Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι μου είπε να κάνουμε ένα καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο να δούμε λίγο και το βάρος και να δούμε τι θα κάνουμε γιατί ΠΗΤ έχω την Δευτέρα κι απ' όσο τον ξέρω δεν πρόκειται να Μ αφήσει παραπάνω. Βασικά απορώ πως Μ άφησε να φτάσω μέχρι κι εδώ.  Άρα το αργότερο Δευτέρα θα μπω, εύχομαι έστω να εχω κάτι την Πέμπτη μπας και δούμε φως!😂 Πάντως και στην κόρη μου έτσι είχε γίνει, είχαμε κλείσει ραντεβού για πρόκληση, πήγα κι ήμουν ετοιμογεννη και δεν είχα πάρει χαμπάρι, είχα διαστολή 3, έπιανα 100ρες συσπάσεις κι εγώ στον κόσμο μου, ένιωθα ενοχλήσεις απλά. Για να δούμε!!
    • αχ τι όμορφα!!! Ωραίες στιγμές.. Είναι ένα άγχος αυτό με τις ιώσεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά οπότε μην το σκέφτεσαι.. Να σε ρωτήσω? Θηλάζεις? Ή δίνεις μπιμπερό..? Επειδή λες καθε 3 ώρες..εμείς έχουμε πιο ακανόνιστα γεύματα. Προσπαθώ να τη θηλάσω αλλά δυσκολευόμαστε λιγάκι.. δίνω και λίγο ξένο γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν της φτάνει το δικό μου.. δεν ξέρω.. 
    • Έλα ντε τι σχέση έχει η θέση; φαγώθηκε με τη θέση 😅 Καλά είναι μερικοί συγγενείς έτσι απλά περίεργοι να μάθουν τι συμβαίνει πωπω! έλεος! Πέμπτη τι θα κάνεις; καρδιοτοκογράφημα; θα αποφασίσετε τότε αν θα πάτε για πρόκληση? θύμισε μου 12 Μαρτίου έχεις κι εσύ?
    • Σου εύχομαι με το καλό να ρθει και να μείνει! Εγώ προς το παρόν προσπαθώ να αναρρώσω. Η μήτρα πονάει κάθε μέρα, από την ώρα της απόξεσης και μετά έχω πόνο και αίμα κάθε μέρα, παίρνω σίγουρα ένα τουλάχιστον ντεπόν 1000ρι και προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο γίνεται. Απλά νομίζω σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά έπρεπε να βάλω πιο άνετο παντελόνι. Γύρισα σπίτι και με έπιασε πόνος πάλι και έχω αίμα.. να δω πόσες μέρες θα μου πάει.. & δεν ξέρω τι να κάνω για να φύγει το μυαλό μου από όλο αυτό.. αρρώστησε και ο άντρας μου τώρα τον έχω κρεβατομένο, να δω ποιος θα δει ποιον τώρα.. 🥴 Κοίτα όταν θα ρθει η ώρα που θα μπορώ οι επαφές θα γίνονται, για την ευχαρίστηση και μόνο.. για το δέσιμο.. δεν περιμένω κάτι άλλο γιατί όπως σου είπα ο σύζυγος έχει αφεθεί. Δεν είναι από τους ανθρώπους που φροντίζουν το σώμα τους, την υγεία και τη διατροφή τους. Είναι συναισθηματικά ευάλωτος και στην πρώτη δυσκολία πέφτει στις καταχρήσεις.. φαΐ, τσιγάρο.. οπότε καταλαβαίνεις οι στενοχώριες τελειωμό δεν έχουν.. 
    • Ρε συ κι εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω, τι σχέση έχει η θέση😂 εύχομαι να έρθει οπότε θέλει το κορίτσι σας κι ας λένε! Όσο για τους συγγενείς άστα...να χεις να μιλήσεις κάνα χρόνο και και να σε παίρνουν να δουν αν γεννήσες...και να πω ότι είναι από ενδιαφέρον πάει στο καλό😂😂😂 Εγώ σήμερα δεν έχω τίποτα απολύτως, απόλυτη ησυχία, μόνο ακροβατικά κάνει, για να βγει δεν βλέπω να θέλει😂 Μεχρι και ο γιατρός με πήρε τηλέφωνο πριν να με ρωτήσει πώς είμαι κι αν θέλω να πάω να με δει μην έχω ανησυχία, αλλά ούτε καν, δεν θέλω να κάνω τίποτα, νυσταζω όλη μερα... Θα πάω την Πέμπτη το πρωί να δούμε πως πάει και τι θα κανουμε!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...