Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Πέρα από μένα που πάω για Μαρτη έχουμε καμμία άλλη στην αναμονή να μας κάνει καμμία έκπληξη στο 90’;;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου, ποια θα καλωσορίσει τον Μάρτη;

Τι fail ήταν αυτός Ο Φεβρουάριος; 😝 γελάω κλαίω ένα απ' όλα είναι η φάση. 

Εγώ κορίτσια... Σάββατο περιμένω! πρώτο μηνια!είναι και τα γενέθλια μου αυτό τον μήνα...για να δούμε 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κ εγώ αρχές Μαρτίου μάλλον περιμένω αλλά δεν ελπίζω.... Είχαμε επαφές αλλά εδώ δεν έχει κάτσει τόσους μήνες θα κάτσει τώρα ένα βήμα πριν την εξωσωματική??? 😅 Οπότε εσύ εύχομαι να κάνεις την αρχή

Εγώ @Naty_προτείνω να ανοίξει κάποια εγκυούλα μπας κ μας φέρει λίγο γούρι 👶

Έτσι ναι, εκτός κι αν αύριο μεθαύριο έχουμε κανένα τυχερό. Αλλιώς μια εγκυουλα που δεν έχει ανοίξει μέχρι τωρα! 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ κορίτσια... Σάββατο περιμένω! πρώτο μηνια!είναι και τα γενέθλια μου αυτό τον μήνα...για να δούμε 

Αααα κ άλλη υποψήφια για αρχές Μαρτίου!!! Μακάρι κορίτσι μου να μην σου έρθει 😉 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Diwni πίστεψε με περνάς τόσα πολλά μόλις μπεις στην όλη διαδικασία της εξωσωματικής που το μόνο που δεν θέλεις είναι το σεξ.. ούτε να του το δεις όμως... έχεις τέτοιο πρήξιμο και διόγκωση στη κοιλιά ανάλογα και με τα ωάρια που κουβαλάς πάντας που δεν μπορείς ούτε να περπατήσεις, όχι και να σκύψεις ή τέλος πάντων να ζορίσεις τον εαυτό σου με οποιονδήποτε τρόπο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα, καμία μα καμία είδους διάθεση για οποιοδήποτε σεξ και πόσο μάλλον να γίνεται η ευχαρίστηση μόνο του ενός εις βάρος του άλλου. Γιατί εγώ έτσι θα το εισέπραττα.

Έτσι ακριβώς ήμουν και εγώ σε κάθε διέγερση! Εναλλαγές διάθεσης στο φουλ, πόνοι τοσο η κοιλιά από τις ενεσεις και οι ωοθήκες από τα ωάρια! Άσε και το πρήξιμο!! Πάντα ήμουν κιλά πάνω,αφού έχω παντελόνια πλέον μεγάλα τύπου εγκυμοσύνης για να μην με πιέζουν την πονεμένη κοιλιά 🤣

@Sia A φαντάσου οπως περιμενεις περιοδο και η διαθεση αλλαζει ,το σωμα ποναει ..ε καπως έτσι ειναι και η διεργεση μονο που είναι στο υπέρτατο βαθμό από τα φάρμακα γιατι το σώμα παράγει πολλά περισσότερα από το κανονικό! 

@Diwni Άσε μην αναφέρω το σεξ..🤣 λες και έπαιρνα κάτι για να με μειώσει την διάθεση-αντικουκου κοινώς για τους άντρες 🤣🤣 ο καημένος ο άντρας μου πως αντεξε ! Ούτε μετα τις ετ μας αφηνε  ο γιατρός! Και δεν σου μιλάω για επαφές.. ούτε παιχνίδια  τιποτα για να μην φούντωσω και κάνει καμία συσπαση η μήτρα 🤣🤣🤣 Αντικουκου τελείως!!  

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές σας ! Και εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας, είτε επαγγελματικά, είτε οικογενειακά! Να είμαστε γερές να αντιμετωπίζουμε τα πάντα! 

Και πρότεινω @melitiniღ να ανοίξει το νέο μας θέμα του μήνα! Περασες πολλά κορίτσι μου και βγήκες νικήτρια! Να μας δώσεις λίγο θάρρος και λίγο μπεμπεδοσκονη μπας και μας βγει ο Μάρτης τυχερός!! 

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια, τρίτη μέρα σερί το τεστακι βγαίνει έτσι…τι στο καλό; Πότε θα γίνει εντελώς θετικό, κουράστηκα! Εχω κ τον άντρα μου με πιάσιμο και τον έχω πεθάνει τον καημένο 🤣🤣 στο μεταξύ πρώτη φορά συμβαίνει αυτό…συνήθως μόνο μια μέρα είναι έτσι το τεστ 

IMG_2322.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Βρε κορίτσια, τρίτη μέρα σερί το τεστακι βγαίνει έτσι…τι στο καλό; Πότε θα γίνει εντελώς θετικό, κουράστηκα! Εχω κ τον άντρα μου με πιάσιμο και τον έχω πεθάνει τον καημένο 🤣🤣 στο μεταξύ πρώτη φορά συμβαίνει αυτό…συνήθως μόνο μια μέρα είναι έτσι το τεστ 

IMG_2322.jpeg

Εγω θετικο βλεπω οτι ειναι, μια χαρα ειναι, θα γινει η ωορρηξια ελα σε επαφη.Εμενα 1 μερα ηταν πολυ εντονη η γραμμη 1 τσικ παραπανω απο τ δικο σου και την επομενη μερα ηταν ετσι.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

IMG_2322.jpeg

Κοριτσι μου τα ιδια τεστ χρησιμοποιώ κι εγώ απ’ οτι κατάλαβα δεν είναι τόσο ξεκαθαρα..

σκεφτομαι αν θα ξαναμπω στη διαδικασια να παρακολουθησω γονιμες να δοκιμασω τα one step που ειναι ταινια παλι ή καποια αλλα σαν του κοβιντ που καναμε.. αν ψεξεις στο skroutz θα τα βρεις..!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Πέρα από μένα που πάω για Μαρτη έχουμε καμμία άλλη στην αναμονή να μας κάνει καμμία έκπληξη στο 90’;;

εγώ περιμένω την πρωτη βδομάδα του Μαρτίου... νομιζω πως για φεβρουάριο κλείσαμε... 

κορίτσια μπορώ να ανοίξω εγώ το θεματάκι;; το ίδιο είχε συμβεί και στην κόρη μου... άνοιξα θέμα Μάρτη και αρχές απριλίου έμαθα ότι είμαι έγκυος 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσι μου τα ιδια τεστ χρησιμοποιώ κι εγώ απ’ οτι κατάλαβα δεν είναι τόσο ξεκαθαρα..

σκεφτομαι αν θα ξαναμπω στη διαδικασια να παρακολουθησω γονιμες να δοκιμασω τα one step που ειναι ταινια παλι ή καποια αλλα σαν του κοβιντ που καναμε.. αν ψεξεις στο skroutz θα τα βρεις..!

Τα one step δεν με βόλεψαν καθόλου, αλλά εσένα μπορεί να σε βολέψουν. Τα ψηφιακά είναι τα καλύτερα, αλλά δυστυχώς κοστίζουν πολύ. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

IMG_2322.jpeg

Θετικό το βλέπω κορίτσι! Μια επαφή και σήμερα να την κανετε και μετά χαλαρώστε λίγο 😆

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κ εγώ αρχές Μαρτίου μάλλον περιμένω αλλά δεν ελπίζω.... Είχαμε επαφές αλλά εδώ δεν έχει κάτσει τόσους μήνες θα κάτσει τώρα ένα βήμα πριν την εξωσωματική??? 😅 Οπότε εσύ εύχομαι να κάνεις την αρχή

Εγώ @Naty_προτείνω να ανοίξει κάποια εγκυούλα μπας κ μας φέρει λίγο γούρι 👶

Αααα μην το λες, εγώ πέρυσι πήρα ενέσεις τέλη Δεκεμβρίου κ Ιανουάριο ήμουν έγκυος… Κ μιλάμε για χρόνια προσπαθειών όχι μηνών… Βέβαια από τότε δε μας ξανά έκατσε οπότε δύσκολα με βλέπω.. Πότε δεν ξερεις!!!

στις πριν 7 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ααααααααα μακαριιιιιιιι

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

εγώ περιμένω την πρωτη βδομάδα του Μαρτίου... νομιζω πως για φεβρουάριο κλείσαμε... 

κορίτσια μπορώ να ανοίξω εγώ το θεματάκι;; το ίδιο είχε συμβεί και στην κόρη μου... άνοιξα θέμα Μάρτη και αρχές απριλίου έμαθα ότι είμαι έγκυος 

Ελπίζω να έχεις ένα θετικό τεστακι κοριτσάκι μου !!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλέ αν είναι η τύχη σου δεν θα πούμε όχι! Από εμένα είναι ναι 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...