Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Αγαπούλες όμορφες μωρεεεεε 🩷🩷🩷🩷

Να τις χαίρεσαι, είναι κούκλες 🥰🥰

Εγώ σκέφτομαι να της πάρω και μια κούκλα μωρό, για να αρχίσουμε σιγά να κάνουμε την ρουτίνα, και καλά του βάζουμε πάνα, το κοιμιζουμε, το ταιζουμε κλπ για να συνηθίζει σιγά σιγά την εικόνα αυτή. Τώρα 16 μηνών και να της μιλάω για το μωρό, δεν ξέρω καν αν ξέρει τι είναι το μωρό 😂😂

Ναι γιατί όχι μπορείς να το δοκιμάσεις να το δεις 

Εντάξει εσένα είναι πιο μικρούλα είναι η αλήθεια.. εγώ όταν έμεινα έγκυος στην μπέμπα η Θωμαΐς ήταν 15 μηνών και εγώ έλεγα δεν θα καταλαβαίνει αλλά μέχρι να γεννήσω είχε χρόνο να το καταλάβει τελικά 😂 ή τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου έδωσε🤷‍♀️

@Diwni μπα δεν είναι αναπτυγμένη για την ηλικία της η φωτογραφία ξεγελάει 7 μηνών είναι τώρα ακόμα δεν στέκεται μόνη της με υποστήριξη κάθεται 

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!! @annie! μου περιμένουμε τα νέα σας ❤️❤️❤️ 

Εμένα κορίτσια η πανσέληνος και η περίοδος με χτύπησαν αλύπητα στο ψυχολογικό κομμάτι και ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω… μίλησα σήμερα κ με τον γιατρό μου σχετικά με την σπερματέγχυση και με έπιασε ένα άγχος επιπλέον. Δεν ξέρω που βαδίζω και αν πράττω σωστά…είμαι λίγο στα χαμένα. Απ την μια κοιτάω την μικρούλα μου κ λέω τι βιάζεσαι; Απ την άλλη κοντεύει πάλι χρόνος και μας κούρασε η αποτυχία.. 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημερα κορίτσια!! @annie! μου περιμένουμε τα νέα σας ❤️❤️❤️ 

Εμένα κορίτσια η πανσέληνος και η περίοδος με χτύπησαν αλύπητα στο ψυχολογικό κομμάτι και ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω… μίλησα σήμερα κ με τον γιατρό μου σχετικά με την σπερματέγχυση και με έπιασε ένα άγχος επιπλέον. Δεν ξέρω που βαδίζω και αν πράττω σωστά…είμαι λίγο στα χαμένα. Απ την μια κοιτάω την μικρούλα μου κ λέω τι βιάζεσαι; Απ την άλλη κοντεύει πάλι χρόνος και μας κούρασε η αποτυχία.. 

Καταλαβαίνω και το άγχος σου και όλα αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνεις μια μικρή παύση για να ηρεμήσεις και να επανέλθει το ψυχολογικό κομμάτι? Ένας μήνας πάνω, ένας μήνας κάτω δεν θα αλλάξει και πολλά, προτεραιότητα είναι να είσαι εσύ καλά.

Δημοσίευση

Ρε σεις κορίτσια, έχω από το Σάββατο 3 φορές σηκώθηκα (οκ σχετικά απότομα) και ένιωσα ζάλη, αυτό που μυρμηγκιαζεις και μετά περνάει, σαν να μου πέφτει η πίεση. Και παίρνω και σίδηρο σχεδόν ένα μήνα, δηλαδή δεν είναι από αυτό. 

@Rena92 κορίτσι μου, αν νιώθεις πίεση πάρε το χρόνο σου λίγο να ηρεμήσεις να δεις όντως τι θέλεις και μετά προχωράς σε σπερματεγχυση. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ εγω στη θέση σου θα έβαζα δύο. Και θα ευχόμουν να πιάσουν κ τα δύο. Όταν δηλ ειχα βρεθεί στη θέση σου αυτή την απόφαση ειχαμε παρει. Μας πρόλαβε η Έλεναρα μου π ηρθε στον κύκλο π πηγαιναμε για εξωσωματικη. Περιμενα δηλαδή την περίοδο για να ξεκινήσω. Είχαμε περάσει επιτροπή, είχαμε πάει στο κέντρο εξωσωματικης, τ ειχαμε συζητήσει ολα και για κάποιο λόγο που αν με βαλεις τώρα να στο εξηγήσω δ ξέρω το είχα δεδομενο ότι θα βάλουμε δύο κ μάλιστα τ πίστευα ότι θα έπιαναν κ τα δύο. Οτι έγινε έγινε. Μη μενεις σ αυτό. Πήρα ρισκο σ αυτή την εγκυμοσύνη με 40% πιθανότητες να χρειαστεί να κανω άλλη μια διακοπη κυησης. Όλοι μ λεγανε έχεις 2 παιδια. Μη μπαινεις σ αυτη τη διαδικασία. Ειπα ένα διάστημα προσπαθειων και αμα έρθει βλέπουμε. Και ήρθε κ μια χαρα παει. Αισίως βρίσκομαι στην 30η βδομάδα. Την προηγ φορά ειχα πιθανότητες 1% να πάει στραβά. Και πήγε... σ αυτήν πριν καν μεινω εγκυος ηξερα τις πιθανότητες. 40%!!! Και επεσα στο 60. Φρόντισε τον εαυτό σου και σε 2 μηνες θα ξανά μπεις δυναμικά στη διαδικασία. 

@Elkαχ τι μωρα είναι αυτά!!! Καλά τ μωρο ρε συ μεγάλο για την ηλικία του. Ίσως ξεγελαει τ μπολικο μαλλι. Αλλα φαινεται ανεπτυγμένη.

@Elli13 καλα η Λυδία τι όμορφο μωρο? Εμένα όταν δ έχουν μαλλια με αρεσουν περισσότερο. Φέρνουν πιο πολύ σε μωρο μωρο. Και γω 31 τ μηνός έχω τ ντομπλερ.

@Σοφία21 εμενα οι τελευταίες μου εγκυμοσυνες ηρθαν όταν ήμουν στα καλύτερα μου σωματικα. Πρόσεχα τον εαυτό μου, πηγαινα γυμναστήριο, ειχα φτασει σε πολυ καλη φυσική κατάσταση. Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. 

Έφτασες 30η εβδομάδα;; Πωπω περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός. Με το καλό κορίτσι μου, κοντεύεις!!

Η αλήθεια είναι ότι την μικρή που μέχρι ενός έτους ήταν εντελώς καραφλη,συγκριτικά με άλλα μωράκια της ηλικίας της, την έκανες ακόμα πιο μωρό. Μέχρι να την έβλεπες όρθια βέβαια γιατί είναι πολύ ψηλή 😂 Αλλά το baby face καλά κρατεί, έχεις δίκιο σε αυτό, το έχω παρατηρήσει και εγώ! 

@Rena92 Κορίτσι μου η αλήθεια είναι ότι έχεις καιρό δεδομένου ότι η μικρούλα σου είναι πολύ μωράκι ακόμα. Από την άλλη επειδή και εγώ την πρώτη φορά έμεινα πολύ γρήγορα έγκυος μετά τον τοκετό, σε καταλαβαίνω. Γιατί σε αγχωσε η σοερμστεγχυση όμως; Σαν διαδικασία από όσο ξέρω είναι πολύ απλή. Ο γιατρός σου συμφωνεί ότι κάνει για την περίπτωση σου; 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!

Μόλις πήρε ο άντρας μου τα αποτελέσματα από το σπερμοδιαγραμμα τηλεφωνικά του είπε ο ουρολογος ότι είναι χαμηλή η κινητικότητα και έχει αύριο ραντεβού.

Εγώ έχω όμως κατά αγχωθεί γιατί εγώ είμαι 38 στα 39 με χαμηλη Αμη αυτός είναι 40 στα 41 νιώθω ότι δεν έχουμε καθόλου χρόνου.... ειδικό γονιμότητας δεν έχουμε επιτευχθεί ακόμη ήθελα πρώτα να κάνουμε τις εξετάσεις...

Έχετε καμία γνώμη για τα παρακάτω αποτελέσματα; εμένα μου φαίνονται κινέζικα..

Screenshot_20250317_141353_Gallery.jpg

Δημοσίευση

@Ngsofia κορίτσι μην αγχώνεσαι άδικα, όλα καλά τα βλέπω εγώ.. και για την ηλικία του άντρα σου μπράβο του.. μια χαρά σπέρμα έχει.. δεν ξέρω πολλά να σου πω, γιατρός δεν είμαι.. απλά συγκρίνω του ανδρός μου και αυτά που έχει πει σε μας ο ουρολόγος.. ότι αφορά την ποσότητα είναι σούπερ.. Συνολικό αριθμό πρέπει να έχει τουλάχιστον 39 εκ. και αυτός έχει 62 και ανα ml 15 εκ και αυτός έχει 31.. μια χαρά μέχρι εδώ.
Τώρα η μορφολογία είναι καλή σχετικά, σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί και η κινητικότητα πιστεύω πως με τις κατάλληλες βιταμίνες θα πάρει τα πάνω της.. οπότε χαλάρωσε και ότι σας πει ο γιατρός.. 
Ειλικρινά δεν θα ήθελες να δεις του ανδρός μου για να πάρεις θάρρος, πίστεψε με δεν έχεις δει χειρότερο...

Δημοσίευση
στις On 6/3/2025 at 9:33 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Ευχαριστώ αγάπη μου !!!! Πλάκα πλάκα παίζει να πιάστηκε Αγίου Βαλεντίνου…🤣🤣🤣

Ξέρεις ότι το πρώτο μου παιδί 14.02 το έπιασα.. και Πητ είχα 08.11 έτσι 🤪❤️🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Μόλις πήρε ο άντρας μου τα αποτελέσματα από το σπερμοδιαγραμμα τηλεφωνικά του είπε ο ουρολογος ότι είναι χαμηλή η κινητικότητα και έχει αύριο ραντεβού.

Εγώ έχω όμως κατά αγχωθεί γιατί εγώ είμαι 38 στα 39 με χαμηλη Αμη αυτός είναι 40 στα 41 νιώθω ότι δεν έχουμε καθόλου χρόνου.... ειδικό γονιμότητας δεν έχουμε επιτευχθεί ακόμη ήθελα πρώτα να κάνουμε τις εξετάσεις...

Αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και εγώ είμαι 39 και έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ και το σπέρμα του συζύγου είναι χάλια, είχαμε μια σύλληψη, άσχετα την κατάληξη που είχε, θα ήθελα να σου πω να μην αγχώνεσαι, η κινητικότητα βελτιώνεται με βιταμίνες. Θα πάτε αύριο στον γιατρό και θα σας τα πει και ο ίδιος. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ρε σεις κορίτσια, έχω από το Σάββατο 3 φορές σηκώθηκα (οκ σχετικά απότομα) και ένιωσα ζάλη, αυτό που μυρμηγκιαζεις και μετά περνάει, σαν να μου πέφτει η πίεση. Και παίρνω και σίδηρο σχεδόν ένα μήνα, δηλαδή δεν είναι από αυτό. 

@Rena92 κορίτσι μου, αν νιώθεις πίεση πάρε το χρόνο σου λίγο να ηρεμήσεις να δεις όντως τι θέλεις και μετά προχωράς σε σπερματεγχυση. 

Ορθοστατική υπόταση λογικά. Πάντα είχα κ όταν περιμένω περίοδο ή είμαι αδιάθετη ή το καλοκαίρι είναι ακόμα πιο έντονο.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Αν εξαιρέσεις την κινητικότητα που είναι λίγο τεμπέλικα μια χαρά είναι!! Δεν είναι χάλια. Εμείς με πολύ χειρότερα νούμερα πιάσαμε φυσιολογικά!!

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ξέρεις ότι το πρώτο μου παιδί 14.02 το έπιασα.. και Πητ είχα 08.11 έτσι 🤪❤️🥰🥰🥰

Πλάκα κάνεις!! Κοιτα εμείς ή 14/02 ή 16/02 αυτές ήταν οι επαφές όλες κιόλες…

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια;18η μέρα σημερα και πάλι ειναι σα να σταματησε χρονος. Το σκέφτομαι συνέχεια και δεν περνάνε οι μέρες μεχρι να κάνω ενα τεστ. Ξερω ότι είναι λάθος αλλα..Ειναι αλλο κορίτσι μαζί μου ? @marinamanoulitsaμαζί είμαστε εμεις ε?

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Τι κάνετε κορίτσια;18η μέρα σημερα και πάλι ειναι σα να σταματησε χρονος. Το σκέφτομαι συνέχεια και δεν περνάνε οι μέρες μεχρι να κάνω ενα τεστ. Ξερω ότι είναι λάθος αλλα..Ειναι αλλο κορίτσι μαζί μου ? @marinamanoulitsaμαζί είμαστε εμεις ε?

αχχ, τώρα αναμένουμε αν θα έρθει περίοδος, μετά θα αναμένουμε με αγωνία τον κάθε υπέρηχο κλπ. Γενικά μία αναμονή η ζωή μας για τους επομενους σίγουρα 12 μήνες 😆

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

17η σήμερα εγώ..σε καταλαβαίνω απόλυτα..το ίδιο νιώθω..μια ελπίζω, μια όχι! Παρήγγειλα πριν λίγο τεστ εγκυμοσύνης να έχω στο συρτάρι και μόλις έκανα την παραγγελία λέω και που τα κάνω τι κερδίζω..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_Πφφ δε ξέρω εκεί ελπιζω εκεί απογοητεύομαι.. Μακάρι να έρθει 🌈🌈

Θα έρθει αυτό ειναι το μόνο σίγουρο! Εμείς χρειάζεται να λέμε πόσο έτοιμες είμαστε και να μην βάζουμε "αλλά." Εγώ κατάλαβα πως στο παρελθόν έβαζα αρκετά "αλλά".  

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

17η σήμερα εγώ..σε καταλαβαίνω απόλυτα..το ίδιο νιώθω..μια ελπίζω, μια όχι! Παρήγγειλα πριν λίγο τεστ εγκυμοσύνης να έχω στο συρτάρι και μόλις έκανα την παραγγελία λέω και που τα κάνω τι κερδίζω..

@anna_30Ετσι ακριβώς νιώθω και γω. Εχω τα τεστ στο συρτάρι και σκέφτομαι οτι θα το κανω 25 Μαρτίου στην γιορτή μου, να την πάρω την πικρα πρωί πρωί.  Μετα σκέφτομαι πιο αισιόδοξα και πάλι απο την αρχή. Βασικα ενας κυκλος που επαναλαμβάνεται.Περιοδος με απογοήτευση προσπάθεια στις γόνιμες αναμονή για το τεστ. Δε ξέρω όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι έντονα οτι θα ήμουν στον 6ο μηνα τώρα και θλίβομαι. Εχει ο Θεός 🙏🌈

Δημοσίευση

Καλέ τι κατάθλιψη πάθατε μερικές; Έλα να σκεφτόμαστε θετικά! Έχετε μέρες μέχρι να ξεκινήσετε τα τεστ! Εκμεταλλευτείτε τες με επαφές 😉 Μην ξεχνάμε το άθλημα. Δεν θέλουμε μόνο αποτέλεσμα. Θέλουμε και διασκέδαση 😉

Εγώ τώρα καθαρίζω από περίοδο και θα ξεκινήσουμε επαφές ( αν μας αφήσει η μικρή βέβαια 😅). Για αυτό σας λέω! Επαφές τώρα που μπορείτε! Μετά δεν...

Δημοσίευση

Κορίτσιααααααα μου τα φώτα σας.. Θα κάνω ίσως μια "χαζή" ερώτηση 🙋🏻‍♀️🤦🏻‍♀️... Όσες νιώθετε την ωορρηξία με πονακια..τα νιώθετε και από τις δύο πλευρές; (δεν εννοώ ταυτόχρονα, εννοώ έστω εναλλάξ).. Εγώ σχεδόν πάντα πονάω και ενώ στην σαλπιγγογραφια είναι καθαρές και οι δύο σάλπιγγες, νιώθω πόνο πάντα μόνο από την αριστερή μου. Δεν θυμάμαι να έχω πονέσει ποτέ δεξιά. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνω αυγουλακια μόνο από την μία σάλπιγγα;; 🤔🤔🤔🙄🙄🙄🙄

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Κορίτσιααααααα μου τα φώτα σας.. Θα κάνω ίσως μια "χαζή" ερώτηση 🙋🏻‍♀️🤦🏻‍♀️... Όσες νιώθετε την ωορρηξία με πονακια..τα νιώθετε και από τις δύο πλευρές; (δεν εννοώ ταυτόχρονα, εννοώ έστω εναλλάξ).. Εγώ σχεδόν πάντα πονάω και ενώ στην σαλπιγγογραφια είναι καθαρές και οι δύο σάλπιγγες, νιώθω πόνο πάντα μόνο από την αριστερή μου. Δεν θυμάμαι να έχω πονέσει ποτέ δεξιά. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνω αυγουλακια μόνο από την μία σάλπιγγα;; 🤔🤔🤔🙄🙄🙄🙄

Κορίτσι μου εγώ δεν εχω κάνει ακομα σαλπιγγογραφία οπότε δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα αλλά αυτο που λες το παθαίνω κι εγω..

αν πχι παντα τις περισσοτερες φορες ποναω απο τη την αριστερη πλευρά..

και σε υπερηχο που εχει τυχει να κάνω δε ετησιο ελεγχο μετα τις γονιμες μου επιβεβαιωσε και ο γιατρος πως εκανα ωορηκια απο αριστερα..

τωρα που το λες στο ραντεβου θα το αναφερω στο γιατρο να δωωτι θ μου πει

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Κορίτσι μου ούτε εγώ έχω κάνει σαλπιγγογραφια αλλά έχω σκοπό να κάνω.

Σε δύο κύκλους που παρακολούθησα την ωορηξια στην Γυναικολόγο είχα και τις δύο φορές ωορηξια από εκεί. Μου είπε μάλλον δουλεύει καλύτερα η αριστερή. Ίσως να ήταν και τυχαίο δεν ξέρω αν πρέπει να πηγαίνουν  εναλλάξ κάθε κυκλο.

Οπότε ίσως κ εσένα να δουλεύει καλύτερα η αριστερή να είναι πιο δυνατή.

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

κορίτσι μου εγώ παρ' όλο που δεν έχω τη δεξιά σάλπιγγα, νιώθω και από δεξιά πονάκια και από αριστερά. 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@anna_30Ετσι ακριβώς νιώθω και γω. Εχω τα τεστ στο συρτάρι και σκέφτομαι οτι θα το κανω 25 Μαρτίου στην γιορτή μου, να την πάρω την πικρα πρωί πρωί.  Μετα σκέφτομαι πιο αισιόδοξα και πάλι απο την αρχή. Βασικα ενας κυκλος που επαναλαμβάνεται.Περιοδος με απογοήτευση προσπάθεια στις γόνιμες αναμονή για το τεστ. Δε ξέρω όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι έντονα οτι θα ήμουν στον 6ο μηνα τώρα και θλίβομαι. Εχει ο Θεός 🙏🌈

Όπως είπε και η Ελίζα πρέπει να βγούμε από το τρυπακι γόνιμες-επαφές και μετά αναμονή..το ξέρω ότι είναι δύσκολο! Σε καταλαβαίνω..ειδικά αν προσπαθείς κάποιο καιρό και έχεις και κάποιες απώλειες γίνεται ακόμα πιο δύσκολο! Μαζεύουμε όμως τα κομμάτια μας, ανασκουμπωνόμαστε κι προχωράμε δυναμικά! Θα έρθει το σποράκι για όλες μας 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...