Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Είπαμε+3...1

Ζαίρα έφτασε ο Μάρτιος σχεδόν!!!άντε να δούμε αυτό τον μήνα θα έχω κανένα ευχάριστο?? 😁  +3 μήνες δίνει περιθώριο Ε; Για να δούμε για να δούμε!!!🙏

• Απαντήσεις 963
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 20/2/2025 at 9:18 ΠΜ, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μόλις με πήραν από την επιτροπή βγήκε η απόφαση.... Είμαι πολύ χαρούμενη ☺️

Όλα με το καλό και σύντομα κορίτσι μου!! Εύχομαι να κυλήσει γρήγορα η διαδικασία, αλλά και να σας προλάβει ένα σποράκι!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

Αρχικά να πω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποχωρίσει καμία ούτε να υπάρχουν εντάσεις, η καθεμία έχει την  δική της άποψη κ γνώμη δημοκρατία έχουμε οπότε όλες είναι σεβαστές να εκφέρονται. Είμαστε σε ένα κατ'εμέ πολύ χρήσιμο φόρουμ να ανταλλάσσουμε απόψεις κ εμπειρίες!!! Ούτε φίλες θα γίνουμε, απλά γνωστές είμαστε που έχουμε κοινό σκοπό την απόκτηση παιδιού. Κ καλύτερα να αφήσουμε αυτή τη μικρή αντιπαράθεση στην άκρη γιατί δεν έχει νόημα😊

Στα δικά μου νέα πήγα σμρ για χοριακή, την θέλουν για την παραλαβή των φαρμάκων οπότε θα ξέρω σίγουρα το απόγευμα να δω έκανα αργά ωορρηξία ή βγαίνουν θετικά τα τεστ ωορρηξίας λόγω εγκυμοσύνης!!! Οπότε από βδομάδα με το καλό θα πάω για τα φάρμακα 😊 Να ρωτήσω τις έμπειρες τα φάρμακα θέλουν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση στη μεταφορά εννοώ να έχω μαζί μου παγοθήκες κλπ γτ θα πάω με λεωφορείο κ θα κάνω κάποια ώρα να επιστρέψω?

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Όλα με το καλό και σύντομα κορίτσι μου!! Εύχομαι να κυλήσει γρήγορα η διαδικασία, αλλά και να σας προλάβει ένα σποράκι!! 

Σε ευχαριστώ πολύ Ρένα μου κ σε εσένα εύχομαι να έρθει γρήγορα η επόμενη εγκυμοσύνη κ να είναι τελιόμηνη 🙏

Δημοσίευση

@Sia A καλημέρα κορίτσι μου, ότι έχει σχέση με τα φάρμακα είναι γενικό, κάποια μπαίνουν ψυγείο, κάποια όχι, σημασία έχει να μας πεις ποια σου έγραψε ο γιατρός, οι gonal και οι meriofert 900UI ξέρω ότι είναι φάρμακα ψυγείου. 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A καλημέρα κορίτσι μου, ότι έχει σχέση με τα φάρμακα είναι γενικό, κάποια μπαίνουν ψυγείο, κάποια όχι, σημασία έχει να μας πεις ποια σου έγραψε ο γιατρός, οι gonal και οι meriofert 900UI ξέρω ότι είναι φάρμακα ψυγείου. 

Δεν ξέρω ακόμη σήμερα θα μου τα γράψει απλά επειδή θα πάω μάλλον Δευτέρα πρωί να μην ψάχνομαι για παγοθήκες κλπ. Νόμιζα ότι το ίδιο ισχύει για όλα άσχετα με την μάρκα. Θα ρωτήσω την γιατρό για σίγουρα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Δεν ξέρω ακόμη σήμερα θα μου τα γράψει απλά επειδή θα πάω μάλλον Δευτέρα πρωί να μην ψάχνομαι για παγοθήκες κλπ. Νόμιζα ότι το ίδιο ισχύει για όλα άσχετα με την μάρκα. Θα ρωτήσω την γιατρό για σίγουρα!!!

Όχι δεν ισχύει το ίδιο για όλα, τα meriofert ας πούμε των 75 και 150 μονάδων δεν χρειάζονται ψυγείο.

Δημοσίευση
στις On 19/2/2025 at 1:03 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Ωραία άρα πέτυχες τις μέρες ακριβώς! Καλά μας είχε πει η ζαίρα μας ότι προς το τέλος Φεβρουαρίου θα δούμε τεστάκια θετικά! Στο εύχομαι και σένα κορίτσι μου! Η μαμά σου πώς είναι; 

Σε ευχαριστω κορίτσι μου!! Περιμένω σε 6 μέρες..είναι καμία άλλη προς τέλος Φλεβαρη γιατί πολύ φειλ μας βγήκε αυτός ο μηνας..

η μαμά μου χειρουργήθηκε, τώρα αναρρώνει κ περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Σε ευχαριστω κορίτσι μου!! Περιμένω σε 6 μέρες..είναι καμία άλλη προς τέλος Φλεβαρη γιατί πολύ φειλ μας βγήκε αυτός ο μηνας..

η μαμά μου χειρουργήθηκε, τώρα αναρρώνει κ περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια! 🙏

Περαστικά κορίτσι μου στη μανούλα σου και από δω και πέρα όλα καλά να πάνε..!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, είμαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά και δεν ξέρω αν κάνω καλά που το σκέφτομαι τόσο πολύ και με παίρνει από κάτω, είμαι στην 33 εβδομάδα και ενώ είχα από την αρχή οδηγίες για διατροφή λόγο υπογλυκαιμιών που έκανα και πριν την εγκυμοσύνη εγώ δεν ακολούθησα τη διατροφή από τον 5ο και μετά. Κάναμε το Doppler στις 13 του μήνα και ενώ όλα ήταν καλά όπως είπε ο εμβρυολογος, η μαία μου είπε πως πρέπει να ξεκινήσω μετρήσεις ζαχάρου για δέκα μέρες στο σπίτι γιατί η κοιλίτσα της μπέμπας ήταν λίγο μεγαλύτερη απ' την ηλικία της. Ενώ όλα πήγαιναν καλά με τις μετρήσεις ήμουν στα όρια, ξαφνικά χθες το μεσημέρι είχα 145, μέτρησα στο 2ωρο και είχα 100(ήταν καλό). Σήμερα το πρωί ενώ τρώω συγκεκριμένες ποσότητες και τροφές τις προηγούμενες ημέρες είχα καλές τιμές σήμερα είχα 137 μόλις 3 μονάδες κάτω απ' το όριο. Φοβάμαι μην μου πει να κάνω ενέσεις ινσουλίνης γιατί ήδη κάνω αντιπηκτικες και με ταλαιπωρούν πολύ. Έχει κάποια άλλη παρόμοια εμπειρία; (Συγνώμη για το σεντόνι😞)

Δημοσίευση

@Σοφία21 βγήκαν οι εξετάσεις σου;;

@Sia A αναμένουμε χοριακη, λες;;!

@Παρασκευαιδου δεν ξέρω.. αλλά και ποιος ξέρει άλλωστε πραγματικά;!  όσο είμαι στην περίοδο μου απλά σκοτεινιαζω και δεν βλέπω φως. Σε λίγες μέρες που θα βγω από τη σπηλιά μου θα ελπίζω ξανά. 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Σοφία21 βγήκαν οι εξετάσεις σου;;

@Sia A αναμένουμε χοριακη, λες;;!

@Παρασκευαιδου δεν ξέρω.. αλλά και ποιος ξέρει άλλωστε πραγματικά;!  όσο είμαι στην περίοδο μου απλά σκοτεινιαζω και δεν βλέπω φως. Σε λίγες μέρες που θα βγω από τη σπηλιά μου θα ελπίζω ξανά. 

Καλημερα κοριτσι μου αρχικα δεν θελω να μου στεναχωριεσαι.. ολα θα γινουν..

τις εξετασεις τις εκανα χθες και αναμενω αποτελεσματα απο βδομαδα..

αλλα συνεβη κατι περιεργο παλι με την περιοδο μου δεν ξερω τι στο καλο…!

18 ειχα αιμα αρχικα ροζ και Μετα καθαρο κοκκινο και πονους περιοδου 19 το ιδιο και απο χθες τ μεσημερι κοπηκε μαχαιρι δεν εχω ιχνος ουτε τελειωματα τιποτα απολυτως..! 2 μερες δεν ειναι ανησυχητικο.; Τι συμβαινει δν ξερω ρε γαμωτο 6/2 εκανα υπερηχο ολα καλα ειπε ο γιατρος και τωρα παλι αυτο δεν ξερω τι συμβαινει ειλικρινα..!

Επισης η περιοδος μου δεν ειναι ετσι στην αρχη εχω λιγο κοκκινο μεταωτ αιμα σκουραινει κ εχει κ βλεννα κ μετα στ τελειωματα καφε .. κραταει 5 μερες αυτο ηταν εντελως διαφορετικο

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Angie N. είπε:

Καλημέρα κορίτσια, είμαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά και δεν ξέρω αν κάνω καλά που το σκέφτομαι τόσο πολύ και με παίρνει από κάτω, είμαι στην 33 εβδομάδα και ενώ είχα από την αρχή οδηγίες για διατροφή λόγο υπογλυκαιμιών που έκανα και πριν την εγκυμοσύνη εγώ δεν ακολούθησα τη διατροφή από τον 5ο και μετά. Κάναμε το Doppler στις 13 του μήνα και ενώ όλα ήταν καλά όπως είπε ο εμβρυολογος, η μαία μου είπε πως πρέπει να ξεκινήσω μετρήσεις ζαχάρου για δέκα μέρες στο σπίτι γιατί η κοιλίτσα της μπέμπας ήταν λίγο μεγαλύτερη απ' την ηλικία της. Ενώ όλα πήγαιναν καλά με τις μετρήσεις ήμουν στα όρια, ξαφνικά χθες το μεσημέρι είχα 145, μέτρησα στο 2ωρο και είχα 100(ήταν καλό). Σήμερα το πρωί ενώ τρώω συγκεκριμένες ποσότητες και τροφές τις προηγούμενες ημέρες είχα καλές τιμές σήμερα είχα 137 μόλις 3 μονάδες κάτω απ' το όριο. Φοβάμαι μην μου πει να κάνω ενέσεις ινσουλίνης γιατί ήδη κάνω αντιπηκτικες και με ταλαιπωρούν πολύ. Έχει κάποια άλλη παρόμοια εμπειρία; (Συγνώμη για το σεντόνι😞)

Για αρχή ηρέμησε γιατί το άγχος κάνει μεγαλύτερο κακό στο μωράκι σου. Δεύτερον... συνέχισε με τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε μια χαρά. Έφτασες στο τέλος και θα "τρελαθείς" τώρα; Δεν υπάρχει λόγος καλή μου! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου αρχικα δεν θελω να μου στεναχωριεσαι.. ολα θα γινουν..

τις εξετασεις τις εκανα χθες και αναμενω αποτελεσματα απο βδομαδα..

αλλα συνεβη κατι περιεργο παλι με την περιοδο μου δεν ξερω τι στο καλο…!

18 ειχα αιμα αρχικα ροζ και Μετα καθαρο κοκκινο και πονους περιοδου 19 το ιδιο και απο χθες τ μεσημερι κοπηκε μαχαιρι δεν εχω ιχνος ουτε τελειωματα τιποτα απολυτως..! 2 μερες δεν ειναι ανησυχητικο.; Τι συμβαινει δν ξερω ρε γαμωτο 6/2 εκανα υπερηχο ολα καλα ειπε ο γιατρος και τωρα παλι αυτο δεν ξερω τι συμβαινει ειλικρινα..!

Επισης η περιοδος μου δεν ειναι ετσι στην αρχη εχω λιγο κοκκινο μεταωτ αιμα σκουραινει κ εχει κ βλεννα κ μετα στ τελειωματα καφε .. κραταει 5 μερες αυτο ηταν εντελως διαφορετικο

κορίτσι μου κάποια ανωμαλία της περιόδου θα είναι μάλλον... και εγώ αυτο το μήνα νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά... ενω μου ήρθε η περίοδος κανονικά και περιμένα να καταλάβω τις γόνιμες, γόνιμες δεν κατάλαβα... σαν να μην έχει γίνει ακόμα... στις μέρες που θεωρητικά ήταν γόνιμες είχα το λίγο ροζ αιματάκι... πραγματικά είμαι περίεργη πως θα εξελιχθεί αυτός ο κύκλος..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσι μου κάποια ανωμαλία της περιόδου θα είναι μάλλον... και εγώ αυτο το μήνα νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά... ενω μου ήρθε η περίοδος κανονικά και περιμένα να καταλάβω τις γόνιμες, γόνιμες δεν κατάλαβα... σαν να μην έχει γίνει ακόμα... στις μέρες που θεωρητικά ήταν γόνιμες είχα το λίγο ροζ αιματάκι... πραγματικά είμαι περίεργη πως θα εξελιχθεί αυτός ο κύκλος..

Πφφφφ τι να πω δεν ξερω..! 🤷🏻‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Για αρχή ηρέμησε γιατί το άγχος κάνει μεγαλύτερο κακό στο μωράκι σου. Δεύτερον... συνέχισε με τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε μια χαρά. Έφτασες στο τέλος και θα "τρελαθείς" τώρα; Δεν υπάρχει λόγος καλή μου! 

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι είμαι κοντά στο τέλος αλλά το άγχος είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποβάλλω δυστυχώς... Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να μετράω το κάθε τι που τρώω αλλά δε με νοιάζει αυτό τόσο όσο τα τρυπήματα. Έχω αποδεχτεί τις αντιπηκτικες όσο γίνεται, αλλά τώρα στη σκέψη ότι θα έχω κι άλλες ενέσεις με κάνει ράκος. Ελπίζω να μην μου το πει αλλά ότι και να πει πρέπει να το κάνω για το μωρό μου.. 

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!❤️

Δημοσίευση

@Angie N. με τ καλο το μωράκι σου. Βρίσκω τις τιμές σου φυσιολογικες. Εμενα ο ενδοκρινολογος μ ελεγε ότι θελαμε κατω από 150 μετά απο μια ώρα από τ φαγητο. Κ πάλι αν ξεφυγει καμια φορα δ πειράζει. Η καμπύλη σου ήταν καλή? 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Angie N. είπε:

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι είμαι κοντά στο τέλος αλλά το άγχος είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποβάλλω δυστυχώς... Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να μετράω το κάθε τι που τρώω αλλά δε με νοιάζει αυτό τόσο όσο τα τρυπήματα. Έχω αποδεχτεί τις αντιπηκτικες όσο γίνεται, αλλά τώρα στη σκέψη ότι θα έχω κι άλλες ενέσεις με κάνει ράκος. Ελπίζω να μην μου το πει αλλά ότι και να πει πρέπει να το κάνω για το μωρό μου.. 

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!❤️

ΌΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ! Θετική σκέψη = θετική ενέργεια!!! Ότι πει ο γιατρός. Κι αυτό να χρειαστεί όταν θα κρατήσεις το θαυματάκι σου αγκαλιά δε θα το θυμάσαι καν!

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Angie N. με τ καλο το μωράκι σου. Βρίσκω τις τιμές σου φυσιολογικες. Εμενα ο ενδοκρινολογος μ ελεγε ότι θελαμε κατω από 150 μετά απο μια ώρα από τ φαγητο. Κ πάλι αν ξεφυγει καμια φορα δ πειράζει. Η καμπύλη σου ήταν καλή? 

Εμένα μου έχει βάλει όριο 140 μετά τα γεύματα και 95 στο νηστείας (ευτυχώς αυτό είναι μια χαρά). Ναι η καμπύλη μου ήταν μια χαρά. Αλλά μου είπε στο προηγούμενο ραντεβού ότι αλλάζουν αυτά βδομάδα με τη βδομάδα και για αυτό ανησυχώ τι θα μου πει όταν δει τις συγκεκριμένες 2 μετρήσεις μου. Όμως γενικά μέχρι τώρα δεν είχα άλλο κακό αποτέλεσμα. Ίσως ήταν κάτι τυχαίο δε ξέρω... Δε με πειράζει να μου πει κανε οτιδήποτε άλλο εκτός ενέσεις θα το κάνω με χαρά. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

ΌΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ! Θετική σκέψη = θετική ενέργεια!!! Ότι πει ο γιατρός. Κι αυτό να χρειαστεί όταν θα κρατήσεις το θαυματάκι σου αγκαλιά δε θα το θυμάσαι καν!

Όλα για τα μωράκια μας τα κάνουμε, χαλάλι τους όλες οι ταλαιπωρίες που περνάμε γιατί και στο πρώτο τρίμηνο είχα χάλια εγκυμοσύνη και τώρα να σου πω την αλήθεια δεν το πολυθυμάμαι. ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Angie N. είπε:

Εμένα μου έχει βάλει όριο 140 μετά τα γεύματα και 95 στο νηστείας (ευτυχώς αυτό είναι μια χαρά). Ναι η καμπύλη μου ήταν μια χαρά. Αλλά μου είπε στο προηγούμενο ραντεβού ότι αλλάζουν αυτά βδομάδα με τη βδομάδα και για αυτό ανησυχώ τι θα μου πει όταν δει τις συγκεκριμένες 2 μετρήσεις μου. Όμως γενικά μέχρι τώρα δεν είχα άλλο κακό αποτέλεσμα. Ίσως ήταν κάτι τυχαίο δε ξέρω... Δε με πειράζει να μου πει κανε οτιδήποτε άλλο εκτός ενέσεις θα το κάνω με χαρά. 

Εμένα πάλι είχε όριο 120 🤷‍♀️

Εγώ να ρωτήσω κάτι ; Έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο; 
Είχα και εγώ θέμα με το ζάχαρο στην εγκυμοσύνη αλλά λίγο πρόσεχα την διατροφή μου  δεν χρειάστηκε κάτι άλλο 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εμένα πάλι είχε όριο 120 🤷‍♀️

Εγώ να ρωτήσω κάτι ; Έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο; 
Είχα και εγώ θέμα με το ζάχαρο στην εγκυμοσύνη αλλά λίγο πρόσεχα την διατροφή μου  δεν χρειάστηκε κάτι άλλο 

Ναι έχω ενδοκρινολόγο, ήθελε να μου βάλει και τον αισθητήρα που φοράνε οι διαβητικοί και το αρνήθηκα γιατί μόνο στην ιδέα ανατριχιαζω. Της είπα προτιμώ να τρυπάω τα δάχτυλα. Εκείνη μου έδωσε την διατροφή σε συνεργασία με την διατροφολόγο που έχουν. Δε ξέρω αν είναι εμμονικη και υπερβολική γιατί ακούω γενικά από φιλους ότι όσα κάνω είναι υπερβολικά. Εσύ που είχες θέμα με το ζάχαρο πως το βρήκες; Από την καμπύλη; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sia A είπε:

@Sia A τα φάρμακα που θέλουν ψυγείο είναι οι γοναδοτροπίνες, δηλαδή οι "ακριβές ενέσεις", που θα πάρεις απ' το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. Έχουν διάφορες ονομασίες, έχεις δίκιο. Κάποιες φορές δίνουν κι αυτοί παγοκύστες, πχ εγώ που τα πήρα Ιούνιο μου έδωσαν, αλλά με τέτοιο καιρό και τέτοιο κρύο, δεν χάθηκε ο κόσμος για μισή ώρα μέχρι να τα πας σπίτι. Ψυγείο επίσης χρειάζεται η ovitrelle που θα πάρεις από απλό φαρμακείο. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται ψυγείο, μην αγχώνεσαι. Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου σ' ευχαριστώ με επαναφέρουν κάπως τα λόγια στη λογική. Αυτό με την ΠΗΤ κι εγώ το κάνω, ακόμα και τι ζώδιο θα είναι το υποτιθέμενο μωρό, μιλάμε είναι αστείο όλο αυτό.  Είναι λίγες οι πιθανότητες σε κάθε κύκλο ναι, εγώ ήμουν άτυχη 3 συνεχόμενες φορές και απλώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα για το μέλλον. Πέρα από το να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.  Τελοσπαντων πήγα σήμερα έκανα και κάποιες εξετάσεις πάλι, είμαι 2η μέρα περιόδου, από αύριο μεθαύριο θα επανέλθω εντελώς ψυχολογικά. Και προχωράμε! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για το κουράγιο!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!  Να τα χαίρεσαι τα κοριτσούδια σου!!🥰
    • Καλημερα κορίτσια!! 10η μέρα του κύκλου σήμερα και λογικά έχω άλλες 5-6 μέρες για ωορρηξία. Αυτή η περίοδος κράτησε πολύ, είχε πολύ αίμα και πόνο αρκετό όπως πάντα. Τον προηγούμενο μήνα στην βιοχημική δεν είχα τόσο αίμα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως σταμάτησε το αίμα στην 6η μέρα αλλά έως και σήμερα έχω πολλά υγρά μπεζ καφέ και πονάκια. Λέτε να κάνω τόσο νωρίς ωορρηξία;; Δεν έχω τεστακια να το τσεκάρω, απλά μου έκανε εντύπωση..
    • Καλημέρες κορίτσια ❤️❤️❤️ ελπίζω να είστε όλες καλά’    εμείς εδώ στην προσαρμογή! Πιο πολύ με αγχώνει το βράδυ γιατί θηλάζω 3 παιδιά που ξυπνάνε! Μέχρι τώρα το μωρό το νεογέννητο ξυπνάει συχνά κ μερικές φορές θέλει να μένει κ στο στήθος κ ας έχει φάει! 🥰 δν έχει κάποιο μοτίβο άλλο βράδυ θα ξυπνάει συχνά άλλο βράδυ μπορεί να ξυπνάει ανά 2 ώρες άλλο ανά 3 στην καλύτερη.    ο γιος μου ξυπνάει κ αυτός 3-4 φορές το βράδυ να θηλάσει ή να με ψάξει να δει ότι είμαι εκεί.    έχει τύχει να ξυπνήσουν κ ταυτόχρονα κ να τα έχω μαζί στο στήθος 😝 ευτυχώς έχω την εμπειρία κ από την προηγούμενη φορά δλδ όταν ειχα μωρό το γιο μου τον δεύτερο κ την κόρη μου πιο μεγάλη. Αλλιώς θα είχα αγχωθεί πάρα πολυυυυ!  Ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε 🙏🏼💪🏽😍 η κόρη μου θηλάζει 2-3 φορές αλλά είναι μεγάλη κ πάει για ύπνο με τον μπαμπά της κ όταν ξυπνάει το βράδυ την αναλαμβάνει ο μπαμπάς της! Βέβαια όπως κ όταν γέννησα τον δεύτερο γιο μου έτσι κ τώρα όπως είναι λογικό βγάζει έντονη ζήλια (όχι προς το μωρό ευτυχώς αυτό το θέλει κ το προσέχει και τα πάντα) αλλά βγάζει ζήλια προς τα εμάς. Όμως θα συνηθίσει το ξέρω 🩷🩷🩷   αυτά κορίτσια μου!    σας το λέω με σιγουριααααα ότι θα τα καταφέρετε όλες όσες δυσκολίες κ αν περνάτε τώρα στο πρώτο στάδιο! 🙏🏼💪🏽🎈 να πιστέψετε στον εαυτό σας κ να ζητήσετε βοήθεια αν την χρειάζεστε 💪🏽
    • Αχχχ αυτοι οι κολικοι! Στο πρώτο μου παιδί υποφέραμε κ εμείς κ το μωρό! Στο δεύτερο παιδί ευτυχώς δεν είχαμε θέμα! Τώρα στο τρίτο θα φανεί!  Αν θηλάζεις ίσως  βοηθήσει ο περιορισμός των γαλακτοκομικων αλλά το πιο σημαντικό στους κολικούς είναι τα αέρια! Να βοηθάς το μωράκι να απελευθερώνει τα αέρια! Είτε παίρνει μπιμπερό είτε θηλασμό! 🥹    
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...