Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Έβλεπα στον ύπνο μου ότι έκανα τεστ και ήταν θετικό ξύπνησα και έκανα και έδειξε αυτό! 

IMG_20250320_070311.thumb.jpg.a3a7ffc3a8301a2ed9349318809e1c02.jpg

@Παρασκευαιδου το ταγκ που σου αξίζει!! Αχ να ήρθε και να μείνει το σπορί 🙏🏼🙏🏼

Τελειααααα μπράβο σου κορίτσι μου με το καλό εύχομαι αυτή η φορά να είναι και τυχερή σου!!!!Να κρατήσεις το  σπορακι σου και μετα το μωρακι σου αγκάλια!!!🙏🙏

Εγώ νιώθω πως σήμερα θα μου έρθει περίοδος. Τον επόμενο μήνα πάλι...

Δημοσίευση

Κορίτσια μου εγώ σε άλλα νέα, χτες το απόγευμα ξαφνικά με έπιασε μια ενόχληση κάτω, όπως όταν κρατιομαστε πολύ ωραία και θέλουμε να κάνουμε τσίσα μας..το οποίο γινόταν και πιο έντονο και παρ ότι ήπια πολύ νερό και πλυθηκα με σαπούνι, τπτ! Τώρα καμιά ουρολοιμωξη είναι αυτό; δν ξέρω πρώτη φορά το παθαίνω. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου έδωσε να πάρω canephron και σήμερα θα πάω και να με δει.. Ευκαιρία να μου γράψει κ ορμονολογικες να κάνω να δω που βρίσκομαι 🤷🏻‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Τελειααααα μπράβο σου κορίτσι μου με το καλό εύχομαι αυτή η φορά να είναι και τυχερή σου!!!!Να κρατήσεις το  σπορακι σου και μετα το μωρακι σου αγκάλια!!!🙏🙏

Εγώ νιώθω πως σήμερα θα μου έρθει περίοδος. Τον επόμενο μήνα πάλι...

Και η @Naty_ έτσι έλεγε και τσουπ το θετικό τεστάκι 🤭🤭🤭

Εύχομαι να ΜΗΝ σου έρθει 🤞

Δημοσίευση

@Naty_ τι όμορφα νέα είναι αυτά, τι ωραία εικόνα είναι αυτή.. τι χαρά είναι αυτή..!!! 🙃
Μπράβο κορίτσι μου, μπράβο..!!!! Να πάνε όλα δεξιά αυτή τη φορά και αυτό το σποράκι να ήρθε για να μείνει.. 
Η άνοιξη μπήκε με τον πιο όμορφο τρόπο τελικά και μακάρι να είναι το ίδιο και το καλοκαίρι για τις υπόλοιπες που πάμε προγραμματισμένα.. 
Θα περιμένουμε νέα κάθε μέρα από δω και πέρα.. με το καλό μια υγιή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

@Tina23 Κι εγώ μία από τα ίδια με τρις επαφές τσουπ ουρολοίμωξη.
Πήρα χαπάκια για δύο μέρες λέω μου πέρασε, γίνετε επαφή στο καπάκι ξανα κολλάω.. Εχθές τρέχοντας έφυγα μόλις σχόλασα από τη δουλεία να πάω σπίτι να ξανα πάρω τα χάπια μου. Ευτυχώς με το πρώτο χάπι στα πρώτα λεπτά κάνει δράση, σήμερα δεύτερη μέρα και τα παίρνω κανονικά για παν ενδεχόμενο. Θα τα συνεχίσω για μια μέρα ακόμη και βλέπουμε..

Σε άλλα νέα κάνω τεστάκια ωορρηξίας για να δω τι παίζει και ακόμη βλέπω γραμμούλα όχι έντονη έντονη, αλλά είναι εκεί και υπάρχει.. δεν ξέρω αν όντως έρχεται ωορρηξία ΄΄η απλά είναι κάποια διαταραχή του κύκλου λόγο απόξεσης και έχει επηρεαστεί κάποια ορμόνη. Παρόλα αυτά έχω πονάκια κατα διαστήματα στην κοιλιά. 

Δημοσίευση

@annie! μου από κράμπες-τραβήγματα πώς είσαι; Εγώ έχω και τώρα τα νιώθω αρκετά.

Ουφ να πάνε όλα καλά και θα σου ρθω στο θεματάκι με τα μπεμπάκια του Νοεμβρίου, στο τέλος εγώ λογικά θα τον προλάβω

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Ουφ να πάνε όλα καλά και θα σου ρθω στο θεματάκι με τα μπεμπάκια του Νοεμβρίου, στο τέλος εγώ λογικά θα τον προλάβω

Πήγες έκανες χοριακη κορίτσι μου;; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η peacock είπε:

Kαλημερα! 

Έχεις κάνει αιματολογικό έλεγχο; Για ποιο λόγο να παίρνεις σαλοσπιρ σου είπαν; 

@peacock ναι έχω κάνει και αιματολογικο ελεγχο. Στο καθ'εξιν αποβολων και ενδοκρινολογος είπαν τυχαιο γεγονός και δεν κανω κατι άλλο(αλλα πως 3 φορες πια..) και γυναικολόγοι θα παίρνω όλα τα γνωστά χάπια προληπτικά. Δε βρήκαν κάτι. 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Naty_ τι όμορφα νέα είναι αυτά, τι ωραία εικόνα είναι αυτή.. τι χαρά είναι αυτή..!!! 🙃
Μπράβο κορίτσι μου, μπράβο..!!!! Να πάνε όλα δεξιά αυτή τη φορά και αυτό το σποράκι να ήρθε για να μείνει.. 
Η άνοιξη μπήκε με τον πιο όμορφο τρόπο τελικά και μακάρι να είναι το ίδιο και το καλοκαίρι για τις υπόλοιπες που πάμε προγραμματισμένα.. 
Θα περιμένουμε νέα κάθε μέρα από δω και πέρα.. με το καλό μια υγιή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

@Tina23 Κι εγώ μία από τα ίδια με τρις επαφές τσουπ ουρολοίμωξη.
Πήρα χαπάκια για δύο μέρες λέω μου πέρασε, γίνετε επαφή στο καπάκι ξανα κολλάω.. Εχθές τρέχοντας έφυγα μόλις σχόλασα από τη δουλεία να πάω σπίτι να ξανα πάρω τα χάπια μου. Ευτυχώς με το πρώτο χάπι στα πρώτα λεπτά κάνει δράση, σήμερα δεύτερη μέρα και τα παίρνω κανονικά για παν ενδεχόμενο. Θα τα συνεχίσω για μια μέρα ακόμη και βλέπουμε..

Σε άλλα νέα κάνω τεστάκια ωορρηξίας για να δω τι παίζει και ακόμη βλέπω γραμμούλα όχι έντονη έντονη, αλλά είναι εκεί και υπάρχει.. δεν ξέρω αν όντως έρχεται ωορρηξία ΄΄η απλά είναι κάποια διαταραχή του κύκλου λόγο απόξεσης και έχει επηρεαστεί κάποια ορμόνη. Παρόλα αυτά έχω πονάκια κατα διαστήματα στην κοιλιά. 

Εσύ τι χάπια πίνεις;;  εν τω μεταξύ εγώ δεν είχα επαφή το προηγούμενο βράδυ και μου κάνει εντύπωση.. Τέλος πάντων ότι είναι θα το δούμε με τον γιατρό.. Μακάρι να περάσει γιατί είναι άκρως κουραστικό 😑😑

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Naty_ μολις ανέφερες την τοση νυστα ανεξήγητα...λέμε ολες ενταξει εδω είμαστε. Σντε κορίτσια να μπούμε όλες σιγά σιγά στο κλαμπ των εγκυων 🫠

ναι κορίτσι μου πολλή νύστα.. κάθομαι στην καρέκλα και άνετα με παίρνει ο ύπνος 😆

Το εύχομαι για όλες, που είμαι σίγουρη σε όλες θα έρθει. Εσύ πότε περιμένεις περίοδο δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει ξανά

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tina23 είπε:

Εσύ τι χάπια πίνεις;;  εν τω μεταξύ εγώ δεν είχα επαφή το προηγούμενο βράδυ και μου κάνει εντύπωση.. Τέλος πάντων ότι είναι θα το δούμε με τον γιατρό.. Μακάρι να περάσει γιατί είναι άκρως κουραστικό 😑😑

Κορίτσια για ουρολοιμώξεις κλπ εξαιρετικός είναι ο χυμός κράνμπερι χωρίς ζάχαρη κλπ σε βιολογικά μπορείτε να τον βρείτε κάνει θαύματα. Ακόμη και προληπτικά κάθε μέρα. Και για το κολπικό μικροβίωμα εγώ παίρνω συχνά πυκνά τα bacteflora intim που έχουν και προβιοτικά 

Δημοσίευση

@Naty_ συγχαρητήρια,ήμουν σίγουρη με τα συμπτώματα που ελεγες χθες! Είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα ελεγα θα ερθει δεν κανω τεστ και τώρα είμαι 32+5!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tina23 είπε:

Εγώ παίρνω τα Furolin κορίτσι μου και ουρολοίμωξη παθαίνω μόνο όταν έχω επαφές και εκείνο όχι πάντα. Είχα να το πάθω μήνες αλλά τώρα φαίνεται επειδή υπάρχει ευαισθησία την περιοχή την πάτησα πάλι, εννοείται ότι είναι κουραστικό και δεν βλέπω την ώρα να περάσει.

@Naty_ αγάπη εγώ τα δοκίμασα αυτά τα βιολογικά ότι έχει να κάνει με κράμπερι αλλά δεν με βοήθησε τπτ. Ούτε η D μανόζι που μου πρότεινε ο εξωσωματικός έκανε δουλειά.. Μόνο με αυτά τα χαπάκια έχω σωθεί εδώ και κάποια χρόνια.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Μόνιμα αγάπη, την τελευταία εβδομάδα έχουν μειωθεί λίγο αλλά τώρα που μιλάμε έχω τραβήγματα!!! Όλα καλά θα πάνε κ θα έρθεις κ συυυυυ!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Έβλεπα στον ύπνο μου ότι έκανα τεστ και ήταν θετικό ξύπνησα και έκανα και έδειξε αυτό! 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΟΥ!!! Με το καλό. Μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη μ' ένα γερό μωρό στην αγκαλιά. 

Θα περιμένουμε και τη χοριακή σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Κοριτσάκι μου γλυκό αυτό το ταγκ το περίμενα .. και ήξερα κάπου τώρα θα μου έρθει . Μου έδωσε πολύ πολύ χαρά. Και μάντεψε η γυάλα μου λέει ήρθε και θα μεινειιιι... 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,

χάθηκα λίγο τον τελευταίο καιρό γιατί περάσαμε πολύ δύσκολα. Ξεκίνησα την διαδικασία για διέγερση κ μέχρι κ την ωοληψία ήταν μια πολύ αγχωτική κ γεμάτη αναποδιές διαδικασία, από τις χειρότερες περιόδους τις ζωής μου 😞 Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν έχουν κ πολύ νόημα κ να μην αγχώσω άλλες κοπέλες κ γιατί μόλις σήμερα έμαθα ότι έχουμε 7 βλαστοκύστες να μας περιμένουν 😊😊😊..... 7 στα 8 γονιμοποιημένα ωάρια δεν μπορώ να το πιστέψω ότι στο τέλος πήγαν έτσι ανέλπιστα καλά τα πράγματα... Κ κάπου μέσα σε αυτές τις 7 εύχομαι να βρίσκεται ένα υγιές μωράκι 🙏 👶 Είμαι τ΄όσο ευτυχισμένη κ για πρώτη φορά κλαίω από το πρωί από χαρά κ όχι από στεναχώρια❤️ ❤️ 

Δημοσίευση

@Naty_ μου συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Το αξίζεις κ με το παραπάνω με όλα αυτά που έχετε περάσει 😊 Καλούς διπλασιασμούς εύχομαι γιατί με τέτοια γραμμάρα είναι σίγουρο το 3ψήφιο νούμερο 🙏

@annie! μου συγχαρητήρια κ σε σένα εύχομαι με το καλό να ακούσετε κ καρδούλα 🙏 😊

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό αυτό το ταγκ το περίμενα .. και ήξερα κάπου τώρα θα μου έρθει . Μου έδωσε πολύ πολύ χαρά. Και μάντεψε η γυάλα μου λέει ήρθε και θα μεινειιιι... 

Αγαπημένη μου δώσε μου μια νέα πρόβλεψη είχαμε για Φεβρουάριο+-..

Αλλά δεν μας βλέπω καλά έχουμε πέσει ψυχολογικά ούτε επαφές !

Ετοιμάζομαστε για δεύτερη διέγερση σε 1 μηνα ...

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

χάθηκα λίγο τον τελευταίο καιρό γιατί περάσαμε πολύ δύσκολα. Ξεκίνησα την διαδικασία για διέγερση κ μέχρι κ την ωοληψία ήταν μια πολύ αγχωτική κ γεμάτη αναποδιές διαδικασία, από τις χειρότερες περιόδους τις ζωής μου 😞 Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν έχουν κ πολύ νόημα κ να μην αγχώσω άλλες κοπέλες κ γιατί μόλις σήμερα έμαθα ότι έχουμε 7 βλαστοκύστες να μας περιμένουν 😊😊😊..... 7 στα 8 γονιμοποιημένα ωάρια δεν μπορώ να το πιστέψω ότι στο τέλος πήγαν έτσι ανέλπιστα καλά τα πράγματα... Κ κάπου μέσα σε αυτές τις 7 εύχομαι να βρίσκεται ένα υγιές μωράκι 🙏 👶 Είμαι τ΄όσο ευτυχισμένη κ για πρώτη φορά κλαίω από το πρωί από χαρά κ όχι από στεναχώρια❤️ ❤️ 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Απ ότι καταλαβαίνω ταλαιπωρήθηκες πολύ αλλά σημασία έχει πως έχεις 7 έμβρυα!!! Πότε με το καλό θα πας για εμβρυομεταφορά;

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Απ ότι καταλαβαίνω ταλαιπωρήθηκες πολύ αλλά σημασία έχει πως έχεις 7 έμβρυα!!! Πότε με το καλό θα πας για εμβρυομεταφορά;

Αυτό έχει σημασία κ αυτό κρατάω τα 7 "μικράκια" που μας περιμένουν κ ανυπομονούμε πως κ πως 🥰 Σίγουρα όχι τώρα απευθείας μετά την ωολήψια για να ηρεμήσει ο οργανισμός μου, αυτό μου πρότεινε κ η γιατρός κ νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι!!! Το πρώτο μεγάλο βήμα όμως έγινε😊

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@Naty_ μου συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Το αξίζεις κ με το παραπάνω με όλα αυτά που έχετε περάσει 😊 Καλούς διπλασιασμούς εύχομαι γιατί με τέτοια γραμμάρα είναι σίγουρο το 3ψήφιο νούμερο 🙏

@annie! μου συγχαρητήρια κ σε σένα εύχομαι με το καλό να ακούσετε κ καρδούλα 🙏 😊

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Σε είχα στο νου μου είναι η αλήθεια.. χαίρομαι που μας έγραψες και που παρά τις δυσκολίες όλα πήγαν καλά! Έτσι, πάντα έρχεται η άνοιξη 🩷 με το καλό και στα επόμενα βήματα, αναμένουμε και τα δικά σου νεότερα 🙏🏼 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Την εμπιστεύομαι τη γυάλα σου Ελπίδα μου

Ελπίδα στην καρδιά μου ξανά σήμερα ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Σε είχα στο νου μου είναι η αλήθεια.. χαίρομαι που μας έγραψες και που παρά τις δυσκολίες όλα πήγαν καλά! Έτσι, πάντα έρχεται η άνοιξη 🩷 με το καλό και στα επόμενα βήματα, αναμένουμε και τα δικά σου νεότερα 🙏🏼 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε.... Σας διάβαζα αλλά δεν είχα κουράγιο να μπω να γράψω τπτ γιατί δεν πίστευα ότι θα είχαμε αυτήν την σούπερ κατάληξη στο πρώτο κομμάτι τουλάχιστον. Ξέρω ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας κ για την ετ αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενη με τα σημερινά νέα 😊

Μου λέει ο σύζυγος τι 100% επιτυχία στα γονιμοποιημένα ήταν αυτή. Κ του λέω 87,5% (λογίστρια γαρ) κ μου λέει πφ με τα ποσοστά σου 7 στα 8 γονιμοποιημένα, μην το πεις ούτε του παππά με αυτά που περάσαμε 😆

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...