Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους!!!!παίρνω τις βιταμίνες αυτές 1,5 μήνα τώρα και ο άντρας μου μαζί και θέλω να ρωτήσω τι αποτέλεσματα είχατε όσες τις πήρατε σε πόσο διάστημα κτλ ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elena9588 είπε:

Καλησπέρα σε όλους!!!!παίρνω τις βιταμίνες αυτές 1,5 μήνα τώρα και ο άντρας μου μαζί και θέλω να ρωτήσω τι αποτέλεσματα είχατε όσες τις πήρατε σε πόσο διάστημα κτλ ❤️

Και εγώ έχει μια εβδομάδα που τις ξεκίνησα κ πήρα και έξτρα Ω3. Ελπίζω να βοηθήσουν ας μας πει αν κάποια κοπέλα είδε σύντομα αποτελέσματα. Σίγουρα βοηθάνε τον οργανισμό όπως κ να έχει.. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, σίγουρα βοηθάνε δίνουν boost στον οργανισμό! Εμένα ο δικός μου έπαιρνε συχνά τις Wellman conception που ουσιαστικά έχει βιταμίνες και βοηθάνε και το σπέρμα. Εμείς είναι  σημαντικό να παίρνουμε  φολικό οξύ πριν τη σύλληψη και κατά τη διάρκεια κι αυτές οι βιταμίνες εμπεριέχουν αν δεν κάνω λάθος. Εγώ είχα δοκιμάσει και τις pregnal bio, σε αυτή τη φάση παίρνω μόνο φολικό αλλά στην φυσική μορφή του που απορροφάται καλύτερα από τον οργανισμό. Καλά κάνατε και τις παίρνετε αν έδωσε το οκ και ο γιατρός

Δημοσίευση

Τις έπαιρνα στην προσπάθεια εγκυμοσύνης και τις δύο φορές. Στους τρεις μήνες με τη λήψη τους είχα σύλληψη. Να ρωτάτε όμως τους γιατρούς σας πριν τις αρχίσετε. Σε εμένα μάλλον βοήθησε η λήψη τους. Είχαμε φυσική σύλληψη στους 6 μηνες συνολικής προσπάθειας στο πρώτο και στους τέσσερις στο δεύτερο. 

Δημοσίευση

Κι εμείς τις παίρναμε αυτές αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα σε μας γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στο σπέρμα, οπότε και πήγαμε σε θεραπεία με χάπια και βιταμίνες άλλες και εν τέλει καταλήξαμε σε εξωσωματική.

Δημοσίευση

Και εμείς τις παίρναμε.. Ξέρω οτι σίγουρα θέλει κανένα 3μήνο για να αρχίσεις να βλέπεις κάποια βελτίωση στις βιταμίνες που έχουν. Μια βοήθεια την προσφέρουν αλλά παίζει ρόλο και τι πρόβλημα υπάρχει, αν υπάρχει.
Εμένα κάποια στιγμή μου είχε πει ο γυναικολόγος μου οτι είδα μια βελτίωση στην ποιότητα της ωορρηξίας μου, βέβαια δεν είχα καταφέρει να έχω σύλληψη γιατί είχα άλλα θεματάκια που έπρεπε να διορθώσω.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κι εμείς τις παίρναμε αυτές αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα σε μας γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στο σπέρμα, οπότε και πήγαμε σε θεραπεία με χάπια και βιταμίνες άλλες και εν τέλει καταλήξαμε σε εξωσωματική.

Τι πρόβλημα είχατε???

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ολιγοασθενοσπερμία. Γενικά το σπέρμα το ψάχναμε με το κιάλι.. Ευτυχώς για εξωσωματική αρκούσε.

Και τελικά όλα καλά?

Εμείς το αντίθετο ενώ είναι τέλειο το σπερμοδιαγραμμα έχουμε υψηλό κατακερματισμο dna...

Και σε τρελαίνουν όλα αυτά...

Από τη μια τελειο σπερμοδιαγραμμα που μπορεί να κανεις παιδί από την άλλη αυτό κ λες θα είναι ρίσκο? Θα βγει το παιδί με θέμα αν γίνει? Κ όλα αυτα...

Γιατί κ με υψηλό dna κάνουν κάποιες υγιή μωρά αλλά ξέρω κ γω....

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η marw90 είπε:

Και τελικά όλα καλά?

Εμείς το αντίθετο ενώ είναι τέλειο το σπερμοδιαγραμμα έχουμε υψηλό κατακερματισμο dna...

Από τη μια τελειο σπερμοδιαγραμμα που μπορεί να κανεις παιδί από την άλλη αυτό κ λες θα είναι ρίσκο? Θα βγει το παιδί με θέμα αν γίνει? Κ όλα αυτα...

Κορίτσι μου καλημέρα, μπορεί ο σύζυγος να κάνει θεραπεία με αντιοξειδωτικά ειδικά που θα του πει ο γιατρός για κάποιο διάστημα και μπορούν να βοηθήσουν. Διαφορετικά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Μην απελπίζεσαι. Ψάξτε, ρωτήστε και όλα θα γίνουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα, μπορεί ο σύζυγος να κάνει θεραπεία με αντιοξειδωτικά ειδικά που θα του πει ο γιατρός για κάποιο διάστημα και μπορούν να βοηθήσουν. Διαφορετικά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Μην απελπίζεσαι. Ψάξτε, ρωτήστε και όλα θα γίνουν. 

Πήρε βιταμινες αλλά τίποτα....

Μας είπε ότι το σπερμοδιαγραμμα είναι τέλειο κι μπορώ να μείνω το θέμα είναι το μετά.... δε ξέρω αν παίζει 100% ρόλο το dna.. ο ουρολογος μας είπε ότι κ με χαμηλό dna κανεις αποβολες απλά τώρα έχεις πιο πολλές πιθανότητες αλλά έχεις κ πιθανότητες για υγιή εγκυμοσύνη...δε ξέρω τι να πω....

Εννοεις εξωσωματική? Ναι εγώ λέω για φυσική σύλληψη για να μη παμε εκεί...γι αυτό...έμεινα εύκολα εγκυος αλλά παλλινδρομησε...

Δημοσίευση

Κορίτσι μου είχα δύο αποβολές με πολύ καλό σπερμοδιάγραμμα και με πολύ καλό κατακερματισμό. Όλα είναι θέμα τύχης. Οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά φυσική σύλληψη και όλα να πάνε καλά ή μπορείτε να πάτε και απευθείας για εξωσωματική. Οι γιατροί σας είπαν να το πάτε φυσικά; 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η marw90 είπε:

Και τελικά όλα καλά?

και τελικά πήγαμε με εξωσωματική, δόξα τω Θεώ όλα καλά! Έβγαλα ωαριάκια, γονιμοποιήθηκαν ευτυχώς με μικρογονιμοποίηση, κατευθείαν δηλαδή μπήκε ένα σπερματοζωάριο μέσα στο ωάριο και τα βάλαμε κατάψυξη. Έκανα εμβρυομεταφορά το ένα στις 10/01 και τώρα είμαι έγκυος στην 8η εβδομάδα.

Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις όπως τη δική σας να πάτε σε εξωσωματική με προεμφυτευτικό γενετικό έλεγχο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

και τελικά πήγαμε με εξωσωματική, δόξα τω Θεώ όλα καλά! Έβγαλα ωαριάκια, γονιμοποιήθηκαν ευτυχώς με μικρογονιμοποίηση, κατευθείαν δηλαδή μπήκε ένα σπερματοζωάριο μέσα στο ωάριο και τα βάλαμε κατάψυξη. Ένα εμβρυομεταφορά το ένα στις 10/01 και τώρα είμαι έγκυος στην 8η εβδομάδα.

Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις όπως τη δική σας να πάτε σε εξωσωματική με προεμφυτευτικό γενετικό έλεγχο.

Ήθελα να αποφύγω την εξωσωματική κ να το πάμε αλλιώς γιατί μένω εγκυος εγώ δε έχω απολύτως τίποτα αλλά με αγχωνει το άλλο θέμα... θα ρωτήσουμε κι άλλο ουρολόγο να δούμε...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

και τελικά πήγαμε με εξωσωματική, δόξα τω Θεώ όλα καλά! Έβγαλα ωαριάκια, γονιμοποιήθηκαν ευτυχώς με μικρογονιμοποίηση, κατευθείαν δηλαδή μπήκε ένα σπερματοζωάριο μέσα στο ωάριο και τα βάλαμε κατάψυξη. Ένα εμβρυομεταφορά το ένα στις 10/01 και τώρα είμαι έγκυος στην 8η εβδομάδα.

Δόξα τω θεω! Με το καλο να πάνε όλα!!!

Δημοσίευση

@marw90 σε ευχαριστώ πολύ! ναι, αν μένεις εύκολα έγκυος μπορείς και να το προσπαθήσεις φυσιολογικά εννοείται. Εκείνο αν δεν είναι καλό θα παλινδρομήσει μόνο του, πίστεψε με ο οργανισμός ότι έχει πρόβλημα το αποβάλει από μόνος του, άρα αφού υπάρχουν και πιθανότητες για υγιή εμβρυάκι δοκίμασε το. Εγώ δεν είχα αυτή την επιλογή δυστυχώς.. ήταν μονόδρομος η εξωσωματική.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@marw90 σε ευχαριστώ πολύ! ναι, αν μένεις εύκολα έγκυος μπορείς και να το προσπαθήσεις φυσιολογικά εννοείται. Εκείνο αν δεν είναι καλό θα παλινδρομήσει μόνο του, πίστεψε με ο οργανισμός ότι έχει πρόβλημα το αποβάλει από μόνος του, άρα αφού υπάρχουν και πιθανότητες για υγιή εμβρυάκι δοκίμασε το. Εγώ δεν είχα αυτή την επιλογή δυστυχώς.. ήταν μονόδρομος η εξωσωματική.

Εσύ ήσουν οκ η είχες κάτι?

Είναι απλά ρίσκο...μπορεί τα κακά να πηγαίνουν κ όχι τα καλά αλλά ο ουρολογος μας καθησυχάσε γιατί μας είπε ότι υπάρχει ένα τέλειο σπερμοδιαγραμμα με πολύ κινητικότητα κ καλό σπερμα κτλ κ του κάνει κ εντύπωση γιατί το dna είναι 43% με τόσο καλό σπερμοδιαγραμμα....

Άσε αν τα ψάχνεις όλα λεπτομερώς τρελενεσαι το λιγότερο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η marw90 είπε:

Εσύ ήσουν οκ η είχες κάτι?

Είναι απλά ρίσκο...μπορεί τα κακά να πηγαίνουν κ όχι τα καλά αλλά ο ουρολογος μας καθησυχάσε γιατί μας είπε ότι υπάρχει ένα τέλειο σπερμοδιαγραμμα με πολύ κινητικότητα κ καλό σπερμα κτλ κ του κάνει κ εντύπωση γιατί το dna είναι 43% με τόσο καλό σπερμοδιαγραμμα....

Άσε αν τα ψάχνεις όλα λεπτομερώς τρελενεσαι το λιγότερο!!!!

Εγώ ευτυχώς δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Δόξα τω Θεό!
Το θέμα ήταν αποκλειστικά στην ποσότητα του σπέρματος.
Εννοείται όσο τα ψάχνεις άλλο τόσο τρελαίνεσαι, εγώ δεν είχα ιδέα από όλα αυτά και σε λίγο νομίζω θα γίνω ειδήμων πάνω στην εξωσωματική. Από τη στιγμή όμως που ο ουρολόγος είναι θετικός και το σπέρμα είναι καλό ποσοτικά και πιάνεις εύκολα παιδί να το προσπαθήσετε και έχει ο Θεός, όλα καλά θα πάνε!
Η εξωσωματική είναι δύσκολη υπόθεση, θέλει γερά νεύρα και πολύ υπομονή.. δεν είναι εύκολη, και είναι πάρα πολύ επώδυνη για τη γυναίκα, ο άντρας είναι ανύπαρκτος στην όλη διαδικασία, μόνο ένα σπέρμα δίνει, τπτ άλλο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ε? Εμένα και στην προηγούμενη είχε βάλει χέρι από την 38η και μετά στα ραντεβού, 2 φορές αν θυμάμαι καλά, βέβαια δεν μου προκάλεσε κάτι η αλήθεια είναι, ούτε καν είχα πονέσει, αλλά ήταν ανατριχιαστικό πολυ. Καλά κατά τη διάρκεια του τοκετού τι να πω???δεν νομίζω ότι πέρασε οποιοσδήποτε και δεν έβαλε χερι... Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, γεμάτο φοιτητές, καταλαβαίνετε...
    • Πάντως κορίτσια εμένα χέρι δεν μου έβαλε ποτέ ούτε στην πρώτη εγκυμοσυνη που είχα θέμα με τον τράχηλο (ήταν κοντός από τη Β επιπεδου) με έλεγχε μέχρι εβδομάδα 32 να βλέπουμε αν μειώνεται κτλ  κ μετά μου είπε δεν με αγγίζει γιατί μπορεί να προκληθεί τοκετός. Μόνο την ώρα της γέννας για τη διαστολή με είδε. 
    • Αν σας πω ότι κ εγώ κάπως ένιωσα όταν μας είπε πιο νωρίς με πρόκληση.  Βέβαια επειδή τον είχα κ στο άλλο μου παιδάκι κ με άφησε κανονικά να ολοκληρώσω τις εβδομάδες μου (μάλιστα ήταν και Αύγουστος 🤣) ξέρω ότι αν δεν βρίσκει κάποιον λόγο δεν το κάνει κ τον εμπιστεύομαι. Μου είπε φυσικά ότι το πάμε βήμα βήμα αλλά αυτό γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις. Το βασικό θέμα είναι ότι έχει πέσει ξαφνικά και από την δική του καμπύλη και τον μέσο όρο στην κοιλιά κ στα κιλά. Δηλαδή δεν ήταν εξ αρχής έτσι η ανάπτυξη του ώστε να πούμε ότι ακολουθεί τη δική του καμπύλη. Καταλάβατε; έγινε η αλλαγή σε λίγες μέρες. Γιατί κ ο πρώτος μου 3 κιλά ήταν αλλά πήγαινε κανονικά στην ανάπτυξη δεν είχε πτώση. Οπότε αυτό όπως μου είπαν και οι 2 γιατροί δείχνει ότι κάποιο θέμα προέκυψε που δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό από τα μηχανήματα πχ ένα μικρό τμήμα του πλακούντα να μην είναι καλό ή απλώς το μωρό δεν μπορεί να αφομοιώσει τα καλά σε ποιότητα συστατικά που παίρνει από μένα ενώ τόσο καιρό έπαιρνε κανονικά.  Αυτά μου είπαν αυτά κ λέω 😜 Καλά κ εγώ συσπάσεις ούτε λόγος.... 
    • Δεν ξέρω κι εμένα υπερβολική μου ακούστηκε η πρόβλεψη! Εντάξει δεν γεννάω από μερα σε μέρα μάλλον, αλλά για μετά τις 40??? Μπορεί να ειναι ο πρόλογος για να μου προτείνει πρόκληση την επόμενη εβδομάδα που θα ξαναπαμε... Τελοσπαντων δεν θα το δεχτώ γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος λόγος! Θα δουμεεεε! Προς το παρόν κάνω το περπάτημα μου, θέλω να τελειώσω και τις δουλειές μου και να ξεκουραστώ λιγο γιατί είμαι στην τσίτα και δεν κάθομαι καθόλου! Να σε ρωτήσω βρε @athrain εσύ που έχεις ξαναγεννησει σε δημόσιο. Πόσα βράδια σε κράτησαν?  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...