Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Eliza Kats ναι και γω την βλεπω ξεκάθαρα!!! Όλα καλά να σ πανε κορίτσι μου!

@Σοφία21 δεν είναι κακό να παρεις μια γνωμη από ένα γιατρό π εξειδικευεται σε θέματα υπογονιμοτητας. Όσο για τ τεστ ωορηξιας αν κάνεις ωορηξια την δείχνει ξεκαθαρα. Εγω π έχω σταθερό κυκλο πηγαινα τουαλέτα στις 11 περιπου μια χαρα επινα κ καφε κ νερο μεχρι τις 2 κ στις 2 εκανα τ τεστ. Και εβγαινε ξεκαθαρα θετικο. Αλλιώς στο γόνιμο παράθυρο είναι αρκετό το μερα παρα μερα.

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Από προσωπική εμπειρία γλυκά μου κορίτσια θα σας πω ότι για τα δίδυμα προσπαθούσαμε σχεδόν 2 χρόνια με αγχος ΄τεστ κλπ κ δεν ερχόταν με τίποτα... Εν τέλη εξωσωματική, πέρυσι είχα την π΄ρωτη μου φυσιολογική σύλληψη σε άσχετη φάση που ήμουν έτοιμη για 2η εξωσωματική, οκ δεν προχώρησε και είπαμε πάμε να δούμε μήπως πιάσουμε πάλι φυσιολογικά. Ξεκινάω τεστ ωορρηξίας κλπ, τίποτα, σταματάω τους τελευταίους μήνες λέω οκ δεν κ τσουπ ΄τωρα πάλι έγκυος.... Ειλικρινά πιστεύω πως το άγχος θα μας φάει όλες..

Καλέ το πιστεύω αυτό που λες γιατί και εγώ στη μικρή μου αφού απογοητεύτηκα σχεδόν ένα χρόνο και τα παράτησα τον δεύτερο μήνα παραίτησης τσουπ να η καθυστέρηση 15 μέρες και λέω όχι ρε φίλε δε πάω να κάνω..είναι κύστη..κουράστηκα να πετάω τα λεφτά μου και να παίρνω απογοήτευση και τελικά όχι απλά ήμουν αλλά άκουσα και καρδούλα..

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Κορίτσια!!! Μαζευτείτε!!! Ποια μουρλη έκανε τεστ πριν την καθυστέρηση με απογευματινά ούρα;;; Εγώ! Τη βλέπετε;;;

Αναμονή τώρα μέχρι αύριο το πρωί για πιο έγκυρα αποτελέσματα!

IMG_20250305_201209.jpg

IMG_20250305_201305.jpg

IMG_20250305_201426.jpg

Σαν να βλέπω κάτι.... εύχομαι να γίνει κατακόκκινο!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι ναι ειχε κανει περσυ πρεπει να κανει επαναληψη ξανα που εκανα κι εγώ τις δικές μου αλλά τρεχει όλη μερα με την δουλειά και δεν εχει καταφέρει ακόμη..! 

Δεν οερω ρε κοριτσι ειναι πολυ κουραστικο ολη μερα τεστ να ελεγχουμε γονιμες κτλ τα εχω παρατησει και απλως προσπαθουμε με επαφες κι ελπιζουμε στο καλυτερο 🤞🏼♥️

Κι εγώ τα παράτησα όλα δεν τσεκαρω τίποτα πέρα από οσες πληροφορίες μου δίνουν τα υγρά μου, το στήθος μου, η διάθεση μου. Ούτε θερμόμετρο ούτε τεστ. Επαφες ανάλογα τις ορέξεις και τις μέρες και ο,τι γίνει. Ήμουν σε μια μόνιμη κατάσταση στρες το προηγούμενο διάστημα. 

Δημοσίευση

Εμένα μόλις μου ξεκίνησαν τα πονάκια σε κοιλιά και μέση..κάθε φορά που σκέφτομαι να κάνω χοριακή εμφανίζονται τα συμπτώματα της ακατανόμαστης και λέω άστο τώρα θα έρθει..τι θα γίνει πια με αυτό το άγχος και την απογοήτευση βρε κορίτσια; Περιμένω το Σάββατο..να πάω αύριο ή να περιμένω λέτε μέχρι Δευτέρα;

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

😂😂 τι εφαρμογή είναι αυτή .;

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλέ;;; Τι εργαλείο είναι αυτό;; Γιατί δεν το έχουμε ξαναδεί;

Εεεεεε;;; pregnancy checker λέγεται.. Τα σπάει🤣🤣🤣 Εδώ στο κλουβί με τις τρελές 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κι εγώ τα παράτησα όλα δεν τσεκαρω τίποτα πέρα από οσες πληροφορίες μου δίνουν τα υγρά μου, το στήθος μου, η διάθεση μου. Ούτε θερμόμετρο ούτε τεστ. Επαφες ανάλογα τις ορέξεις και τις μέρες και ο,τι γίνει. Ήμουν σε μια μόνιμη κατάσταση στρες το προηγούμενο διάστημα. 

Εγώ το θερμόμετρο το χρησιμοποίησα μια όταν αδιαθέτησα κ εκεί λίγο πριν την ωορρηξία για να δω ότι έγινε αλλά οι επαφές δεν έγιναν βάσει αυτού.. 2 ήταν όλες κ όλες 10η κ 12η μέρα αλλά η δουλίτσα έγινε!!!🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Δημοσίευση

Μπράβο βρε κορίτσια, τι ωραία που ξεκίνησε ο μήνας! Η Άνοιξη 🌼🌸🌸🌼🌼🌼🌸🌸🌸

Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες εύχομαι, να πάνε όλα κατευχην και τώρα που έγινε η αρχή, να ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Δεν έχω αντιδράσεις 😕 Ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά ας είμαστε συγκρατημένες μέχρι αύριο να είναι πιο ξεκάθαρο. Ούτε στον άντρα μου θα το πω ακόμα.

Στην τελευταία ειδικά το βλέπω κ εγώ! Εύχομαι να είμαστε όλες σωστές! Που το πιστεύω 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Κορίτσια!!! Μαζευτείτε!!! Ποια μουρλη έκανε τεστ πριν την καθυστέρηση με απογευματινά ούρα;;; Εγώ! Τη βλέπετε;;;

IMG_20250305_201209.jpg

IMG_20250305_201305.jpg

IMG_20250305_201426.jpg

Και εγώωωωωω το βλέπω 🤭🤭🤭🤭

Συγχαρητήρια κορίτσι μου ❤️❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..!!!
Τι ωραία που μπαίνει η Άνοιξη με θετικά τεστάκια.. μακάρι να είναι και τυχερά..!!! Το εύχομαι για όλες μας..!

Τεστάκι έκανα κι εγώ σήμερα αλλά για άλλο λόγο, για να δω αν η HCG πέφτει, αλλά... εκεί καλά κρατεί και το τεστάκι κατακόκκινο χωρίς μωράκι εννοείται.. δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα τεστ εγκυμοσύνης, θα έδειχνε θετικότατο και εγώ μωρό δεν θα είχα.. 😔

Εχθές το απόγευμα πήρα τους δρόμους, ώρες ώρες νιώθω ότι δεν με χωράει το σπίτι.. βγήκα περπάτησα, ήθελα να με χτυπήσει λίγο ο αέρας και να ξεφύγω απ' τις σκέψεις μου..
Νιώθω πολύ πεσμένη.. και τα έχω βάλει με την εξωτερική μου εμφάνιση, νιώθω άσχημη και χοντρή.. τα μαλλιά μου δεν μου αρέσουν, έχω 5 τρίχες με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα κάνω και πολλά, μονίμως με μια αλογοουρά είμαι.. στα ρούχα μου δεν μπαίνω.. με τις ορμόνες όλο αυτό τον καιρό έχω παχύνει και πρηστεί.. γενικά είμαι όλη μια απογοήτευση, μέχρι να μου έρθει η περίοδος να ησυχάσω νομίζω έτσι θα αισθάνομαι.. ο καιρός θα μου φαίνεται πολύ μακρινός.. νιώθω πως ζω μόνο για την επόμενη εμβρυομεταφορά. Το θέλω τόσο πολύ αυτό το παιδάκι, που θέλω σαν τρελή να ξανα μείνω έγκυος και αυτή τη φορά να πάει καλά.!

Το μόνο που δεν έχω σίγουρα είναι μυαλό για δουλειά.. ούτε στο γραφείο, ούτε στο σπίτι.. 
Συγνώμη ρε κορίτσια αν σας μαυρίζω, αλλά είστε μια παρηγοριά, μιας και δεν μπορώ κάπου αλλού να τα πω γιατί οι δικοί δεν μπορούν να το σηκώσουν.. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια..!!!
Τι ωραία που μπαίνει η Άνοιξη με θετικά τεστάκια.. μακάρι να είναι και τυχερά..!!! Το εύχομαι για όλες μας..!

Τεστάκι έκανα κι εγώ σήμερα αλλά για άλλο λόγο, για να δω αν η LH πέφτει, αλλά... εκεί καλά κρατεί και το τεστάκι κατακόκκινο χωρίς μωράκι εννοείται.. δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα τεστ εγκυμοσύνης, θα έδειχνε θετικότατο και εγώ μωρό δεν θα είχα.. 😔

Εχθές το απόγευμα πήρα τους δρόμους, ώρες ώρες νιώθω ότι δεν με χωράει το σπίτι.. βγήκα περπάτησα, ήθελα να με χτυπήσει λίγο ο αέρας και να ξεφύγω απ' τις σκέψεις μου..
Νιώθω πολύ πεσμένη.. και τα έχω βάλει με την εξωτερική μου εμφάνιση, νιώθω άσχημη και χοντρή.. τα μαλλιά μου δεν μου αρέσουν, έχω 5 τρίχες με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα κάνω και πολλά, μονίμως με μια αλογοουρά είμαι.. στα ρούχα μου δεν μπαίνω.. με τις ορμόνες όλο αυτό τον καιρό έχω παχύνει και πρηστεί.. γενικά είμαι όλη μια απογοήτευση, μέχρι να μου έρθει η περίοδος να ησυχάσω νομίζω έτσι θα αισθάνομαι.. ο καιρός θα μου φαίνεται πολύ μακρινός.. νιώθω πως ζω μόνο για την επόμενη εμβρυομεταφορά. Το θέλω τόσο πολύ αυτό το παιδάκι, που θέλω σαν τρελή να ξανα μείνω έγκυος και αυτή τη φορά να πάει καλά.!

Το μόνο που δεν έχω σίγουρα είναι μυαλό για δουλειά.. ούτε στο γραφείο, ούτε στο σπίτι.. 
Συγνώμη ρε κορίτσια αν σας μαυρίζω, αλλά είστε μια παρηγοριά, μιας και δεν μπορώ κάπου αλλού να τα πω γιατί οι δικοί δεν μπορούν να το σηκώσουν.. 

καλημέρα αγάπη μου γλυκιά, ότι νιώθεις κ αισθάνεσαι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο καιρός θα απαλύνει την καρδούλα σου. Σίγουρα με την περίοδο θα ξεπρηστεις κ θα ξεκινήσουν οι ορμόνες σου να ηρεμούν σιγά σιγά. Δεν ξέρω πόσο καιρό μετά από την απόξεση έρχεται περίοδος, υπομονή λίγο ακόμα κ θα έρθουν καλύτερες μέρες. Εδώ είμαστε κ για τις χαρές κ για τις λύπες!!! Ότι αισθάνεσαι κ ότι θέλεις θα μας το λες!!! Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά αγάπη μου❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

IMG_20250305_201209.jpg

IMG_20250305_201305.jpg

IMG_20250305_201426.jpg

Τρελαινομαιιιιιιιι🩷🩷🩷🩷🩷 με το καλό αγάπη μου!φαίνεται ξεκάθαρα δεν νομίζω ότι χωράει αμφιβολία 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ελάτε κερνάω τουρτιτσα🥳🥳🥳

Σήμερα το πιο όμορφο δώρο...

Ήταν οι αγκαλιές των αγοριών μου ..με ξύπνησαν με αγκαλιές και φιλιά να μου πουν χρόνια πολλά 🫠🫠

Ειδικά ο μικρούλης μου ,μου λέει "μαμά όχι μην μας κάνεις εσύ αγκαλιά σήμερα,θα σε κάνω εγώ γιατί έχεις γενέθλια και άρχισε να με αγκαλιάζει να με φιλάει" έλιωσα 🫠🩵🩵

Υ.Γ. τα 37 ας είναι τα τυχερά μου για να αποκτήσω και τρίτο θαυματάκι 🙏🩵

Και σβήνοντας το κεράκι θα ευχηθώ σε όλες όσες προσπαθείτε να γίνετε μανούλες φέτος!!!🙏

IMG_20250305_231408.thumb.jpg.50fa6fadba3a87e0018de27cffe293b9.jpg

Δημοσίευση

@melitiniღ κορίτσι μου βιώνεις ενα πένθος. Μην καταπιεζεις τ συναισθηματα σου γτ θα σ γυρίσουν μπουμερανγκ. Να τ λες να τ βγαζεις απο μέσα σου. Όλες μας πιστεύω που περάσαμε μια απωλεια θέλαμε να βρούμε τους ρυθμούς μας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αλλα χρειάζεται χρόνος για όλα. Κοίταξε τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή. Σίγουρα με την 1η περιοδο θα νιώσεις καλύτερα. Μην μπαινεις στη διαδικασία των τεστ. Η χοριακη σου είχε φτάσει πολυ ψηλά για να πέσει άμεσα. Κανε ένα τσεκ απ για τ σιδήρο γτ από ότι θυμάμαι εχασες αομα κ ίσως έχεις χαμηλό αιματοκρίτη. Ξεκινα άσκηση, περπατημα, αγορασε κατι για τον εαυτό σου. Εγω ειχα παει για μασαζ... ενιωθα τοσο ταλαιοωρημενο τ κορμι μου π ήθελα να νιώσω καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ελάτε κερνάω τουρτιτσα🥳🥳🥳

Σήμερα το πιο όμορφο δώρο...

Ήταν οι αγκαλιές των αγοριών μου ..με ξύπνησαν με αγκαλιές και φιλιά να μου πουν χρόνια πολλά 🫠🫠

Ειδικά ο μικρούλης μου ,μου λέει "μαμά όχι μην μας κάνεις εσύ αγκαλιά σήμερα,θα σε κάνω εγώ γιατί έχεις γενέθλια και άρχισε να με αγκαλιάζει να με φιλάει" έλιωσα 🫠🩵🩵

Υ.Γ. τα 37 ας είναι τα τυχερά μου για να αποκτήσω και τρίτο θαυματάκι 🙏🩵

Και σβήνοντας το κεράκι θα ευχηθώ σε όλες όσες προσπαθείτε να γίνετε μανούλες φέτος!!!🙏

IMG_20250305_231408.thumb.jpg.50fa6fadba3a87e0018de27cffe293b9.jpg

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κοπέλα μου.. 

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου κι αυτοί να χαίρονται εσένα..!

Να τα εκατοστήσεις και κάθε σου επιθυμία εύχομαι να γίνει πραγματικότητα..

Να περάσεις όμορφα σήμερα οτι κι αν κανεις image.png.f23e0aa51d36adbf039da389611287da.png

Δημοσίευση

@Eliza Kats τρελαίνομαι!! Με το καλό αγαπημένη!! Περιμένουμε με ανυπομονησία το σημερινό σου τεστακι!! 

@marinamanoulitsa χρόνια πολλάαα!! Με υγεία και τύχη και το μωράκι που εύχομαι να έρθει πολύ πολύ σύντομα!! Να περάσετε υπέροχα!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια..!!!

Τεστάκι έκανα κι εγώ σήμερα αλλά για άλλο λόγο, για να δω αν η HCG πέφτει, αλλά... εκεί καλά κρατεί και το τεστάκι κατακόκκινο χωρίς μωράκι εννοείται.. δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα τεστ εγκυμοσύνης, θα έδειχνε θετικότατο και εγώ μωρό δεν θα είχα.. 😔

καλημέρα κορίτσι μου θα συμφωνήσω απόλυτα σε ότι σου είπε και η @Diwni

Όσο αφορά τα συναισθήματα σου κι ότι σκεφτεσαι εξωτερίκευσε το ξεσπασε και θα σου πρότεινα να μην σκεφτεσαι αποκλειστικά αυτο το θέμα προσπαθησε να εστιασεις αλλου γεμισε το μυαλο σου με οτιδηποτε αλλο..

μην δίνεις νόημα στη ζωή σου μοναχα για την επόμενη εμβρυομεταφορά χρειαζεσαι να γαληνεψεις να ηρεμησεις και πανω απο ολα να βρεθεις αντιμετωπη με σενα και να αγαπησεις εσενα με ολες σου τις πληγες μοναχα τοτε θα σταθεις ξανα στα ποδια σου και θα εισαι πραγματικα ετοιμη για την επομενη εμβρυμεταφορα και για να ερθει το θαυματακι σου..

είναι δυσκολο αλλα για να εχεις φτασει στο σημερα σκεψου ποσο δυνατη εισαι..

οτι δεν σου αρεσει αλλαξε το.. εστιασε στη διατροφη σου εαν εχεις την δυνατοτητα ξεκινα συνεδριες με ψυχολογο θα σε βοηθησει παρα μα παρα πολυ..

Πιστεψε στον εαυτο σου πιστεψε στις δυνατοτητες σου ασε στην ακρη τεστ κτλ επικεντρωσου σε σενα και στη σχεση με τον αντρα σου και ολα θα γινουν θα το δεις..!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...