Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! Αναζητώ κάποια νέα κοπέλα με διάθεση για παιχνίδι και δραστηριότητες για απασχόληση του 10 μηνών βρέφους μου για λίγες ώρες τη βδομάδα (5-6 ώρες μοιρασμένες σε 2 η 3 μέρες). Η απασχόληση αφορά μόνο παιχνίδι με το μωρό, καμιά άλλη δουλειά. Το μωρό, όχι επειδή είναι δικό μου, είναι υπέροχο, γλυκύτατο, δραστήριο και χαμογελαστό. Περιοχή Μαρούσι. Την αμοιβή θα τη συζητήσουμε σε προσωπική επικοινωνία. Αν ενδιαφέρεται κάποια ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να μιλήσουμε. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση

Κορίτσι μου προσωπικά όταν χρειάστηκα νταντά προτίμησα μια κυρία που δεν ήταν παιδαγωγός αλλά την ξέραμε πολλά χρόνια. Ωστόσο είχα απευθυνθεί και σε ένα σαιτ νομίζω της νανουκα λέγεται. Η κυρία που είχα όσο ήταν πολύ μωρό η μεγάλη μου μια χαρά τα πηγαίνανε μετά κατά τα 2.5 δεν την ήθελε. Αν δεν είχα εκείνη θα είχα ψάξει είτε στην παιδική χαρά από τις νταντάδες που γνώρισα εκεί είτε στο νανουκα. Ρίξε μια ματιά και εσύ. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Οχι αγαπη μπορει να μην ειναι ηψηλη ακομα η ορμονη και τζαμπα θα απογοητευτεις.. περιμενε εστω 1 μερα καθυστερησης
    • Κοριτσι μου λυπαμαι πολυ που νιωθεις ετσι! Δεν ξερω πως να σου το εξηγησω απλα, αλλα θα κανω μια προσπαθεια! Το μωρακι σε αυτη την ηλικια δεν εχει συνειδηση και η εγκεφαλικη του αναπτυξη δεν ειναι τετοια ωστε να μπορει να διαχωρισει αν προτιμαει τον μπαμπα ή τη μαμα. 2 μηνων σκεψου, ουτε η οραση τους δεν ειναι αναπτυγμενη. Αν ηταν 10 χρονων και δεν ηθελε να ειναι μαζι σου θα σου ελεγα ελα να το συζητησουμε, αλλα 2 μηνων πραγματικα δεν εχει αυτη την αντιληψη.  Αυτο που συμβαινει ειναι πως η δικη σου διαθεση και ψυχολογια αντανακλαται στο μωρο. Αν το παρει αγκαλια καποιος που ειναι ηρεμος και πραος θα ηρεμησει πιο ευκολα απ΄οτι αν το παρει αγκαλια καποιος που ειναι νευρικος και νιωθει οτι δεν ειναι επαρκης. Αυτο που θελω να πω ειναι πως η δικη σου ανασφαλεια και ψυχικη αμφιθυμια αντανακλαται στο μωρο. Αν ηρεμησεις και βρεις τα πατηματα σου αυτο θα αλλαξει. Ειχα αντιμετωπισει κατι παρομοιο οταν γεννηθηκε ο γιος μου (ειδικα στο κομματι του θηλασμου) και συνειδητοποιησαμε με τον ψυχολογο μου πως οφειλοταν σε μια μικρη καταθλιψη που περνουσα μετα τη γεννα συν μετατραυματικο στρες γιατι ο τοκετος μου δεν πηγε καλα και ολα αυτα δημιουργουσαν προβλημα στη σχεση μου με το νεογνο. Μολις το δουλεψαμε, καταφερα να ηρεμησω και να συνδεθω με το μωρακι μου. Εχω διαβασει και αλλα μηνυματα σου, θα σου προτεινα να συμβουλευτεις καποιον ειδικο. Το προβλημα δε νομιζω πως ειναι οτι δεν σε θελει το μωρακι σου, αλλα οτι εσυ περνας καποια ψυχικη αναστατωση που δε σου επιτρεπει να συνδεθεις σωστα με το μωρακι σου. Μολις το λυσεις αυτο θα αλλαξουν ολα, στο εγγυωμαι!  Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια, ολα θα πανε καλα!
    • Ναι ρε γμτ, αυτό το πράγμα που κάποιοι μήνες του χειμώνα ειδικά περνάνε έτσι, πόσο κρίμα, αλλά και τι να κάνεις?!!!  Θα σας κρατάω ενήμερες για την εξέλιξη των επόμενων ημερών χαχαχαχαχα
    • Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πραγματικά με τη δουλειά κ τις υποχρεώσεις αν βγάζαμε στην άκρη κ μέρες που είμαστε άρρωστοι τότε δεν μένει κ κάποια μέρα για επαφές τον χειμώνα!!! Κ εμείς δεν το είχαμε κάνει επειδή έπρεπε απλά επειδή ήμασταν 1 μήνα άρρωστοι εναλλάξ κολλούσαμε ε στο τέλος είπα ε δεν γίνεται θα κάνουμε σεξάκι έτσι χάλια που είμαστε κ όπου βγει!!!! Κ μάλλον γι αυτό έμεινα γτ λέγαμε κ οι 2 άρρωστοι κ θα μείνω έγκυος, οπότε το πήραμε πιο χαλαρά 😊😉
    • Μωρέ κορίτσι μου έχεις ένα δίκιο, αλλά όσο θετικά και να θες να το δεις, όταν κάποιος από τους δυο είναι κρυωμένος, χάνεται όλη η απόλαυση του κρεβατιού.....και η αλήθεια είναι ότι είναι άκρως ερωτικό πράγμα εκεί που είσαι πάνω στο καλό, να τρέχει η μύτη σου και να λες μισό μισό γιατί τρέχει η μύτη μου και θέλω να την φυσήξω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω! 🤣🤣🤣🤣  Πέρα της πλάκας όπως μας βγει, δεν θέλω να το πιέσω γιατί μετά πραγματικά χάνεται όλη η μαγεία και γίνεται κάπως αγγαρεία...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...