Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Σήμερα είμαι 7 εβδομάδες ακριβώς.Ηθελα να ρωτήσω επειδή έχω χασιμοτο.Ειχα ρυθμισμένο θυροειδή πριν μείνω έγκυος στο 1,2.Με το που το έμαθα 5η εβδομάδα η TsH μου πήγε 3,9.Ο γιατρός μου έδωσε Τ4 των 50.Τωρα 2 εβδομάδες μετά πήγε στο 0,6.Μου είπε να συνεχίσω με Τ4 των 25 για 5 μέρες και Τ4 των 50 για 2 μέρες.Του έχω εμπιστοσύνη αλλά μου φαίνεται περίεργο που μου λέει να το συνεχίσω.Δεν θα πέσει κι άλλο??Ή απλά συντηρείται?Έχει τύχει σε κάποια?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! Αν δεν πάρεις καθόλου χαπάκι, θα ξανανέβει. Παίρνεις αυτό το λίγο, με εναλλαγές στη δοσολογία για να διατηρείται χαμηλός, αλλά όχι κάτω από 1, ούτε πάνω από 2- 2,5. Προσπαθεί να πετύχει αυτή την ισορροπία ο γιατρός σου. Γι'  αυτό σου μείωσε το 0,50 κι έβαλε και το 0,25. Αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, να χρειαστείς μεγαλύτερη ή μικρότερη δόση. Ιδιαίτερα με το χασιμότο, τα σκαμπανεβάσματα είναι πιο έντονα, απ' όσο ξέρω. Μην ανησυχείς όμως. Παρακολούθηση συχνή θέλει και όλα καλά θα πάνε!😉 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Η Ισμήνη-Μαρία βρε κορίτσια, αν της αρέσει η τροφή μπορεί να φάει και 100 γραμμάρια με τη μια... Αν δεν της αρέσει όμως, στο 2ο κουταλάκι έχει αμπαρώσει τα χείλια και ξεκινάει την γκρίνια!  Νερό δεν πίνει βρε κορίτσια και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ακόμα και με σύριγγα προσπάθησα και μου το φτύνει.  Όσο για το γάλα πριν τον ύπνο, επειδή θηλάζω, δίνω μέχρι να κοιμηθεί.
    • Σ’ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τα όμορφα λόγια σου συζητησαμε μου ζητησε συγνωμη κι οτι δεν θελει να ειμαστε ετσι η αληθεια ειναι πως δν ηθελα να συζητησω για τ θεμα γαμου προτασης μου μιλουσε και δεν του απαντουσα τιποτα ειναι αυτο που ειπαμε νωριτερα.. το ονειρευομουν απ τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να ζησω μια τοσο ωραια και ξεχωριστη στιγμη να μου κανει προταση ο ανθρωπος που θα αγαπησω πλεον ομως με ολα αυτα αισθανομαι οτι και να γινει δεν θα το χαρω πλεον σαν να γκρεμιστηκε μεσα μου αυτη η ωραια στιγμη δεν ξερω.. μου εφερε και τεστ εγκυμοσυνης αυτο το ψηφιακο αν δεν αδιαθετησω απο βδομαδα να το κανουμε.. ελπιζω να καλυτερεψουν τα πραγματα και μιν πεσω τοσο εξω για την επιλογη που εχω κανει..! 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Σήμερα η Ισμήνη-Μαρία γίνεται 6 μηνών!!! 
    • Εντάξει είναι κ πολύ νωρίς..θέλουν χρόνο να συνηθίσουν🥰
    • Ναι κορίτσι μου σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αρχικά !  λοιπόν χθες πήγα στον γυναικολόγο μου για να κάνουμε τον υπέρηχο δεν έβλεπε τίποτα πραγματικά στη μήτρα κάτι βλέπω μου λέει στη δεξιά ωοθήκη αλλά δεν είναι ξεκάθαρο με στέλνει στο νοσοκομείο για χοριακη και βγαίνει 4200 που για 7,5 εβδομάδες είναι πάρα πολύ λίγο έρχεται ο γυναικολόγος του νοσοκομείου και επαναλαμβάνει κολπικό υπέρηχο και λέει ακριβώς τα ίδια εξωμήτρια μάλλον δίπλα στην ωοθήκη ; Αν κατάλαβα καλά είπε αλλά δεν φαίνεται κάτι ξεκάθαρα ! Σήμερα η χοριακη έπεσε 20 μονάδες και μου λέει να κάνουμε την ένεση ; Και κάνουμε μια χοριακη πάλι το πρωί (ξέχασα να πω ότι και για λόγους θρομβοφιλιας έπαιρνα innohep και salospir οπότε λίγο δύσκολο να χειρουργηθώ σήμερα αφού μέχρι χθες τα έπαιρνα κανονικά)  οπότε δεν με έχουν αφήσει να φύγω απ το νοσοκομείο από χθες μου έκαναν εισαγωγή κανονικά με έχουν ετοιμάσει με βελόνα στη φλέβα ανά πάσα στιγμή αν γίνει κάτι και έχω τη μικρή μου στο σπίτι 2,5 χρονών με την πεθερά (ευτυχώς) και θέλω να πάω στο παιδάκι μου σαν τρελή! Αυτά ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...