Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 17/3/2025 at 2:49 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

Τι κάνετε κορίτσια;18η μέρα σημερα και πάλι ειναι σα να σταματησε χρονος. Το σκέφτομαι συνέχεια και δεν περνάνε οι μέρες μεχρι να κάνω ενα τεστ. Ξερω ότι είναι λάθος αλλα..Ειναι αλλο κορίτσι μαζί μου ? @marinamanoulitsaμαζί είμαστε εμεις ε?

Αγκαλίτσα...

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Με το καλό @annie!.

Εγώ είμαι 3 μέρες πριν της περιόδου και το τεστ μ βγήκε αρνητικό. Οπότε πάει κι αυτος ο μήνας. Πάω να σκάσω!!

Ψάχνω που μπορώ να βάλω μια σφαλιάρα.. 

1 στον πρώτο μου 2 μέρες πριν την ακαρανομαστη τεστ αρνητικό, την ημέρα της περιόδου αχνό θετικό που μόνο έμπειρο μάτι σαν το δικό μου το ήξερε .

2 εξωσωματική με χοριακη 92 και το τεστ αρνητικό. Έφτανα να έχω υπέρηχο με σάκο και αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης 🙄

3 στο δεύτερο μου παιδί τεστ εγκυμοσύνης θετικό πάρα μα πάρα πολύ νωρίς. 

Όλα αυτά στην ίδια γυναίκα.. στα λέω για να μην συγκρίνεις . Αν διαβάσεις και στις οδηγίες σου λέει να γίνεται ΜΕΤΑ από καθυστέρηση, συν αν δεν έρθει η περίοδος να επαναληφθεί. Μπορείς να πέσεις μπορείς να νιώσεις όλα τα συναισθήματα αλλά να μην ξεχνάς ακόμα είναι πολύ νωρίς 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Θα μας ταγκαρεις θες να πεις...

Που είσαι βρε ζαιρα μου γλυκιά! Λες να μας κάτσει ο Μάρτης;! Ένα χρόνο έκλεισα από την τελευταία εγκυμοσύνη θυμάμαι τελευταία περίοδος 30 Μάρτη, ένα μήνα κράτησε το όνειρο. 

Για να δούμε εύχομαι και ελπίζω 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια μου Καλησπέρα!!!

Έχω μια ερώτηση για όσες έχετε περάσει επιτροπή εξωσωματικής όσον αφορά τα 2 σπερμοδιαγραμματα διάβασα ότι θα πρέπει να έχουν γίνει σε εργαστήρια συμβεβλημενα με τον ΕΟΠΥ και επίσης κάθε ένα να γίνει σε διαφορετικό εργαστήριο όχι στο ίδιο. Ισχύει;

Εμείς κάναμε το σπερμοδιαγραμμα σε εργαστήριο που δεν είναι συμβεβλημενο με τον εοπυ σε μικροβιολογικό οπου μας σύστησε ο ουρολόγος ως πιο αξιόπιστο και το πλήρωσε. Σκέφτομαι τώρα εγω αν μπούμε στην διαδικασία για εξωσωματική αυτό δεν περνάει; 

Πηγε ο σύζυγος σήμερα στον ουρολόγο να δουνε τα αποτελέσματα και του έδωσε βιταμινες. Του είπε όλα καλά μόνο η κινητικότητα είναι θέματακι και θα το κοιτάξει ξανά σε 3 μήνες. 

Κατά τα άλλα εγώ είμαι σε αναμονή περιόδου Πέμπτη Παρασκευή και άρχισα να έχω κάποιες ενοχλήσεις άρα πιστεύω θα μου έρθει δυστυχώς...

Καλησπέρα!! Ισχύει ότι πρέπει να είναι από διαφορετικά μικροβιολογικά εργαστήρια. Είσαι σίγουρη ότι δεν είναι συμβεβλημένοι;; Κι εμείς είχαμε πληρώσει κάποια λεφτά κ μάλιστα ήταν κ διαφορετικό το ποσό. Ξέρω ότι δεν δέχονται σπερμοδιαγραμμα από κέντρο εξωσωματικής, γιατί μας το είχαν διευκρινίσει από το κέντρο. Κ μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή και το διάστημα που θα πρέπει να έχει διαφορά το ένα σπερμοδιαγραμμα το πρώτο από το δεύτερο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια μου Καλησπέρα!!!

Έχω μια ερώτηση για όσες έχετε περάσει επιτροπή εξωσωματικής όσον αφορά τα 2 σπερμοδιαγραμματα διάβασα ότι θα πρέπει να έχουν γίνει σε εργαστήρια συμβεβλημενα με τον ΕΟΠΥ και επίσης κάθε ένα να γίνει σε διαφορετικό εργαστήριο όχι στο ίδιο. Ισχύει;

Εμείς κάναμε το σπερμοδιαγραμμα σε εργαστήριο που δεν είναι συμβεβλημενο με τον εοπυ σε μικροβιολογικό οπου μας σύστησε ο ουρολόγος ως πιο αξιόπιστο και το πλήρωσε. Σκέφτομαι τώρα εγω αν μπούμε στην διαδικασία για εξωσωματική αυτό δεν περνάει; 

Πηγε ο σύζυγος σήμερα στον ουρολόγο να δουνε τα αποτελέσματα και του έδωσε βιταμινες. Του είπε όλα καλά μόνο η κινητικότητα είναι θέματακι και θα το κοιτάξει ξανά σε 3 μήνες. 

Κατά τα άλλα εγώ είμαι σε αναμονή περιόδου Πέμπτη Παρασκευή και άρχισα να έχω κάποιες ενοχλήσεις άρα πιστεύω θα μου έρθει δυστυχώς...

2 διαφορετικά εργαστήρια συμβεβλημένα με το. ΕΟΠΥΥ κ απόσταση μεταξύ σπερμοδιαγραμματων τουλάχιστον 75 μέρες. Καλά μην προτρέχεις κορίτσι μου!! Έφτασες κατευθείαν στην επιτροπή… Λίγο πεσμένη η κινητικότητα ήταν όχι κάτι τραγικό!!! Σχετικά με τις ενοχλήσεις κ γω που είμαι 6 βδομαδων εγκυος συνεχίζω να έχω ενοχλήσεις… 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ψάχνω που μπορώ να βάλω μια σφαλιάρα.. 

1 στον πρώτο μου 2 μέρες πριν την ακαρανομαστη τεστ αρνητικό, την ημέρα της περιόδου αχνό θετικό που μόνο έμπειρο μάτι σαν το δικό μου το ήξερε .

2 εξωσωματική με χοριακη 92 και το τεστ αρνητικό. Έφτανα να έχω υπέρηχο με σάκο και αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης 🙄

3 στο δεύτερο μου παιδί τεστ εγκυμοσύνης θετικό πάρα μα πάρα πολύ νωρίς. 

Όλα αυτά στην ίδια γυναίκα.. στα λέω για να μην συγκρίνεις . Αν διαβάσεις και στις οδηγίες σου λέει να γίνεται ΜΕΤΑ από καθυστέρηση, συν αν δεν έρθει η περίοδος να επαναληφθεί. Μπορείς να πέσεις μπορείς να νιώσεις όλα τα συναισθήματα αλλά να μην ξεχνάς ακόμα είναι πολύ νωρίς 

Κι όμως εγώ το μήνυμα σ αυτό το βρίσκω πολύ γλυκό 😊

Κάνω πρωιμης ανίχνευσης. Έχω 3 αποβολες και στην επόμενη πρέπει να αρχίσω αντιπηκτικες, οπότε πρέπει να το καταλάβω όσο πιο έγκαιρα γίνεται για αυτό τόσο άγχος όχι απλά να είμαι αλλά και να το καταλάβω.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Κι όμως εγώ το μήνυμα σ αυτό το βρίσκω πολύ γλυκό 😊

Κάνω πρωιμης ανίχνευσης. Έχω 3 αποβολες και στην επόμενη πρέπει να αρχίσω αντιπηκτικες, οπότε πρέπει να το καταλάβω όσο πιο έγκαιρα γίνεται για αυτό τόσο άγχος όχι απλά να είμαι αλλά και να το καταλάβω.

Κορίτσι μου έτσι κι αλλιώς δεν θα πρέπει πρώτα να το επιβεβαιώσεις με τον υπέρηχο και μετά να ξεκινήσεις αντιπηκτικές; Έχεις θρομβοφιλια;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου έτσι κι αλλιώς δεν θα πρέπει πρώτα να το επιβεβαιώσεις με τον υπέρηχο και μετά να ξεκινήσεις αντιπηκτικές; Έχεις θρομβοφιλια;

Όχι ούτε καν την παραμικρή υποψία για θρομβοφιλια. Αιματολογος και ενδοκρινολογος είπαν όχι αντιπηκτικρς σε μένα αλλά οι γυναικολόγοι μ το προτείνουν ως την μόνη λύση πια και δεν ξέρω π αλλού να πάω να κάνω κι άλλες εξετάσεις μήπως βρεθεί κάτι...για αυτό είπα ας τα κάνω να τελειώνουμε. Μάλιστα μ είπαν μόλις το αντιληφθώ πρέπει να τα αρχίσω. Έφερα αντίρρηση πριν το 3ο αλλά τώρα π έχω γεμίσει ενοχές μήπως η επιλογή μ έφταιγε λέω ας το δοκιμάσω κι αυτό..

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η annie! είπε:

2 διαφορετικά εργαστήρια συμβεβλημένα με το. ΕΟΠΥΥ κ απόσταση μεταξύ σπερμοδιαγραμματων τουλάχιστον 75 μέρες. Καλά μην προτρέχεις κορίτσι μου!! Έφτασες κατευθείαν στην επιτροπή… Λίγο πεσμένη η κινητικότητα ήταν όχι κάτι τραγικό!!! Σχετικά με τις ενοχλήσεις κ γω που είμαι 6 βδομαδων εγκυος συνεχίζω να έχω ενοχλήσεις… 

Η αλήθεια είναι πως μας είπε να το προσπαθήσουμε κάποιους μήνες κ βλέπουμε... Εγω αγχώνομαι λόγο και χαμηλής Αμη και το ότι είμαι 38μισο νιώθω ότι πρέπει να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα.

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Όχι ούτε καν την παραμικρή υποψία για θρομβοφιλια. Αιματολογος και ενδοκρινολογος είπαν όχι αντιπηκτικρς σε μένα αλλά οι γυναικολόγοι μ το προτείνουν ως την μόνη λύση πια και δεν ξέρω π αλλού να πάω να κάνω κι άλλες εξετάσεις μήπως βρεθεί κάτι...για αυτό είπα ας τα κάνω να τελειώνουμε. Μάλιστα μ είπαν μόλις το αντιληφθώ πρέπει να τα αρχίσω. Έφερα αντίρρηση πριν το 3ο αλλά τώρα π έχω γεμίσει ενοχές μήπως η επιλογή μ έφταιγε λέω ας το δοκιμάσω κι αυτό..

Καμία ενοχή κορίτσι μου. Έκανα αντιπηκτικές στην τελευταία εγκυμοσύνη και παλινδρόμησε. Από τη στιγμή που δεν έχεις θρομβοφιλια δεν ήταν αυτός ο λόγος που έφυγε.. οπότε μην το σκέφτεσαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καμία ενοχή κορίτσι μου. Έκανα αντιπηκτικές στην τελευταία εγκυμοσύνη και παλινδρόμησε. Από τη στιγμή που δεν έχεις θρομβοφιλια δεν ήταν αυτός ο λόγος που έφυγε.. οπότε μην το σκέφτεσαι. 

Εσένα σ έχουν δώσει κάποια αιτία η τι πρέπει να κάνεις στο επόμενο?

Εμένα ο τελευταίος γυναικολογος μόνο στηρίχτηκε ότι τα αντισώματα μ είναι 320 και λέει μάλλον το σώμα "πολεμάει" το έμβρυο. Οι άλλοι το είπαν μια χαρά τιμή. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Εσένα σ έχουν δώσει κάποια αιτία η τι πρέπει να κάνεις στο επόμενο?

Εμένα ο τελευταίος γυναικολογος μόνο στηρίχτηκε ότι τα αντισώματα μ είναι 320 και λέει μάλλον το σώμα "πολεμάει" το έμβρυο. Οι άλλοι το είπαν μια χαρά τιμή. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. 

Σύμφωνα με την αιματολόγο σε επόμενη εγκυμοσύνη θα πάρω σαλοσπιρ και αν κρίνει η γυναικολόγος θα κάνω αντιπηκτικές. Αλλά σαλοσπιρ οταν δούμε αρχικά ότι είναι μέσα στη μήτρα όχι εξ αρχής με θετικό τεστ. Χρωμοσωμικες ανωμαλίες ήταν οι 2 η πρώτη ήταν μη βιώσιμη έτσι κι αλλιώς γιατί ήταν έκτοπη. Στείλατε για καρυότυπο τα εμβρυα εσείς; Κάνατε καρυότυπο ζεύγους; 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Η αλήθεια είναι πως μας είπε να το προσπαθήσουμε κάποιους μήνες κ βλέπουμε... Εγω αγχώνομαι λόγο και χαμηλής Αμη και το ότι είμαι 38μισο νιώθω ότι πρέπει να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα.

Καλησπέρα, από το 2020 η επιτροπή δέχεται σπερμοδιαγρματα και από μη συμβεβλημένα οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτό που κάνατε.  Έως να κάνετε χαρτιά και επιτροπή κτλ προσπαθήστε εννοείται ποτέ δεν ξέρεις😁

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σύμφωνα με την αιματολόγο σε επόμενη εγκυμοσύνη θα πάρω σαλοσπιρ και αν κρίνει η γυναικολόγος θα κάνω αντιπηκτικές. Αλλά σαλοσπιρ οταν δούμε αρχικά ότι είναι μέσα στη μήτρα όχι εξ αρχής με θετικό τεστ. Χρωμοσωμικες ανωμαλίες ήταν οι 2 η πρώτη ήταν μη βιώσιμη έτσι κι αλλιώς γιατί ήταν έκτοπη. Στείλατε για καρυότυπο τα εμβρυα εσείς; Κάνατε καρυότυπο ζεύγους; 

Καρυοτυπο ζεύγους ναι αλλά όχι εμβρύου διότι δεν έχω κάνει αποξεση. Εμένα ακόμα και το σαλοσπιρ μ είπε να το παίρνω πριν γίνει η γονιμοποίηση, κι επειδή δε ξέρω πότε θα γίνει αυτό παίρνω αβέρτα έτσι για να έχουμε από τις γονιμες μέρες μέχρι να μ έρθει αρνητικό τεστ. Επειδή είδα ότι ακολουθούν ένα πρωτόκολλο και όχι βάση περίπτωσης το έψαξα πολύ αλλά ολοι τα ίδια λένε..

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καρυοτυπο ζεύγους ναι αλλά όχι εμβρύου διότι δεν έχω κάνει αποξεση. Εμένα ακόμα και το σαλοσπιρ μ είπε να το παίρνω πριν γίνει η γονιμοποίηση, κι επειδή δε ξέρω πότε θα γίνει αυτό παίρνω αβέρτα έτσι για να έχουμε από τις γονιμες μέρες μέχρι να μ έρθει αρνητικό τεστ. Επειδή είδα ότι ακολουθούν ένα πρωτόκολλο και όχι βάση περίπτωσης το έψαξα πολύ αλλά ολοι τα ίδια λένε..

Κι εμένα μου το είχε πει αυτό ένας γυναικολόγος να παίρνω σαλοσπιρ στις γόνιμες και μετά όμως λόγω του ιστορικού μου η δική μου γυναικολόγος είπε πρώτα να τσεκαρουμε ότι όλα είναι οκ και μετά να ξεκινήσω. Βιοχημικές ήταν οι δικές σου; 

Εντάξει το σαλοσπιρ δεν κάνει κακό που το παίρνεις απ' όσο γνωρίζω. Ψυχραιμία γενικα, ηρεμία.. κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Κάπου είναι καθαρά θέμα τύχης. Περιμένεις σε 3 μέρες σωστά θυμάμαι ε; 

Δημοσίευση

@Naty_ σήμερα άρχισαν να έρχονται τα μηνύματα μ, περιμενω μεθαυριο. Είχα βιοχημική, παλινδρομη και αυτοματη 8 εβδομάδων π είχαμε ακούσει καρδιά κι όλα φαινονταν φυσιολογικά. Ναι πλέον δε μπορώ να πω ότι είμαι ήρεμη όσο κι αν το προσπαθώ.Τρεμω πλέον γιατί δεν έχει βρεθεί τι φταίει και δεν έχω αλλάξει/διορθώσει κάτι!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Naty_ σήμερα άρχισαν να έρχονται τα μηνύματα μ, περιμενω μεθαυριο. Είχα βιοχημική, παλινδρομη και αυτοματη 8 εβδομάδων π είχαμε ακούσει καρδιά κι όλα φαινονταν φυσιολογικά. Ναι πλέον δε μπορώ να πω ότι είμαι ήρεμη όσο κι αν το προσπαθώ.Τρεμω πλέον γιατί δεν έχει βρεθεί τι φταίει και δεν έχω αλλάξει/διορθώσει κάτι!

Μπορεί και να μη φταίει τιποτα και να ειναι ολα τυχαία γεγονότα. Το λέω γιατι καταλαβαίνω πως εχεις κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις και δε βρεθηκε τιποτα.

Δεν είναι και τόσο σπάνιο γυναίκες να εχουν πολλες αποβολες, ειδικα αν ακουσεις ιστοριες απο μεγαλυτερες γυναικες οταν δεν υπηρχαν και τοσες μεθοδοι αντισυλληψης και αναπαραγωγης μπορει για μια υγιη εγκυμοσυνη να ειχαν 3-4 αποβολες (καλα και βιοχημικες δεν τις καταλαβαιναν καν). Σε καποιες χωρες τη βιοχημικη δεν την μετρανε καν για να υπολογισουν αν εισαι στην κατηγορια καθ εξιν αποβολων. Και εγω εχω ενα υγιες παιδακι και δυο αποβολες προσπαθωντας για δευτερο (βιοχημικη και παλινδρομη στις 9 εβδομαδες). 

Θα τα καταφέρεις και θα κρατησεις ενας υγιες παιδακι, να εχεις πιστη και υπομονη. Στο θεμα των αποβολων καποιες φορες δεν υπαρχει καποια αιτια, οσο και να θελουμε να το εξηγησουμε και να το αποδωσουμε σε καποιο λογο εξαιτιας της τραγικοτητας του.

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλησπέρα, από το 2020 η επιτροπή δέχεται σπερμοδιαγρματα και από μη συμβεβλημένα οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτό που κάνατε.  Έως να κάνετε χαρτιά και επιτροπή κτλ προσπαθήστε εννοείται ποτέ δεν ξέρεις😁

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!

Ναι εννοείται το προσπαθούμε ήδη και μακάρι να προκύψει και σε εμένα και σε όλες μας που το θέλουμε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...