Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!

Crocs κορίτσια!! Τόσο καιρό δεν έχω βάλει κάτι άλλο..είναι άνετα και ευρύχωρα . 

Αυριο μπαίνω στις 39 εβδομάδες. Το βράδυ εννοείται πως δεν κοιμάμαι πέρα από πονάκια κ συσπάσεις έχω φοβερή συχνοουρία που σκέφτομαι να μετακομίσω στο μπάνιο 🤦🏻‍♀️😂 

@marinaP Χαίρομαι που είναι καλά το μωράκι σου!! 

@Gianna7 Και εμένα δεν μου ανέφερε κάτι ο γιατρός μου. 

Εύχομαι υπομονή, κοντεύουμε κορίτσια !!!!! 🥹🥰

• Απαντήσεις 134
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!

Λογικά κοιμάστε 🫣

Εγώ γέννησα 23/09 στις 37+3 🩷🥹 η μικρή μου ήρθε γρήγορα μπορώ να πω στις 8:54 το πρωί. Με πρόκληση φυσιολογικό τοκετό 🙏🏻 όλα πήγαν σούπερ. 

Με το καλό κορίτσια μου και σε εσάς 🩷🩷

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Προχθές το ξημέρωμα γεννήθηκε και η δίκη μου μπέμπα. ❤️❤️❤️ Αργήσαμε και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ αλλά όλα πήγαν καλά!! Με το καλό να δέχτηκε τα θαυματάκια σας!!! 🙏❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!Ήθελα να σας ρωτήσω..Κάνατε κ΄άποιες απο εσάς ενέσεις κορτιζόνης ?Είχα ραντεβού χθες με τον γιατρό και θα με πάει με καισαρική τελικά περίπου στις 15 -18 Οκτωβρίου .Στις 38 μιση βδομάδες περίπου..Λόγω διαβήτη και ινσουλίνης όπως μου είπε ..και ισχιακής θέσης ακόμα της μικρής..Για να γίνει όμως καλύτερη πνευμονολογική ωρίμανση εαν προκύψει νωρίτερα η γέννα και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες για θερμοκοιτίδα ..Θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης για δυο μέρες..Εχω στεναχωρηθεί και με αυτό ..καθώς διαβάζω διάφορα για έρευνες που δείχνουν ότι μπορεί να προκαλέσει η κορτιζόνη στην μετέπειτα ζωή του παιδιού μαθησιακές δυσκολίες..Εμπιστεύομαι εννοείται τον γιατρό μου..Αλλά όταν ξεκινάει το όμορφο ταξίδι της μητρότητας..αρχίζω να καταλαβαίνω ότι πάντα θα υπάρχουν διλλήματα και ανησυχίες..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...