μικρό καλάθι βέβαια για να μην απογοητευτώ αλλά σ’ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 🙏🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια ξύπνησα 8 το πρωί για να πάω να κάνω κάποιες εξετάσεις που μου ειχε γραψει η γαστρεντερολόγος μου..

ήταν να δώσω και ούρα οπότε κρατησα λιγα σ’ ενα ποτηρι και τα υπολοιπα τα πηγα διαγνωστικό..

ειχε πολύ κόσμο και περιμενα αρκετή ωρα στην αναμονη εν τελη επεστρεψα σπιτι στις 10..

αποφασισα να κανω ενα τεστ clearblue αυτα με τον σταυρο..

σας βαζω και φωτο δεν ξερω πως να αντιδρασω γιατι δεν τα πολυ εμπιστευομαι για να ειμαι ειλικρινης εχω ακουσει πολλες φορες οτι δινουν ψευδη αποτελεσματα αλλα δεν ειχα αλλα..

IMG_7092.jpeg

Καλησπέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!!

Κοριτσι μου ούτε εγώ έχω εμπειρία από το συγκεκριμένο τεστ αλλά το έχω ακούσει και εγώ ότι κάνουν κάποιες φορες λάθος.

Όπως σου είπαν τα κορίτσια δοκίμασε αύριο ένα άλλο!! Εύχομαι σύντομα να δεις θετικό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλό ΣΚ ή 4ημερο 🤭🤭 εύχομαι. 

@Naty_ πως είσαι;;; πως πάνε οι υπνηλίες;; 😅😅😅

@annie! Κορίτσι μου εσύ πως είσαι;; 

Καλά είμαι κορίτσι μου γλυκό!! Τίποτα το ιδιαίτερο τα γνωστά υπνηλία, αϋπνία κ ενοχλησουλες..

στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα μας, καλό σαβ/κο! 

Οι υπνηλιες καλά κρατούν, αυτή τη στιγμή ας πούμε κουτουλαω 😅 ξυπνάω και νωρίς στις 6:30-7:00 γαρίδα το μάτι αλλά μένω στο κρεβάτι λίγο ακόμα. 

Εσύ ξεκίνησες αγωγή κορίτσι, πώς είσαι;; 

Ελα στο club… 05:40 σήμερα… Κ όλη τη μέρα κουτουλαω…

στις πριν 5 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια ξύπνησα 8 το πρωί για να πάω να κάνω κάποιες εξετάσεις που μου ειχε γραψει η γαστρεντερολόγος μου..

ήταν να δώσω και ούρα οπότε κρατησα λιγα σ’ ενα ποτηρι και τα υπολοιπα τα πηγα διαγνωστικό..

ειχε πολύ κόσμο και περιμενα αρκετή ωρα στην αναμονη εν τελη επεστρεψα σπιτι στις 10..

αποφασισα να κανω ενα τεστ clearblue αυτα με τον σταυρο..

σας βαζω και φωτο δεν ξερω πως να αντιδρασω γιατι δεν τα πολυ εμπιστευομαι για να ειμαι ειλικρινης εχω ακουσει πολλες φορες οτι δινουν ψευδη αποτελεσματα αλλα δεν ειχα αλλα..

IMG_7092.jpeg

Κ γω κατι βλέπω κορίτσι μου, εύχομαι να είναι θετικό!! Εμένα μια φορά μου έβγαλαν γραμμή κ ήμουν έγκυος. Σχετικά με το πόσο έντονη πρέπει να είναι εξαρτάται από το πότε έκανες ωορρηξία.. Αν πήρες ταινίες πρώιμης κ ήρθανε κάνε ένα τεστακι το απόγευμα…🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου γλυκό!! Τίποτα το ιδιαίτερο τα γνωστά υπνηλία, αϋπνία κ ενοχλησουλες..

Ελα στο club… 05:40 σήμερα… Κ όλη τη μέρα κουτουλαω…

Κ γω κατι βλέπω κορίτσι μου, εύχομαι να είναι θετικό!! Εμένα μια φορά μου έβγαλαν γραμμή κ ήμουν έγκυος. Σχετικά με το πόσο έντονη πρέπει να είναι εξαρτάται από το πότε έκανες ωορρηξία.. Αν πήρες ταινίες πρώιμης κ ήρθανε κάνε ένα τεστακι το απόγευμα…🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Δεν έχουν έρθει ακόμα τις περιμένω..

ελπίζω να μου τα φέρουν σήμερα..

εσυ πως εισαι κοριτσι μου.; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν έχουν έρθει ακόμα τις περιμένω..

ελπίζω να μου τα φέρουν σήμερα..

εσυ πως εισαι κοριτσι μου.; 

Καλά είμαι, κουράζομαι αρκετά εύκολα. Στα δίδυμα δεν κουραζόμουν έτσι από τόσο νωρίς.. Βέβαια δεν είχα κ παιδιά..  Όλα καλά!! Περιμένω να περάσουν οι μέρες να φεύγουμε από τον κίνδυνο να ηρεμήσω σιγά σιγά..

Δημοσίευση
στις On 21/3/2025 at 10:34 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Η χοριακή βγήκε 461!

Δεν είναι πολύ; Εκτός κι αν έχω περισσότερες μέρες καθυστέρηση απ' ότι υπολόγιζα. Στα όρια που δίνει το μικροβιολογικό είμαι 4η εβδομάδα. Θα μιλήσω και με τη γιατρό να μου πει.

Μια χαρά είναι σαν νούμερο. Αλλά εδώ μέσα νομίζω ξέρουμε πάρα πολύ καλά όλες μας πως σημασία έχουν οι διπλασιασμοί! Αναμένουμε το νούμερο της Δευτέρας!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου χάθηκα λίγο γιατί η μπουμπού (7 μηνών), έχει ήδη βγάλει 6 δόντια κι ετοιμάζεται να βγάλει άλλα 6 είπε η παιδίατρος. Έχει πολλή γκρίνια και περνάμε λίγο ζόρικα. Πολλές βόλτες και πολλές αγκαλίτσες!!! 

Προχθές γιόρτασα τα ομορφότερα γενέθλια της ζωής μου μέχρι τώρα!!!20250322_211105.thumb.jpg.727dd6febb4611ec9eb09be5bd0dc74e.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου χάθηκα λίγο γιατί η μπουμπού (7 μηνών), έχει ήδη βγάλει 6 δόντια κι ετοιμάζεται να βγάλει άλλα 6 είπε η παιδίατρος. Έχει πολλή γκρίνια και περνάμε λίγο ζόρικα. Πολλές βόλτες και πολλές αγκαλίτσες!!! 

Προχθές γιόρτασα τα ομορφότερα γενέθλια της ζωής μου μέχρι τώρα!!!20250322_211105.thumb.jpg.727dd6febb4611ec9eb09be5bd0dc74e.jpg

Κορίτσι μου χρόνια σου πολλά!!!!!!!!!🎉🎉 Με υγεία κι ευτυχία!!!! Να χαίρεσαι την Ισμήνη - Μαρία και να σε χαίρεται κι εκείνη!!! Υγεία, τύχη κι ευτυχία!!! Μόνο χαρές και χαμόγελα!!!!🥳🥳❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Κορίτσι μου χρόνια σου πολλά!!!!!!!!!🎉🎉 Με υγεία κι ευτυχία!!!! Να χαίρεσαι την Ισμήνη - Μαρία και να σε χαίρεται κι εκείνη!!! Υγεία, τύχη κι ευτυχία!!! Μόνο χαρές και χαμόγελα!!!!🥳🥳❤️❤️

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!!😍😍😍

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά Κατιανα μου! Υγεία εύχομαι και όμορφες στιγμές με το κοριτσάκι σου :) 

Δημοσίευση

Πολύχρονη κορίτσι μου! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Μόνο όμορφες στιγμές με υγεία!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Χρόνια πολλά Κατιάννα μου 🥳♥️

Να τα εκατοστήσεις, υγεία, ευτυχία, χαμόγελα και όμορφες στιγμές σαν αυτή..

Να σε χαίρετε η οικογένεια σου και η μικρή πριγκίπισσα σου..

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να σε χαίρεται η μπουμπου σου!! Να τα εκατοστήσεις❤️❤️

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Χρόνια πολλά Κατιάννα μου 🥳♥️

Να τα εκατοστήσεις, υγεία, ευτυχία, χαμόγελα και όμορφες στιγμές σαν αυτή..

Να σε χαίρετε η οικογένεια σου και η μικρή πριγκίπισσα σου..

Καλημέρα κορίτσι μου, ήρθαν; Έκανες ; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να σε χαίρεται η μπουμπου σου!! Να τα εκατοστήσεις❤️❤️

Καλημέρα κορίτσι μου, ήρθαν; Έκανες ; 

Καλημέρα Άννα μου έκανα ενα μες την νυστα μου 5 το πρωί που σηκωθηκα για τουαλετα βγηκε αρνητικό ούτε γραμμή αχ ή τίποτα..

εδω και 3 μέρες εχω καποια τραβηγματα χαμηλά πολυ ηπια και οχι συνεχομενα πανε κι ερχονται και απο χθες εχω λιγες ναυτιες κυριως το πρωι στον υπνο και πριν σηκωθω απ τ κρεβατι και ενοχλησεις στο στηθος και στις θηλες που γενικα δεν εχω ποτέ μου ολα μου τ χρονια.. δεν ξερω αν ειναι τυχαιο γεγονος αυτη τη φορα.. και σημερα ξυπνησα με φοβερο πονοκεφαλο..

τι να πω δεν ξερω… για να βγηκε αρνητικο 34η μερα του κυκλου δεν ειμαι αν ηταν κατι θα εδειχνε

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου χρόνια σου πολλά.. Υγεία εύχομαι σε σένα και την όμορφη κορακλα σου ❤️.. Να είστε πάντα ευτυχισμένες 🌹🌹

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα Άννα μου έκανα ενα μες την νυστα μου 5 το πρωί που σηκωθηκα για τουαλετα βγηκε αρνητικό ούτε γραμμή αχ ή τίποτα..

εδω και 3 μέρες εχω καποια τραβηγματα χαμηλά πολυ ηπια και οχι συνεχομενα πανε κι ερχονται και απο χθες εχω λιγες ναυτιες κυριως το πρωι στον υπνο και πριν σηκωθω απ τ κρεβατι και ενοχλησεις στο στηθος και στις θηλες που γενικα δεν εχω ποτέ μου ολα μου τ χρονια.. δεν ξερω αν ειναι τυχαιο γεγονος αυτη τη φορα.. και σημερα ξυπνησα με φοβερο πονοκεφαλο..

τι να πω δεν ξερω… για να βγηκε αρνητικο 34η μερα του κυκλου δεν ειμαι αν ηταν κατι θα εδειχνε

Ποιας εταιρίας πήρες; home test ή one step?

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ποιας εταιρίας πήρες; home test ή one step?

One step

Και αυτο τον μηνα δεν παρακολουθησα καθολου τι γινεται πηγα εντελως στα τυφλα αλλα 34η μερα κυκλου δεν θα εδειχνε κατι αν ηταν.; Το βρισκω απιθανο να εγινε τοσο αργα ωορηξια

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

One step

Και αυτο τον μηνα δεν παρακολουθησα καθολου τι γινεται πηγα εντελως στα τυφλα αλλα 34η μερα κυκλου δεν θα εδειχνε κατι αν ηταν.; Το βρισκω απιθανο να εγινε τοσο αργα ωορηξια

Καλημέρα κορίτσι μου, έχουν περάσει 3 βδομάδες από τότε που είχατε επαφή; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, έχουν περάσει 3 βδομάδες από τότε που είχατε επαφή; 

Καλημέρα κοριτσάκι μου τελευταία επαφή είχαμε 15/3 συγνωμη τωρα ισως σας κουραζω αλλα πραγματικα ολα αυτα ειναι αγνωστα για μενα πρωτη φορα στη ζωη μπυ βλεπω θετικο εστω και με αχνη αλλα εχω ακουσει οτι το clearblue τα κανει αυτα δινει ψευδη αποτελεσματα περιοδος ακομα αφαντη σημερα κανα τ one step αρνητικο..

τι να πω ισως απλα εχω μεγαλυτερο κυκλο αυτο το μηνα…

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου τελευταία επαφή είχαμε 15/3 συγνωμη τωρα ισως σας κουραζω αλλα πραγματικα ολα αυτα ειναι αγνωστα για μενα πρωτη φορα στη ζωη μπυ βλεπω θετικο εστω και με αχνη αλλα εχω ακουσει οτι το clearblue τα κανει αυτα δινει ψευδη αποτελεσματα περιοδος ακομα αφαντη σημερα κανα τ one step αρνητικο..

τι να πω ισως απλα εχω μεγαλυτερο κυκλο αυτο το μηνα…

Νομίζω από τη στιγμή που δεν έχεις τόσο σταθερό κύκλο είναι πιθανό να έκανες αργά ωορρηξία ναι. Είναι περίεργο γιατί βέβαια το clear blue έδειξε και το άλλο όχι γιατί και τα άλλα πιάνουν και χαμηλά ποσοστά της ορμόνης. Θα έλεγα να περιμένεις κι αν δεν έρθει από βδομάδα κάνε ξανά ένα αλλά άσε να περάσουν κάποιες μέρες. Ή πήγαινε απευθείας για μια χοριακη. Αλλά αφού έχεις κάνει και 50αρηδες κύκλους κορίτσι μου ίσως απλά άργησε γι'αυτό (όπως έχω διαβάσει) συνήθως πρέπει το τεστ να γίνεται 2-3 βδομάδες μετά την τελευταία επαφή σε γυναίκες με σπω 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Νομίζω από τη στιγμή που δεν έχεις τόσο σταθερό κύκλο είναι πιθανό να έκανες αργά ωορρηξία ναι. Είναι περίεργο γιατί βέβαια το clear blue έδειξε και το άλλο όχι γιατί και τα άλλα πιάνουν και χαμηλά ποσοστά της ορμόνης. Θα έλεγα να περιμένεις κι αν δεν έρθει από βδομάδα κάνε ξανά ένα αλλά άσε να περάσουν κάποιες μέρες. Ή πήγαινε απευθείας για μια χοριακη. Αλλά αφού έχεις κάνει και 50αρηδες κύκλους κορίτσι μου ίσως απλά άργησε γι'αυτό (όπως έχω διαβάσει) συνήθως πρέπει το τεστ να γίνεται 2-3 βδομάδες μετά την τελευταία επαφή σε γυναίκες με σπω 

Αυτο δεν το γνωριζα σ’ ευχαριστώ πάρε πολύ..

θα περιμένω μεχρι τέλος του μήνα αν δεν έρθει θα επικοινωνήσω με τον γιατρό μου..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...