Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια καιρο εχουμε να τα πουμε..

Με το καλο ο γαμος σας @marinaP

Εγω αυριο μπαινω 17η εβδομαδα κ περναω δυσκολα.απο συμπτωματα δεν εχω τιποτα αλλα την προηγουμενη εβδομαδα επαθα παλι αποκολληση κ ειμαι ξαπλα...επαθα δυο φορες αιμοραγια κ τωρα εχω ακομα ροζ απο την προηγουμενη εβδομαδα..αγχονομαι παρα πολυ κ φοβαμαι ειναι η αληθεια..αυριο θα παω στο γιατρο..ελπιζω να ειναι ολα καλα..

Το εχει παθει καμια αλλη?

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Giotaki86 είπε:

Εγω αυριο μπαινω 17η εβδομαδα κ περναω δυσκολα.απο συμπτωματα δεν εχω τιποτα αλλα την προηγουμενη εβδομαδα επαθα παλι αποκολληση κ ειμαι ξαπλα...επαθα δυο φορες αιμοραγια κ τωρα εχω ακομα ροζ απο την προηγουμενη εβδομαδα..αγχονομαι παρα πολυ κ φοβαμαι ειναι η αληθεια..αυριο θα παω στο γιατρο..ελπιζω να ειναι ολα καλα..

Δεν το έχω πάθει κορίτσι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Και εγώ φοβάμαι για αποκόλληση γτ συνέχεια κρατάω τον μικρό δεν ξεκουράζομαι. Τι συμπτώματα είχες και το κατάλαβες; 

Δημοσίευση
στις On 15/5/2025 at 8:16 ΜΜ, ο/η Giotaki86 είπε:

Καλησπέρα @Giotaki86!Εγώ μέχρι στιγμής δεν το έχω πάθει..Αλλά από ότι έχω μάθει συμβαίνει συχνά..Μια φίλη μου πέρυσι είχε αποκόλληση στον 5 -6 μήνα ..δεν θυμάμαι..Ξεκουράστηκε καποιες μέρες..Πήρε σίγουρα προγεστερόνη ..Ίσως και ένα μήνα..Και μετά μια χαρά και τις διακοπές της πήγε..Και τώρα  έχει ένα υγιέστατο αγοράκι!Μην ανησυχείς στην καθεμία μας μπορεί να τύχει..Π΄ήγες στον γιατρό σου ?Ότι σου πει θα κάνεις..

Δημοσίευση
στις On 16/5/2025 at 1:21 ΜΜ, ο/η marinaP είπε:

Δεν το έχω πάθει κορίτσι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Και εγώ φοβάμαι για αποκόλληση γτ συνέχεια κρατάω τον μικρό δεν ξεκουράζομαι. Τι συμπτώματα είχες και το κατάλαβες; 

Παρολο που ουτε βαρος σηκωνα ουτε εκανα πολλες δουλειες μου ετυχε δυο φορες κ τις δυο ξυπνησα τη νυχτα πηγα στο μπανιο κ ειχα αιμοραγια..ειχα πολυ αιμα..ευτυχως ολα καλα πηγα στο γιατρο μεγαλωνει το σπορακι μου..ειμαι ομως ξαπλα σχεδον ολη μερα τωρα προσεχω πολυ..

Προσπαθησε οσο μπορεις να αποφευγεις να σηκωνεις βαρος κ να ξεκουραζεσαι με το που βρησκεις ευκαιρια..το ξερω ειναι δυσκολο οταν εχεις κ μικροτερο παιδακι αλλα οσο μπορεις να προσεχεις.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Giotaki86 είπε:

Παρολο που ουτε βαρος σηκωνα ουτε εκανα πολλες δουλειες μου ετυχε δυο φορες κ τις δυο ξυπνησα τη νυχτα πηγα στο μπανιο κ ειχα αιμοραγια..ειχα πολυ αιμα..ευτυχως ολα καλα πηγα στο γιατρο μεγαλωνει το σπορακι μου..ειμαι ομως ξαπλα σχεδον ολη μερα τωρα προσεχω πολυ..

Προσπαθησε οσο μπορεις να αποφευγεις να σηκωνεις βαρος κ να ξεκουραζεσαι με το που βρησκεις ευκαιρια..το ξερω ειναι δυσκολο οταν εχεις κ μικροτερο παιδακι αλλα οσο μπορεις να προσεχεις.

Χαίρομαι π όλα είναι καλά κορίτσι μου! 

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν ξεκουραζομουν καθόλου. Τώρα όποτε κοιμάται ο μικρός ξαπλώνω και εγώ. Μπήκα στον 5ο και νιώθω οτι δεν έχω πολλές δυνάμεις για πολλά πάρα μόνο για τον μικρό μου.

Σε ένα μήνα είναι και ο γάμος, θεωρώ μετά τον γάμο θα ξεκουραστώ πραγματικά 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια πως ειστε?

@Gianna7περνω προγεστερονη ναι φουλ..πηγα κ στο γιατρο ολα καλα ξεκουραση μονο τιποτα αλλο..θα περασουν οι μηνες κ οταν παρω το σπορακι στα χερια μου θα τα ξεχασω ολα🥰

@marinaPυπομονη ναι να περασουν κ τα του γαμου κ μετα απολαυσετο ξεκουρασου🥰

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια πως είστε; 

Από συμπτώματα πως πάμε; Εγώ μόνο κούραση και δυσκοιλιότητα αυτό τον μήνα. Ευτυχώς οι ναυτίες και οι εμετοί έφυγαν δόξα τω θεώ. 

28/05 έχω β επιπέδου 🙏🏻 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

@marinaP κι εγώ είχα φουλ δυσκοιλιότητα στο πρώτο τρίμηνο!Και το χειρότερο εναλλασόταν και με διάρροια..Εδώ  και ένα μήνα που κόψαμε την προγεστερόνη ,γιατί εγώ έπαιρνα απο την αρχή προληπτικά ,πάω καλύτερα..Ίσως βοήθησε ότι περπατάω και κάνω άσκηση  λίγο παραπάνω..Κατά διαστήματα πάντως κι εγώ έχω θέματα και με στομάχι και έντερο..Να πίνεις πολύ νερό!Οι ναυτίες κι εμένα έχουν περιοριστεί αρκετά.

@Giotaki86Υπομονή και ξεκούραση..Ολα θα πάνε καλά!Κι εγώ ενώ κάποιες μέρες έχω φουλ ενέργεια..(Είναι και το πρώτο μου..Είμαι και  σε άδεια απο την δουλειά μου και δεν έχω άλλες υποχρεώσεις..)Άλλες μέρες δεν έχω διάθεση και όρεξη να κάνω τίποτα και είμαι όλη μέρα στο κρεββάτι..

Κι εγώ β επιπέδου αρχές  Ιουνίου..Έχω αγωνία να πάνε όλα καλά!Το εύχομαι και σε σας !💗

Μετά νομίζω θα νιώθω πιο ήρεμη..

Ήθελα επίσης να σας πω ότι χθες παρακολούθησα κάποια online μαθήματα που μου φάνηκαν πολύ βοηθητικά για τις μελλοντικές μανούλες και είναι δωρεάν!Για μένα τουλάχιστον που είναι και κάτι εντελώς νέο στην ζωή μου..Αν δεν τα ξέρετε ρίξτε μια ματιά..Έχει και άλλα μέσα στο καλοκαίρι..

https://www.mnbcenter.gr/

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου!! Είστε καλά; 
Καιρό έχω να σας διαβάσω..

Μπήκα στην 22 εβδομάδα και μεθαύριο έχω και εγώ την β επιπέδου! Καλά αποτελέσματα να έχουμε!! 🙏

Όλο και πιο πολύ νιώθω τη μικρούλα να κινείται, να κλωτσά…και τα συναισθήματα που νιώθω για αυτό είναι πολλά! 🥰🫣

Εσείς; Κοιλίτσες έχουν φουσκώσει; 🥰

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια 

Εγώ 21 βδομάδα εκανα β επιπέδου. Ο πλακούντας είναι πολύ χαμηλά και μου είπε προσοχή μέχρι να ανέβει αλλιώς παμε καισαρικη... 🥹 Και η αλήθεια είναι οτι θέλω και πάλι φυσική...

Και με τον μικρό 10 μηνών δεν είναι εύκολο να προσέχω. Ολη μέρα εγώ τον εχω, τον σηκώνω. Δεν μπορώ να τα αποφύγω αυτά και αγχώνομαι.

Δημοσίευση
στις On 21/5/2025 at 5:04 ΜΜ, ο/η Gianna7 είπε:

@ElenakkiΕσύ που έχεις δίδυμη κύηση πώς είσαι?

Καλησπέρα! Κοντεύω 19 εβδομάδα. Μόνο εγώ νιώθω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου? Δεν κοιμάμαι καθόλου τα βράδια έχω αϋπνίες κ δεν μπορώ να βολέψω κ την κοιλιά η οποία έχει φουσκώσει αρκετά! Ευτυχώς έχουν σταματήσει οι εμετοι όμως κουράζομαι πάρα πολύ εύκολα κ οι παλμοί μου είναι μόνιμα πάνω από 95. Οπότε έχω βγει για λίγο περπάτημα ζαλίζομαι στο 3 λεπτό κ οι παλμοί 145. Έχω ενημερώσει το γιατρό μου είπε ότι είναι φυσιολογικό επειδή είναι 2 τραβάνε πολύ αίμα. Ρώτησα μήπως πρέπει να αυξήσουμε το σίδηρο είπε όχι, μόνο ξεκούραση κ όχι περπάτημα σε ζεστή κ ήλιο. Η β επιπεδου μας είναι 24 Ιουνίου, κ έως τότε λέγαμε να έχουμε φύγει κ ένα 3ημερο για κάνα πολύ κοντινό νησί να κάναμε εκεί τον πολιτικό αλλά δε με βλέπω με τις ζαλάδες κ τις αδυναμίες που έχω. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elenakki είπε:

Καλησπέρα! Κοντεύω 19 εβδομάδα. Μόνο εγώ νιώθω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου? Δεν κοιμάμαι καθόλου τα βράδια έχω αϋπνίες κ δεν μπορώ να βολέψω κ την κοιλιά η οποία έχει φουσκώσει αρκετά! Ευτυχώς έχουν σταματήσει οι εμετοι όμως κουράζομαι πάρα πολύ εύκολα κ οι παλμοί μου είναι μόνιμα πάνω από 95. Οπότε έχω βγει για λίγο περπάτημα ζαλίζομαι στο 3 λεπτό κ οι παλμοί 145. Έχω ενημερώσει το γιατρό μου είπε ότι είναι φυσιολογικό επειδή είναι 2 τραβάνε πολύ αίμα. Ρώτησα μήπως πρέπει να αυξήσουμε το σίδηρο είπε όχι, μόνο ξεκούραση κ όχι περπάτημα σε ζεστή κ ήλιο. Η β επιπεδου μας είναι 24 Ιουνίου, κ έως τότε λέγαμε να έχουμε φύγει κ ένα 3ημερο για κάνα πολύ κοντινό νησί να κάναμε εκεί τον πολιτικό αλλά δε με βλέπω με τις ζαλάδες κ τις αδυναμίες που έχω. 

@Elenakkiεσύ έχεις στην κοιλίτσα σου δυο υπέροχα μωράκια..Είναι φυσικό να είναι πιο δύσκολο!Εδώ εμείς με ένα και δυσκολευόμαστε!Χρειάζεται να προσέχεις περισσότερο..Κι εγώ τώρα που ξεκίνησε η ζέστη δεν αντέχω καθόλου τον ήλιο και με το περπάτημα κουράζομαι πολύ παραπάνω..Όσο για τις αυπνίες!Ξυπνάω τα βράδια και κάνω το φάντασμα και όλο σκέφτομαι σκέφτομαι ..Αγχώνομαι με όλα ..Εμένα οι κοιλιά ρε κορίτσια δεν έχει φανεί ακόμα πολύ..Αλλα το στήθος έχει ανέβει δυο νούμερα και με βαραίνει φουλ!Δλδ απο το στήθος με καταλαβαίνουν όλοι ότι είμαι έγκυος!Τόσες αλλαγές στο σώμα μας ..Μέσα μας και έξω.Γιαυτό χρειαζόμαστε φροντίδα και διακοπές..Γιατί απο φθινόπωρο με το καλό  θα έχουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!Και θα τρέχουμε και δεν θα προλαβαίνουμε!Μακάρι @Elenakkiνα τα καταφέρετε να πάτε κάπου κοντά..Κι εγώ ευελπιστώ να τα καταφέρουμε να πάμε τον Αύγουστο στο νησί μου..Που είναι ευτυχώς κοντά.Γιατί το ξέρω Ιούνιο και Ιούλιο θα ψηθούμε εδώ στην Αθήνα.

Κι εγώ αναμένω σε δυο βδομάδες την β' επιπέδου..Να αναθαρρήσω λίγο μετά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κάθε βδομάδα μέχρι στιγμής πάω! Αντε με το καλό η αυχενική σου και περιμένουμε τα νέα απ τον γιατρό! 
    • @marw90 είναι στενοχώρια όλο αυτό και σε νιώθω...εγώ θα πω ένα ολίγοις τη δική μας εμπειρία..κι εγώ έμενα σχετικά εύκολα έγκυος..μια βιοχημική και μια παλινδρομη λοιπόν..κάναμε εξετάσεις..υψηλός κατακερματισμός..κ κιρσοκήλη..αλλά ο κατακερματισμός ήταν από μικρόβιο κάναμε καλλιέργεια που όλοι από εκεί πρέπει να ξεκινάνε που ει άι κ το πιο απλό ,βρέθηκε μικρόβιο πήρε αντιβίωση και για τρεις μήνες βιταμίνες..μετά το τρίμηνο εμεινα έγκυος και προχώρησε..τυχαίο;δεν ξέρω;..πάντως είπα να σ γράψω την εμπειρία μας για να κτλβς ότι είναι αρκετά συχνό δυστυχως αλλά να δείτε κ αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο...σου εύχομαι κάθε ευτυχία..  
    • Αχ ειλικρινά δεν θυμάμαι πως τους έκανα, βρήκα μια συνταγή στο ίντερνετ. Αν ψάξεις σίγουρα θα βρεις!! Χαχαχα έχουν όντως πλάκα όταν επεξεργάζονται το φαγητό και είναι και απόλυτα φυσιολογικό να το ζουλάνε, να το πετάνε, να παίζουν κλπ.  7ο δόντι;;; Αλήθεια μου ακούγεται πάρα πολύ περίεργο😳😳 βιάζεται ο μικρός!!  εμάς για κάποιο λόγο εδώ και καιρό βάζει τα χέρια της μέχρι τον λάρυγγα και πνίγεται και βήχει… δεν ξέρω γιατί….. α και επίσης δεν θυμάμαι αν στο είπα, μας είπε ο παιδίατρος ότι έχουν πρηστεί τα πάνω ούλα αλλά δεν ξέρουμε πότε θα βγουν.  Αυτό με το 1 χέρι το κάνει και εμάς και γυρνάει χαχαχ και καμιά φορά πάει να αφήσει και το άλλο χέρι 🤣🤣🤣 αφού φοβάμαι μην καμιά μέρα δεν προλάβω να την πιάσω και πέσει και φοβηθεί.. έχω κάτι χαλί βέβαια δραστηριοτήτων και έχω βάλει 2 μαξιλάρια.. τώρα θέλω να πάρω και προστατευτικά για τις γωνίες γιατί όλο πιάνεται από το τραπεζάκι.. εντωμεταξύ μας έχουν δώσει και αυτό το λούτρινο που δένει στην πλάτη και προστατεύει το κεφάλι σε περίπτωση που πέσει, θα της βάλω και αυτό!!    χαχαχαχα τρελάθηκε με την κούνια ε;;;  Είναι και η ηλικία της τσιριδας τώρα🤣🤣🤣 εγώ λιώνω όταν από την χαρά της κουνάει τα χεράκια της και φυσικά κάθε φορά που τσιρίζει 🤣🤣
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις! Εσείς πώς είστε πως είναι τα μωράκια σας;;;
    • Εύχομαι όλα κατ' ευχήν και με ένα πόνο που λέγανε οι παλιές.. 🙃😉 Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γεμίσουν κι οι δικές αγκαλιές και ζωές μωράκια! 🙏🏼 Θα τα λέμε εννοείται.. μακάρι να είναι καλά τα νέα και θα τα λέμε.. προς το παρόν υπάρχει αυτή η αναγκαστική αναμονή.. που είναι και ψυχοφθόρα δυστυχώς. 🥴 Ελπίζω να μην επηρεάσει μόνο τον κύκλο μου, αυτό τπτ άλλο! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...