Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια με χανετεεεεεεεεε😱😱😱😱

Θα τρελαθωωωωωω!!!! Φεύγω για χοριακη!! Predictor Early δεν πιστεύω να κάνει λάθος… 

IMG_7775.jpeg

IMG_7774.jpeg

IMG_7773.jpeg

Αχ ψυχή μου πόσο χάρηκα!!!!

Με το καλοοοο 🩷🩷🩷

Ευλογημένο να είναι 🙏 συγχαρητήρια!!πόσο όμορφα άνοιξε ο μήνας!!!άντε όλος ο μήνας έως το τέλος του να έχει θετικά τεστακια 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αχ ψυχή μου πόσο χάρηκα!!!!

Με το καλοοοο 🩷🩷🩷

Ευλογημένο να είναι 🙏 συγχαρητήρια!!πόσο όμορφα άνοιξε ο μήνας!!!άντε όλος ο μήνας έως το τέλος του να έχει θετικά τεστακια 🙏

Σ ευχαριστώ πολύ αγάπη μου!!! Κρατάμε μικρό καλάθι, να βγει η χοριακη κ να διπλασιαστεί με το καλό.. Μακάρι Παναγία μου μακάρι!!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μιλάμε θα σκάσω μέχρι να βγει η χοριακη… Αχ πείτε τίποτα άλλο κορίτσια μου μπας κ περάσει η ώρα…

χα χα χα... σε καταλαβαίνω.. εγώ δεν βλέπω τις μέρες να βγει ο μήνας ακόμα δεν μπήκε για να μου έρθει περίοδος και να κάνω την επόμενη προσπάθεια.. για να είμαι ειλικρινής θέλω να ρθει ο Ιούνιος αύριο.. για να πάω... 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

χα χα χα... σε καταλαβαίνω.. εγώ δεν βλέπω τις μέρες να βγει ο μήνας ακόμα δεν μπήκε για να μου έρθει περίοδος και να κάνω την επόμενη προσπάθεια.. για να είμαι ειλικρινής θέλω να ρθει ο Ιούνιος αύριο.. για να πάω... 🤣

Αχ κ γω σε καταλαβαίνω αγάπη μου, δώσε χρόνο στο κορμί σου να ηρεμήσει κ το καλοκαιράκι με το καλό θα είσαι πάλι έγκυος κ αυτή τη φορά θα πάει καλά!!! Εγώ ακόμα δε μπορώ να πιστέψω το θετικό τεστ, που με το πέρας της ώρας σκουρηνε κι άλλο.. Περιμένω τα αποτελέσματα για να ταγκαρω τη Ζαιραααα

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Πες μου λίγα πράγματα για σένα γιατί δεν θυμάμαι.. έχεις παιδάκι ή όχι; Τι έγινε σε σας; Υπήρχε κάποιο θέμα; Μάθατε γιατί παλινδρόμησε το μωράκι;

Εχω παιδακι ειναι 2,5 χρονων πια, ειχα κενο σακο και ενω φαινοταν απο την αρχη οτι δεν παει καλα ο γιατρος μας κοροιδεψε, μας ελεγε οτι παμε καλα για να βγαλει λεφτα απο εμας. Με ειχε δει στις 7 εβδομαδες και μετα με ξανα ειδε στις 10 οπου ειχε ξεκινησει αιμορραγια και δεν ειχε αλλη δικαιολογια για να μην μας το πει. Αλλαξα γιατρο, εκανα αποξεση αλλα εκανα καιρο να ξανα μεινω εγκυος λογω του σοκ που ειχα περασει. Εν τελει ειχα ζαχαρο κληρονομικο και δεν το ηξερα, μετα την αποβολη το εμαθα σε εξετασεις αιματος, το ρυθμισα και μετα απο 1,5 χρονο ξανα εμεινα εγκυος. 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Θα τρελαθωωωωωω!!!! Φεύγω για χοριακη!! Predictor Early δεν πιστεύω να κάνει λάθος… 

IMG_7775.jpeg

IMG_7774.jpeg

IMG_7773.jpeg

ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ!!!! περιμένουμε με αγωνία ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7775.jpeg

IMG_7774.jpeg

IMG_7773.jpeg

Καλε ματι βγαζει.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ!!!! με το καλο το μωρακι και ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μιλάμε θα σκάσω μέχρι να βγει η χοριακη… Αχ πείτε τίποτα άλλο κορίτσια μου μπας κ περάσει η ώρα…

ας μιλήσουμε για το πώς θα το πεις στον άντρα σου. :) Κάντου εκπληξάρα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η MinaSam είπε:

Ελα ντε πως να του το πω;;; Να του σκάσω πάλι στο τραπέζι το θετικό τεστ κ την χοριακη αν είναι όλα καλά;;; Να περιμένω να διπλασιαστεί με το καλό εφόσον βγει θετική κ να του το πω τότε;; Τρόμαξε το μάτι μου τον προηγούμενο μήνα με τα yes or no κ τώρα φυσάω κ το γιαούρτι..

στις Just now, ο/η anna_30 είπε:

ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ!!!! περιμένουμε με αγωνία ❤️❤️

Αχ εγώ να δεις αγαπηηηηηη

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annie! είπε:

Ελα ντε πως να του το πω;;; Να του σκάσω πάλι στο τραπέζι το θετικό τεστ κ την χοριακη αν είναι όλα καλά;;; Να περιμένω να διπλασιαστεί με το καλό εφόσον βγει θετική κ να του το πω τότε;; Τρόμαξε το μάτι μου τον προηγούμενο μήνα με τα yes or no κ τώρα φυσάω κ το γιαούρτι..

Αχ εγώ να δεις αγαπηηηηηη

Θα σε καταλάβει? Μπορείς να κρυφτείς?? :) Τουλάχιστον βάλτο μέσα σε καμιά πίτσα??

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Θα σε καταλάβει? Μπορείς να κρυφτείς?? :) Τουλάχιστον βάλτο μέσα σε καμιά πίτσα??

Κοιτα να με καταλάβει μόνο επειδή δε θα καπνίζω αλλά αυτό είναι ευκολακι καιρό λέω να το κόψω.. Το θέμα είναι θα κρατηθώ να μην του το πω;;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Εχω παιδακι ειναι 2,5 χρονων πια, ειχα κενο σακο και ενω φαινοταν απο την αρχη οτι δεν παει καλα ο γιατρος μας κοροιδεψε, μας ελεγε οτι παμε καλα για να βγαλει λεφτα απο εμας. Με ειχε δει στις 7 εβδομαδες και μετα με ξανα ειδε στις 10 οπου ειχε ξεκινησει αιμορραγια και δεν ειχε αλλη δικαιολογια για να μην μας το πει. Αλλαξα γιατρο, εκανα αποξεση αλλα εκανα καιρο να ξανα μεινω εγκυος λογω του σοκ που ειχα περασει. Εν τελει ειχα ζαχαρο κληρονομικο και δεν το ηξερα, μετα την αποβολη το εμαθα σε εξετασεις αιματος, το ρυθμισα και μετα απο 1,5 χρονο ξανα εμεινα εγκυος. 

Να σου ζήσει κορίτσι μου..!!! Δόξα τω Θεώ το έκανες το παιδάκι! Τουλάχιστον εσείς δεν έχετε ανακατέματα με εξωσωματική. Είναι μεγάλη υπόθεση η φυσική σύλληψη χωρίς φάρμακα και ιστορίες.. αλλά ακόμη και έτσι βλέπουμε ότι και στις φυσικές συλλήψεις τα ίδια γίνονται, οπότε ένα και το αυτό. Και εγώ θέλω να πιστεύω πως ήταν τυχαίο γεγονός και πως απλά υπήρξε κάποια ανωμαλία στο έμβρυο και ο οργανισμός το κατάλαβα και το απέβαλε. Τα επόμενα θα είναι πιο τυχερά.. απλά ξέρεις, η απώλεια δεν παύει να είναι απώλεια.. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου είμαι έγκυος!!!🥳😍🤰🏼🥳🤰🏼😍 Θα τρελαθώ τελείως!!!! Αχ το είπες @Παρασκευαιδου μου Ζαίρα μου Ελπίδα μου γλυκιά το είπες!! Ιανουάριος +-3… Κ γω δεν το πίστευα πλέον… Πάμε για διπλασιασμό τώρα!!! 27η μέρα του κύκλου με ωορρηξία μάλλον 13η πιστεύω είναι καλή η χοριακη 

IMG_7777.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου είμαι έγκυος!!!🥳😍🤰🏼🥳🤰🏼😍 Θα τρελαθώ τελείως!!!! Αχ το είπες @Παρασκευαιδου μου Ζαίρα μου Ελπίδα μου γλυκιά το είπες!! Ιανουάριος +-3… Κ γω δεν το πίστευα πλέον… Πάμε για διπλασιασμό τώρα!!! 27η μέρα του κύκλου με ωορρηξία μάλλον 13η πιστεύω είναι καλή η χοριακη 

IMG_7777.jpeg

Συγχαρητήρια, με το καλό όλα να πάνε υπέροχα!!!!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annie! είπε:

IMG_7777.jpeg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό! ❤️ Εγώ πάντως κορίτσια από το 2021 είμαι μέλος του σαιτ σχεδόν όλες οι κοπέλες έμειναν έγκυες στο forum. Εσένα κοριτσι μου σου εύχομαι με το καλό το τρίτο σου παιδάκι! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7777.jpeg

Άντε με το καλό, καλούς διπλασιασμούς, όλα να πάνε κατ' ευχήν..!!! 🤗

Δημοσίευση

IMG_7777.jpeg

έλα ρε κορίτσι κάνε την αρχή!! Άντε λίγο ο Μάρτης!! Συγχαρητήριααααα 🥰

Δημοσίευση

IMG_7777.jpeg

Κορίτσι μου 🤗🤗🤗🤗🤗 συγχαρητήρια!!!!!Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με ακριβώς ίδια χοριακη την ακριβώς ίδια μέρα με εσένα!!!σήμερα ο μάγκας έκλεισε τον 7ο 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Μια όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Gif-e είπε:

Συγχαρητήρια, με το καλό όλα να πάνε υπέροχα!!!!!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό! ❤️ Εγώ πάντως κορίτσια από το 2021 είμαι μέλος του σαιτ σχεδόν όλες οι κοπέλες έμειναν έγκυες στο forum. Εσένα κοριτσι μου σου εύχομαι με το καλό το τρίτο σου παιδάκι! 

στις Just now, ο/η melitiniღ είπε:

Άντε με το καλό, καλούς διπλασιασμούς, όλα να πάνε κατ' ευχήν..!!! 🤗

στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

έλα ρε κορίτσι κάνε την αρχή!! Άντε λίγο ο Μάρτης!! Συγχαρητήριααααα 🥰

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου γλυκά!! Τελείωσαν οι αντιδράσεις μου🤬 Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό🤣🤣🤣 Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα κ εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Demy93 είπε:

Κορίτσι μου 🤗🤗🤗🤗🤗 συγχαρητήρια!!!!!Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με ακριβώς ίδια χοριακη την ακριβώς ίδια μέρα με εσένα!!!σήμερα ο μάγκας έκλεισε τον 7ο 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Μια όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! Αλήθεια;; Κοιτα να δεις σύμπτωση.. Να σου ζήσει ο παίδαρος!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...