Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Η χοριακή βγήκε 461!

Δεν είναι πολύ; Εκτός κι αν έχω περισσότερες μέρες καθυστέρηση απ' ότι υπολόγιζα. Στα όρια που δίνει το μικροβιολογικό είμαι 4η εβδομάδα. Θα μιλήσω και με τη γιατρό να μου πει.

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Εύκολη και τελειωμηνη σου εύχομαι!!! Και μένα σχεδόν  τόσο ήταν 26 μέρα του κύκλου. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα!!

Και εγω περιμενω περιοδο αυριο ή μεθαύριο, και λεμε με τον αντρα μου να αρχισουμε παλι τις προσπαθειες για το δευτερο παιδακι, περασαν 5 μηνες απο την αποξεση. Οποτε Ελπιδα μου, Ζαιρα της καρδιας μας @Παρασκευαιδου, δεν περιμενα πως θα το γραψω ποτε, αλλα δε μου δινεις και εμενα μια προβλεψη;

Σας φιλω ❤️

Ιουνίο +-3 μήνες.. καλη επιτυχία 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Η χοριακή βγήκε 461!

Δεν είναι πολύ; Εκτός κι αν έχω περισσότερες μέρες καθυστέρηση απ' ότι υπολόγιζα. Στα όρια που δίνει το μικροβιολογικό είμαι 4η εβδομάδα. Θα μιλήσω και με τη γιατρό να μου πει.

Εγώ σου είχα πει κάτι το θυμάσαι... Μια χαρά είναι έγινε η σύλληψη πιο νωρίς καλύτερα θα πας πιο νωρίς για υπέρηχο.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

@Παρασκευαιδου κάθε φορά εσύ εδώ για εμάς! Πες μας όμως και για εσένα! Πως είσαι; Πως είναι τα ζουζουνια;❤️

Καλα είμαι... Ο μεγάλος πλέον στον αυτόματο, και αναμένω να ξεπεραχτει και ο άλλος 😂 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλα είμαι... Ο μεγάλος πλέον στον αυτόματο, και αναμένω να ξεπεραχτει και ο άλλος 😂 

Να τους χαιρεσαι Ελπίδα μου!

Θα πούμε στους διαχειριστές του site να βάλουν τη φωτογραφία σου δίπλα στο καροτσάκι του mammyland!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Χαχαχαχ τέλεια 😂 να τα χαίρεσαι ❤️

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Θα πούμε στους διαχειριστές του site να βάλουν τη φωτογραφία σου δίπλα στο καροτσάκι του mammyland!

Θα συμφωνήσω με αυτό 😂

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν ειναι κατι ειναι συμπληρωμα σαν βιταμινες..

καλυτερα να συμβουλευτεις ενδοκρινολογο και τν γυναικολο σου..

εχεις κανεις εξετασεις να δεις αν εχεις αντισταση στην ινσουλινη.; 

Μόνο στην εγκυμοσύνη είχα κάνει και ήταν οκ. Μετά δεν εχω ξανακάνει. Ίσως μιλήσω με ενδοκρινολόγο να δω τι θα μου πει και αυτός 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Ελπίδα να γεμίζω όχι να τρομάζουμε τον κόσμο... 🤪🤪😂😂

Ευχαριστώ πολύ.. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μόνο στην εγκυμοσύνη είχα κάνει και ήταν οκ. Μετά δεν εχω ξανακάνει. Ίσως μιλήσω με ενδοκρινολόγο να δω τι θα μου πει και αυτός 

Στο λεω γιατι εμενα μου ειχε πει η ενδοκρινολογος μου να κανω την εξεταση και αν ειχα θα μου εδινε ενα χαπακι αντι για τα inofert.. τελικά δεν είχα οπότε μου έδωσε τα inofert.. 1 φακελακι παιρνω την ημερα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...