Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Elk είπε:

εμεις κάναμε σπερμοδιαγραμμα καλλιέργεια και κατακερματισμό δώσαμε 300 ευρώ για όλα το 2021 

είχε βρεθεί θετικό στο μυκοπλάσματα που πήρε αντιβίωση (αυτό φάνηκε στην καλλιέργεια) 

Σε απλό μικροβιολογικό δεν ξέρω αν γίνονται αυτές οι εξετάσεις αλλά και να γίνονται δεν ξέρω αν είναι έγκυρες πολλές κοπέλες έχουν πάει σε απλά μικροβιολογικά για σπερμοδιάγραμμα και μετά πήγα σε εξειδικευμένο και τα αποτελέσματα μεταξύ τους είχα πολύ μεγάλη απόκλιση 

Ευχαριστώ πολύγια την απάντηση!!! Θα πάμε αρχικά σε αυτό που σύστησε ο ουρολόγος ως το καλύτερο στη πολη μας, επειδή μένω στην επαρχεία αν θέλουμε για εξειδικευμενο θα πρέπει να πάμε Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, έλα μωρέ μετά τα δίδυμα τι είναι ένα μωράκι μόνο;;;

Σ ευχαριστωω πολύ!!!

Ευχαριστώωωωω

Ευχαριστω πολύ κορίτσι μου!! Τη Δευτέρα ζήτησε ο γιατρός επαναληπτική 

εγω σαν διδυμομανουλα που παρακολουθω σιωπηλα και δεν τολμω ουτε στον εαυτο μου να παραδεχτω οτι θελω και 3ο, θα σου πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! και για την χοριακη εννοειται αλλα και για την δυναμη σου και το θαρος σου! 

Να ειναι τυχερο και ολα να πανε κατ ευχην! Μια ανεφελη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι με ενα γερο μωρο στην αγκαλια σου! 

Δημοσίευση

@melitiniღ την αλήθεια. Οτι εκανες αποξεση λογο παλινδρομης κυησης. Εγω την προηγ φορά π ήμουν εγκυος πηγαινα κανονικα στη δουλειά. Περιμέναμε να φτάσω 10η 11η βδομάδα για να δούμε αν πάνε καλά τ πράγματα. Δ τ ειχα πει πουθενα γτ υπήρχε πιθανότητα να μην παεο καλα. Όπως κ δ πήγε. Όταν όμως εκανα την διακοπη απο την ίδια μέρα βγηκα σε αναρρωτικη γι αυτό τ λογο. Μετα δ με πειραζε να πω τι περασα. Είναι κάτι π μπορει να συμβεί στην οποιαδήποτε. Π λες μ έδωσε ο γιατρος 15 μερες. Και εγώ κάθε μέρα ειχα από λίγο αιμα. Οχι πολυ. Ίσα ίσα. Γυρναω στη δουλειά μετά απο 15 μερες κ ενω ειχα σταμάτησει να εχω αιμα, κουραζομουν στη δουλειά, γύρναγα σπίτι κ εβλεπα λίγο αιμα,πολλά καφε. Τοσες μερες σερβιετα κοντεψα να συγκαω. Στο καπακι μ ηρθε περιοδος κ αφου καθάρισα κ απο την περίοδο επανήλθα. Κ μετα σκεφτόμουν τι βλακεια εκανα κ δ ρβαλα αλλες 10 μερες. Τζαμπα ταλαιπωριομουν. Άκου το σώμα σου κ οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ την αλήθεια. Οτι εκανες αποξεση λογο παλινδρομης κυησης. Εγω την προηγ φορά π ήμουν εγκυος πηγαινα κανονικα στη δουλειά. Περιμέναμε να φτάσω 10η 11η βδομάδα για να δούμε αν πάνε καλά τ πράγματα. Δ τ ειχα πει πουθενα γτ υπήρχε πιθανότητα να μην παεο καλα. Όπως κ δ πήγε. Όταν όμως εκανα την διακοπη απο την ίδια μέρα βγηκα σε αναρρωτικη γι αυτό τ λογο. Μετα δ με πειραζε να πω τι περασα. Είναι κάτι π μπορει να συμβεί στην οποιαδήποτε. Π λες μ έδωσε ο γιατρος 15 μερες. Και εγώ κάθε μέρα ειχα από λίγο αιμα. Οχι πολυ. Ίσα ίσα. Γυρναω στη δουλειά μετά απο 15 μερες κ ενω ειχα σταμάτησει να εχω αιμα, κουραζομουν στη δουλειά, γύρναγα σπίτι κ εβλεπα λίγο αιμα,πολλά καφε. Τοσες μερες σερβιετα κοντεψα να συγκαω. Στο καπακι μ ηρθε περιοδος κ αφου καθάρισα κ απο την περίοδο επανήλθα. Κ μετα σκεφτόμουν τι βλακεια εκανα κ δ ρβαλα αλλες 10 μερες. Τζαμπα ταλαιπωριομουν. Άκου το σώμα σου κ οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι.

Δεν ξέρεις πόσο σ' ευχαριστώ και πόσο ευνόμων είμαι που σας βρήκα και σε βρήκα μέσα από αυτό το φόρουμ.. πονάω ψυχικά και δεν το μαρτυράω πουθενά, ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό.. δεν τον αφήνω να θρινήσει ούτε ένα λεπτό, αν το κάνω θα πέσουν όλοι οι υπόλοιποι γύρω μου.. μόνο στα κρυφά μπορώ να ρίξω ένα δάκρυ.. αλλά κι αυτό κοιτάω να είναι του δευτερολέπτου. Δεν θέλω στη δουλειά να ξέρουν.. θα το έλεγα κι εγώ μετά την αυχενική, αλλά αφού ήρθαν τα πράγματα έτσι δεν θα πω τπτ.. δεν θέλω να ξέρουν ότι προσπαθώ για παιδί και έχω και αποβολή. Είμαι σε συνεταιρισμό και θα το μάθει όλη η πόλη και τα περίχωρα μη σου πω, και δεν θέλω! Ήσυχα, καλύτερα... θα το ξεπεράσω... σιγά σιγά..  συν Θεό!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η tina21 είπε:

εγω σαν διδυμομανουλα που παρακολουθω σιωπηλα και δεν τολμω ουτε στον εαυτο μου να παραδεχτω οτι θελω και 3ο, θα σου πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! και για την χοριακη εννοειται αλλα και για την δυναμη σου και το θαρος σου! 

Να ειναι τυχερο και ολα να πανε κατ ευχην! Μια ανεφελη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι με ενα γερο μωρο στην αγκαλια σου! 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου γλυκό!! Πόσο είναι τα μπουμπούκια σου ; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου γλυκό!! Πόσο είναι τα μπουμπούκια σου ; 

2.5 ειναι τα ζουζουνια.. απλα δεν εχω βοηθεια καθολου και αυτο με σκαλωνει στο να το βαλουμε μπρος...

Δημοσίευση

@melitiniღ δεν είναι ανάγκη να πεις ότι προσπαθουσατε. Πες ετυχε εγκυμοσύνη, δεν προχώρησε, έχασα αρκετο αιμα κ χρειάζομαι αναρρωση. Αλλα οπως αισθάνεσαι.Οι 9 στις 10 σ αυτό τ φόρουμ μπηκαμε γτ ψάχναμε απαντήσεις, παρηγοριά, είτε για υπογονιμοτητα ειτε για απωλεια. Προσωπικά έχω περάσει κ από τ δύο.  Εγω ειχα 2 παιδια στο σπίτι κ μέσα μ θρηνούσα μήνες. Πόσο μάλλον εσύ που έκανες τοση προσπάθεια. Άφησε το όμως να ξεσπάσει. Πάρε τ χρονο σ ψυχικά. Εγω ακομα κ τώρα, εναμιση χρόνο μετά, ούσα εγκυος ξανα κ τις προάλλες π ελεγα οτι αυτή είναι ουσιαστικά η 4η κυηση, συγκινήθηκα. Μόλις σ έρθει η πρώτη περιοδος θα ηρεμησεις πολυ, θα τ δεις. Θα ισορροπήσουν κ οι ορμόνες. Θα εισαι καλύτερα.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η tina21 είπε:

2.5 ειναι τα ζουζουνια.. απλα δεν εχω βοηθεια καθολου και αυτο με σκαλωνει στο να το βαλουμε μπρος...

Να τα χαίρεσαι!!! Κοιτα μετά τα 3 πολλά πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα!! Συνεννόησις αλλιώς με τα παιδιά.. Από βοήθεια κ μεις μη φανταστείς ότι έχουμε… Αν χρειαστώ πχ επειδή είναι άρρωστα κ γω δουλεύω μπορεί να μου τα κρατήσει κάποιος αλλά σε καθημερινή βάση δεν έχουμε κανέναν. Οποτε κ αν αισθανθείς εσύ έτοιμη θα προχωρήσεις.. Εγώ το ήθελα πάρα πολύ!! Τώρα τα δίδυμα είναι 4 χρόνων αν με το καλό προχωρήσει αυτή η εγκυμοσύνη θα πλησιάζουν τα 5 όταν θα γεννηθεί αυτό. Πω πω τα γράφω κ ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι έγκυος..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Να τα χαίρεσαι!!! Κοιτα μετά τα 3 πολλά πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα!! Συνεννόησις αλλιώς με τα παιδιά.. Από βοήθεια κ μεις μη φανταστείς ότι έχουμε… Αν χρειαστώ πχ επειδή είναι άρρωστα κ γω δουλεύω μπορεί να μου τα κρατήσει κάποιος αλλά σε καθημερινή βάση δεν έχουμε κανέναν. Οποτε κ αν αισθανθείς εσύ έτοιμη θα προχωρήσεις.. Εγώ το ήθελα πάρα πολύ!! Τώρα τα δίδυμα είναι 4 χρόνων αν με το καλό προχωρήσει αυτή η εγκυμοσύνη θα πλησιάζουν τα 5 όταν θα γεννηθεί αυτό. Πω πω τα γράφω κ ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι έγκυος..

Να ξερεις...νιωθω την χαρα σου...ολα θα πανε καλα αυτην την φορα και θα ειμαστε εδω του χρονου (ισως ΄;;;) να μου δινεις συμβουλες για τα διδυμα +1 ;)❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η tina21 είπε:

Να ξερεις...νιωθω την χαρα σου...ολα θα πανε καλα αυτην την φορα και θα ειμαστε εδω του χρονου (ισως ΄;;;) να μου δινεις συμβουλες για τα διδυμα +1 ;)❤️ 

Το εύχομαι κορίτσι μου!!!🙏🏻🙏🏻🤞🏻🤞🏻

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Blue Lilly είπε:

Καλημέρα. Ψάχνω ενέσεις meriofert. Υπάρχει καμία κοπέλα που έχει και δεν τις χρειάζεται πια;🙂

Καλησπέρα κοπέλα μου, πότε τις χρειάζεσαι; Βιάζεσαι πολύ; Ρωτάω γιατί έχω κ  εφόσον προχωρήσει η εγκυμοσύνη μου θέλω να τις δώσω σε κάποια κοπέλα που τις έχει ανάγκη. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου, πότε τις χρειάζεσαι; Βιάζεσαι πολύ; Ρωτάω γιατί έχω κ  εφόσον προχωρήσει η εγκυμοσύνη μου θέλω να τις δώσω σε κάποια κοπέλα που τις έχει ανάγκη. 

Καλησπέρα! Σου εύχομαι να πάνε όλα κάτ ευχήν και να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Σήμερα ξεκίνησα ενέσεις. Εχω όμως μόνο 1200 μονάδες από τη προηγούμενη προσπάθεια και κάνω 225 τη μέρα. Άρα σε περίπου 6 μέρες θα τις χρειαστώ. Καταλαβαίνω αυτό που λες, κράτησε τες και εύχομαι να μην τις χρειαστείς ποτέ ξανά. Και αν μου επιτρέπεις, κάνε μόνο θετικές σκέψεις. Πίστεψε το ότι θα πάει καλά. Μη λες εφόσον, να λες ότι θα πάει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα και σ ευχαριστώ που μου απάντησες.

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια έκανα σήμερα το πρωί ένα τεστ μπας και. Αρνητικό εννοείται. Σάββατο περιμένω.

Από το μεσημέρι και μετά έχω κράμπες περιόδου και νεύρα με κατάθλιψη περιόδου, οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Εν ολίγοις χάλια οι ορμόνες μου 😅

Παρόλα αυτά, μιας και έχω πολλά τεστ λέω να κάνω ένα κάθε μέρα, έτσι να μην έχω την αγωνία 😅 Επίσης αύριο θα βγω και θέλω να ξέρω, να πιω ή όχι; 😅

Πφ... Αυτά... Κανένα διαφορετικό σύμπτωμα...

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ δεν είναι ανάγκη να πεις ότι προσπαθουσατε. Πες ετυχε εγκυμοσύνη, δεν προχώρησε, έχασα αρκετο αιμα κ χρειάζομαι αναρρωση. Αλλα οπως αισθάνεσαι.Οι 9 στις 10 σ αυτό τ φόρουμ μπηκαμε γτ ψάχναμε απαντήσεις, παρηγοριά, είτε για υπογονιμοτητα ειτε για απωλεια. Προσωπικά έχω περάσει κ από τ δύο.  Εγω ειχα 2 παιδια στο σπίτι κ μέσα μ θρηνούσα μήνες. Πόσο μάλλον εσύ που έκανες τοση προσπάθεια. Άφησε το όμως να ξεσπάσει. Πάρε τ χρονο σ ψυχικά. Εγω ακομα κ τώρα, εναμιση χρόνο μετά, ούσα εγκυος ξανα κ τις προάλλες π ελεγα οτι αυτή είναι ουσιαστικά η 4η κυηση, συγκινήθηκα. Μόλις σ έρθει η πρώτη περιοδος θα ηρεμησεις πολυ, θα τ δεις. Θα ισορροπήσουν κ οι ορμόνες. Θα εισαι καλύτερα.

Αυτή την περίοδο περιμένω και εγώ για να ησυχάσω, για να δω ότι το σώμα γιατρεύτηκε και μπήκε στους κανονικούς του ρυθμούς.. μέχρι να ρθει πιστεύω πως θα μετράω τις μέρες.. αλλά αυτό είναι ακόμα ένα μάθημα υπομονής που μου δίνεται.. 
Όπως και να' χει ο καιρός καλώς ή κακώς περνάει γρήγορα και δεν θα αργήσει να ρθει η ώρα που θα ξανακατεβώ Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια μου.. και ελπίζω τυχερή αυτή τη φορά όπως μου είπε και ο εξωσωματικός μου εχθές..
"Έχεις πολλά και καλά εμβρυάκια, απλά λίγο τύχη χρειάζεται".. ελπίζω να ρθει και στο σπιτικό μας αυτή τη φορά..!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Blue Lilly είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι να πάνε όλα κάτ ευχήν και να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Σήμερα ξεκίνησα ενέσεις. Εχω όμως μόνο 1200 μονάδες από τη προηγούμενη προσπάθεια και κάνω 225 τη μέρα. Άρα σε περίπου 6 μέρες θα τις χρειαστώ. Καταλαβαίνω αυτό που λες, κράτησε τες και εύχομαι να μην τις χρειαστείς ποτέ ξανά. Και αν μου επιτρέπεις, κάνε μόνο θετικές σκέψεις. Πίστεψε το ότι θα πάει καλά. Μη λες εφόσον, να λες ότι θα πάει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα και σ ευχαριστώ που μου απάντησες.

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Το λέω γιατί πέρυσι πάλι έμεινα φυσιολογικά έγκυος αλλά δεν προχώρησε κ με τσάκισε. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα είμαι κ έχω κ τα αστεράκια μου από την εξωσωματική αλλά είχα αποκλείσει στο μυαλό μου τη φυσιολογική σύλληψη κ όταν ήρθε έμεινα κάγκελο!! Σκέψου ότι μόλις είχα πάρει τις ενέσεις κ συζητούσαμε πότε θα πάμε για διέγερση.. Πόσες μονάδες θα χρειαστείς; 900; Τις έχω όλες ατόφιες κ τις 3600 καθώς δεν πρόλαβα να προχωρήσω στη 2η εξωσωματική. Αν σου φτάνουν άλλες 1300 με χαρά να στις στείλω!!!  

Δημοσίευση

Καλημέρα στην όμορφη παρέα..!!
Κορίτσια ερώτηση: Θέλω να κάνω τα μαλλιά μου περμανάντ, πολύ απαλή σπαστή μπούκλα γιατί είναι πράσο το δικό μου το μαλλί. Υπάρχει θέμα αν πάω τώρα μετά την απόξεση; 'Η θα πρέπει να αφήσω να περάσουν μέρες; Το λέω μήπως έχω θέμα με τα φάρμακα που χειλικοποιούνται για τέτοιες δουλειές. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα..συγνώμη αν είναι άσχετο με τη δική σας ομάδα αλλά έγραψα και σε αντίστοιχη ομάδα αλλά απάντηση δε πήρα..θα ήθελα τη γνώμη σας αν είχε κάποια παρόμοια εμπειρία..είχα περίοδο 22/01 για 6 μέρες κανονικά..στις 07/02 μετά από 16 μέρες δηλαδή ξανά αδιαθέτησα για άλλες 6 μέρες με τη μόνη διαφορά πως αυτή τη φορά είχα πότε καφέ, πότε ροζ, πότε αίμα και πάει λέγοντας..πολύ ήπια περίοδο δηλαδή..ήθελα να κάνω χοριακή αλλά φοβήθηκα..τώρα περιμένω σε 3 μέρες πάλι περίοδο..λέτε να ήμουν έγκυος τον περασμένο μήνα και να απέβαλα; Δεν είχα όμως ούτε πόνους ούτε τίποτα και τώρα φοβάμαι και έχω απογοητευτεί κιόλας..

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα στην όμορφη παρέα..!!
Κορίτσια ερώτηση: Θέλω να κάνω τα μαλλιά μου περμανάντ, πολύ απαλή σπαστή μπούκλα γιατί είναι πράσο το δικό μου το μαλλί. Υπάρχει θέμα αν πάω τώρα μετά την απόξεση; 'Η θα πρέπει να αφήσω να περάσουν μέρες; Το λέω μήπως έχω θέμα με τα φάρμακα που χειλικοποιούνται για τέτοιες δουλειές. 

Καλημέρα! Αχ δεν έχω ιδέα... Αλλά υπάρχει τέτοια περίπτωση;; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Το λέω γιατί πέρυσι πάλι έμεινα φυσιολογικά έγκυος αλλά δεν προχώρησε κ με τσάκισε. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα είμαι κ έχω κ τα αστεράκια μου από την εξωσωματική αλλά είχα αποκλείσει στο μυαλό μου τη φυσιολογική σύλληψη κ όταν ήρθε έμεινα κάγκελο!! Σκέψου ότι μόλις είχα πάρει τις ενέσεις κ συζητούσαμε πότε θα πάμε για διέγερση.. Πόσες μονάδες θα χρειαστείς; 900; Τις έχω όλες ατόφιες κ τις 3600 καθώς δεν πρόλαβα να προχωρήσω στη 2η εξωσωματική. Αν σου φτάνουν άλλες 1300 με χαρά να στις στείλω!!!  

Δεν ξέρεις πόσο με συγκινείς! Έγραφα και παλιότερα σε αυτό το φόρουμ και πάντα με εξέπληττε τόσο ευχάριστα αυτή η αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση που υπάρχει ανάμεσα στις γυναίκες που βιώνουμε τον ίδιο πόνο, το ίδιο άγχος και αγωνία. Όσα ευχαριστώ και να σου πω θα είναι λίγα!! Ότι μπορείς να μου στείλεις, θα είναι μεγάλη ανάσα για μένα. Και σου υπόσχομαι πως αν τις χρειαστεις, (πράγμα που απευχομαι με όλη μου την ψυχή), θα σου δώσω όλα μου τα στοιχεία για να στις πληρώσω. Εάν μπορείς στείλε μου προσωπικό μνμ γιατί δεν είμαι σίγουρη πως ξέρω να το κάνω. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα..συγνώμη αν είναι άσχετο με τη δική σας ομάδα αλλά έγραψα και σε αντίστοιχη ομάδα αλλά απάντηση δε πήρα..θα ήθελα τη γνώμη σας αν είχε κάποια παρόμοια εμπειρία..είχα περίοδο 22/01 για 6 μέρες κανονικά..στις 07/02 μετά από 16 μέρες δηλαδή ξανά αδιαθέτησα για άλλες 6 μέρες με τη μόνη διαφορά πως αυτή τη φορά είχα πότε καφέ, πότε ροζ, πότε αίμα και πάει λέγοντας..πολύ ήπια περίοδο δηλαδή..ήθελα να κάνω χοριακή αλλά φοβήθηκα..τώρα περιμένω σε 3 μέρες πάλι περίοδο..λέτε να ήμουν έγκυος τον περασμένο μήνα και να απέβαλα; Δεν είχα όμως ούτε πόνους ούτε τίποτα και τώρα φοβάμαι και έχω απογοητευτεί κιόλας..

Καλημέρα! Δεν νομίζω να ήσουν έγκυος... Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως είχες αίμα λόγο ωορρηξίας (το πάθαινε η αδερφή μου παλιά αυτό) , αλλά 6 μέρες μου φαίνεται πολύ! Ή μήπως είχες κάποια κύστη και έσπασε;

Σίγουρα μια εξέταση στον γυναικολόγο σου θα σου λύσει τις απορίες. Προσπαθείτε για παιδάκι;

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@annie! Ιιιιιιι συγχαρητήρια!!! Έρχεται το 3ο 😁😁😁 Σίγουρα ήρθε για να μείνει! 

Να ευχηθώ καταρχάς ένα μεγάλο νούμερο τη Δευτέρα και μια καλή εγκυμοσύνη με ένα γερό μωρό στο τέλος 😊

Σ ευχαριστώ πολύ αγάπη μου!! Το ελπίζω🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Νωρίς είναι ακόμα αγάπη. Σκέψου με 84 χοριακη κ το τεστ ήταν αρκετά αχνό.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...