Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Υπομονη κοπελα μου, χαλαρωσε και κανε καλες σκεψεις, πραγματικα οσες κοπελες ξερω με περιδεση, φταναν ως τελος και ολα πηγαν καλα. Δε στο λεω για να στο πω ειλικρινα. Εχω περασει ακριβως τα ιδια. Ειχα διαβασει οτι ιστορια υπαρχει σε φορουμ και ειχα ρωτησει οποια γνωστη ειχα με ανεπαρκεια τραχηλου. Πραγματικα ουτε μια δεν γεννησε πριν τις 32-34. Και οι περισσοτερες δεν γεννησαν καν λογω του τραχηλου.       
    • Όχι 3 κιλά έχω πάρει μόνο ,ναι είχε κ χοανη
    • Οχι δεν εκανα. Ειχα γυρω στο 2 (κυμαινοταν απο 1,8 ως 2,5 μεχρι τελους). Συνεβη γυρω στην 24η βδομαδα, οποτε και αποφασισαν οι γιατροι μου να μη γινει περιδεση γιατι πλεον ημουν σε προχωρημενη κυηση και δεν συνισταται τοτε . Γενικα κατω απο 1,5 κανουν και βαρια ως την 20η-21η. Αλλα αν και χωρις περιδεση, αρα καμια ασφαλεια, ολα πηγαν καλα. Αν εχει μεγαλωσει παλι ο τραχηλος σου, δεν θα χρειαζεται και να εισαι εντελως ακινησια. Θεωρητικα γι αυτο κι εκανες περιδεση. Για να μπορεσεις να εισαι λιγο πιο χαλαρη και εννοειται πολυ πιο σιγουρη. Παντως ειναι πολυ συνηθες κι ειδικα στα διδυμα. Καποιοι κανουν και προληπτικα περιδεση σκεψου. Το βαρος στη μητρα ειναι πολλαπλασιο, σαν ενα μηνα και βαλε μπροστα, οποτε γι αυτο συμβαινει, χαλαρωνει πολυ πιο γρηγορα. Ειχε και χοανη ;  Για το βαρος που νιωθεις τι σου ειπε ο γιατρος; Μηπως ειναι απ το ραμμα; Γιατι εχω ακουσει οτι ολες αισθανονται περιεργα τις πρωτες μερες. Εχεις παρει κιλα; Δεν ξερω κι αν παιζει ρολο βεβαια, αλλα γενικα εχω ακουσει στα διδυμα οτι δεν θελουν ως τελος το βαρος των μωρων να υπαρβει συνολικα τα 5-5300, οποτε στα διδυμα ισως γενικα επιβαρυνουν κ τα κιλα/μεγαλα μωρα κλπ. 
    • Την έκανα στην 20 εβδομάδα ,ενώ ο τράχηλος ήταν μια χαρά στο 3,2 ξαφνικά σε δύο εβδομάδες πήγε 1,4 !!! Τώρα είμαι ξάπλα και μόνο ξάπλα πρώτα ο Θεός να μαστε καλά Πέμπτη θα πάω στον εμβρυομητρικο... Άρα εσύ δεν έκανες ?
    • @maria_nt εμείς έχουμε πολλά κοινά τελικά.. 😅 Οπίσθιο πλακούντα έχω κι εγώ ευτυχώς! γιατί με την αποκόλληση αν ήταν πρόσθιος θα το έχανα το μωρό. Δοξα τω Θεώ..!!! Εμείς β επιπέδου κλείσαμε για 24 Οκτώβρη και σήμερα είμαι 17+6 .. Επί της ουσίας δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμη.. δεν ξέρω πότε θα αρχίσω να την καταλαβαίνω τη μικρή.. ίσως μόλις συμβή αυτό να πάρω και μια μεγάλη ανάσα πως όλα πηγαίνουν καλά! Στις 15 εβδομάδες που ήμουν στο γραφείο μια μέρα πιστεύω ότι την κατάλαβα για πρώτη φορά αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...