Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Σήμερα είμαι 7 εβδομάδες ακριβώς.Ηθελα να ρωτήσω επειδή έχω χασιμοτο.Ειχα ρυθμισμένο θυροειδή πριν μείνω έγκυος στο 1,2.Με το που το έμαθα 5η εβδομάδα η TsH μου πήγε 3,9.Ο γιατρός μου έδωσε Τ4 των 50.Τωρα 2 εβδομάδες μετά πήγε στο 0,6.Μου είπε να συνεχίσω με Τ4 των 25 για 5 μέρες και Τ4 των 50 για 2 μέρες.Του έχω εμπιστοσύνη αλλά μου φαίνεται περίεργο που μου λέει να το συνεχίσω.Δεν θα πέσει κι άλλο??Ή απλά συντηρείται?Έχει τύχει σε κάποια?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! Αν δεν πάρεις καθόλου χαπάκι, θα ξανανέβει. Παίρνεις αυτό το λίγο, με εναλλαγές στη δοσολογία για να διατηρείται χαμηλός, αλλά όχι κάτω από 1, ούτε πάνω από 2- 2,5. Προσπαθεί να πετύχει αυτή την ισορροπία ο γιατρός σου. Γι'  αυτό σου μείωσε το 0,50 κι έβαλε και το 0,25. Αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, να χρειαστείς μεγαλύτερη ή μικρότερη δόση. Ιδιαίτερα με το χασιμότο, τα σκαμπανεβάσματα είναι πιο έντονα, απ' όσο ξέρω. Μην ανησυχείς όμως. Παρακολούθηση συχνή θέλει και όλα καλά θα πάνε!😉 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...