Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Α εγώ 12/12. Θα έχει πολύ φάση αν γεννήσω 11/11 τελικά 😜

Ρε γμτ με πιάνουν ήδη ζαλάδες και κόπωση. Έκανα πχ τώρα το πρωί μπάνιο τη μικρή και στο ντύσιμο μου ήρθε να λιποθυμήσω. Έπρεπε να καθίσω οπωσδήποτε. Ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν τα είχα αυτά τόσο νωρίς!

Εσύ πως είσαι; Την παλεύεις με τα δίδυμα; Έχεις βοήθεια;

Αχ κ γω έχω συμπτώματα ήδη… Πέραν του ότι είμαι απίστευτα πρησμένη, αν με ξέρεις καταλαβαίνεις ότι κάτι παίζει γιατί δεν έχω κοιλιά κ τώρα είναι τούρλα🤣🤣🤣 Ξεκίνησα τα φαρδιά.. Κόπωση, μ ενοχλούν μυρωδιές, εχθές είχα λίγες αναγούλες κ έχω μόνιμα τραβήγματα χαμηλά. Ειδικά αν είμαι ώρα όρθια.. Ααα κ το κερασάκι στην τούρτα;;; Insomnia… Προχθές ξύπνησα από τις 04:00.. Σήμερα 05:45..

στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα!!!! χρόνια πολλά κορίτσια για εχθές 🩷🩷🩷🩷

Εμένα η περίοδος τελείωσε και επειδή ξαφνικά μίκρυνε ο κύκλος έχω μπει ήδη σε φάση ωορρηξίας😡 και πάλι πρηζομαι και πονάω! έλεος!!από εκεί που είχα 30+ κύκλο έγινε 26αρης!!!!

Τώρα Απρίλιο θα κανονίσω για τεστ Παπ να με δει κιολας ο γιατρός αν είναι όλα καλά! Θα ξανακάνω πάλι και κανένα ορμονολογικο!ας κάνω κάθε χρόνο από ένα πλέον...να παρακολουθώ ότι όλα πάνε καλά!!!

Κορίτσια είμαι 37 αισίως...από όποια ηλικία ξεκινάει η μαστογραφία;εμένα με είχε πει 40+ αλλά κάποιοι λένε νωρίτερα!

Πρόπερσι στα 33 μου που πήγα να κάνω μου είπαν είσαι πολύ μικρή ούτε για αναφοράς δεν κάνουμε. Μετά τα 35.. Τώρα αν όλα πάνε καλά αφότου γεννήσω/αποθηλασω 

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια μας πολλά για χθες! Μπορεί να μην γράφω σε αυτό το θεματακι αλλά σας παρακολουθώ κάθε μέρα. Χθες πήγα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου και άναψα κεράκια για ολες σας! Μπορεί να μην ξέρω ονόματα αλλά σας μελέτησα! Σας εύχομαι συντομα να τα καταφέρετε ολες σας και στα κοριτσια που εχουν θετικα αποτελεσματα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! 

Σ ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου γλυκό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια..

@Sia A @RAM21 @Evaki- 

Βρήκα έναν γιατρό ειναι νεος ηλικιακά κατω 45 αλλα διαβασα παρα πολλες κριτικές γι’ αυτόν και ειπα να δοκιμάσω κι εκει.. βρήκα ραντεβού 30/4 σε κανενα 10ημερο περιμένω να αδιαθετήσω ελπίζω να μην μου κάνει μεγάλη καθυστέρηση λόγω ΣΠΩ και στην επομενη περίοδο να κανω επαναληψη να δουμε τι γινεται με την ωορηξια..

αυτο το μήνα δεν εχω ασχοληθει καν 5 τεστ εκανα μονο που δεν βγηκαν θετικά δν βρηκα peak οπότε το παράτησα ούτε υγρα ουτε κραμπες τιποτα..

και αγχος να μην εχεις ολη αυτη η διαδικασια με παρακολουθηση γονιμων τεστ κλπ κλπ ε σου δημιουργει χωρις να θες.. 

διαβασα σ’ ενα αρθρο αν ειναι ολα καλα και δεν υπαρχει καποιο θεμα στο ζευγαρι πι πιθανοτγτες για να πιασει σε διαστημα 3,5 μηνων ειναι να εχουν επαφες μεσα σ’ ενα κυκλο 20 φορες.. τη φαση κουνελια πρεπει να γινουμε.; 😂 εγω μεσα σ’ ενα κυκλο 6-7 αντε και στο τσακιρ κεφι σε καποιους κυκλους 12-13 κουραση δουλεια υποχρεωσεις και φανταστειτε ειμαστε μονο οι 2 μας που να ειχαμε και παιδι θε ξεχνουσαμε το αθλημα.; 

εσεις τι κανετε πως ειστε.; Σε τι φαση του κυκλου βρισκεστε.;

Εύχομαι να είναι καλός ο γιατρός και να σε βοηθήσει! Τόσο αργά είχε ραντεβού ή εσύ το ζήτησες;

Καλά, για τις επαφές, μην τα παιρνεις ολα στα σοβαρα. Εμας ένας ουρολόγος, γνωστος μαλιστα στην Αθηνα, όταν αρχίσαμε να ψαχνόμαστε, μας είχε πει ότι ενα ζευγαρι θεωρειται υπογονιμο στις 400 ανεπιτυχεις επαφες τον χρόνο. Χαχα! Και μαθηματικά να το δεις, δεν βγαίνει.! Κουνελια, όπως το λες. Μια χαρά είστε, πόσο να κανετε; 

Ο εξωσωματικος παλι, μου είχε πει κατι πιο λογικο, νομιζω, ότι χρειάζεται μια σταθερότητα σ ολη τη διαρκεια του κυκλου,  όχι απλώς να κυνηγάμε τις γονιμες. Δεν ξερω φίλη, ολα αυτα σε τρελαίνουν και σε αγχώνουν. Είναι πολύ θέμα μήνα, θέμα τύχης, όλα παίζουν τον ρόλο τους.

Δημοσίευση

@Σοφία21 καλά έκανες κορίτσι μου να πάρεις κ μια άλλη γνώμη, μπορεί να σου φέρει γούρι!!! Βέβαια 30/4 πολύ μακρινό ραντεβού γτ τόσο πολύ 😵‍💫 

Καλά μια υπερβολή το άρθρο τι 20 φορές να πεθάνουμε θέλει δεν ήμαστε δα κ εικοσάχρονα 😆 Εγώ ξέρω μέρα παρά μέρα ή κάθε μέρα εκεί στις γόνιμες κ ότι σε κάθε κύκλο ένα υγιές ζευγάρι έχει 20% πιθανότητα 

Εγώ έχω ξεκινήσει τις ενέσεις για την ωοληψια, είμαι ήρεμη προς το παρόν κ ακολουθώ τις οδηγίες της γιατρού 😊

@ΜαρίαΔημήτρης ευχαριστούμε πολύ κορίτσι που μας σκέφτηκες😊 με το καλό εύχομαι να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@Σοφία21 καλά έκανες κορίτσι μου εγώ να πάρεις κ μια άλλη γνώμη, μπορεί να σου φέρει γούρι!!! Βέβαια 30/4 πολύ μακρινό ραντεβού γτ τόσο πολύ 😵‍💫 

Καλά μια υπερβολή το άρθρο τι 20 φορές να πεθάνουμε θέλει δεν ήμαστε δα κ εικοσάχρονα 😆 Εγώ ξέρω μέρα παρά μέρα ή κάθε μέρα εκεί στις γόνιμες κ ότι σε κάθε κύκλο ένα υγιές ζευγάρι έχει 20% πιθανότητα 

Εγώ έχω ξεκινήσει τις ενέσεις για την ωοληψια, είμαι ήρεμη προς το παρόν κ ακολουθώ τις οδηγίες της γιατρού 😊

@ΜαρίαΔημήτρης ευχαριστούμε πολύ κορίτσι που μας σκέφτηκες😊 με το καλό εύχομαι να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!!

Καλή αρχή κορίτσι μου !!

Εύχομαι πολλά ωάρια και πολλά γερά εμβρύακια!!!

Όλα να πάνε καλά 🩷

Τι δόση παίρνεις ??

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Με 30αρη κύκλο περίμενα στις 4/3 αλλά επειδή ωορρηξία έκανα την 22η μέρα του κύκλου υπολόγισα συν 14 μέρες και θεωρητικά θα έπρεπε να μου έρθει εχτές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα σύμπτωμα της 

Αχα, και έκανες χθες τεστ και ήταν αρνητικό; Συγνώμη αν τα έχεις ήδη πει αλλά δυσκολεύομαι να σας παρακολουθήσω όλες 😅

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα!!!! χρόνια πολλά κορίτσια για εχθές 🩷🩷🩷🩷

Εμένα η περίοδος τελείωσε και επειδή ξαφνικά μίκρυνε ο κύκλος έχω μπει ήδη σε φάση ωορρηξίας😡 και πάλι πρηζομαι και πονάω! έλεος!!από εκεί που είχα 30+ κύκλο έγινε 26αρης!!!!

Τώρα Απρίλιο θα κανονίσω για τεστ Παπ να με δει κιολας ο γιατρός αν είναι όλα καλά! Θα ξανακάνω πάλι και κανένα ορμονολογικο!ας κάνω κάθε χρόνο από ένα πλέον...να παρακολουθώ ότι όλα πάνε καλά!!!

Κορίτσια είμαι 37 αισίως...από όποια ηλικία ξεκινάει η μαστογραφία;εμένα με είχε πει 40+ αλλά κάποιοι λένε νωρίτερα!

Κανονικά μαστογραφία και υπέρηχο μαστού κάνεις στα 35, για να το έχεις ως σημείο αναφοράς, μετά μόνο υπέρηχο μπορείς κάθε χρόνο αν θυμάμαι καλά και μαστογραφία ξανά στα 40.

Εγώ μόλις έκλεισα τα 35 το 2024 πήγα και έκανα και τα δύο.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αχ κ γω έχω συμπτώματα ήδη… Πέραν του ότι είμαι απίστευτα πρησμένη, αν με ξέρεις καταλαβαίνεις ότι κάτι παίζει γιατί δεν έχω κοιλιά κ τώρα είναι τούρλα🤣🤣🤣 Ξεκίνησα τα φαρδιά.. Κόπωση, μ ενοχλούν μυρωδιές, εχθές είχα λίγες αναγούλες κ έχω μόνιμα τραβήγματα χαμηλά. Ειδικά αν είμαι ώρα όρθια.. Ααα κ το κερασάκι στην τούρτα;;; Insomnia… Προχθές ξύπνησα από τις 04:00.. Σήμερα 05:45..

Πρόπερσι στα 33 μου που πήγα να κάνω μου είπαν είσαι πολύ μικρή ούτε για αναφοράς δεν κάνουμε. Μετά τα 35.. Τώρα αν όλα πάνε καλά αφότου γεννήσω/αποθηλασω 

Σ ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου γλυκό!!!

Αχ εγώ είμαι τσουπωτη και έχω κοιλίτσα γενικά, αλλά με το παντελόνι μαζευόταν. Τώρα δεν μπορώ να φοράω κανονικό παντελόνι με σφίγγει. Αν βάλω εγκυμοσύνης φαίνομαι τούρλα! 

Τι θα κάνουμε;;; Θέλω να το κρύψω μέχρι την αυχενική από τη δουλειά και δεν περίμενα να έχω θέμα από τώρα! Με 2-3 μέρες καθυστέρηση! Πιο μετά τι θα γίνει δλδ;! Χριστέ μου! 

Όπως καταλαβαίνεις έχω αγχωθει 😅 Ευτυχώς πάντα φορούσα φαρδιές μπλούζες, είχα και από πριν κοιλιά και ελπίζω να μην το πάρουν χαμπάρι! Γενικά περνάω μια δυσκολη φάση με τη δουλειά και δεν θέλω να τους το πω γρήγορα...

Αϋπνία δεν είμαι σίγουρη αν είχα κι εγώ χθες, γιατί είχα και τη μικρή στο κρεβάτι μας που ήταν ανήσυχη από δόντια. Αλλά έχω σίγουρα υπνηλία. Αν δεν κοιμηθώ το μεσημέρι δεν την παλεύω! Ευτυχώς στη δουλειά είμαι 6ωρη ακόμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια μας πολλά για χθες! Μπορεί να μην γράφω σε αυτό το θεματακι αλλά σας παρακολουθώ κάθε μέρα. Χθες πήγα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου και άναψα κεράκια για ολες σας! Μπορεί να μην ξέρω ονόματα αλλά σας μελέτησα! Σας εύχομαι συντομα να τα καταφέρετε ολες σας και στα κοριτσια που εχουν θετικα αποτελεσματα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! 

Σε ευχαριστούμε πολύ 😊 Πως είσαι εσύ κορίτσι μου; Πόσο είσαι τώρα; Πότε γεννάς;

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ εγώ είμαι τσουπωτη και έχω κοιλίτσα γενικά, αλλά με το παντελόνι μαζευόταν. Τώρα δεν μπορώ να φοράω κανονικό παντελόνι με σφίγγει. Αν βάλω εγκυμοσύνης φαίνομαι τούρλα! 

Τι θα κάνουμε;;; Θέλω να το κρύψω μέχρι την αυχενική από τη δουλειά και δεν περίμενα να έχω θέμα από τώρα! Με 2-3 μέρες καθυστέρηση! Πιο μετά τι θα γίνει δλδ;! Χριστέ μου! 

Όπως καταλαβαίνεις έχω αγχωθει 😅 Ευτυχώς πάντα φορούσα φαρδιές μπλούζες, είχα και από πριν κοιλιά και ελπίζω να μην το πάρουν χαμπάρι! Γενικά περνάω μια δυσκολη φάση με τη δουλειά και δεν θέλω να τους το πω γρήγορα...

Αϋπνία δεν είμαι σίγουρη αν είχα κι εγώ χθες, γιατί είχα και τη μικρή στο κρεβάτι μας που ήταν ανήσυχη από δόντια. Αλλά έχω σίγουρα υπνηλία. Αν δεν κοιμηθώ το μεσημέρι δεν την παλεύω! Ευτυχώς στη δουλειά είμαι 6ωρη ακόμα. 

Άσε όσο περνάνε οι μέρες εγώ πρήζομαι περισσότερο🤣🤣🤣 Κ στα δίδυμα εξ αρχής πρήστηκα αλλά όχι τόσο πολύ.. Τώρα το σώμα ξέρει μάλλον.. Εγώ επιστράτευσα τα κολάν εγκυμοσύνης που πάλι καλά είχα κρατήσει 2 κ με βλέπω με φορέματα σε λίγο καιρό, έχω κάποια ρουχαλάκια που θα το καλύψουν. Αχ ας είναι αύριο όλα καλά με τη χοριακη Παναγία μου..  Σκέφτεσαι να πάρεις καμμιά επ απειλούμενη; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχα, και έκανες χθες τεστ και ήταν αρνητικό; Συγνώμη αν τα έχεις ήδη πει αλλά δυσκολεύομαι να σας παρακολουθήσω όλες 😅

ναι και μόλις μου ήρθε χωρίς καθόλου συμπτώματα (πρήξιμο στο στήθος, νεύρα, μελαγχολία) μόνο πόνο στη μέση είχα... πάμε για τον επόμενο κύκλο! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Άσε όσο περνάνε οι μέρες εγώ πρήζομαι περισσότερο🤣🤣🤣 Κ στα δίδυμα εξ αρχής πρήστηκα αλλά όχι τόσο πολύ.. Τώρα το σώμα ξέρει μάλλον.. Εγώ επιστράτευσα τα κολάν εγκυμοσύνης που πάλι καλά είχα κρατήσει 2 κ με βλέπω με φορέματα σε λίγο καιρό, έχω κάποια ρουχαλάκια που θα το καλύψουν. Αχ ας είναι αύριο όλα καλά με τη χοριακη Παναγία μου..  Σκέφτεσαι να πάρεις καμμιά επ απειλούμενη; 

Κολάν εγκυμοσύνης δεν έχω αλλά θα πάρω μάλλον.... 

Ναι άντε να δούμε πόσο θα είναι αύριο το νούμερο της χοριακης! Αλλά αφού είμαστε χάλια από συμπτώματα καλά θα είναι 😅

Θα ήθελα να πάρω επαπειλούμενη μόνο και μόνο για να μην βλέπω τα μούτρα τους στη δουλειά 🤣🤣🤣 Αλλά οικονομικά δεν νομίζω ότι με συμφέρει... Πόσα παίρνεις ξέρεις; Θα δω πως θα πάει η φάση και βλέπουμε...

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

ναι και μόλις μου ήρθε χωρίς καθόλου συμπτώματα (πρήξιμο στο στήθος, νεύρα, μελαγχολία) μόνο πόνο στη μέση είχα... πάμε για τον επόμενο κύκλο! 

Αχ δεν πειράζει. Εύχομαι ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός σας 🤞🤞🤞❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Σε ευχαριστούμε πολύ 😊 Πως είσαι εσύ κορίτσι μου; Πόσο είσαι τώρα; Πότε γεννάς;

Εγώ σήμερα είμαι 31+1 και γύρισα πριν λίγο από το μαιευτήριο.  Ξαφνικά το μεσημέρι είχα αιμορραγία. Πήγα με είδαν,ο τράχηλος είναι καλός 32,1 και ο πλακουντας grade 1. Μου έκαναν προληπτικά μια ενεση κορτιζόνης για τα πνευμονια της μπεμπας και αρχίζω και προγεστερονη κολπικά.  Ας ελπίσουμε να πανε όλα καλά γιατί φοβάμαι πάρα πολύ.  Συνέχεια με πιάνουν τα κλάματα, μου ερχεται συνέχεια η εικόνα στο μυαλό και δεν μπορώ να ηρεμήσω. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Mantarini τουλάχιστον ήρθε ανώδυνα η περίοδος! Τέλεια! 

@ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε, λογικά ξεκούραση θέλει ε; Σου είπαν γιατί είχες αίμα; 

Δεν μπορούν να καταλάβουν από που είναι το αίμα.  Τώρα είχα παλι ροζ στο σκούπισμα. Το καλό είναι πως νιώθω συνέχεια την μικρή. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Κολάν εγκυμοσύνης δεν έχω αλλά θα πάρω μάλλον.... 

Ναι άντε να δούμε πόσο θα είναι αύριο το νούμερο της χοριακης! Αλλά αφού είμαστε χάλια από συμπτώματα καλά θα είναι 😅

Θα ήθελα να πάρω επαπειλούμενη μόνο και μόνο για να μην βλέπω τα μούτρα τους στη δουλειά 🤣🤣🤣 Αλλά οικονομικά δεν νομίζω ότι με συμφέρει... Πόσα παίρνεις ξέρεις; Θα δω πως θα πάει η φάση και βλέπουμε...

Περίπου τα 3/4 του μισθού.

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Εγώ σήμερα είμαι 31+1 και γύρισα πριν λίγο από το μαιευτήριο.  Ξαφνικά το μεσημέρι είχα αιμορραγία. Πήγα με είδαν,ο τράχηλος είναι καλός 32,1 και ο πλακουντας grade 1. Μου έκαναν προληπτικά μια ενεση κορτιζόνης για τα πνευμονια της μπεμπας και αρχίζω και προγεστερονη κολπικά.  Ας ελπίσουμε να πανε όλα καλά γιατί φοβάμαι πάρα πολύ.  Συνέχεια με πιάνουν τα κλάματα, μου ερχεται συνέχεια η εικόνα στο μυαλό και δεν μπορώ να ηρεμήσω. 

Αφού δεν βρήκαν τίποτα κοπέλα μου όλα καλά!!! Ξάπλωσε χαλάρωσε κ ξεκουράσου όσο μπορείς!! Ολα θα πάνε καλά!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...