Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλό μήνα κορίτσια μου..!!! Σας ευχαριστώ όλες πάαααρα πολύ για την έγνοια και τη στήριξη σας..!!! Όλα θα πάνε καλά στο τέλος και από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν πάει καλά δεν είναι το τέλος! Το πιστεύω πως θα ρθει και η δική μας στιγμή που θα κρατάμε ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά μας.! Απλά θέλει λίγο υπομονή και πίστη περισσότερη. Αυτό που με λυπεί μόνο είναι η οικογένεια μου, οι δικοί μου άνθρωποι που τους βλέπω λυπημένους, σαν να τους πήρε κάποιος τη χαρά μες απ' τα χέρια.. αυτό μόνο με στεναχωρεί που δεν κατάφερα να τους δώσω αυτή τη χαρά, αυτή τη λαχταρά για ένα εγγονάκι.. Σήμερα ήρθαν τα πεθερικά μου, ο πεθερός ο καημένος μόλις τον είδα κατάλαβα, φαρμακωμένος ο άνθρωπος, φαινόταν στο βλέμμα του, το ίδιο και η πεθερά μου. Τους καταλαβαίνω γι' αυτό και εγώ είμαι αυτή που τους δίνω θάρρος.. Με ότι έγινε, με ότι πέρασα, κοίταξα να μην χάσω το χαμόγελο απ' τα χείλι μου.. όσο με βλέπουν ηθικά και σωματικά καλά άλλο τόσο κι αυτοί παίρνουν τα πάνω τους και με άλλη αισιοδοξία ατενίζουν το μέλλον. Αφού η πεθερά μου με ρωτούσε εχθές αν θέλω ακόμη να ρθουν, και της λέω φυσικά και θέλω να ρθειτε, τα ανταμώματα δεν είναι μόνο για τις χαρές είναι για τις λύπες, αλλά όπως και να χει μας λείψατε και θα σας κάνει καλό και θα μας κάνει καλό να ανταμώσουμε.. και τη λέει στον πεθερό μου η ψυχούλα.. άιντε Θέμη πάμε στο παιδί να μας δώσει θάρρος να αντέξουμε.. 😄 Λέω σας έχω καταλάβει ότι είστε ευαίσθητοι όλοι από τον πατέρα μέχρι το γιό και από τη μάνα μέχρι την κόρη... οπότε αν εγώ δεν σταθώ δυνατή να σας σηκώσω, θα χαθούμε στη λύπη όλοι.. και είναι κρίμα γιατί ο Θεός είναι ελπίδα, είναι πίστη, είναι χαρά, είναι αγάπη, είναι η ίδια η ζωή..!!!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, το 2025 το πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά μας.!!!    
    • Καλησπέρα κορίτσια καλό μήνα! Εγώ σήμερα ακριβώς 30 εβδομάδων, η κυρία κλωτσάει συνέχεια,σε αντίθεση με την @Elenaki12 εγώ νομίζω θα μου σπασει κανενα δεξί πλευρο. Από κιλά έχω φτάσει αισίως τα 14. Τις τελευταίες μέρες έχω πολύ κόπωση και υπνηλία.  Επίσης απόψε έσπασα ρεκόρ τουαλέτας! Σηκώθηκα 9 φορές, στο τέλος είπα απλά να κάτσω να κοιμηθώ στην λεκάνη.
    • Προσπαθώ πόση ώρα να το βρω από το κινητό αλλά δε βρίσκω τον τρόπο! Πφφ Θα μπω από τον υπολογιστή μετά κορίτσι μου!
    • Καλό μήνα κορίτσια!! Υγεία πάνω απ όλα! Να περνάμε όμορφα και τα σπορακια μας θα έρθουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, θα τα καταφέρουμε όλες!
    • @Katerina1990 μου Καλό μήνα!! Τελικά Μαρτάκια τα δικά μας! Χιχιχι!!!! τι συσπάσεις έχεις πως τις νιώθεις.. γιατί κι εγώ από χθες κάτι γίνεται.. δηλαδή πετρώνει η κοιλιά σκληραίνει αρκετά για λίγα δευτερόλεπτα.. κάποιες φορές χωρίς να πονάω καθόλου απλά μόνο σφίξιμο και άλλες φορές νιώθω ότι όταν σφιγγει πονάω γύρω απο τη μέση και κάτω χαμηλά σαν να περιμένεις να σου έρθει περίοδος. Όπως λες και εσύ ακανόνιστα αλλά καλού κακού έχω το νου μου να δω πόσο σύντομα τις έχω!!! Βρε λεςςςς??? Πριν μια ώρα έκανε σύσφιξη με λίγο πονάκι... πολύ λίγο όμως.. αν το κάνει πιο τακτικά θα κρατήσω ρολόι να δω τι γινεται.. εσύ πως τις αισθάνεσαι? 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...