Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, θα ήθελα αν κάνω μια ερώτηση. Το μεγάλο αδερφάκι βγήκε θετικό και πέρασε βαριά γρίπη Α και τώρα κολλήσαμε όλοι, συμπεριλαμβανομένου του μωρού 3 μηνών. Ανέβασε πυρετό, 38.6 και επειδή έκλεισε τους 3 μήνες του έδωσα ντεπόν και περιμένω. 

Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Είναι αποκλειστικά θηλάζον το βρέφος. Πώς το πέρασε; Χρειάστηκε να δοθεί tamiflu? Κράτησε μέρες; Όποια πληροφορία σχετικά με αυτό, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και περαστικά σας εύχομαι! Ακριβώς ίδια κατάσταση περάσαμε οικογενειακως τις γιορτές. Τοτε το μωρό μου ήταν 9 μηνών και θηλάζω.  Πήρα tamiflu για να περάσει και στο μωρό με το γάλα σε μια προσπάθεια να αποφυγουμε το αντιικο λόγω παρενέργειων. Η παιδίατρος μου είχε προτείνει να περιμένουμε ένα 24ωρο και εαν δεν υποχωρεί ο υψηλος πυρετός τότε να του δωσουμε. Περάσαμε ένα άθλιο βράδυ με 40 πυρετο ακατέβατο εάν και έπαιρνε αντιπυρετικα και το είχα στο μπάνιο συνέχεια...Είχαμε απελπιστεί... Μετά όμως από μια μερα έπεσε ο πυρετός και συνήλθε και δεν πήρε τελικά ταμιφλου. Το δικό σου όμως είναι πιο μικρό γιαυτό να κάνεις ότι σου πει η παιδίατρος. Πάντως προσοχή μετά στην ανάρρωση γιατί η γρίπη Α ρίχνει πολύ το ανοσοποιητικο και εμείς στο καπάκι κολλήσαμε γαστρεντεριτιδα μολις η μεγαλη ξεκίνησε το σχολειο. Όλα να πάνε καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Ti.Di. είπε:

Καλησπέρα σας, θα ήθελα αν κάνω μια ερώτηση. Το μεγάλο αδερφάκι βγήκε θετικό και πέρασε βαριά γρίπη Α και τώρα κολλήσαμε όλοι, συμπεριλαμβανομένου του μωρού 3 μηνών. Ανέβασε πυρετό, 38.6 και επειδή έκλεισε τους 3 μήνες του έδωσα ντεπόν και περιμένω. 

Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Είναι αποκλειστικά θηλάζον το βρέφος. Πώς το πέρασε; Χρειάστηκε να δοθεί tamiflu? Κράτησε μέρες; Όποια πληροφορία σχετικά με αυτό, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ.

Κατά αρχήν περαστικά σας!είμαστε 3 εβδομάδες άρρωστοι αν σου λέει κάτι και την τελευταία είμαι εγώ με βήχα πυρετό κτλπ.μαλλον γρίπη μας ειπε..το μωράκι μου 6 μηνών κόλλησε έκανε πυρετό και δίναμε αντιπυρετικά και κάναμε εισπνοές...ε 3 μέρες ήταν και μετά όλα καλά...α και φουλ όρο..κι όταν ήταν πάλι 2.5 μηνών είχε κανει βρογχιολιτιδα πάλι με εισπνοές όλα καλά πήγαν...

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια @barb2019 και @μαμά12345, σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που κάνατε να μου απαντήσετε. 

Τελικά το βράδυ επειδή πήρε ντεπόν και αντί να πέσει ανέβηκε στο 39.5 και πού να βρεις την παιδίατρο στις 2 το βράδυ, πήγαμε στο Παίδων, βγήκε θετικός στην γρίπη Α που το ξέραμε ήδη δλδ και μας έγραψαν tamiflu. Ευτυχώς δεν μας κράτησαν. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να δώσω λόγω ηλικίας και nurofen, το οποίο έπιανε το μεγάλο αδερφάκι στα 40αρια που ανέβαζε, οπότε μόνο με το ντεπόν, όλη μέρα και σήμερα ανεβάζει στο δίωρο. Δυστυχώς ενώ κανείς δεν ήθελε το tamiflu λόγω παρενεργειών που λες και συ @barb2019, θα το ξεκινήσουμε και αν του πέσει βαρύ θα το σταματήσουμε, μου είπαν και στο νοσοκομείο δεν είναι υποχρεωτικό, απλά για να μην το περνάει τόσο βαριά και για αποφυγή επιπλοκών.

Αχ @μαμά12345 εννοείται μου λέει πολλά, εμείς από τότε που γέννησα κάτι κολλάει, πριν ένα μήνα πάλι ίωση κι έκανε κι αυτός εισπνοές και φουλ ορό..

Περαστικά ας είναι, τί να κάνεις, δόξα τω Θεώ. Να τα χαίρεστε κορίτσια τα παιδάκια σας, ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...