Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια.  και εγώ τώρα μπήκα στο 3ο 3μηνο. 25-27/5 έχω Πητ. Εμένα γύρισαν πίσω όλες οι αναγούλες, τάση για εμετός και τρομερός πόνος στο στομάχι. Γενικά μια βδομάδα τώρα είμαι πάλι ζαβλακωμένη. Εχω όρεξη τρομερή αλλά δεν αντέχω να φάω τίποτα. Έκοψα ακόμα και ντεκαφ και πράσινο τσάι. Πίνω μόνο νερό. Τόσο με ενοχλούν όλα. Αύριο έχω καμπύλη. Επίσης, το βράδυ το τι αϋπνία πέφτει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα. Το πρωί μετά σέρνομαι. 
    • Κατάλαβα.. κι εγώ τα ίδια! Πήγα στην 7η εβδομάδα και είδαμε καρδούλα να χτυπάει κανονικά & πήγα τώρα 9η εβδομάδα και μου λέει η καρδούλα σταμάτησε να χτυπάει από την 8η εβδομάδα.  Εμένα η γυναικολόγος μου είπε καλύτερα με χάπια γιατί η απόξεση είναι πιο επικίνδυνη και μπορεί να γίνει ζημιά.. τώρα τι να πω δεν ξέρω.. Στο νοσοκομείο θα είμαι, ας βάλει ο Θεός το χέρι του να πάνε όλα καλά..!!!
    • Θεωρητικά ήμουν στην 10η εβδομάδα αλλά η καρδούλα είχε σταματήσει στην 8η εβδομάδα αλλά εμ δεν είχα καταλάβει κάτι. Σκέψου ότι 7+ κάτι είχα πάει για υπέρηχο και είχαμε ακούσει καρδούλα οπότε θεωρητικά λίγες μέρες μετά σταμάτησε. Ο γιατρός του νοσοκομείου μου έδωσε χάπια, που δεν τα πήρα γιατί φοβήθηκα μην αιμοραγισω ακατάσχετα και λόγω νησιού αναγκαστούν να με ταξιδέψουν. Μετά πήρα τηλ τον παλιό μου γιατρο που είχα στην κόρη μου και κανόνισα αποξεση για να τελειώνω. 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Εγω μάλλον εομαι από τις τελευταίες μιας π έχω 28/5 πητ. Σήμερα μπήκα κ επίσημα 3ο τρίμηνο. Σκέφτομαι ότι έχω 2.5 με 3 ολόκληρους μηνες μπροστά μου κ είμαι ανετη χαχα. Από ετοιμασίες εννοω. Εγω έχω πάρει 10 κιλα. Έχω βαρύνει γενικά, όταν σηκώνομαι πχ από τ κρεβατι το νιώθω η όταν καθομαι αρκετή ώρα κ ειναι να σηκωθώ. Κατά τ άλλα δόξα το θεό είμαι πλήρως λειτουργική, ολη μέρα στο πόδι με σχολεια, δραστηριότητες κτλ. Πάω και το γυμναστήριο μου. Παραπονο δ έχω. Τα βράδια νιώθω βαρύ τ στομαχι μου. Κοιμαμαι εδώ κ πολύ καιρό στον καναπέ καθιστή, ζαρωνω στη γωνία γτ ξαπλωμενη με πιάνει δυσφορία κ κατά τ ξημερωμα πάω στο κρεβάτι μου.
    • Εσύ κορίτσι μου σε πια εβδομάδα ήσουν όταν σταμάτησε η καρδούλα; Έκανες απόξεση ή σου δώσανε χάπια; Γιατί εμένα με χάπια είπε η γιατρός ότι θα μου κάνουν την όλη διαδικασία. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...