Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μου έχω κι εγώ το ίδιο θέμα, καταλαβαίνω όταν έχω ωορρηξία γιατί πονάω κυρίως από την πλευρά που θα γίνει η ωορρηξία και πάντα πως τυχαίνει είναι η ίδια.. νομίζω σε μένα είναι η δεξιά αν δεν κάνω λάθος, την αριστερή δεν την καταλαβαίνω ή τέλος πάντων πιστεύω πως πάντα γίνεται από την ίδια ωοθήκη. Νομίζω η γιατρός μου είχε πει ότι πότε δίνει η μία, κάποια στιγμή σταματάει και αρχίζει να δίνει η άλλη.. ότι δεν είναι εναλλάξ δηλαδή.. τώρα τι να πω δεν ξέρω..

@annie! κορίτσι μου, άντε με το καλό και με ένα πόνο θα πω εγώ, εκεί θα το φτάσω.. 🙃
να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και το σποράκι να μεγαλώνει όμορφα και φυσιολογικά..!!!

Σε άλλα νέα δικά μου, έχω πονάκια δεξιά και αριστερά στις ωοθήκες και έχω και υγρά αρκετά.
Είπα να κάνω δύο τεστ σήμερα το πρωί, ένα εγκυμοσύνης και ένα ωορρηξίας να δω τι γίνεται βρε παιδί μου στο σύστημα μετά την αποβολή και το τεστ εγκυμοσύνης ευτυχώς δεν έδειξε τπτ, πράγμα που δείχνει πως η χοριακή κατέβηκε, καλό αυτό, δείχνει ο οργανισμός πως επανήλθε.. και το άλλο κορίτσια άρχισε να δείχνει γραμμή.. ότι δηλαδή πάω για ωορρηξία.. 🤗 (γι' αυτό εγώ άρχισα τα ερωτικά καλέσματα στο σύζυγο.. 🤣)
Εχθές το απόγευμα είχαμε πάλι επαφή και αυτή τη φορά ήταν αυτός που έκανε την αρχή και χάρηκα, γιατί δεν σας το κρύβω είχα αρχίσει να στεναχωριέμαι ότι τον ευνούχισα τον καημένο τον άνθρωπο. Αλλά ευτυχώς... επανήλθε σχετικά γρήγορα στης εργοστασιακές του ρυθμίσεις, δόξα τω Θεώ..!!! Οπότε κορίτσια κι εγώ αν όλα πάνε καλά πρώτα ο Θεός πολύ σύντομα θα έχω την πρώτη μου περίοδο.. η ωορρηξία δείχνει πως είναι προ των πυλών..!!! 🤭

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!! Πολύ ωραία!! Ο οργανισμός επανήλθε κ το σημαντικότερο είναι πως επανέρχεται κ ο σύζυγος στα φυσιολογικά του!!! Μπράβο αγάπη μου!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Ευχαριστώωωωωωω!!!❤️❤️ Βάσει περιόδου 5+6 βάσει υπερήχου 6+2. Αν εξαιρέσεις το πρησμένο στήθος κ λίγο κούραση κατά τα άλλα τις τελευταίες μέρες τίποτα άλλο. Αντε να μ ενοχλήσει λίγο καμμία μυρωδιά.. 

με το καλό κορίτσι μου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι ένα γερό μωράκι 🩵🩷

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου, οπότε δεν είμαι η μόνη που έχει ενοχλήσεις από την μία ωοθήκη.. Βέβαια θα κανονίσω να πάμε στον γυναικολόγο για ένα τσεκ απ και για μου γράψει ορμονολογικες να δω που είμαστε, και θα τον ρωτήσω. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Ευχαριστώωωωωωω!!!❤️❤️ Βάσει περιόδου 5+6 βάσει υπερήχου 6+2. Αν εξαιρέσεις το πρησμένο στήθος κ λίγο κούραση κατά τα άλλα τις τελευταίες μέρες τίποτα άλλο. Αντε να μ ενοχλήσει λίγο καμμία μυρωδιά.. 

μια χαρα σε βρίσκω..

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Για πείτε τι βιταμίνες παίρνετε για ενίσχυση της γονιμότητας πέρα από τις pregnacare..

Καλημερα κορίτσι μου εγω γενικά αποφεύγω να παίρνω οτιδηποτε χωρίς να μου το πει ο γιατρος ή η ενδοκρινολόγος μου.

οπότε αυτά που μου είπαν και παίρνω είναι τα inofert που βοηθούν κάπως το θέμα με τις πολυκυστικες, σίδηρο και φυλικο οξυ.!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

με το καλό κορίτσι μου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι ένα γερό μωράκι 🩵🩷

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!❤️❤️❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

μια χαρα σε βρίσκω..

Καλά είμαι προς το παρόν ναι ναι !!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Για πείτε τι βιταμίνες παίρνετε για ενίσχυση της γονιμότητας πέρα από τις pregnacare..

Έχω πάρει ότι κυκλοφορεί στην αγορά🤣🤣🤣 Κ τις 2 φορές που έμεινα έγκυος δεν έπαιρνα τίποτα.. Ούτε γω ούτε ο σύζυγος 

Δημοσίευση

Κορίτσια τα φωτα σας. Απο χθες εχω συνεχόμενο πονοκέφαλο. Ειχε καμια σας πρωιμο σύμπτωμα πονοκέφαλο ; Και φοβάμαι να πάρω και παυσίπονο μέχρι την περίοδο. Εν τώ μεταξύ απο την πολυ σκεψη θα ειναι ο πονοκέφαλος και οχι απο εγκυμοσύνη αλλα εντάξει 😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Τσέκαρε και τις Quest pregnal bio 

Αλλιώς απλά και μόνο φολικό να πάρεις που είναι σημαντικό! 

Αλλά ρώτα και το γιατρό σου αν προτείνει κάτι 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια τα φωτα σας. Απο χθες εχω συνεχόμενο πονοκέφαλο. Ειχε καμια σας πρωιμο σύμπτωμα πονοκέφαλο ; Και φοβάμαι να πάρω και παυσίπονο μέχρι την περίοδο. Εν τώ μεταξύ απο την πολυ σκεψη θα ειναι ο πονοκέφαλος και οχι απο εγκυμοσύνη αλλα εντάξει 😂

Εγώ κάποιες φορές έχω και στην ωορρηξία ή και πριν την περίοδο. Νομίζω και από την πολλή σκέψη και το "σκάσιμο" μου βγαίνει πονοκέφαλος. Αν είναι τόσο δυνατός, παρε ένα παυσίπονο αν είναι τόσο δυνατός, εδω και στην εγκυμοσύνη καμιά φορά παίρνουν. Εγώ γενικά είμαι κατά των πολλών χαπιών, μόνο αν δεν αντέχω παίρνω παυσίπονο 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλά ένα ντεπόν μπορείς να το πάρεις όπως κ να χει.. Επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη. Μη ζορίζεσαι κοριτσάκι μου 

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τσέκαρε και τις Quest pregnal bio 

Αλλιώς απλά και μόνο φολικό να πάρεις που είναι σημαντικό! 

Αλλά ρώτα και το γιατρό σου αν προτείνει κάτι 

Εγώ κάποιες φορές έχω και στην ωορρηξία ή και πριν την περίοδο. Νομίζω και από την πολλή σκέψη και το "σκάσιμο" μου βγαίνει πονοκέφαλος. Αν είναι τόσο δυνατός, παρε ένα παυσίπονο αν είναι τόσο δυνατός, εδω και στην εγκυμοσύνη καμιά φορά παίρνουν. Εγώ γενικά είμαι κατά των πολλών χαπιών, μόνο αν δεν αντέχω παίρνω παυσίπονο 

Πως είσαι;;; Πότε δεν περιμένεις;; Παρασκευή;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annie! είπε:

Καλά ένα ντεπόν μπορείς να το πάρεις όπως κ να χει.. Επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη. Μη ζορίζεσαι κοριτσάκι μου 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Εγώ;; Τραβήγματα μήτρα και μέση, υπνηλια, τίποτα απλά πάω τουαλέτα και αναμένω να την δω! Μέχρι Πέμπτη κανονικά πρέπει να έρθει 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ;; Τραβήγματα μήτρα και μέση, υπνηλια, τίποτα απλά πάω τουαλέτα και αναμένω να την δω! Μέχρι Πέμπτη κανονικά πρέπει να έρθει 

Εχεις κανένα τεστ;;;

Δημοσίευση

@Iris9 σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! Όσο κλισέ και να σου ακούγεται βρες έναν τρόπο να ξεχνιέσαι κ να μην αγχώνεσαι τόσο. Εμένα κ οι 2 συλλήψεις μου ήρθαν σε φάση που δεν το περίμενα δεν πήγαινα τόσο στοχευμένα. Όταν έκανα τεστ, θερμομετρησεις κλπ δεν ήρθε ποτέ.. Το άγχος κ η ψυχολογία πλέον το πιστεύω πως παίζουν κάποιο ρόλο. Οκ όχι απόλυτο σε μας προφανώς κ υπάρχει θεματάκι που δεν φαίνεται αλλά ήρθαν!! Ελπίζω αυτή τη φορά να μείνει!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...