Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια τα φώτα σας !

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα ! 
θέλω να μου πει κάποια αν ξέρει - αν είχε παρόμοια εμπειρία και γενικά τη γνώμη σας 

προσπαθούμε με τον άντρα μου για δεύτερο παιδάκι το Πάσχα είχα μια βιοχημική έληξε πολύ γρήγορα.
τώρα τον Ιανουάριο έκανα χοριακη 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο

27/01 χοριακη 52

31/01 173

03/02 391 και

07/02 1200

περίπου ο γυναικολόγος μου έκλεισε υπέρηχο 14/02 μου είπε ότι έχουμε διπλασιασμό ανά 2.5 μέρες αυτό θέλουμε ανά 2-3 μέρες αλλά ρε κορίτσια αγχώνομαι μήπως για την εβδομάδα που είναι έπρεπε να είναι πιο πάνω; Και πριν την κόρη μου είχα μια παλίνδρομη κύηση και φοβάμαι… πως σας φαίνονται τα νούμερα ; Πιστεύετε έχω ελπίδες ; 

(Με την κόρη μου ειχα χοριακη 100 στην καθυστέρηση μετά από 4 μέρες 600 και δεν ξανά ασχολήθηκα ! ) 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

θέλω να μου πει κάποια αν ξέρει - αν είχε παρόμοια εμπειρία και γενικά τη γνώμη σας 

προσπαθούμε με τον άντρα μου για δεύτερο παιδάκι το Πάσχα είχα μια βιοχημική έληξε πολύ γρήγορα.

27/01 χοριακη 52

31/01 173

03/02 391 και

07/02 1200

περίπου ο γυναικολόγος μου έκλεισε υπέρηχο 14/02 μου είπε ότι έχουμε διπλασιασμό ανά 2.5 μέρες αυτό θέλουμε ανά 2-3 μέρες αλλά ρε κορίτσια αγχώνομαι μήπως για την εβδομάδα που είναι έπρεπε να είναι πιο πάνω; Και πριν την κόρη μου είχα μια παλίνδρομη κύηση και φοβάμαι… πως σας φαίνονται τα νούμερα ; Πιστεύετε έχω ελπίδες ; 

(Με την κόρη μου ειχα χοριακη 100 στην καθυστέρηση μετά από 4 μέρες 600 και δεν ξανά ασχολήθηκα ! ) 

Θεωρώ ότι είσαι πολύ καλά κοριτσάκι μου!! Μην αγχώνεσαι όσο μπορείς! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Θεωρώ ότι είσαι πολύ καλά κοριτσάκι μου!! Μην αγχώνεσαι όσο μπορείς! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! 

Να σαι καλά κορίτσι μου ! Πραγματικά το ελπίζω ! Νομίζω ότι το πιο δύσκολο είναι ότι μπαίνεις διαβάζεις σε φόρουμ διαβάζεις από άλλα κορίτσια ότι την 5η εβδομάδα πρέπει να σαι τόσο και πάνω… την 6η εβδομάδα τόσο και πάνω… και θεωρείς τα δικά σου νούμερα μικρά σχετικά με αυτά που ακούς ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angelaki91 είπε:

Να σαι καλά κορίτσι μου ! Πραγματικά το ελπίζω ! Νομίζω ότι το πιο δύσκολο είναι ότι μπαίνεις διαβάζεις σε φόρουμ διαβάζεις από άλλα κορίτσια ότι την 5η εβδομάδα πρέπει να σαι τόσο και πάνω… την 6η εβδομάδα τόσο και πάνω… και θεωρείς τα δικά σου νούμερα μικρά σχετικά με αυτά που ακούς ! 

Γενικά υπάρχει ένας μπουσουλας αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις... Πολλά παίζουν ρόλο. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου! Δεν υπάρχει πρέπει! Ειδικά στις χοριακες. Πολλοί γιατροι δεν κάνουν καν 2η. Εξακριβωνουν την κυηση με μια χοριακη και σ κλείνουν ραντεβου σε 10 15 μερες. Μια χαρά αυξάνονται οι τιμές σου. Και πολλές εκανες! Ειδικά 5η κ 6η βδομαδα κανενας δ ασχολείται με χοριακες. Με τ καλο το μωράκι σου! Μια υπέροχη εγκυμοσύνη να έχεις!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Δεν υπάρχει πρέπει! Ειδικά στις χοριακες. Πολλοί γιατροι δεν κάνουν καν 2η. Εξακριβωνουν την κυηση με μια χοριακη και σ κλείνουν ραντεβου σε 10 15 μερες. Μια χαρά αυξάνονται οι τιμές σου. Και πολλές εκανες! Ειδικά 5η κ 6η βδομαδα κανενας δ ασχολείται με χοριακες. Με τ καλο το μωράκι σου! Μια υπέροχη εγκυμοσύνη να έχεις!

Να σαι καλά κορίτσι μου δεν ξέρετε τι δύναμη μου δίνετε ! Είχα απογοητευτεί τελείως ! Μακάρι μακάρι μακάρι 🙏 ειλικρινά ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Angelaki91 είπε:

27/01 χοριακη 52

31/01 173

03/02 391 και

07/02 1200

Όπως σου είπαν κ τα κορίτσια οι χοριακές σου είναι μια χαρά!!! Υπάρχει τόσο μεγάλο εύρος ανά εβδομάδα οπότε μην συγκρίνεις με άλλες εγκυμοσύνες, ούτε καν την δικιά σου την προηγούμενη. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ εφόσον υπάρχει αύξηση ε΄΄ίσαι σε καλό δρόμο😊 Με το καλό να πάτε να κάνετε κ τον υπέρηχο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Όπως σου είπαν κ τα κορίτσια οι χοριακές σου είναι μια χαρά!!! Υπάρχει τόσο μεγάλο εύρος ανά εβδομάδα οπότε μην συγκρίνεις με άλλες εγκυμοσύνες, ούτε καν την δικιά σου την προηγούμενη. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ εφόσον υπάρχει αύξηση ε΄΄ίσαι σε καλό δρόμο😊 Με το καλό να πάτε να κάνετε κ τον υπέρηχο!!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου !!! Παρασκευή είναι με το καλό ο υπέρηχος μας για να δούμε ! 🙏

Δημοσίευση

Κορίτσι μου, στο είπαν και τα κορίτσια παραπάνω ότι δεν έχει στάνταρ τιμές! Θέλουμε 60% αύξηση ανά 48 οπότε είσαι οκ! 

3 μερούλες έμειναν και θα πας για υπέρηχο που είναι και πολύ πιο κατατοπιστικος σε σχέση με τις τιμές της χοριακης! 

Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε πολύ καλά!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσι μου, στο είπαν και τα κορίτσια παραπάνω ότι δεν έχει στάνταρ τιμές! Θέλουμε 60% αύξηση ανά 48 οπότε είσαι οκ! 

3 μερούλες έμειναν και θα πας για υπέρηχο που είναι και πολύ πιο κατατοπιστικος σε σχέση με τις τιμές της χοριακης! 

Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε πολύ καλά!!

Ευχαριστώ για την απάντηση σου κορίτσι μου  !!! Πόσο χαίρομαι που βρίσκετε τις τιμές νορμαλ! Σας ευχαριστώ όλες ολόψυχα αλήθεια με εμψυχώσατε πάρα πολύ ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσι μου πως είσαι, αύριο περιμένουμε τα νέα σου από τον υπέρηχο σου!! 

Μα τι γλυκό κορίτσι είσαι εσύ! Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να ρωτήσεις ! Εχω τρελό άγχος δεν σας το κρύβω δεν ξέρω τι να περιμένω ! Ο άντρας μου μου λέει να μην το σκέφτομαι γίνεται αυτό ;;; Εσύ πως είσαι ; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Angelaki91 είπε:

κορίτσια μου πολύ άσχημα τα νέα μου 🥺 εξωμήτριο δεν βρέθηκε σάκος πουθενά στη μήτρα είμαι στο νοσοκομείο και αύριο μάλλον πάω για χειρουργείο :( 

Λυπάμαι πολύ!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας μου έκαναν αρχικά μια ένεση μεθοτρεξατης μήπως ρίξουμε τη χοριακη έτσι αν έχει κάποια εμπειρία θα μου ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας ! Αλλιώς εδώ στο νησί κάνουν μόνο λαπαροτομη (χειρουργείο) όχι λαπαροσκοπικά … 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας μου έκαναν αρχικά μια ένεση μεθοτρεξατης μήπως ρίξουμε τη χοριακη έτσι αν έχει κάποια εμπειρία θα μου ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας ! Αλλιώς εδώ στο νησί κάνουν μόνο λαπαροτομη (χειρουργείο) όχι λαπαροσκοπικά … 

Γεια σου κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη αλήθεια το χω περάσει κι εγώ και έκανα λαπαροσκοπικά επέμβαση και αφαίρεση της σάλπιγγας. Ξέρω όμως κοπέλες που έχουν πάρει απλώς το φάρμακο αυτό που ανέφερες κι εσύ. Τι σου είπαν οι γιατροί; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σου κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη αλήθεια το χω περάσει κι εγώ και έκανα λαπαροσκοπικά επέμβαση και αφαίρεση της σάλπιγγας. Ξέρω όμως κοπέλες που έχουν πάρει απλώς το φάρμακο αυτό που ανέφερες κι εσύ. Τι σου είπαν οι γιατροί; 

Να το πάρω να δω αν δουλέψει αν πέφτει η χοριακη μήπως δεν κάνω τομή.. πολύ λυπάμαι και για εσένα έχουν την υπόνοια ότι είναι στη δεξιά ωοθήκη 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angelaki91 είπε:

Να το πάρω να δω αν δουλέψει αν πέφτει η χοριακη μήπως δεν κάνω τομή.. πολύ λυπάμαι και για εσένα έχουν την υπόνοια ότι είναι στη δεξιά ωοθήκη 

Δεν έχεις έναν γυναικολόγο δικό σου που σε παρακολουθεί να σου πει κι εκείνος; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Δεν έχεις έναν γυναικολόγο δικό σου που σε παρακολουθεί να σου πει κι εκείνος; 

Ο γυναικολόγος μου είναι ιδιώτης (τα καλά του νησιού) έχουμε γυναικολόγο εδώ στο νοσοκομείο μου έκανε την ένεση και το παρακολουθούμε αν πέφτει η χοριακη είναι καλό σημάδι και δεν έχω πόνο κλπ αν δεν πρέπει να μπω για χειρουργείο… αυτά μου είπε ανάλογα με την κατάσταση μου αύριο και την τιμή της χοριακης! 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Ο γυναικολόγος μου είναι ιδιώτης (τα καλά του νησιού) έχουμε γυναικολόγο εδώ στο νοσοκομείο μου έκανε την ένεση και το παρακολουθούμε αν πέφτει η χοριακη είναι καλό σημάδι και δεν έχω πόνο κλπ αν δεν πρέπει να μπω για χειρουργείο… αυτά μου είπε ανάλογα με την κατάσταση μου αύριο και την τιμή της χοριακης! 

Εύχομαι γρήγορα να τελειώσει όλο αυτό κορίτσι μου και να αναρρώσεις σύντομα 🤍

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσι μου ειλικρινά λυπάμαι πολύ.. εύχομαι η μεθοτρεξατη να κάνει τη δουλειά της. 

Μήπως να πάρεις και τον γυναικολόγο σου να τον ενημερώσεις..

Να σαι καλά κορίτσι μου … Εκείνος μου πρότεινε να κάνω την ένεση αρχικά και μετά μου το πρότεινε και ο γυναικολόγος του νοσοκομείου… το ελπίζω 

Δημοσίευση

Εγω κορίτσι έχω περάσει κάτι ανάλογο.. δεν αυξανοταν καλάη χοριακη, (έκανα διαγνωστική απόξεση γιατί ο γυναικολόγος φοβόταν για εξωμητριο και ήταν σχετικά χαμηλή η χοριακη για να φανεί κάτι στον υπέρηχο και αφού δεν βρέθηκαν εμβρυικα στοιχεία στην αποξεση σημαινε ότι είναι εκτός μήτρας 

Ο γυναικολόγος μου πρότεινε κι εμένα μεθοτρεξατη γιατί είπε ότι απο τη στιγμή που δεν φαίνεται στον υπέρηχο δεν θέλει να μου κάνει λαπαροσκοπηση ενώ δεν ξέρει ακριβώς πού είναι. 

Οπότε καλά έκανες και έκανες την ένεση 

Εγώ ήμουν πολύ τυχερή γιατί άρχισε να πέφτει μόνη της η χοριακη (σαν να απέβαλε φυσικά ο οργανισμός μου) 

Πραγματικά εύχομαι να τελειώσει γρήγορα και όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτός ο εφιάλτης! 

Τώρα σε παρακολουθούν στο νοσοκομείο; 

Πότε θα κάνεις χοριακη να δεις αν έπεσε; 

Πόσο είχε φτάσει η χοριακη σου όταν έκανες υπέρηχο και δεν φαινόταν σάκος; 

(Αν θες απαντάς εννοείται) 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Christi.D. είπε:

Εγω κορίτσι έχω περάσει κάτι ανάλογο.. δεν αυξανοταν καλάη χοριακη, (έκανα διαγνωστική απόξεση γιατί ο γυναικολόγος φοβόταν για εξωμητριο και ήταν σχετικά χαμηλή η χοριακη για να φανεί κάτι στον υπέρηχο και αφού δεν βρέθηκαν εμβρυικα στοιχεία στην αποξεση σημαινε ότι είναι εκτός μήτρας 

Ο γυναικολόγος μου πρότεινε κι εμένα μεθοτρεξατη γιατί είπε ότι απο τη στιγμή που δεν φαίνεται στον υπέρηχο δεν θέλει να μου κάνει λαπαροσκοπηση ενώ δεν ξέρει ακριβώς πού είναι. 

Οπότε καλά έκανες και έκανες την ένεση 

Εγώ ήμουν πολύ τυχερή γιατί άρχισε να πέφτει μόνη της η χοριακη (σαν να απέβαλε φυσικά ο οργανισμός μου) 

Πραγματικά εύχομαι να τελειώσει γρήγορα και όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτός ο εφιάλτης! 

Τώρα σε παρακολουθούν στο νοσοκομείο; 

Πότε θα κάνεις χοριακη να δεις αν έπεσε; 

Πόσο είχε φτάσει η χοριακη σου όταν έκανες υπέρηχο και δεν φαινόταν σάκος; 

(Αν θες απαντάς εννοείται) 

Ναι κορίτσι μου σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αρχικά ! 

λοιπόν χθες πήγα στον γυναικολόγο μου για να κάνουμε τον υπέρηχο δεν έβλεπε τίποτα πραγματικά στη μήτρα κάτι βλέπω μου λέει στη δεξιά ωοθήκη αλλά δεν είναι ξεκάθαρο με στέλνει στο νοσοκομείο για χοριακη και βγαίνει 4200 που για 7,5 εβδομάδες είναι πάρα πολύ λίγο έρχεται ο γυναικολόγος του νοσοκομείου και επαναλαμβάνει κολπικό υπέρηχο και λέει ακριβώς τα ίδια εξωμήτρια μάλλον δίπλα στην ωοθήκη ; Αν κατάλαβα καλά είπε αλλά δεν φαίνεται κάτι ξεκάθαρα ! Σήμερα η χοριακη έπεσε 20 μονάδες και μου λέει να κάνουμε την ένεση ; Και κάνουμε μια χοριακη πάλι το πρωί (ξέχασα να πω ότι και για λόγους θρομβοφιλιας έπαιρνα innohep και salospir οπότε λίγο δύσκολο να χειρουργηθώ σήμερα αφού μέχρι χθες τα έπαιρνα κανονικά)  οπότε δεν με έχουν αφήσει να φύγω απ το νοσοκομείο από χθες μου έκαναν εισαγωγή κανονικά με έχουν ετοιμάσει με βελόνα στη φλέβα ανά πάσα στιγμή αν γίνει κάτι και έχω τη μικρή μου στο σπίτι 2,5 χρονών με την πεθερά (ευτυχώς) και θέλω να πάω στο παιδάκι μου σαν τρελή! Αυτά ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου ζήσει το μπεμπακιιιιι 🩵🙏🏼🥰💪🏽💙 καλή ανάρρωση σ εσένα καλή λοχεία!  αντεεε μανούλα εύχομαι γρήγορα να σταθείς στα πόδια σου δυνατή!!!!💪🏽  
    • Κορίτσια καλημέρα είμαι δευτερη μερα περιόδου αλλα δεν ξερω ανησυχω πολυ απο χθες νιωθω φοβερη αδυναμια ατονια εχω ζαλη πονεει ολη η κοιλια μ απο χαμηλα μεχρι ψηλα στο στομαχι κ τωρα εχω κ ναυτια ταση για εμετο.. αυτη την φορα την περιοδο την νιωθω διαφορετικη απο τις αλλες φορες Οσες ειχατε βιοχημικη ή εξωμητριο ειχατε καποια συμπτωματα.; Εγω δν ειχα ουτε θετικο τεστ ουτε κατι απλως αδιαθετησα στην ωρα μου απλα νιωθω ολα αυτα που δεν τα εχω γενικα στη περιοδο και επειδη εχω ακουσει πολλα φν ξερω φοβαμαι
    • @Pinacolada @Σοφία21 δεν θα σας νιώσω ποτέ 😅 Λοιπόν θα σας πω την συνταγή της επιτυχίας μου! Ξεκινάμε το πρωί με καπουτσίνο μέτριο προς γλυκό (με λευκή ζάχαρη φυσικά) και κάποιο τοστ-τυροπιτα κάτι. Δεκατιανο μπισκότα. Μεσημεριανό ότι έχετε, αλλά δώστε βάση σε παστίτσιο και τέτοια φαγητά, φυσικά με ψωμί δίπλα! Απογευματινό γιαούρτι για ξεκαρφωμα και μετά λίγα κριτσινια/μπισκότα. Και πάμε στο βραδινό.... Ξεκινάμε χαλαρά με σαλάτα και μετά πάμε σε πατατάκια/γαριδάκια/ μπισκότα ότι έχετε βρει παιδί μου. Α και φυσικά ένα αναψυκτικό μέσα στη μέρα οπωσδήποτε!  Αυτά! Σε ένα μήνα 2 κιλά πάνω οπωσδήποτε! Και ανάλογα αυξάνουμε τις ποσότητες για να πάρουμε κι άλλα κιλά 😜 Α τα σκ εννοείται φαι και ποτό έξω και τιμάμε πολύ τα κοντοσούβλια και τα σχετικά. Α και γλυκά!!! Αν μπορείτε κάθε μέρα και ένα γλυκάκι τόσο το καλύτερο. Φυσικά απαγορεύονται σαλάτες με κινόα, τσια και τέτοια υγιεινά, όπως και υγιεινές μπάρες δημητριακών. Αν θέλετε σνακ προτιμηστε κρουασάν και τέτοια 😜
    • Εγώ όλα καλά τα βλέπω! Απλά είχες πιο αργά ωορρηξία. Θα πηγαίνετε με βάση τον υπέρηχο! Αν υπήρχε πρόβλημα ούτε θα έχει μεγαλώσεις ούτε θα είχατε ακούσει καρδούλα τώρα.  Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου 😊 Μην σε αγχωνει το νούμερο! Το σπορακι σου είναι εκεί και μεγαλώνει 😁😁😁❤️❤️❤️
    • Γέννησα κ εγώ το πρωί κορίτσια!!!! Ένας μπεμπακος φωνακλάς 3380!!  Η καισαρική αυτή τη φορά μου είναι πιο δύσκολη!! Τα υγρά είχαν λιγοστέψει πολύ κ ο μικρός είχε μπερδευτεί μέσα στον ομφάλιο λώρο. Πολύ πάτημα για να βγει!! Επίσης εγώ είχα πολύ χαμηλή πίεση οπότε μου βάλανε αρκετούς όρους ώστε να ανέβει πρώτα κ μετά με βαλλαν στο χειρουργείο!! Τώρα πονάω αρκετά κ περιμένω πως κ πως να μου βγάλουν φλέβα κ καθετήρα για να αρχίσω να κινούμαι κ εγωωωω..    
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...