Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλός γυναικολόγος σε δημόσιο μαιευτηριο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για γυναικολόγο σε δημόσιο μαιευτηριο της Αθήνας. Έχει κάποια κοπέλα θετική εμπειρία από κάποιο γιατρό; Μας ενδιαφέρει να είναι αξιόλογος επιστήμονας. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα, ο Πελοπίδας Κουτρουμάνης στο Αλεξάνδρας είναι αξιόλογος γυναικολογος-μαιευτηρας. Μπορείς να κλείσεις απογευματινό ραντεβού και να τον δεις και εσύ από κοντά να σχηματίσεις μια γνώμη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν έχεις να χάσεις κάτι, με το να δοκιμάσεις λίγες συνεδρίες βελονισμού..εγώ έκανα για 2 μήνες για να ετοιμάσω το σώμα για την εξωσωματική και να ηρεμήσω γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά μετά από 2 χρόνια προσπαθειών.. Και εκτός του ότι ήμουν ήρεμη  έβλεπα διαφορά στον εαυτό μου δεν  είχα τόσα νεύρα και κατάλαβα ότι σταμάτησαν και οι πόνοι ! Γενικααα με  το κύκλο μου ήμουν πάντα σταθερή γιατί λέει ότι βελτιώνει και αυτό ! Εγώ σκέψου έπαιρνα 3 αλγκοφρεν πρώτη μέρα ανά 8ωρο τώρα τίποτα..
    • Έχεις απόλυτο δίκιο απλά μου μπαίνουν ιδέες ότι απλά ο γιατρός μου θέλει να "τελειώνουμε" για αυτό και η καισαρική. Να σου πω την αλήθεια δεν το πρόσεξα αυτό για την κλίμακα. Θα τον ρωτήσω και την Δευτέρα από κοντά. Αλλά ρε κορίτσια ήθελα να έχω την ευκαιρία να γεννήσω φυσιολογικά! Αισθάνομαι ότι με πιέζει να γεννλησω με τον τρόπο που θέλω...
    • Μα έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά μονο το Voltaren με ανακουφίζει λίγο και καπως καλύτερα είμαι με το Mesulid. Προσπαθώ όσο μπορώ να το αποφεύγω αλλά ώρες ώρες δεν παλεύεται ο πόνος! Μονο βελονισμό δεν εχω δοκιμάσει 🤔 Αυτός ο πόνος μου είπανε ότι οφείλεται καθαρά και μόνο στην κλιση της μήτρας, έτσι όπως κάνει συσπάσεις για να αποβάλει το αίμα. Και από κλιση αλλο τίποτα! Γιαυτό και μέχρι στιγμής δεν εχουμε καταφέρει ουτε φυσική συλληψη ουτε εμβρυομεταφορα 😟
    • Ο γιατρός υποστηρίζει ότι πριν τις 39 εβδομάδες η πρόκληση δεν πετυχαίνει και ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό πάμε μετά για έκτακτη καισαρική γιατι ζορίζεται το μωρό. Εγώ πιστεύω ότι είναι και λόγω του ότι θα πάρει πιο πολύ ώρα. Μπορεί να πάρει και μία ολόκληρη μέρα και ίσως να μην το θέλει αυτό. Αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω...  Με τον θυρεοειδή όσον αφορά τα αιματολογικά πάντα ήμουν καλά το μόνο που είχα και έχω είναι κάποιοι όζοι. Είπαν ότι λογικά θα επανέλθει τι να πω...
    • Εγώ γενήθηκα 2850 και ο σύζυγος 3200. Λόγω του βάρους ωστόσο θεωρεί ότι πρέπει να την βγάλουμε νωρίτερα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...