Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσύνη ή όχι;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια,

είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά τακτικά διαβάζω τις συζητήσεις σας και με έχουν βοηθήσει πολύ.

Είμαι πολύ μπερδεμένη καθώς μένω σε μία περιοχή που δεν έχουμε γιατρούς ούτε διαγνωστικά κέντρα, συγκεκριμένα σε νησί.

Η τελευταία μου περίοδος ήταν 24/12 και είχαμε ελεύθερες επαφές με τον σύζυγο μου με την μέθοδο του τραβήγματος γιατί ακόμα έχουμε να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα ώστε να κάνουμε ένα μωράκι αλλά αν προέκυπτε εγκυμοσύνη εννοείται ότι θα την καλοδεχόμασταν όπως και κάναμε αλλά η χαρά κράτησε μόνο μία μέρα. Γιατί το λέω αυτό. Συγκεκριμένα ενώ την αναμενόμενη μέρα της περιόδου είχα όλα τα συμπτώματα και για αρκετές μέρες εν τέλη η περίοδος δεν εμφανίστηκε. Μετά από 2 μέρες που ελαττώθηκαν τα συμπτώματα συγκεκριμένα την Παρασκευή έκανα τεστ με απογευματινά ούρα και ήταν αρνητικό, το Σαββάτο το πρωί χρησιμοποίησα το ψηφιακό με τα πρώτα πρωινά ούρα και έδειξε "Έγκυος 1-2", χαρήκαμε πολύ και το επόμενο πρωί αποφάσισα να κάνω άλλα δύο τα απλά με τη γραμμή που έδειξαν αρνητικά όπως και το τελευταίο τεστ που έκανα τη Δευτέρα το πρωί. Είμαι σε σύγχυση γιατί εξακολουθώ να ΄έχω ώρες ώρες τα συμπτώματα νοιώθω ότι θα έρθει η περίοδος αλλά δεν έρχεται και δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το θετικό αποτέλεσμα. Λέτε να είχα πολύ αργά ωορρηξία και να εντόπισε κάτι το ψηφιακό που τα άλλα δεν μπορούν να το εντοπίσουν ή πήρα απλά ένα ψευδώς θετικό; Λέω να κάνω άλλο ένα το Σαββατοκύριακο και είτε θετικό είτε αρνητικό να κάνω ένα ταξίδι να επιβεβαιώσω το τι συμβαίνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Sylvie είπε:

Γεια σας κορίτσια,

είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά τακτικά διαβάζω τις συζητήσεις σας και με έχουν βοηθήσει πολύ.

Είμαι πολύ μπερδεμένη καθώς μένω σε μία περιοχή που δεν έχουμε γιατρούς ούτε διαγνωστικά κέντρα, συγκεκριμένα σε νησί.

Η τελευταία μου περίοδος ήταν 24/12 και είχαμε ελεύθερες επαφές με τον σύζυγο μου με την μέθοδο του τραβήγματος γιατί ακόμα έχουμε να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα ώστε να κάνουμε ένα μωράκι αλλά αν προέκυπτε εγκυμοσύνη εννοείται ότι θα την καλοδεχόμασταν όπως και κάναμε αλλά η χαρά κράτησε μόνο μία μέρα. Γιατί το λέω αυτό. Συγκεκριμένα ενώ την αναμενόμενη μέρα της περιόδου είχα όλα τα συμπτώματα και για αρκετές μέρες εν τέλη η περίοδος δεν εμφανίστηκε. Μετά από 2 μέρες που ελαττώθηκαν τα συμπτώματα συγκεκριμένα την Παρασκευή έκανα τεστ με απογευματινά ούρα και ήταν αρνητικό, το Σαββάτο το πρωί χρησιμοποίησα το ψηφιακό με τα πρώτα πρωινά ούρα και έδειξε "Έγκυος 1-2", χαρήκαμε πολύ και το επόμενο πρωί αποφάσισα να κάνω άλλα δύο τα απλά με τη γραμμή που έδειξαν αρνητικά όπως και το τελευταίο τεστ που έκανα τη Δευτέρα το πρωί. Είμαι σε σύγχυση γιατί εξακολουθώ να ΄έχω ώρες ώρες τα συμπτώματα νοιώθω ότι θα έρθει η περίοδος αλλά δεν έρχεται και δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το θετικό αποτέλεσμα. Λέτε να είχα πολύ αργά ωορρηξία και να εντόπισε κάτι το ψηφιακό που τα άλλα δεν μπορούν να το εντοπίσουν ή πήρα απλά ένα ψευδώς θετικό; Λέω να κάνω άλλο ένα το Σαββατοκύριακο και είτε θετικό είτε αρνητικό να κάνω ένα ταξίδι να επιβεβαιώσω το τι συμβαίνει. 

Νοσοκομείο θα πρέπει να έχει όμως. Να πας για χοριακή για να έχεις ένα σίγουρο αποτέλεσμα. 🩷  Την Κυριακή και την Δευτέρα πια τεστ έκανες? Θεωρώ αφου έδειξε το ψηφιακό θα έπρεπε να δεις μια πολύ αμυδρή γραμμή στα άλλα.

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 4/2/2025 at 10:41 ΠΜ, ο/η Sylvie είπε:

Γεια σας κορίτσια,

Τι έγινε τελικά κορίτσι μου; Είσαι έγκυος;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @sisi93 Όχι δεν είσαι η μόνη, δυστυχώς είμαστε πολλές αυτές που δεν μας έρχεται εύκολα. Εχω 3 αποβολές έχω κάνει τα πάντα από εξετάσεις για να καταλήξουν στο συμπέρασμα "τυχαίο γεγονός " και δεν μπορώ να ρο χωνέψω αυτό πως γίνεται στατιστικά 3 φορές στη σειρά. Πόσο τύχη βουνό πια? Τώρα είμαι στις πρώτες μέρες της 4ης εγκυμοσύνης και τρέμω και τον αέρα π αναπνέω αλλά αν δεν προσπαθούμε πως θα το αποκτήσουμε αυτό π τόσο επιθυμούμε. Σε καταλαβαίνω σε όλα, υπολογίζω συνέχεια ποσο θα ήταν το κάθε ένα από αυτά τα 3. Σε κάθε εξέταση π έκανα περίμενα να μου βρουν κάτι και τους έκανε εντύπωση πως στεναχωριομουν με την απάντηση όλα είναι μια χαρά. Αλλά αν έβρισκα κάτι έλεγα θα το θεραπεύσω και πάω πιο σίγουρη κι όμως όλα εντάξει και στους δύο μας. Δες την απάντηση της @Elli13 εμένα μου έχει δώσει πάρα πολύ κουράγιο η συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό αποδεικνύει ότι ήταν τυχαίο γεγονός.
    • Καλημέρα κοριτσια! Εγω σπίτι σήμερα. Τους εδιωξα πηγαν κουνιες κ κανω δουλειες. Έβαλα σιδερο κ επιασα τις ντουλαπες των κοριτσιών. Τωρα εκατσα λίγο κ να συνεχίσω. Αυτή τη βδομάδα να ξεμπερδευω με όλα. Μετα να περιμένω τ μωρο.
    • Ααα αλήθεια; Εμένα η γιατρός μου την πρότεινε και στην πρώτη εγκυμοσύνη μου και δεν έβγαλα ούτε μια 
    • Κορίτσια, η prevenstria απ' ότι είδα συστατικά είναι φουλ σε parabens που γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε ειδικά σε εγκυμοσύνη. 
    • Ανάλογα το ποσοστό του κατακερματισμου.. Συνήθως ο ουρολόγος που είναι ο ειδικός, δίνει βιταμίνες και προτείνει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής (να κοπεί το κάπνισμα, το αλκοόλ, σωστή διατροφή και γυμναστική, όλα αυτά τα γνωστά). Υπάρχουν λύσεις, μην σε αγχωνει αυτό. Και γω παρακαλούσα να βρεθεί έστω κάτι, να ξέρω γιατί έχασα τόσα μωρά.. Να ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω, να μην πηγαίνω στα τυφλά με τον φόβο να ξανασυμβεί. Και το ότι δεν βρηκαμε ουσιαστικά τίποτα με έριχνε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Δεν μπορώ ακόμα να δεχτώ ότι έχασα 4 μωρά έτσι, από τυχαίο γεγονός. Αλλά αυτό είναι, δυστυχώς... Μαθαίνεις να ζεις με αυτό και πας παρακάτω. Δεν μπορώ να σου περιγράψω το άγχος και τον φόβο μέχρι την αυχενική, νομίζω με καταλαβαίνεις απόλυτα!  Πάντα, σε όλα τα κορίτσια που έχουν αποβολές γράφω την ιστορία μου, κυρίως για το ότι κατάφερα να γίνω μαμά και κρατάω αγκαλιά το θαύμα μου. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω, είχα απελπιστει. Μέχρι και την τελευταία στιγμή του τοκετού δεν το πίστευα, ώσπου άκουσα το κλάμα της και μου την έδωσαν αγκαλιά. Έστω ένα κορίτσι να πάρει κουράγιο από την ιστορία μου, εγώ θα είμαι πολύ ευτυχισμένη!  Κάνε ο,τι χρειαστεί από εξετάσεις, αν αυτό θα σε κάνει να είσαι λίγο πιο ήρεμη. Απλά κρατα στο πισω μέρος του μυαλού σου αυτό το εκνευριστικο.. "τυχαίο γεγονός". Εύχομαι τα καλύτερα, και πολύ σύντομα να γίνεις και εσύ μανούλα! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...