Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου είμαι έξααααλλη, θα αρχίσω να ουρλιάζω και θα τους πάρει όλους ο διάολος εδώ μέσα στον κωλο συνεταιρισμό που δουλεύω.
Άκουσων άκουσων.. δεν μπορώ λέει να πάρω άδεια που θέλω γιατί είναι τριήμερο και περιμένω τα πεθερικά μου να ρθουν από Ξάνθη να περάσουμε μαζί την Καθαρά Δευτέρα, γιατί λέει θα είναι το συλλαλητήριο για τα Τέμπτη και ο συνεταιρισμός είναι αντίθετος στη στάση εργασίας και ότι όλοι θα πρέπει να είναι στη θέση τους και δεν θα πάει κανένας στη διαδήλωση. Κατάλαβες.. έχουμε χούντα και δεν το ξέρουμε, τη χούντα του Μητσοτάκη, γιατί εμείς εδώ Μητσοτάκη και ξερό ψωμί είμαστε δεν πα να σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι στα αρχίδια μας, μακριά από το δικό μας τον κώλο και ότι θέλει ας γίνει.. κατάλαβες;;;
Εεεε δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ, αρχικοματόσκυλα του κερατά, καθίκια.! 
Εσύ και να μην είχες σκοπό να πας στη διαδήλωση μιας και είναι τριημεράκι και θέλεις να περάσεις ωραία με την οικογένεια σου, σου απαγορεύεται, όχι φίλε δεν θα πάρεις άδεια, γιατί να πάρεις άδεια.. θα κάτσεις εδώ.. δεν έχεις δικαίωμα να πας πουθενά, ούτε να φύγεις ταξιδάκι, γιατί είναι η διαδήλωση και εσύ θα πας να διαμαρτυρηθείς και μας λες ψέματα... εεε αν είναι δυνατόν.. Θεεεεε μου..!!!! Έλεος!!!!

Προτείνω να πας το πρωί και να φύγεις νωρίτερα λέγοντας απλά την αλήθεια ότι θα έρθουν συγγενείς. Σε κατανοώ αλλά παρτο ήρεμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaioan είπε:

Προτείνω να πας το πρωί και να φύγεις νωρίτερα λέγοντας απλά την αλήθεια ότι θα έρθουν συγγενείς. Σε κατανοώ αλλά παρτο ήρεμα. 

Μα ενημέρωσα ότι περιμένω συγγενείς, και μου είπαν ότι το αίτημα μου θα επεξεργαστεί και θα ενημερωθώ εντός της ημέρας! Αν είναι δυνατόν... αλλά αν δεν μου δώσουν άδεια αύριο εγώ θα πάρω την Τρίτη, να πάνε να γαμηθούνε εγώ τετραήμερο θα κάνω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου είμαι έξααααλλη, θα αρχίσω να ουρλιάζω και θα τους πάρει όλους ο διάολος εδώ μέσα στον κωλο συνεταιρισμό που δουλεύω.
Άκουσων άκουσων.. δεν μπορώ λέει να πάρω άδεια που θέλω γιατί είναι τριήμερο και περιμένω τα πεθερικά μου να ρθουν από Ξάνθη να περάσουμε μαζί την Καθαρά Δευτέρα, γιατί λέει θα είναι το συλλαλητήριο για τα Τέμπτη και ο συνεταιρισμός είναι αντίθετος στη στάση εργασίας και ότι όλοι θα πρέπει να είναι στη θέση τους και δεν θα πάει κανένας στη διαδήλωση. Κατάλαβες.. έχουμε χούντα και δεν το ξέρουμε, τη χούντα του Μητσοτάκη, γιατί εμείς εδώ Μητσοτάκη και ξερό ψωμί είμαστε δεν πα να σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι στα αρχίδια μας, μακριά από το δικό μας τον κώλο και ότι θέλει ας γίνει.. κατάλαβες;;;
Εεεε δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ, αρχικοματόσκυλα του κερατά, καθίκια.! 
Εσύ και να μην είχες σκοπό να πας στη διαδήλωση μιας και είναι τριημεράκι και θέλεις να περάσεις ωραία με την οικογένεια σου, σου απαγορεύεται, όχι φίλε δεν θα πάρεις άδεια, γιατί να πάρεις άδεια.. θα κάτσεις εδώ.. δεν έχεις δικαίωμα να πας πουθενά, ούτε να φύγεις ταξιδάκι, γιατί είναι η διαδήλωση και εσύ θα πας να διαμαρτυρηθείς και μας λες ψέματα... εεε αν είναι δυνατόν.. Θεεεεε μου..!!!! Έλεος!!!!

Κορίτσι μου αχ στην Ελλάδα δυστυχώς πολλοί εργοδότες κάνουν ότι θέλουν.... άσχετα που εσύ θέλεις αύριο την άδεια για άλλο λόγο ενημέρωσε τους ότι το κομμάτι της απεργίας δεν έχει να κάνει με την πολίτικη τους, είναι νόμιμο δικαίωμα του εργαζόμενου κ αν θέλει να απεργήσει θα απεργήσει κ αν θέλουν ένα τηλεφωνάκι από επιθεώρηση, ΙΚΑ άντε γτ έλεος😤

Στο θέμα σου τώρα εγώ στην θέση σου σμρ που θα πας στο γιατρό πες του για αναρρωτική κ πας αύριο το πρωί κ το ανακοινώνεις!!! Ή αν δεν θες ακόμη να το ανακοινώσεις πάνε το πρωί κ φύγε πιο νωρίς.... Κ μην εκνευρίζεσαι για βλακείες δεν αξίζει 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

@Evaki- Δεν έχω συμπτώματα πριν την περίοδο μια κ έξω ΄έρχεται το αίμα ή καφέ πριν οπότε δεν έχω κ πολύ εικόνα!!!! Αλλά ναι έτσι όπως τα περιγράφεις δεν είναι κ η καλύτερη φάση για σεξ.... Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις οδηγίες συμβουλές 😊

@Rena92 μου εγώ δεν είμαι κθλ ευχαριστημένη από αυτά τα τεστ. Ενώ τους πρώτους μήνες που τα χρησιμοποίησα έβγαιναν σωστά (έκανα διασταύρωση κ με τα άλλα με το χαμόγελο όταν έβλεπα θετικό) έχει εδώ κ 2-3 μήνες που μου βγάζει πολλές μέρες κατακόκκινη γραμμή κ συνεχόμενες μέρες κ ότι να ναι μέσα στον κύκλο. Μήπως να πάρεις αυτά με το χαμόγελο να κάνεις κ εσ΄ύ διασταύρωση?

@annie! Λες να κάνουμε την έκπληξη??? 😆 Τι να πω θα δείξει από βδομάδα 😊

@Eliza Kats Τόση καθυστέρηση είχα μετά την αποβολή πριν 2 χρόνια περίπου. Γενικά ο κύκλος μου είναι 32-35 μέρες. Αλλά αυτόν τον μήνα πρέπει να έκανα ωορρηξία 16-17/2 που ήταν 30η μέρα . Έκανα χοριακή αρνητική την Παρασκευή (το ήθελα για τα φάρμακα της επιτροπής). Οπότε θα περιμένω αν δεν έρθει από βδομάδα θα κάνω τεστάκι 😉

Θα ήταν υπέροχο να μας κάνεις την έκπληξη αλήθεια!!! Εγώ δεν έχω ελπίδες πλέον.. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου αχ στην Ελλάδα δυστυχώς πολλοί εργοδότες κάνουν ότι θέλουν.... άσχετα που εσύ θέλεις αύριο την άδεια για άλλο λόγο ενημέρωσε τους ότι το κομμάτι της απεργίας δεν έχει να κάνει με την πολίτικη τους, είναι νόμιμο δικαίωμα του εργαζόμενου κ αν θέλει να απεργήσει θα απεργήσει κ αν θέλουν ένα τηλεφωνάκι από επιθεώρηση, ΙΚΑ άντε γτ έλεος😤

Στο θέμα σου τώρα εγώ στην θέση σου σμρ που θα πας στο γιατρό πες του για αναρρωτική κ πας αύριο το πρωί κ το ανακοινώνεις!!! Ή αν δεν θες ακόμη να το ανακοινώσεις πάνε το πρωί κ φύγε πιο νωρίς.... Κ μην εκνευρίζεσαι για βλακείες δεν αξίζει 😊

Όχι δεν θα κάνω τπτ, υπομονή θα κάνω γιατί έχω να κάνω με κομματόσκυλα εδώ μέσα χωρίς αντικειμενικά κριτήρια. Όποιος είναι μόνιμος εδώ είναι επειδή ήταν ο μπαμπάς του μόνιμος ή η μάνα του και πάει λέγοντας.. Με πολύ αξιοκρατία όπως καταλαβαίνεται.. όλοι οι υπόλοιποι που δουλεύουμε με συμβάσεις ήμαστε απλά από σπόντα και επειδή έτυχε κι εμείς να έχουμε έναν μπάρμπα απ' την Κορώνη που είπε μια κουβέντα για μας. Αξιοκρατία μηδέν.. ας όψεται η ανάγκη μας για εργασία και επειδή είναι σε καθεστώς δημοσίου έχεις καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερο μισθό, να αυτό είναι. Εμένα η σύμβαση μου λήγει 14 Ιουλίου, δεν θα μπυ την ανανεώσουν μόλις μάθουν ότι είμαι έγκυος και τέλος Ιουλίου σταματάω, το ξέρω αυτό.. και φοβάμαι μήπως δεν με ξαναπάρουν και πίσω μετά την γέννα. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι δεν θα κάνω τπτ, υπομονή θα κάνω γιατί έχω να κάνω με κομματόσκυλα εδώ μέσα χωρίς αντικειμενικά κριτήρια. Όποιος είναι μόνιμος εδώ είναι επειδή ήταν ο μπαμπάς του μόνιμος ή η μάνα του και πάει λέγοντας.. Με πολύ αξιοκρατία όπως καταλαβαίνεται.. όλοι οι υπόλοιποι που δουλεύουμε με συμβάσεις ήμαστε απλά από σπόντα και επειδή έτυχε κι εμείς να έχουμε έναν μπάρμπα απ' την Κορώνη που είπε μια κουβέντα για μας. Αξιοκρατία μηδέν.. ας όψεται η ανάγκη μας για εργασία και επειδή είναι σε καθεστώς δημοσίου έχεις καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερο μισθό, να αυτό είναι. Εμένα η σύμβαση μου λήγει 14 Ιουλίου, δεν θα μπυ την ανανεώσουν μόλις μάθουν ότι είμαι έγκυος και τέλος Ιουλίου σταματάω, το ξέρω αυτό.. και φοβάμαι μήπως δεν με ξαναπάρουν και πίσω μετά την γέννα. 

Κατάλαβα κορίτσι μου όπως κ σε πολλές περιοχές συμβαίνει αυτό με τις "χάρες". Έλα ρε κρίμα εγώ νόμιζα ότι είναι μόνιμη 😕 Αν κ είναι μακριά ακόμη αυτό αν όντως δεν σου ανανεώσουν, αν μπορέις να βρεις κάποια εταιρία να σε κάνει πρόσληψη ορισμένου χρόνου για να μπεις στο 9μήνο κ μετά ταμείο 😉

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κατάλαβα κορίτσι μου όπως κ σε πολλές περιοχές συμβαίνει αυτό με τις "χάρες". Έλα ρε κρίμα εγώ νόμιζα ότι είναι μόνιμη 😕 Αν κ είναι μακριά ακόμη αυτό αν όντως δεν σου ανανεώσουν, αν μπορέις να βρεις κάποια εταιρία να σε κάνει πρόσληψη ορισμένου χρόνου για να μπεις στο 9μήνο κ μετά ταμείο 😉

Δεν ξέρω αν δικαιούμαι και τι δικαιούμαι από επιδόματα.. 
Γι' αυτό μας έχουν με σύμβαση για να μην έχουμε δικαιώματα. Να μην έχουμε κανένα απολύτως δικαίωμα όπως κατάλαβες. Πάμε από εξάμηνο σε οκτάμηνο και μετά πάλι σε εξάμηνο και πάει λέγοντας για χρόνια..
Θες να κάνεις παιδάκι, σου απαγορεύεται.. αλλά δεν θα μείνω εγώ χωρίς παιδί επειδή αυτοί είναι καθίκια.
Έχει ο Θεός κανέναν δεν αφήνει.. κάτι θα βρεθεί και για μένα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μια ερώτηση για όποια κοπέλα γνωρίζει.

πήρα τα αποτελέσματα των εξετασεων ορμονολογικες που ειχα κανει. Τις εστειλα βεβαια και στον γιατρο αλλα μεχρι να απαντησει θα περιμενω απο εβδομαδα.

Τις εκανα 3 μερα περιοδου και η προλακτίνη μου ηταν 30.3 ng/ml 

Επειδή δεν έχω ιδέα πως πάνε αυτά και δεν μπορώ με τιποτα να καταλάβω τα αποτελεσματα γνωρίζει καποια τις τιμες πρεπει να εχουμε στην φαση που προσπαθουμε για συλληψη.; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

πήρα τα αποτελέσματα των εξετασεων ορμονολογικες που ειχα κανει. Τις εστειλα βεβαια και στον γιατρο αλλα μεχρι να απαντησει θα περιμενω απο εβδομαδα.

Επειδή δεν έχω ιδέα πως πάνε αυτά και δεν μπορώ με τιποτα να καταλάβω τα αποτελεσματα γνωρίζει καποια τις τιμες πρεπει να εχουμε στην φαση που προσπαθουμε για συλληψη.; 

Περσυ τον Απλρίλιο είχα κάνει πρώτη φορά ορμονολογικό έλεγχο και η προλακτίνη ήταν 8.0 ng/ml φέτος έχει ανέβει στα 30.3 ng/ml μεγάλη απόκλιση..

είναι φυσιολογικό.;

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν ξέρω αν δικαιούμαι και τι δικαιούμαι από επιδόματα.. 
Γι' αυτό μας έχουν με σύμβαση για να μην έχουμε δικαιώματα. Να μην έχουμε κανένα απολύτως δικαίωμα όπως κατάλαβες. Πάμε από εξάμηνο σε οκτάμηνο και μετά πάλι σε εξάμηνο και πάει λέγοντας για χρόνια..
Θες να κάνεις παιδάκι, σου απαγορεύεται.. αλλά δεν θα μείνω εγώ χωρίς παιδί επειδή αυτοί είναι καθίκια.
Έχει ο Θεός κανέναν δεν αφήνει.. κάτι θα βρεθεί και για μένα!

Ναι κατάλαβα είμαστε μεσαίωνας σε αυτά τα θέματα, δυστυχώς. Κ μετά αναρωτιούνται γτ υπάρχει υπογεννητικότικα 😢 

Με το καλό να πας στον γιατρό σήμερα κ όταν φτάσει ο καιρός κ αν δεν σε ανανεώσουν στείλε εδώ να σε ενημερώσουμε τι παίζει για επιδόματα 😊 Τώρα προέχει να έχεις μια ομαλή εγκυμοσύνη 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Περσυ τον Απλρίλιο είχα κάνει πρώτη φορά ορμονολογικό έλεγχο και η προλακτίνη ήταν 8.0 ng/ml φέτος έχει ανέβει στα 30.3 ng/ml μεγάλη απόκλιση..

είναι φυσιολογικό.;

Γεια σου κορίτσι μου, η αυξημένη προλακτίνη απ' όσο ξέρω μπορεί να επηρεάσει ναι. Αλλά κουλ θα σου πει ο γιατρός μπορεί να σου δώσει αγωγή. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ναι κατάλαβα είμαστε μεσαίωνας σε αυτά τα θέματα, δυστυχώς. Κ μετά αναρωτιούνται γτ υπάρχει υπογεννητικότικα 😢 

Με το καλό να πας στον γιατρό σήμερα κ όταν φτάσει ο καιρός κ αν δεν σε ανανεώσουν στείλε εδώ να σε ενημερώσουμε τι παίζει για επιδόματα 😊 Τώρα προέχει να έχεις μια ομαλή εγκυμοσύνη 🙏

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, καλά ότι δεν θα μου ανανεώσουν τη σύμβαση είναι το μόνο σίγουρο, απλά ελπίζω όταν θα είναι να επιστρέψω να μου ξανα κάνουν σύμβαση. Αυτό.. τουλάχιστον να υπάρχει μισθός μήνας μπει μήνας βγει, γιατί και με ένα παιδί θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

Ελπίζω το μπεμπάκι να είναι καλά μετά τη σύγχυση που πήρα σήμερα χωρίς ουσιαστικό λόγο.. για τις βλακείες και τα κολλημένα πολιτικά μυαλά τους..!!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Σοφία μου είναι λίγο τσιμπημένη η προλακτίνη κ ναι επηρε΄άζει την σ΄ύλληψη. Την έκανες πρωί με το που ξύπνησες? ή περπάτησες για να πας να δώσεις αίμα? Γιατί μου είχαν πει πρέπει να έχουν περάσει 2 ωρίτσες από την ώρα που σηκώθηκες κ όχι περ΄πάτημα κ άγχος πριν.

Δημοσίευση

@Sia A @Σοφία21 Ισχύει ότι σου είπε η Σία, πρέπει να πας για να δώσεις αίμα 2 ώρες αφόρου ξυπνήσεις και να είσαι χαλαρή όσο γίνεται χωρίς άγχος γιατί αν πας κατευθείαν μετά το πρωινό ξύπνημα το αποτέλεσμα δεν είναι αντικειμενικό. Έτσι την πάτησα κι εγώ όταν έκανα εξετάσεις για να περάσω την επιτροπή. Πήγα κατευθείαν μετά το ξύπνημα και η προλακτίνη ήταν τσιμπημένη, έκανα επανάληψη την επόμενη ημέρα μετά από δύο ώρες αφύπνισης και ήταν μια χαρά.

Δημοσίευση

@melitiniღ πραγματικά αν και καταλαβαίνω την έκρηξη σου, δεν αξίζει να συγχύζεσαι για τόσο "ανούσια" πράγματα ειδικά στην κατάστασή σου. Πιστεύω και εγώ πάντως ότι για όλους έχει ο Θεός, κανέναν δεν θα αφήσει. 
Αναμένουμε τα νεότερα από την σημερινή επίσκεψη..🙏🙏

Εγώ κορίτσια για το θέμα του Μαρτίου ψηφίζω @melitiniღ και @Mantarini 🤗🤗 Γούρι και μπεμπεδόσκονη

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σου κορίτσι μου, η αυξημένη προλακτίνη απ' όσο ξέρω μπορεί να επηρεάσει ναι. Αλλά κουλ θα σου πει ο γιατρός μπορεί να σου δώσει αγωγή. 

Πφφφ κατι διαβασα οτι σχετιζεται με υποφυσεις στον εγκεφαλο και να σου πω την αληθεια εχω τρομοκρατηθει.! 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σοφία μου είναι λίγο τσιμπημένη η προλακτίνη κ ναι επηρε΄άζει την σ΄ύλληψη. Την έκανες πρωί με το που ξύπνησες? ή περπάτησες για να πας να δώσεις αίμα? Γιατί μου είχαν πει πρέπει να έχουν περάσει 2 ωρίτσες από την ώρα που σηκώθηκες κ όχι περ΄πάτημα κ άγχος πριν.

Την έκανα πριν πάω δουλειά θέλω να πω σηκώθηκα ετοιμάστηκα ντύθηκα και περπάτησα πέντε με 7 λεπτά μέχρι να φτάσω στο διαγνωστικό περίμενα άλλα 10 λεπτά εκεί μέχρι να μπω αλλά ήμουν φορτωμένη με τσάντες δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A @Σοφία21 Ισχύει ότι σου είπε η Σία, πρέπει να πας για να δώσεις αίμα 2 ώρες αφόρου ξυπνήσεις και να είσαι χαλαρή όσο γίνεται χωρίς άγχος γιατί αν πας κατευθείαν μετά το πρωινό ξύπνημα το αποτέλεσμα δεν είναι αντικειμενικό. Έτσι την πάτησα κι εγώ όταν έκανα εξετάσεις για να περάσω την επιτροπή. Πήγα κατευθείαν μετά το ξύπνημα και η προλακτίνη ήταν τσιμπημένη, έκανα επανάληψη την επόμενη ημέρα μετά από δύο ώρες αφύπνισης και ήταν μια χαρά.

Ναι αλλά αυτή την εξέταση δεν υποτίθεται ότι πρέπει να την κάνεις 2η - 4η μέρα περιόδου.;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι αλλά αυτή την εξέταση δεν υποτίθεται ότι πρέπει να την κάνεις 2η - 4η μέρα περιόδου.;

Ναι! εγώ την έκανα 2η μέρα περιόδου, βγήκε λάθος γιατί δεν πέρασαν οι ώρες που έπρεπε και πήγα 3η μέρα περιόδου και την ξανα έκανα.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Την έκανα πριν πάω δουλειά θέλω να πω σηκώθηκα ετοιμάστηκα ντύθηκα και περπάτησα πέντε με 7 λεπτά μέχρι να φτάσω στο διαγνωστικό περίμενα άλλα 10 λεπτά εκεί μέχρι να μπω αλλά ήμουν φορτωμένη με τσάντες δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο

Κανονικά λένε οτι πρέπει να έχεις ξυπνήσει κανά 2ωρο πριν, να μην "κουραστείς" στο περπάτημα για όταν πας να την κάνεις και να μην έχεις άγχος..οπότε ίσως έπαιξε και αυτό τον ρόλο του που ήσουν φορτωμένη και περπάτησες .. Μπορείς να την επαναλάβεις για να δεις εάν υπάρξει διαφορά.

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Πφφφ κατι διαβασα οτι σχετιζεται με υποφυσεις στον εγκεφαλο και να σου πω την αληθεια εχω τρομοκρατηθει.! 

Εγω θα έλεγα να μην διαβάζεις τίποτα, γιατί στο ιντερνετ λένε τόσα! Και ο γιατρός θα σου πει, ενδεχομένως να συνδέεται με πολυκυστικές ή με θυρεοειδή, όπως και να χει δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό κορίτσι μου

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κ εγώ έτσι την είχα πατήσει. Για μ΄ένα καλύτερα κάνε μια επανάληψη 😊

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

@Evaki- Δεν έχω συμπτώματα πριν την περίοδο μια κ έξω ΄έρχεται το αίμα ή καφέ πριν οπότε δεν έχω κ πολύ εικόνα!!!! Αλλά ναι έτσι όπως τα περιγράφεις δεν είναι κ η καλύτερη φάση για σεξ.... Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις οδηγίες συμβουλές 😊

@Rena92 μου εγώ δεν είμαι κθλ ευχαριστημένη από αυτά τα τεστ. Ενώ τους πρώτους μήνες που τα χρησιμοποίησα έβγαιναν σωστά (έκανα διασταύρωση κ με τα άλλα με το χαμόγελο όταν έβλεπα θετικό) έχει εδώ κ 2-3 μήνες που μου βγάζει πολλές μέρες κατακόκκινη γραμμή κ συνεχόμενες μέρες κ ότι να ναι μέσα στον κύκλο. Μήπως να πάρεις αυτά με το χαμόγελο να κάνεις κ εσ΄ύ διασταύρωση?

@annie! Λες να κάνουμε την έκπληξη??? 😆 Τι να πω θα δείξει από βδομάδα 😊

@Eliza Kats Τόση καθυστέρηση είχα μετά την αποβολή πριν 2 χρόνια περίπου. Γενικά ο κύκλος μου είναι 32-35 μέρες. Αλλά αυτόν τον μήνα πρέπει να έκανα ωορρηξία 16-17/2 που ήταν 30η μέρα . Έκανα χοριακή αρνητική την Παρασκευή (το ήθελα για τα φάρμακα της επιτροπής). Οπότε θα περιμένω αν δεν έρθει από βδομάδα θα κάνω τεστάκι 😉

Α αν έκανες ωορρηξία 16-17 τότε περιμένεις Κυριακή- Δευτέρα. Οπότε αν δεν έρθει Δευτέρα κάνε ένα τεστακι 😉

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, καλά ότι δεν θα μου ανανεώσουν τη σύμβαση είναι το μόνο σίγουρο, απλά ελπίζω όταν θα είναι να επιστρέψω να μου ξανα κάνουν σύμβαση. Αυτό.. τουλάχιστον να υπάρχει μισθός μήνας μπει μήνας βγει, γιατί και με ένα παιδί θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

Ελπίζω το μπεμπάκι να είναι καλά μετά τη σύγχυση που πήρα σήμερα χωρίς ουσιαστικό λόγο.. για τις βλακείες και τα κολλημένα πολιτικά μυαλά τους..!!!

Η πητ σου πότε είναι αγάπη σου είπαν; Ρωτάω για να δω τι παίζει με άδειες κ να σου πω 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Η πητ σου πότε είναι αγάπη σου είπαν; Ρωτάω για να δω τι παίζει με άδειες κ να σου πω 

Κοίτα από τον υπέρηχο μέχρι στιγμής και σύμφωνα με την τελευταία περίοδο, 40 εβδομάδων είμαι 28/09/25.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ όταν έκανα την εξωσωματική ήμουν ωρομίσθια σε ΙΙΕΚ, πήρα άδεια επαπειλούμενης (αναρρωτική) ή σύμβαση μου έληγε τέλος Ιουνίου, ο γιατρός συνέχισε να μου γράφει άδειες κ το ΙΚΑ με πλήρωνε μέχρι να βγω σε κυήσεως. Ουσιαστικά αυτό γίνεται γιατί ήσουν σε ενεργή σύμβαση όσο «αρρωστήσες» κ δεν έγινες καλά για να μπορέσεις να βγεις πάλι στην αγορά εργασίας.
    • 200 ένσημα έχω, οπότε το τετράμηνο 2 μπροστά 2 πίσω θα το πάρω. Τα άλλα τα χάνω απ' ότι καταλαβαίνω, αυτό που δεν κατάλαβα είναι με την αναρρωτική, πως το κάνεις δηλαδή; Πριν λήξει η άδεια βάζεις επαπειλούμενη πχ και σε πληρώνει ο ΙΚΑ ασχέτως αν η σύμβαση λήξει στην πορεία; Γίνεται αυτό;   Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, δεν θέλουν να δώσουν άδεια γιατί λέει είναι απεργία και στάση εργασίας οπότε δεν θα πρέπει να πληρωθείς. Πολύ από μας εδώ θα απεργήσουν κανονικά χωρίς να πληρωθούν, δεν θα τους εμποδίσουν, εγώ βέβαια όπως είπα δεν θέλω την άδεια για την απεργία αλλά για οικογενειακούς λόγους. Εννοείται ότι και να ήθελα να πάω στην απεργία, τώρα δεν θα πάω, γιατί αν με πάρει κάνα μάτι θα βγω και ψεύτρα κάτι το οποίο δεν θέλω και φυσικά λόγο της κατάστασής μου δεν θα πήγαινα και να το ήθελα. Μετά από ότι πέρασα είμαι εγώ για πορείες και διαμαρτυρίες.. Σπιτάκι με τον άντρα μου θέλω να καθίσω, να ξεκουραστώ, να πάω σούπερ μάρκετ για τα απαραίτητα και να συμμαζέψω με την ησυχία μου λίγο το σπιτάκι μου. Τελικά η λογική επικράτησε.. Ευτυχώς! Μεσολάβησε και η υπεύθυνη του τμήματος μου και μου την έδωσαν την άδεια κανονικά. Γιατί κι αυτή θα λείπει, έχει άδεια αύριο, θα πάει τριήμερο στη Μολδαβία.
    • Μην συγχυζεσαι κοριτσι μ δεν αξίζει! Ξέρω πολλοί εργοδότες το κάνουν αυτό, δεν χορηγούν άδεια επίτηδες επειδή είναι απεργία. Την άδεια στην πληρώνει σαν μεροκάματο ενω την απεργία οχι. Γιαυτό και πολλοί εργαζόμενοι επιλέγουν να βάλουν άδεια για να απεργήσουν για να πληρωθούν κανονικά. Ο εργοδότης δεν εχει το δικαίωμα σε εμποδίσει να κάνεις απεργία γιαυτό το λόγο δεν σου δίνει άδεια.. σου λέει άμα δεν έρθεις απλα δεν θα πληρωθεις ! Και ούτε μπορεί να σε διωξει επειδή πήγες να απεργησεις! ( ασχέτως που εσύ την θέλεις γιατί θα έχεις κόσμο) Οπότε ή δεν πας καθόλου και κάνεις " απεργία " χάνοντας το μεροκάματο, ή βάζεις αναγκαστικά την Τρίτη άδεια 🙄 Να έχεις καλά αποτελέσματα!!! Να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου και όλα τα άλλα γραψτα ξερεις που ! Το μωρό είναι αυτό που μετράει!! Το πολύ πολύ πες στον γιατρό να γράψει καμια αναρρωτική να τους βουλώσεις το στόμα 🤣  Περιμένουμε νέα σου !!!! 
    • Εάν έχεις 200 ένσημα 2 χρόνια πίσω μεχρι την πητ παίρνεις επίδομα κυήσεως κ λοχείας από ΙΚΑ. Για το συμπληρωματικό του ΟΑΕΔ θα έπρεπε να έχεις ενεργή σύμβαση όταν βγεις κυήσεως (32η εβδομάδα). Το 9μηνο για να το δικαιούσαι πάλι θέλει ενεργή σύμβαση που λογικά δε θα έχεις😢😢 Αυτό που μπορείς να κάνεις αν σου σπάσουν τα νεύρα είναι να παίρνεις αναρρωτικές μέχρι να βγεις στο κυήσεως (ακόμα κ να λήξει η σύμβαση εφόσον οι αναρρωτικές είναι συνεχόμενες το ΙΚΑ σε πληρώνει) 
    • Κοίτα από τον υπέρηχο μέχρι στιγμής και σύμφωνα με την τελευταία περίοδο, 40 εβδομάδων είμαι 28/09/25.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...