Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια τα φώτα σας !

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ κοπέλα μου και εσύ σε νησί μένεις;; Και εγώ σε νησί.. ξέρω από πρώτο χέρι να μην έχεις επιλογή να πας εκεί που θες και να βασίζεται στο γιατρό του νοσοκομείου. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

Αχ κοπέλα μου και εσύ σε νησί μένεις;; Και εγώ σε νησί.. ξέρω από πρώτο χέρι να μην έχεις επιλογή να πας εκεί που θες και να βασίζεται στο γιατρό του νοσοκομείου. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου. 

Ωωω ναιιιι τα καλά των νησιών είναι αυτά !!! Έχεις ιδιώτη εξωτερικό γιατρό στο γραφείο του και δυστυχώς δεν μπορούν να επέμβουν στο δημόσιο νοσοκομείο :( το θέμα είναι ότι ενώ μου έκανε την ένεση και αυτή δείχνει σε 3-4 μέρες εκείνος φοβάται να περιμένει αν δεν πέσει άμεσα η χοριακη :( γιατί είναι ευθύνη δική του τι να πω!!!! 

Δημοσίευση

Να ξέρεις εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι αν κάνω την ένεση θα πρέπει να μείνω στην κλινική να με παρακολουθούν! Γιατί αν είναι στη σαλπιγγα και μεγαλώσει πολύ μπορεί να γίνει ρήξη της σάλπιγγας και να έχεις εσωτερική αιμορραγία 

Δεν στα λέω για να σε τρομάξω (φαντάζομαι στα είπαν και ο γιατρός σου και οι γιατροί στο νοσοκομείο) αλλά για να προσέξεις και να προφυλαξεις τον εαυτό σου 

Δημοσίευση

Υπομονή θα ευχηθώ!  Είναι πολύ καλό πάντως που άρχισε να κατεβαίνει η χοριακη πριν γίνει καν η ένεση..να περάσει γρήγορα το βράδυ και αύριο να βγει μια χαμηλή χοριακη και με το καλό να γυρίσεις στο σπίτι και στο παιδακι σου! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα ! Δεν βγήκαμε τελικά σήμερα ή χοριακη ανέβηκε αύριο με βάζουν για χειρουργείο τελικά πέμπτη θα πάω στο κοριτσάκι μουυυυ! Ανυπομονώ αυτήν σκέφτομαι και μου δίνει δύναμη πραγματικά! 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα ! Δεν βγήκαμε τελικά σήμερα ή χοριακη ανέβηκε αύριο με βάζουν για χειρουργείο τελικά πέμπτη θα πάω στο κοριτσάκι μουυυυ! Ανυπομονώ αυτήν σκέφτομαι και μου δίνει δύναμη πραγματικά! 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου! Στέλνω αγκαλιά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσι μου Ελπίζω όλα να πήγαν καλά με το χειρουργείο και να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση! 

Να σαι καλά κορίτσι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Λοιπόν χειρουργήθηκα χθες το πρωί κατά τις 11 εντόπισαν το εξωμήτριο μες τη δεξιά μου σάλπιγγα και την αφαίρεσαν ήταν έτοιμο να σκάσει καθώς ήμουν και 8 εβδομάδων είχε μεγαλώσει και είδε ο γιατρός μου ότι απ την προηγούμενη μου καισαρική τομή που έκανα τη μικρή μου είχαν ράψει τη μήτρα μου μαζί με το δέρμα μου ! Και μου το έφτιαξε και αυτό να σημειωθεί ότι γέννησα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα ! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Angelaki91 είπε:

Να σαι καλά κορίτσι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Λοιπόν χειρουργήθηκα χθες το πρωί κατά τις 11 εντόπισαν το εξωμήτριο μες τη δεξιά μου σάλπιγγα και την αφαίρεσαν ήταν έτοιμο να σκάσει καθώς ήμουν και 8 εβδομάδων είχε μεγαλώσει και είδε ο γιατρός μου ότι απ την προηγούμενη μου καισαρική τομή που έκανα τη μικρή μου είχαν ράψει τη μήτρα μου μαζί με το δέρμα μου ! Και μου το έφτιαξε και αυτό να σημειωθεί ότι γέννησα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα ! 

Ωωωω τι λες τώρα... τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα.. και πόσο άχρηστοι είναι μερικοί γιατροί που νομίζουν ότι όλα είναι άρπα κόλλα. 

Περαστικά κορίτσι μου & γρήγορα στο σπιτάκι σου και στο παιδάκι σου..!!! 

Τέλος καλό, όλα καλά να είναι! 😘

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ωωωω τι λες τώρα... τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα.. και πόσο άχρηστοι είναι μερικοί γιατροί που νομίζουν ότι όλα είναι άρπα κόλλα. 

Περαστικά κορίτσι μου & γρήγορα στο σπιτάκι σου και στο παιδάκι σου..!!! 

Τέλος καλό, όλα καλά να είναι! 😘

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές ! Ετσι είναι δυστυχώς ❤️

Δημοσίευση

Αχ κορίτσι μου τι λες τώρα! 

Ευτυχώς πήγαν όλα καλά στο τέλος ..

Ταλαιπωρηθηκες αλλά σκέφτομαι ότι τουλάχιστον σε επόμενη εγκυμοσύνη θα είναι διορθωμένη η μήτρα (που την είχαν ράψει με το δέρμα (το σκέφτομαι και δεν το χωράει ο νους μου) 

Καλή ανάρρωση και με το καλό να επιστρέψεις στην κορούλα σου! 

Και εύχομαι αν επιθυμείς δεύτερο παιδάκι να σου έρθει εύκολα και χωρις άλλα απρόοπτα και περιπέτειες 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Αχ κορίτσι μου τι λες τώρα! 

Ευτυχώς πήγαν όλα καλά στο τέλος ..

Ταλαιπωρηθηκες αλλά σκέφτομαι ότι τουλάχιστον σε επόμενη εγκυμοσύνη θα είναι διορθωμένη η μήτρα (που την είχαν ράψει με το δέρμα (το σκέφτομαι και δεν το χωράει ο νους μου) 

Καλή ανάρρωση και με το καλό να επιστρέψεις στην κορούλα σου! 

Και εύχομαι αν επιθυμείς δεύτερο παιδάκι να σου έρθει εύκολα και χωρις άλλα απρόοπτα και περιπέτειες 

Να σαι καλά κοπέλα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Έφυγα από το νησί να μην είμαι σε δημόσιο νοσοκομείο για να γεννήσω «με ασφάλεια» σε ιδιωτικό και με έφτιαξαν στο δημόσιο τελικά στο νησί! Απίστευτο! Σας φιλώ όλες ! Ευχαριστώ για την στήριξη! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου είσαι Αθήνα. Προφανώς και θα πίνει νερό βρύσης. Εμείς στην επαρχία δεν πίνουμε το νερό της βρύσης.  Εγώ κορίτσια εμφιαλωμένο της δίνω, χωρίς βράσιμο. Αλλά αν πιεί 2 γουλιές κάνω γιορτή. Ούτε με σύριγγα κορίτσια. Πάντως πάνες βρέχει και είναι οκ στο χρώμα. Δηλαδή είναι πάρα πολύ ανοιχτό κίτρινο. Δεν έχουν σκουρίνει καθόλου. Απλά απο τότε που έγιναν στέρεα τα κακά της, είναι λιγότερες. Δηλαδή 4-5 την ημέρα, βαριά 6. 
    • Εγώ απλά τη βράζω με τα λαχανικά και μετά την αλέθω μαζί. Ούτε φλούδα, ούτε σπόρια βγάζω.
    • Σοφία μου καλά θα κάνεις να ηρεμήσει λίγο το μέσα σου κ να ασχοληθείς με πράγματα που σε ηρεμούν κ σε κάνουν χαρούμενη 😊 Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε καλά κ σωματικά κ ψυχικά κ θα έρθει κ μια εγκυμοσύνη!!! Για τα συμπτώματα περιόδου κάποιος μήνας μπορεί να είναι διαφορετικός. Στο παρελθόν για κανά 6μήνο 1η μέρα περιόδου έκανα εμετό. Έτσι ξαφνικά ξεκίνησε κ έτσι ξαφνικά σταμάτησε μετά από κάποιους κύκλους χωρίς εξήγηση!!! Οπότε μην σκας κ αγχώνεσαι αν υπήρχε εγκυμοσύνη θα το έδειχνε στο τεστ, είναι απλά μια βαριά περίοδος 😕   Ναι ακόμη περιμένω 😟 3/2 περνούσαμε επιτροπή κ όταν τους πήρα στις 8/2 δεν είχε καν συνεδριάσει η επιτροπή, ότι να ναι δλδ να παίζουν με τον πόνο μας.... Κ μου είπαν σε κανά 2 βδομάδες. Ε μέχρι την Παρασκευή θα τους ξαναπάρω   Μαρίνα μου όπως είπαν κ τα κορίτσια εφόσον μεγάλωσε κ ακούσατε καρδούλα μην σε πιάνει άγχος!!! Απλά έκανες πιο αργά ωορρηξία γι αυτό είσαι πίσω!!! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 😊 🙏   Χαχαχαχα γέλασα τόσο πολύ με το μήνυμα 😂 Κ όμως ακολουθώ αυτή τη διατροφή από π΄άντα κ είμαι πολύ ψηλή κ αδύνατη κ δεν μπαίνει ούτε γραμμάριο. Κ αν μια μέρα παραλείψω κάτι θα χάσω κιόλας.... Θα μου πεις καλά είσαι χαζή αλλά όσο δύσκολο είναι για κάποιον που θέλει να χάσει κ δεν χάνει άλλο τόσο δύσκολο είναι κ για μας που παλεύουμε να παχύνουμε κ δεν βάζουμε κιλό 😵
    • Κορίτσια μόνο σε μένα είπε νερό της βρύσης; ούτε βράσιμο; Εμείς συνεχίζουμε να μην τρώμε.. άντε να πάει κάτω ένα κουταλάκι.. λαχανικά με μοσχάρι το ίδιο.. αύριο θα του δοκιμάσω αβοκάντο 🥑 περιμένω πώς και πώς να ωριμάσει 😂
    • εμενα μου ειπε μέχρι το χρόνο να το βράζω το νερό! @katerinayia ακόμα κάνεις αποστείρωση; πως την παλεύεις;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...