Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις πριν 23 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Η χοριακή βγήκε 461!

Δεν είναι πολύ; Εκτός κι αν έχω περισσότερες μέρες καθυστέρηση απ' ότι υπολόγιζα. Στα όρια που δίνει το μικροβιολογικό είμαι 4η εβδομάδα. Θα μιλήσω και με τη γιατρό να μου πει.

Expand  

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Εύκολη και τελειωμηνη σου εύχομαι!!! Και μένα σχεδόν  τόσο ήταν 26 μέρα του κύκλου. 

Δημοσίευση
  στις πριν 23 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα!!

Και εγω περιμενω περιοδο αυριο ή μεθαύριο, και λεμε με τον αντρα μου να αρχισουμε παλι τις προσπαθειες για το δευτερο παιδακι, περασαν 5 μηνες απο την αποξεση. Οποτε Ελπιδα μου, Ζαιρα της καρδιας μας @Παρασκευαιδου, δεν περιμενα πως θα το γραψω ποτε, αλλα δε μου δινεις και εμενα μια προβλεψη;

Σας φιλω ❤️

Expand  

Ιουνίο +-3 μήνες.. καλη επιτυχία 🥰

Δημοσίευση
  στις πριν 23 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Η χοριακή βγήκε 461!

Δεν είναι πολύ; Εκτός κι αν έχω περισσότερες μέρες καθυστέρηση απ' ότι υπολόγιζα. Στα όρια που δίνει το μικροβιολογικό είμαι 4η εβδομάδα. Θα μιλήσω και με τη γιατρό να μου πει.

Expand  

Εγώ σου είχα πει κάτι το θυμάσαι... Μια χαρά είναι έγινε η σύλληψη πιο νωρίς καλύτερα θα πας πιο νωρίς για υπέρηχο.

Δημοσίευση
  στις πριν 15 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

@Παρασκευαιδου κάθε φορά εσύ εδώ για εμάς! Πες μας όμως και για εσένα! Πως είσαι; Πως είναι τα ζουζουνια;❤️

Expand  

Καλα είμαι... Ο μεγάλος πλέον στον αυτόματο, και αναμένω να ξεπεραχτει και ο άλλος 😂 

Δημοσίευση
  στις πριν 15 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλα είμαι... Ο μεγάλος πλέον στον αυτόματο, και αναμένω να ξεπεραχτει και ο άλλος 😂 

Expand  

Να τους χαιρεσαι Ελπίδα μου!

Θα πούμε στους διαχειριστές του site να βάλουν τη φωτογραφία σου δίπλα στο καροτσάκι του mammyland!

Δημοσίευση
  στις πριν 15 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Expand  

Χαχαχαχ τέλεια 😂 να τα χαίρεσαι ❤️

στις πριν 15 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Θα πούμε στους διαχειριστές του site να βάλουν τη φωτογραφία σου δίπλα στο καροτσάκι του mammyland!

Expand  

Θα συμφωνήσω με αυτό 😂

Δημοσίευση
  στις πριν 19 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν ειναι κατι ειναι συμπληρωμα σαν βιταμινες..

καλυτερα να συμβουλευτεις ενδοκρινολογο και τν γυναικολο σου..

εχεις κανεις εξετασεις να δεις αν εχεις αντισταση στην ινσουλινη.; 

Expand  

Μόνο στην εγκυμοσύνη είχα κάνει και ήταν οκ. Μετά δεν εχω ξανακάνει. Ίσως μιλήσω με ενδοκρινολόγο να δω τι θα μου πει και αυτός 

Δημοσίευση
  στις πριν 15 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Expand  

Ελπίδα να γεμίζω όχι να τρομάζουμε τον κόσμο... 🤪🤪😂😂

Ευχαριστώ πολύ.. 

Δημοσίευση
  στις πριν 11 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Μόνο στην εγκυμοσύνη είχα κάνει και ήταν οκ. Μετά δεν εχω ξανακάνει. Ίσως μιλήσω με ενδοκρινολόγο να δω τι θα μου πει και αυτός 

Expand  

Στο λεω γιατι εμενα μου ειχε πει η ενδοκρινολογος μου να κανω την εξεταση και αν ειχα θα μου εδινε ενα χαπακι αντι για τα inofert.. τελικά δεν είχα οπότε μου έδωσε τα inofert.. 1 φακελακι παιρνω την ημερα

Δημοσίευση
  στις πριν 1 ώρα, ο/η Tina23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλό ΣΚ ή 4ημερο 🤭🤭 εύχομαι. 

@Naty_ πως είσαι;;; πως πάνε οι υπνηλίες;; 😅😅😅

@annie! Κορίτσι μου εσύ πως είσαι;; 

Expand  

Καλημέρα μας, καλό σαβ/κο! 

Οι υπνηλιες καλά κρατούν, αυτή τη στιγμή ας πούμε κουτουλαω 😅 ξυπνάω και νωρίς στις 6:30-7:00 γαρίδα το μάτι αλλά μένω στο κρεβάτι λίγο ακόμα. 

Εσύ ξεκίνησες αγωγή κορίτσι, πώς είσαι;; 

Δημοσίευση
  στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα μας, καλό σαβ/κο! 

Οι υπνηλιες καλά κρατούν, αυτή τη στιγμή ας πούμε κουτουλαω 😅 ξυπνάω και νωρίς στις 6:30-7:00 γαρίδα το μάτι αλλά μένω στο κρεβάτι λίγο ακόμα. 

Εσύ ξεκίνησες αγωγή κορίτσι, πώς είσαι;; 

Expand  

Δεν έχεις κάποιο άλλο σύμπτωμα ε??

Ξεκίνησα την αγωγή ναι, το θέμα είναι οτι ρώτησα μήπως χρειαστεί να πάρω προβιοτικά και ενώ μου είπε όχι ο γιατρός δεν θα χρειαστεί, έχω μια μικρή ενόχλήση όμως τύπου φαγούρα χαμηλά, αλλα ίσα που την νιώθω και δεν είναι όλη την ώρα. Σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα bio kult και να αρχίσω να το πίνω, κακό δεν θα κάνει σίγουρα. Κατά τ άλλα ευτυχώς όλα καλά και οι όποιες ενοχλήσεις έφυγα σχεδόν με το 1ο χάπι που ήπια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν έχεις κάποιο άλλο σύμπτωμα ε?? Ξεκίνησα την αγωγή ναι, το θέμα είναι οτι ρώτησα μήπως χρειαστεί να πάρω προβιοτικά και ενώ μου είπε όχι ο γιατρός δεν θα χρειαστεί, έχω μια μικρή ενόχλήση όμως τύπου φαγούρα χαμηλά, αλλα ίσα που την νιώθω και δεν είναι όλη την ώρα. Σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα bio kult και να αρχίσω να το πίνω, κακό δεν θα κάνει σίγουρα. Κατά τ άλλα ευτυχώς όλα καλά και οι όποιες ενοχλήσεις έφυγα σχεδόν με το 1ο χάπι που ήπια.
    • Αλήθεια κορίτσια μου, με τη τηλεόραση τι κάνετε; Έχετε βρει κανά κόλπο; Η μικρή μας μέχρι και το κεφάλι προς τα πάνω ανάποδα γυρνάει για να δεί όταν την έχω στο ριλαξ πλάτη με τη τηλεόραση..!! Κοντεύει να βγει το μάτι της από το κεφάλι της έτσι όπως κάνει!! Πλέον μένει κλειστή.. και με έχει φάει η μουγκαμαρα τόσες εβδομάδες..!! 
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Βγαίνουμε εμείς γενικότερα από ημερών αν και μέχρι να οργανωθούμε θέλουμε κανά 2-3 ώρες!! Τη βγάζω βέβαια καθημερινά και στο κήπο 2-3 φορές την ημέρα τουλάχιστον.. αλλά συνεχίζει να μη της αρέσει καθόλου το φως της μέρας!! Κλείνει σφιχτά τα μάτια και ξεκινάει χτυπάει το κεφάλι μπρος πίσω και δεν αναφέρομαι σε απευθείας έκθεση στον ήλιο φυσικά... όταν δύσει όμως το φως του ήλιου, εκεί χαζεύουμε με τις ώρες τα πάντα!! Όταν τη βγάζω στο πάρκο αργά το απόγευμα δε κλείνει βλέφαρο.. "ρουφάει" και παρακολουθεί τα πάντα!!! Το λατρεύει!! 
    • Καλημέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Τα μωράκια σας; Έχω καιρό να σας γράψω και όλο λέω να γράψω και από την άλλη λέω φάε τη γλώσσα σου και μη το πεις ούτε του παπά.. όχι τίποτα άλλο δε ξέρεις τι σε περιμένει στο επόμενο άλμα!! 😶‍🌫️🤭 Εμείς τη Δευτέρα που μας πέρασε κλείσαμε 2 μηνών και ειλικρινά ζούμε το όνειρο μετά τις πρώτες 3 εβδομάδες!! Ξεκίνησε μόνη της να κοιμάται σερί τα βράδια και να κοιμάται μόνη της στη φωλιά της!! Αν και περάσαμε ένα άγχος στις αρχές με το βάρος της που δεν έπαιρνε (και πιθανολογώ οφειλόταν στην δική μου έλλειψη διατροφής, αφού δεν έτρωγα σχεδόν καθόλου, πιθανών και στην αντιβίωση που έπαιρνα εγώ και μου έκανε διάρροιες η μικρή αλλά αυτά τα σκέφτομαι εκ των υστέρων.. να έχουμε τη παιδίατρο να μας μιλάει για νοσοκομείο, τη σύμβουλο θηλασμού για αύξηση παραγωγής, να δέχομαι πιέσεις να δώσω μπουκάλι.. πολλά!! Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Η μικρή με αποκλειστικό θηλασμό μέχρι σήμερα αλλά δυστυχώς δεν έχει εδραιωθεί ο θηλασμός ακόμα..) οπότε δυστυχώς τη ξυπναγα συνέχεια το βράδυ τη καημένη για να τρώει μέχρι 5 εβδομάδων όπου πλέον είχε γίνει Pillsbury 🥰🥰🥰 και ξανασταματησα να τη ξυπνάω.. αν την αφήσεις μπορεί να κοιμάται σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 9-10 το πρωί!! Προσωπικά το θεωρώ ακραίο να μένει τόσες ώρες νηστική οπότε ανάλογα τι ώρα θα κοιμηθεί θα κοιτάξω στο 8ωρο μαξ να τη ξυπνήσω.. το κορυφαίο είναι ότι τη ταιζεις τη βάζεις στη φωλιά και μετά από λίγο κοιμάται μόνη της!! 🤭 Βέβαια μετά το άλμα που περάσαμε τη προηγούμενη εβδομάδα, θέλει να της κρατάω το χέρι και να μένω δίπλα της.. κάνει κάτι ξαφνικά τινάγματα, ανοίγει τα μάτια με κοιτάει, γελάει και ξανακοιμαται!! Σε δευτερόλεπτα αυτό τώρα..😅 Με το τελευταίο άλμα βέβαια ξεχωρίζει πλέον και τη μέρα από τη νύχτα.. κάτι που μας έχει δυσκολέψει στους ημερήσιους υπνους μας μιας και θέλει ησυχία και σκοτάδι για να κοιμηθεί.. αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη μου κοιμάται αρκετά μέσα στη μέρα και να τη πιάνει υπερένταση αργά το απόγευμα.. θα ξεκινήσω σήμερα να τη βάζω στο δωμάτιο να κοιμάται και τη μέρα να δω πως θα πάει..  Κατά τα άλλα αναπτυξιακά είμαστε πολύ καλά νομίζω.. έχουν αρχίσει να μας είναι οριακά στο ύψος και τα 68αρια νούμερα πλην των h&m που είναι άνετα, δε ξέρω πόσο είναι τώρα έχει να μας δεί η παιδίατρος από 26/2 και έχουμε ραντεβού πάλι 27/3 όπου θα κάνουμε και τα πρώτα μας εμβόλια!! Τι να περιμένουμε κορίτσια μου, όσες τα έχετε κάνει;;! Από βάρος, με τη ζυγαριά της συμβούλου θηλασμού ήταν 5.170γρ στις 13/3 τελευταία φορά (-50γρ από τη ζυγαριά της παιδιάτρου η διαφορά μεταξύ των 2 ζευγαριών). Πέμπτη θα ξέρουμε σίγουρα!  Τέλος επειδή βλέπω ότι μιλούσατε για τα ορόσημα αν και δεν τα έχω ψάξει καθόλου (δεν μπορώ να ανησυχώ και για αυτό!! Κάθε παιδί έχει τους δικούς του χρόνους..!), μου έκανε εντύπωση που αναφέρεστε ότι σας γελαγαν 2-3 μηνών και μίλαγαν 2 μηνών.. και το λέω γιατί εμάς ξεκίνησε να μας γελάει 3 εβδομάδων.. να "μιλάει" ως απάντηση όταν της μιλούσαμε, 4 εβδομάδων.. 6 εβδομάδων ξεκίνησε να πιάνει πράγματα και να τα βάζει στο στόμα.. 7 εβδομάδων τεντώνει το χέρι και μου πιάνει τη μύτη το στόμα, προσπαθεί να πιάσει το βιβλιαράκι που της έχω πάνω από τη φωλιά.. αυτή την εβδομάδα τώρα ξεκίνησε να μου κάνει βαρελάκια.. φόβος στην αλλαξιερα πάνω.. δε λέγεται!! Να σας πω ότι είμαστε πολύ κοινωνικές πάντως!! Έχουμε τα "κολληταρια" μας από τις συσκευασίες των pampers που μπορούμε να "μιλάμε" και να γελάμε ώρες ατελείωτες!! Επίσης είμαστε λίγο "ψώνια" (και με τα δίκια μας θα προσθέσω αφού είμαστε κούκλες!!🦉🦉) καθώς περνάμε επίσης ώρες μπροστά στο καθρέφτη μιλώντας και γελώντας στον εαυτό μας!! Της έχω πάνω από τη φωλιά και έναν καθρέφτη και όταν ξυπνάει κάθεται και ασχολείται εκεί μόνη της.. χαμπάρι δεν τη παίρνω ότι ξύπνησε!!  Γενικά έχω ένα αρκετά ήσυχο και γελαστό μωράκι.. για αυτό λέω "ούτε του παπά"!! Και λίγο ντρεπόμουν κιόλας να σας πω πόσο καλά είμαστε.. μη μου γυρίσει και μπούμερανγκ στο επόμενο άλμα!! 🤭 Καθώς στο άλμα τώρα 8 εβδομάδων και μέχρι να καταλάβω ότι τη πιάνει άγχος αποχωρισμού να το πω (;) δε ξέρω.. ξενυχτησαμε 3 μέρες με μαραθώνιους θηλασμους γιατί μόλις πήγαινα να την αφήσω ήθελε πάλι στήθος.. και έλεγα να σας γράψω τότε και μετά ήρθε το άλμα και λέω κοίτα να δεις θα "γελούσαν" τώρα μαζί μας και αυτά που τους γράφω!! 🥴😅 Κατάφερα πάλι σεντόνι αλλά είχα καιρό να σας γράψω!! Εσείς πώς τα πάτε;!! Τα νέα σας!! Μου λείψατε!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...