Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

χαχαχα κι εγώ Φεβρουάριο είχα +- κορίτσι μου (στην αρχή είχα Ιανουάριο) αλλά δεν έγινε δουλίτσα ακόμη. Και εδώ που τα λέμε, αμφιβάλλω αρκετά! 

και εγώ +- Φεβρουάριο είχα.. ναι μεν Ιανουάριο είχα θετική χοριακή, Φεβρουάριο είχα παλινδρόμηση και απόξεση. Οπότε... θα περιμένω την επόμενη πρόβλεψη από την @Παρασκευαιδου και ελπίζω τυχερή αυτή τη φορά. 🙃😉

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Έτσι είναι ναι..και είναι ανακουφιστικό να μην νιώθεις ότι είσαι η μόνη σε αυτό. Θύμισε μου κορίτσι μου εσύ έχεις άλλο παιδάκι, είναι για το 1ο που "προσπαθείτε"; 

@Naty_ Οχι δεν έχω άλλο παιδάκι ειναι η πρώτη φορα που προσπαθώ ξεκινήσαμε απο τον Σεπτέμβριο πιο χαλαρά και μετα με τεστ ωορηξιας. Ιανουαρίο έκανα εξετάσεις είχα αυξημένη tsh λόγο Hasimoto και άλλαξα χαπι. Είναι ο πρώτος κύκλος ουσιαστικά με ρυθμισμένη tsh ο ενδοκρινολόγος μου είχε πει με 6,48 να χτυπιωμουν δεν έμενα έγκυος.. Τώρα θα δούμε γιατί βρήκα κ χαμηλη Αμη για την ηλικία μου 38 και αγχώνομαι στο ότι δεν έχω πολύ χρόνο. Η γυναικολόγος μου είπε να το προσπαθήσουμε λίγους μήνες έτσι κ βλέπουμε θέλω να πάω και σε έναν Γυναικολόγο υπογονιμοτητας για γνώμη.

Εσύ θύμισε μου έχεις άλλο παιδάκι; είστε πολλές και ακόμη μπερδεύομαι..

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Τέλεια όλα πάνε πολύ καλά!!!!! 🙏🙏🙏

Σ ευχαριστώ πολύ !!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

χαχαχα κι εγώ Φεβρουάριο είχα +- κορίτσι μου (στην αρχή είχα Ιανουάριο) αλλά δεν έγινε δουλίτσα ακόμη. Και εδώ που τα λέμε, αμφιβάλλω αρκετά! 

Θα γίνει θα γίνει!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

@Naty_ Οχι δεν έχω άλλο παιδάκι ειναι η πρώτη φορα που προσπαθώ ξεκινήσαμε απο τον Σεπτέμβριο πιο χαλαρά και μετα με τεστ ωορηξιας. Ιανουαρίο έκανα εξετάσεις είχα αυξημένη tsh λόγο Hasimoto και άλλαξα χαπι. Είναι ο πρώτος κύκλος ουσιαστικά με ρυθμισμένη tsh ο ενδοκρινολόγος μου είχε πει με 6,48 να χτυπιωμουν δεν έμενα έγκυος.. Τώρα θα δούμε γιατί βρήκα κ χαμηλη Αμη για την ηλικία μου 38 και αγχώνομαι στο ότι δεν έχω πολύ χρόνο. Η γυναικολόγος μου είπε να το προσπαθήσουμε λίγους μήνες έτσι κ βλέπουμε θέλω να πάω και σε έναν Γυναικολόγο υπογονιμοτητας για γνώμη.

Εσύ θύμισε μου έχεις άλλο παιδάκι; είστε πολλές και ακόμη μπερδεύομαι..

Δεν είναι πολύς ο καιρός κορίτσι μου που ξεκινήσατε για μπεμπέ, οπότε κουλ, αν περάσει ένας χρόνος και δεν, τότε το ξαναβλέπετε τι μπορεί να γίνει! 

Εγώ όχι δεν έχω παιδάκι, είχα όμως 3 εγκυμοσύνες που δεν εξελίχθηκαν. Μεγάλη η ανηφόρα μου! 

Δημοσίευση

@Naty_ να μην αμφιβάλλεις κορίτσι μου, το πιστεύω οτι θα ακούσουμε σύντομα και από σένα τα ευχάριστα🤞. Πάντως και εμένα που μου είχε πει μέχρι Αύγουστο βγήκε. Αύγουστο είχα θετικό τεστάκι στα χέρια μου, άσχετα με την κατάληξη..

@Παρασκευαιδου Ελπίδα μου μαζευόμαστε πολλές πάλι για μια νέα πρόβλεψη στην γυαλα σου 🔮

Δημοσίευση
στις On 4/3/2025 at 10:31 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

@Maria98 είπες κάνεις αντιπηκτικες. Πως ειναι η εμπειρία σ με αυτές?πονάνε?

Καλώς ήρθες κορίτσι στο φόρουμ!!! 

Ναι εγώ κάνω αντιπηκτικές, περισσότερο προληπτικα επειδη ειχα μια παλίνδρομη,  οι εξετάσεις μου για την θρομβοφιλία έχουν μόνο ένα παράγοντα που δεν επηρεάζει τόσο, συνδυασμός παραγόντων είναι πιο επίφοβος να πάει κάτι στραβά...είναι μια συνήθεια να μάθεις να τρύπας τον εαυτό σου δεν είναι κάτι...κάποιες φορές έχει λίγο τσούξιμο και απλά όσο φουσκώνει η κοιλίτσα είναι ένα τσικ πιο δύσκολο να τρυπήσει η βελονιτσα!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Δεν είναι πολύς ο καιρός κορίτσι μου που ξεκινήσατε για μπεμπέ, οπότε κουλ, αν περάσει ένας χρόνος και δεν, τότε το ξαναβλέπετε τι μπορεί να γίνει! 

Εγώ όχι δεν έχω παιδάκι, είχα όμως 3 εγκυμοσύνες που δεν εξελίχθηκαν. Μεγάλη η ανηφόρα μου! 

Δυστυχώς δεν είναι εύκολη υπόθεση για πολλές..

Μακάρι η επόμενη φορά σου να είναι και η τυχερή!!! 

Ναι δεν είναι πολύς ο καιρός απλά στα ήδη 38 και με χαμηλή ΑΜΗ μου χτυπάνε ένα καμπανάκι ότι δεν έχω πολύ χρόνο.

Βέβαια Ο Θεός μόνο ξέρει πότε θα δώσει στην καθεμία το παιδάκι της!!! Μακάρι να ερχόντουσαν εύκολα σε όλες. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι στο τέλος να τα καταφέρουμε ολες!!!! Και το πιστεύω 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Κοίτα δεδομένου το ότι είχα θετικό από 2 μέρες πριν την αναμενόμενη, το όποιο ανιχνεύει από 10 και πάνω, έστω να είχα τότε 15 χοριακή; Στην αναμενόμενη θα έπρεπε να είχα έστω 30 και τώρα έστω 60. Στην κόρη μου έτσι είχα θετικό τεστ 2 μέρες πριν με επιβεβαιωμένη χοριακή 20, την αναμενόμενη είχα 134 και 2-3 μέρες μετά γύρω στο 400 νομίζω.

Είναι πολύ χαμηλό το 33. Δεν πειράζει, από το ανησυχώ αν θα είναι υγείες το έμβρυο το προτιμώ. Νέοι είμαστε θα προσπαθήσουμε πάλι 😊 

Θα κάνω πάλι τεστ σε 2 μέρες, αν δεν δω αίμα μέχρι τότε, και ανάλογα τη γραμμή θα πάω και για άλλη μία χοριακή.

Κανε υπομονη μια-δυο μερες. Το θετικο ειναι πως δεν εισαι στη "γκριζα" περιοχη που ειναι απο 6-24 μοναδες! 

Εγω ειχα 21 την τεταρτη μερα της καθυστερησης και την επομενη μου ηρθε περιοδος. 

Κανε λιγη υπομονη και ευχομαι ολα να πανε καλα!

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Δυστυχώς δεν είναι εύκολη υπόθεση για πολλές..

Μακάρι η επόμενη φορά σου να είναι και η τυχερή!!! 

Ναι δεν είναι πολύς ο καιρός απλά στα ήδη 38 και με χαμηλή ΑΜΗ μου χτυπάνε ένα καμπανάκι ότι δεν έχω πολύ χρόνο.

Βέβαια Ο Θεός μόνο ξέρει πότε θα δώσει στην καθεμία το παιδάκι της!!! Μακάρι να ερχόντουσαν εύκολα σε όλες. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι στο τέλος να τα καταφέρουμε ολες!!!! Και το πιστεύω 🙏🙏🙏

Εμείς προσπαθούσαμε συστηματικά περίπου 2 χρόνια, ξεκινάμε εξετάσεις κλπ.. Όλα καλά, ένα μέτριο σπερμα με θέμα στις φυσιολογικές μορφές αλλά όχι μη γόνιμο. Να μη στα πολυλογώ πάμε με ανεξήγητη υπογονιμότητα 30 τότε εγώ 35 ο άντρας μου, ξεκινάω με πολλά ωάρια κ καταλήγω να δώσω 7 κ μου μένουν 2 έμβρυα. Τα βάζω κ πιάνω τα αστεράκια μου!!! Από τη γέννα κ μετά κάνουμε ελεύθερα κ λέμε αν έρθει ήρθε. 3 χρόνια μετά μένω έγκυος πρώτη φορά φυσιολογικά αλλά δεν προχωράει 34 πλέον. Ξεκινάω τεστ ωορρηξίας κλπ τίποτα.. Το Σεπτέμβριο λέω δεν παίρνω αλλά φτάνει κ πάνω που το χα αποκλείσει κ προσπαθούσα μάταια να μαζέψω λεφτά για τη 2η εξωσωματική ήρθε!! Στα 35 μου πλέον έγκυος φυσιολογικά κ δείχνει να προχωράει κανονικά. ΑΜΗ δεν έχω κάνει ποτέ δεν ξέρω πόση είναι. Απλά σου λέω πως για όλες μας υπάρχει ελπίδα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!! Θα τα καταφέρετε κορίτσι μου να είσαι σίγουρη !!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Ει κορίτσια, τυχαία βρήκα το site αυτού του γιατρού που έχει υπολογιστές για τη β χοριακή! Οποία θέλει ας το αποθηκεύσει για μελλοντική αναφορά 

https://www.alachmar.gr/blog/v-horiaki-times-ana-evdomada

νομιζω ειναι λιγο υποκειμενικα αυτά, δεν ειναι αντικειμενικά καθώς την ίδια βδομάδα κάθε γυναίκα μπορεί να έχει άλλη χοριακή. Τσάμπα άγχος!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Ανάμεικτα συναισθήματα σήμερα... Πήγα το πρωί για χοριακή αλλά μου είπαν θα έχω το απόγευμα τα αποτελέσματα. Τους είπα αν μπορέσουν να τα βγάλουν νωρίτερα.

Το θέμα είναι ότι αρρώστησα 😫 Δεν ένιωθα καλά από χθες το απόγευμα και το βράδυ δυστυχώς ανέβασα 38 πυρετό κάτι που είναι αρκετά επικίνδυνο για το έμβρυο σε αυτή τη φάση. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να συνεχίσει η εγκυμοσύνη... Θα περιμένω και τα αποτελέσματα της χοριακης για να πάρω τον γιατρό να δω τι θα μου πει. Προς το παρόν ελέγχω τον πυρετό με ντεπον.

Έκανα και ένα τεστ το πρωί και δεν είδα διαφορά στη γραμμή από το Σάββατο. Οπότε όλα παίζονται σε αυτή τη φάση.

Έχει καμία εμπειρία με πυρετό 5η εβδομάδα;

Κορίτσι μου εγώ πάντως με τελευταία περίοδο 19 Νοεμβρίου στον πρώτο μου γιο κ πααααρα πολύ βαριά ίωση αρχές Γενάρη με μια εβδομάδα ακατέβατο πυρετό όλα είχαν πάει τέλεια. Δε νομίζω να είχες θέμα από αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εμείς προσπαθούσαμε συστηματικά περίπου 2 χρόνια, ξεκινάμε εξετάσεις κλπ.. Όλα καλά, ένα μέτριο σπερμα με θέμα στις φυσιολογικές μορφές αλλά όχι μη γόνιμο. Να μη στα πολυλογώ πάμε με ανεξήγητη υπογονιμότητα 30 τότε εγώ 35 ο άντρας μου, ξεκινάω με πολλά ωάρια κ καταλήγω να δώσω 7 κ μου μένουν 2 έμβρυα. Τα βάζω κ πιάνω τα αστεράκια μου!!! Από τη γέννα κ μετά κάνουμε ελεύθερα κ λέμε αν έρθει ήρθε. 3 χρόνια μετά μένω έγκυος πρώτη φορά φυσιολογικά αλλά δεν προχωράει 34 πλέον. Ξεκινάω τεστ ωορρηξίας κλπ τίποτα.. Το Σεπτέμβριο λέω δεν παίρνω αλλά φτάνει κ πάνω που το χα αποκλείσει κ προσπαθούσα μάταια να μαζέψω λεφτά για τη 2η εξωσωματική ήρθε!! Στα 35 μου πλέον έγκυος φυσιολογικά κ δείχνει να προχωράει κανονικά. ΑΜΗ δεν έχω κάνει ποτέ δεν ξέρω πόση είναι. Απλά σου λέω πως για όλες μας υπάρχει ελπίδα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!! Θα τα καταφέρετε κορίτσι μου να είσαι σίγουρη !!

Εσύ κορίτσι μου είσαι από τις πολλές περιπτώσεις που έχει συμβεί το θαυμα όταν δεν το έχεις στο μυαλό σου και είσαι πιο χαλαρή!! Δυστυχώς ναι το άγχος δεν βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Μακάρι το εύχομαι σε όλες να τα καταφέρνουν και σε εσένα να κυλήσει τέλεια αυτή η εγκυμοσύνη!!!

Η κολλητή μου για παράδειγμα στο 3ο της δεν κατάλαβε καν πως έμεινε έγκυος δεν το επιδίωξαν και μαλιστα εγινε χωρίς καν ολοκληρωμένη επαφή... Άμα είναι να γίνει κάτι γίνεται...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είναι δύσκολη περίοδος για τα μικρακια μας και για μας από ό,τι φαίνεται!  Κι εγώ μέσα στα νεύρα είμαι γενικότερα!  Αισθάνομαι πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχικά..! Ίσως η κοπέλα ήταν μια καλή λύση!  Κανονικά πότε είναι να γυρίσεις στη δουλειά;  Μήπως να έβρισκες κοπέλα να στον κρατάει πχ 2-3 φορές τηβ εβδομάδα για κανένα 2-3ωρο και να επεστρεφες στη δουλειά όταν τελειώσει η άδεια! Γιατί και στη δουλειά παρόλο που θα ξεφεύγεις θα έχει κούραση 
    • Κορίτσι μου γλυκό δεν έχει σημασία όπως σου είπε και η @annie! αν είναι ΑΑ η ΑΒ η ΒΒ, αυτό δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Δεν ξέρεις τι DNA μπορεί να κρύβουν μέσα τους.. αυτός ο χαρακτηρισμός δίνεται μόνο για την εξωτερική τους εικόνα, για το πως πολλαπλασιάζονται, δεν έχει να κάνει με το γονιδιακό τους κομμάτι, από τη στιγμή που είναι 5 ημερών όλα έχουν ελπίδες..  Κι εγώ έβαλα μία βλαστοκύστη 5ΑΑ και τι με αυτό;; Δεν κατάφερα να το χάσω;; Παιδί μια φορά δεν κατάφερα να έχω.. Μπορεί να ήταν αρίστη η εικόνα του αλλά όχι άριστο το DNA του, δεν θα το μάθω πότε αυτό αλλά δεν είναι ο λόγος που θα με κάνει να σταματήσω την προσπάθεια! Σήκω από κάτω, σκούπισε τα γόνατα σου, όρθωσε το κορμί σου, σήκωσε ψηλά το κεφάλι σου με το βλέμμα στρωμένο στον ουρανό και πες: "Με τη δική σου βοήθεια Χριστέ μου θα τα καταφέρω! "..  Να' ναι ευλογημένο!!!!  
    • @afr Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
    • Δεν έχω εμπειρία από τα συγκεκριμένα τεστ κορίτσι μου για να σε βοηθήσω. Έχεις κάνει κάποιο που θα ήθελες να μας βάλεις μια φωτογραφία να σου πούμε πως μας φαίνεται; Γενικά οι γραμμές εξάτμισης είναι συνήθως πολύ πολύ λεπτές.
    • Τέλεια! Εύχομαι να έχετε θετικό αποτέλεσμα σε λίγες μέρες!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...