Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όπως άκουσα το πρωί, σήμερα, γιορτάζει η αγάπη γενικά κι όχι απαραίτητα μόνο η "ερωτική". Οπότε κι εγώ γιορτάζω με την κοράκλα μου σήμερα που δηλώνω αθεράπευτα "ερωτευμένη" μαζί της απο την στιγμή που είδα ένα ρεβιθάκι να πάλλεται στον 1ο μου υπέρηχο!!! 🥰🥰🥰😍😍😍💘💝💖💗💓💞💕💟❣️❤️‍🔥❤️🩷💌😘

3858497793988bcb1eaddcd0cd6927fc.jpg.89ba079c88d7aada8015cba4192bc1b4.jpg

• Απαντήσεις 649
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ σήμερα θα περάσω πολύ ερωτικά στον γυναικολόγο 😂 Ο άντρας μου δουλεύει το βράδυ αλλά εμείς έτσι κ αλλιώς δεν την πολυγουσταρουμε αυτή τη μέρα 😊

Θα περιμένουμε τα νέα σας κορίτσι μου. Αυχενική κάνεις σήμερα;

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ σήμερα θα περάσω πολύ ερωτικά στον γυναικολόγο 😂 Ο άντρας μου δουλεύει το βράδυ αλλά εμείς έτσι κ αλλιώς δεν την πολυγουσταρουμε αυτή τη μέρα 😊

Χαχαχαχ και εμείς μην νομίζεις έχω άρρωστο τον άντρα μου και την μεγάλη μου κόρη.. 

Και εμένα δεν μου άρεσε αυτήν η γιορτή αλλά μετά που παντρεύτηκα εεε κάπως της χαζό γιορτάζαμε με καμία βολτούλα μετά τα παιδεία πάνε και αυτά 😅

Θα περιμένουμε νέα σας από τον γιατρό κορίτσι μου.. σε πια βδομάδα είσαι τώρα ; Μπορεί να δείτε και φύλλο σήμερα ; 

Δημοσίευση

Καλησπερα και από μένα!! Τηβ προηγούμενη Δευτέρα έλαβα το αποτέλεσμα της πρώτης χοριακης:400! Είμαι εγκυος !!! Τη χαρά μου συνοδεύει το άγχος γιατί ακούω παντού για πρησμένο στηθος ή  ενοχλήσεις...δυστυχώς δεν έχω τίποτα από τα δύο. Έχω μικρο στηθος και θα το είχα καταλάβει σίγουρα. Με ανησυχεί  πολύ,  τόσο που θέλω να απαναλαμβανω κάθε μέρα χοριακη αλλά ι γιατρός μου συστήνει υπομονή. Ειχε/έχει κάποια από σας παρόμοια εμπειρία?

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια,  μη χάνετε την ελπίδα σας , κάθε προσπάθεια και ένα βήμα πιο κοντά στο θαυματακι σας ❣️

Ήθελα να ρωτήσω τις ήδη μανούλες ή και όσους γνωρίζουν να προτείνουν μπιμπερό γιια μωράκια που θηλάζουν,  θα προσπαθήσω πρώτα  ο Θεός τον θηλασμό,  αν πάει καλά και χρειαστεί καμία φορά να δώσω από μπουκάλι να μην υπάρξει κάποια σύγχυση θηλων 

Τι προτείνετε;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Μακάρι να ήμασταν στην θέση σου κ ας περνούσαμε με τον γυναικολόγο αγκαλιά 🤗

Με το καλό να πας να δεις το μωράκι σου 🥰 Πως είσαι από συμπτώματα?

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε όλες στη θέση μου πολύ πολύ σύντομα.

Τα συμπτώματα ευτυχώς έχουν βελτιωθεί αρκετά τώρα που είμαι στο δεύτερο τρίμηνο 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Θα περιμένουμε τα νέα σας κορίτσι μου. Αυχενική κάνεις σήμερα;

Έχω κάνει ήδη αυχενικη, και ήταν όλα αψογα. Για τυπικό υπέρηχο θα πάω 😊

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Χαχαχαχ και εμείς μην νομίζεις έχω άρρωστο τον άντρα μου και την μεγάλη μου κόρη.. 

Και εμένα δεν μου άρεσε αυτήν η γιορτή αλλά μετά που παντρεύτηκα εεε κάπως της χαζό γιορτάζαμε με καμία βολτούλα μετά τα παιδεία πάνε και αυτά 😅

Θα περιμένουμε νέα σας από τον γιατρό κορίτσι μου.. σε πια βδομάδα είσαι τώρα ; Μπορεί να δείτε και φύλλο σήμερα ; 

Αύριο κλείνω την 16η κορίτσι μου. Φύλο δεν ξέρω, θα τον ρωτήσω αλλά αμφιβάλλω για κάποιο λόγο...

Βόλτα κ μεις κάναμε σήμερα που είχε και ήλιο, τώρα γυρνάμε σπίτι. Η μικρή δε, ασυμαζευτη 😂😂 Την κυνηγάμε πλέον γιατί ούτε καρότσι θέλει, ούτε το χέρι μας δίνει...

Περαστικά και στους δύο 🫶

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Αύριο κλείνω την 16η κορίτσι μου. Φύλο δεν ξέρω, θα τον ρωτήσω αλλά αμφιβάλλω για κάποιο λόγο...

Βόλτα κ μεις κάναμε σήμερα που είχε και ήλιο, τώρα γυρνάμε σπίτι. Η μικρή δε, ασυμαζευτη 😂😂 Την κυνηγάμε πλέον γιατί ούτε καρότσι θέλει, ούτε το χέρι μας δίνει...

Έφτασες 16η εβδομάδα, σαν χτες μου φαίνεται που είχες θετικ΄ό τεστάκι 😊 Τέλεια κορίτσι μου εύχομαι έτσι να συνεχίσεις μέχρι τέλους κ να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη 🙏

Μακάρι να έρθει κ οι σειρά μας 🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Χαχαχα αντάρτισσα και η δικιά σου μου φαίνεται και εμένα η μεγάλη έτσι ήταν τώρα κάπως άρχισε να δίνει το χέρι της 😂

πωπω πήγες 16 ε;; Μπράβο ! Να φανταστώ άρχισε φαίνεται η κοιλιτσα σου ε; 
Εμένα μου είπε μετά την αυχενική εκεί στην 14-15 εβδ  φύλλο και στις δύο 

Εννοείτε ένα γερό μωράκι να είναι αλλά εγώ κάνω πιο πρόβλεψη για κοριτσάκι 💕😊

Καλα μην φανταστείς και εμείς πως το γιορτάζαμε αμάν και τι έτσι καμιά βόλτα πηγαίναμε τώρα πάνε και οι βόλτες 😂 με δύο μικρά ούτε για καφέ μπορούμε να πάμε 😂

ευχαριστώ τώρα άρχισε και μπέμπα μου να έχει μπούκωμα εύχομαι μόνο πυρετό να μην κάνει 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

Γειά σας κορίτσια,  μη χάνετε την ελπίδα σας , κάθε προσπάθεια και ένα βήμα πιο κοντά στο θαυματακι σας ❣️

Ήθελα να ρωτήσω τις ήδη μανούλες ή και όσους γνωρίζουν να προτείνουν μπιμπερό γιια μωράκια που θηλάζουν,  θα προσπαθήσω πρώτα  ο Θεός τον θηλασμό,  αν πάει καλά και χρειαστεί καμία φορά να δώσω από μπουκάλι να μην υπάρξει κάποια σύγχυση θηλων 

Τι προτείνετε;

Υπάρχουν της nuk και της mam ειδικές θηλές για θηλάζοντα βρέφη. Αν και πλέον λίγο πολύ όλες έχουν μπουκάλια και θηλές για θηλάζοντα βρέφη. 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Δε το θυμόμουν. Θα περιμένουμε τα νέα σας όπως και να έχει. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Malen είπε:

Καλησπερα και από μένα!! Τηβ προηγούμενη Δευτέρα έλαβα το αποτέλεσμα της πρώτης χοριακης:400! Είμαι εγκυος !!! Τη χαρά μου συνοδεύει το άγχος γιατί ακούω παντού για πρησμένο στηθος ή  ενοχλήσεις...δυστυχώς δεν έχω τίποτα από τα δύο. Έχω μικρο στηθος και θα το είχα καταλάβει σίγουρα. Με ανησυχεί  πολύ,  τόσο που θέλω να απαναλαμβανω κάθε μέρα χοριακη αλλά ι γιατρός μου συστήνει υπομονή. Ειχε/έχει κάποια από σας παρόμοια εμπειρία?

Αρχικα συγχαρητηρια κοπελα μου καλους διπλασιασμούς και καλοτυχη τελειομανη εγκυμοσύνη..

ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός οπότε δεν σημαίνει οτι ολες εχουν τα ίδια συμπτωματα μην αγχωνεσαι και ακολουθα τις συμβουλες του γιατρου σου..

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Malen είπε:

Κορίτσι κατ' αρχάς καλώς ήρθες στην ομάδα μας. Έπειτα, συγχαρώ για την εγκυμοσύνη σου. Εύχομαι μια εύκολη, ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά. Δεν έχει νόημα να ψάχνεις για συμπτώματα τόσο νωρίς. Επίσης οι πολλές χοριακές μόνο άγχος θα σου δώσουν. Ακολούθα τη γιατρό σου κι όλα θα πάνε καλά! 

Υγ. Ως νέο μέλος αργούν να φανούν τα μηνύματα σου. Μετά τις 20 περίπου δημοσιεύσεις θα φαίνονται αμέσως. Γράψε μας αν θέλεις λίγα λόγια για σένα να σε γνωρίσουμε.

Δημοσίευση

Όλα καλά στον υπέρηχο (είχα κλασικά πολύ άγχος λίγο πριν το ραντεβού). Το μωρό έχει αναπτυχθεί πολύ καλά είπε ο γιατρός. Προσπάθησε να δει φύλο αλλά δεν τον άφηνε, είχε σταυρώσει τα πόδια. Το ίδιο έκανε και η κόρη μου και μας έφαγε η αγωνία μέχρι τη β επιπέδου. Είπε στο επόμενο ραντεβού (περίπου 10)3 να έχω φάει κανένα γλυκό μισή ώρα πριν και ότι θα το δούμε σίγουρα το φύλο. Εμένα με νοιάζει μόνο ότι είναι όλα όπως πρέπει! Επίσης μου είπε ότι πλέον έχω τις ίδιες πιθανότητες να πάνε όλα καλά όπως μια γυναίκα χωρίς το ιστορικό μου, στην ουσία έχουμε εκμηδενίσει τις πιθανότητες για σύνδρομο.

Η κοιλίτσα έχει αρχίσει να φαίνεται πλέον, αλλά λόγω του ότι είναι χειμώνας και φοράω μπουφάν και φούτερ και τέτοια, δεν φαίνεται τίποτα. Έχω την αίσθηση ότι σε αυτήν την εβδομάδα στην κόρη μου είχα μεγαλύτερη κοιλια, αλλά είχα τσιμπήσει και 3-4 κιλακια ήδη. Τώρα με τον Ταρζάν που έχω για παιδί δεν μπορώ ούτε να φάω (συν τις ναυτίες του πρώτου τριμήνου), οπότε δεν έχω βάλει γραμμάριο.

Νιώθω τεράστια ανακούφιση που έχω καταφέρει να ξεπεράσω τις πρώτες κρίσιμες εβδομάδες και τέτοια χαρά που όπως φαίνεται η οικογένεια μου θα μεγαλώσει. Όσες έχετε ζήσει απώλειες θα καταλαβαίνετε τι εννοώ... 

Μακάρι όλα τα μακάρι του κόσμου να μην μείνει καμία γυναίκα χωρίς μωράκι στην αγκαλιά της, πάντα αυτό εύχομαι γιατί ξέρω από πρώτο χέρι τον πόνο και τη λαχτάρα αυτή 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Όλα καλά στον υπέρηχο (είχα κλασικά πολύ άγχος λίγο πριν το ραντεβού). Το μωρό έχει αναπτυχθεί πολύ καλά είπε ο γιατρός. Προσπάθησε να δει φύλο αλλά δεν τον άφηνε, είχε σταυρώσει τα πόδια. Το ίδιο έκανε και η κόρη μου και μας έφαγε η αγωνία μέχρι τη β επιπέδου. Είπε στο επόμενο ραντεβού (περίπου 10)3 να έχω φάει κανένα γλυκό μισή ώρα πριν και ότι θα το δούμε σίγουρα το φύλο. Εμένα με νοιάζει μόνο ότι είναι όλα όπως πρέπει! Επίσης μου είπε ότι πλέον έχω τις ίδιες πιθανότητες να πάνε όλα καλά όπως μια γυναίκα χωρίς το ιστορικό μου, στην ουσία έχουμε εκμηδενίσει τις πιθανότητες για σύνδρομο.

Η κοιλίτσα έχει αρχίσει να φαίνεται πλέον, αλλά λόγω του ότι είναι χειμώνας και φοράω μπουφάν και φούτερ και τέτοια, δεν φαίνεται τίποτα. Έχω την αίσθηση ότι σε αυτήν την εβδομάδα στην κόρη μου είχα μεγαλύτερη κοιλια, αλλά είχα τσιμπήσει και 3-4 κιλακια ήδη. Τώρα με τον Ταρζάν που έχω για παιδί δεν μπορώ ούτε να φάω (συν τις ναυτίες του πρώτου τριμήνου), οπότε δεν έχω βάλει γραμμάριο.

Νιώθω τεράστια ανακούφιση που έχω καταφέρει να ξεπεράσω τις πρώτες κρίσιμες εβδομάδες και τέτοια χαρά που όπως φαίνεται η οικογένεια μου θα μεγαλώσει. Όσες έχετε ζήσει απώλειες θα καταλαβαίνετε τι εννοώ... 

Μακάρι όλα τα μακάρι του κόσμου να μην μείνει καμία γυναίκα χωρίς μωράκι στην αγκαλιά της, πάντα αυτό εύχομαι γιατί ξέρω από πρώτο χέρι τον πόνο και τη λαχτάρα αυτή 🙏🙏

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό να μεγαλώσει η οικογένεια σας !!! Υπέροχα τα νέα σας ελπίζω να μπορέσεις να χαλαρώσεις κάπως με αυτά που σου είπε ο γιατρός σου και να χαρείς τις στιγμές της εγκυμοσύνης σου 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια! 🌹🌹Ελπίζω όσες είστε σε αναμονή περιόδου να έχετε καλα αποτελέσματα με πολλά θετικά τεστ  και όσες παλι είστε κοντά σε ωορρηξία δώστε του να καταλάβει και ας περάσει και η γιορτή του Βαλεντίνου!  Εγώ 8η μερα σημερα κύκλου οπότε γιορτάζω από σήμερα και για τις επόμενες 8 ημέρες 😅😅

@Παρασκευαιδου ρίξε ρε κοριτσι και για μας καμια προγνωση , τι λες θα κάνουμε Ανάσταση φέτος; 😅

Μάιος +-3 μήνες 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Malen είπε:

Στον πρώτο μου γιο ΔΕΝ ένιωσα τίποτα ίσα ίσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος πονούσε η κοιλιά μου που έλεγα έλα ακαρανομαστη να ξεμπερδεψουμε. Μετά είχα απόλυτα ΤΙΠΟΤΑ και έλεγα την γιατρό γτ μήπως μήπως με ρωτούσε γτ τα θέλεις; Μια χαρά είναι η εγκυμοσύνη χωρίς αυτά και είχε ΔΙΚΙΟ έφτασα λίγο πριν γεννησω και έλεγα καλά είμαι εγώ έγκυος;;;; 

Να πω ότι Φεβρουάριο ήμουν έγκυος 😋

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια σήμερα είμαι σε αναμονη περιόδου δεν μπορουσα να περιμενω και εκανα τεστ.. αρνητικότατο..! ☹️

η εξοδος χθες δεν πηγε τοσο καλα οσο ηλπιζα.. πιστευα πως με τοσες συζητησεις θα εκανε το βημα θα εκανε αυτη την αναθεματισμενη προταση δεν εγινε φυσικα τιποτα για ακομη μια φορα..! 
συνεχως βρισκει διακιολογιες με παει απο συντομα σε συντομα 2 χρονια τορα και ειμαστε μαζι 3 μιση.. δεν ξερω ειμαι παρα πολυ μπερδεμενη και καθολου θερμη απεναντι του μετα τα χθεσινα..! Κοιμηθηκαμε στη μια πλευρα ο ενας στην αλλη ο αλλος και μου παραδεχτηκε πως τα συντομα και ολα αυτα που με εβαζε στην αναμονη ηταν για να μην με χασει για να μην φυγω… αισθανομαι λες και ζω ενα ψεμα…

δηλαδη δεν καταλαβαινω περιμενει αν θα μεινω εγκυος για να εχει πατημα να μου κανει μια προταση.; Να μου λειπει χιλιες φορες μονη μου..! Συγνωμη πρωι πρωι για το σεντονι αλλα ενιψσα οτι θελω να βγαλω ολες τις σκεψεις απ το κεφαλι μου ☹️ ψυχολογια υπο το 0 και για τπ αρνητικο αποτελεσμα οσο και για την σχεση μου  

IMG_6988.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια σήμερα είμαι σε αναμονη περιόδου δεν μπορουσα να περιμενω και εκανα τεστ.. αρνητικότατο..! ☹️

η εξοδος χθες δεν πηγε τοσο καλα οσο ηλπιζα.. πιστευα πως με τοσες συζητησεις θα εκανε το βημα θα εκανε αυτη την αναθεματισμενη προταση δεν εγινε φυσικα τιποτα για ακομη μια φορα..! 
συνεχως βρισκει διακιολογιες με παει απο συντομα σε συντομα 2 χρονια τορα και ειμαστε μαζι 3 μιση.. δεν ξερω ειμαι παρα πολυ μπερδεμενη και καθολου θερμη απεναντι του μετα τα χθεσινα..! Κοιμηθηκαμε στη μια πλευρα ο ενας στην αλλη ο αλλος και μου παραδεχτηκε πως τα συντομα και ολα αυτα που με εβαζε στην αναμονη ηταν για να μην με χασει για να μην φυγω… αισθανομαι λες και ζω ενα ψεμα…

δηλαδη δεν καταλαβαινω περιμενει αν θα μεινω εγκυος για να εχει πατημα να μου κανει μια προταση.; Να μου λειπει χιλιες φορες μονη μου..! Συγνωμη πρωι πρωι για το σεντονι αλλα ενιψσα οτι θελω να βγαλω ολες τις σκεψεις απ το κεφαλι μου ☹️ ψυχολογια υπο το 0 και για τπ αρνητικο αποτελεσμα οσο και για την σχεση μου  

IMG_6988.jpeg

Καλημέρα κορίτσι μου γλυκό. Αρχικά με το αρνητικό τεστ ψυχραιμία πιθανόν και να μην δείχνει ακόμα αλλά και αρνητικό όντως να είναι, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου τα ξέρεις κι εσύ! 

Ίσως είναι καλή ευκαιρία μετά τη χθεσινή σας συζήτηση να δεις αν όντως θες να συνεχίσεις με τον άνθρωπο αυτό ειδικά για ένα παιδί. Δηλαδή σου έλεγε ότι θα κάνετε κάτι πιο "σοβαρό" για τη σχέση σας μόνο και μόνο για μην τον αφησεις; 

Αλλά στο θέμα παιδιού είναι θετικός; 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν είναι μαλακας ουτε ποτέ με εχει προσβαλει ή συγκρινει με αλλες και θετικός με εξετασεις ηταν και ειναι και να προσπαθησουμε και διπλα μου στα παντα αλλα ψυχολογικα με αυτο το θεμα εχω πεσει πολυ.. ξερω ενας γαμος μια προταση κτλ δεν ειναι σημαντικα αν ο αλλος που εχεις διπλα σου ειναι υποστηρικτικος στα παντα σε φροντιζει και φροντιζει να μην σας λειπει τιποτα αλλα αυτο το θεμα με πληγωνει.. το ριχνει στο οτι δεν ειχε αρκετα χρηματα και δεν ηθελε να ξεμεινουμε και να του δωσω λιγο χρονο ακομα και θα γινει κτλ… δεν ξερω το μυαλο μου ειναι μπερδεμενο εντελως… δεν θελω απλως να βρισκομαι σε μια σχεση να συζουμε να πηγαινουμε διακοπες στην οικογενεια μου και να μην εχουμε προχωρησει παρακατω…

τα χριστουγεννα ο γαμπρος του μπροστα σε ολους μας ενω ειχαμε συζητησει μαζι τους πριν κατι μηνες οτι με εχει στην αναμονη με αυτο το θεμα εδωσε ενα μονοπετρο δωρο στην αδερφη του μπροστα σε ολους κας φαντασου πως ενιωσα εκεινη τη στιγμη…  θελει να κανουμε παιδι τουλαχιστον αυτο λεει και για να εκανε εηετασεις και για να κανει και επαναλλειπτικες τωρα και να προσπαθουμε πιστευω πως το θελει.. αλλιως φεν θα ρισκαρε.. στο αλλο θεμα ομως νιωθω οτι παιζει με τα συναισθηματα μου και την εμπιστοσυνη που καθε φορα του εχω δειξει

Είναι σημαντικό που είναι θετικός και σε στηρίζει σε όλο αυτό το κομμάτι προφανώς. Σ' ένα ζευγάρι έχει σημασία η επικοινωνία και τα κοινά θέλω, αν βλέπουμε στην ίδια κατεύθυνση. 

Πχ εμείς κάναμε αρραβώνα, πολύ χαλαρά με πεθερικά γονείς αδέρφια. Για γάμο δεν έχουμε πει τίποτα σίγουρα, μια λέμε πάμε να κάνουμε σύμφωνο, μια μήπως κάνουμε κάποια στιγμή γάμοβάφτιση αλλά πολύ στο φλου και κυρίως εγώ το φέρνω στην κουβέντα χωρίς όμως κι εγώ να είμαι σίγουρη τι θέλω. Σίγουρα όταν είναι να έρθει ένα παιδί θα κάνουμε κάτι για τα χαρτιά σε πρώτη φαση. Αλλα όπως και να χει σαν να είμαστε ήδη παντρεμένοι λειτουργούμε. 

Καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη σου για ένα δαχτυλίδι, μια επιβεβαίωση με κάποιον τρόπο και είναι πολύ λογικό. Ίσως είναι γιατί θέλουμε να ξέρουμε ότι ο άλλος μας βλέπει σοβαρά. Επίσης το ότι θα σου κάνει πρόταση δεν σημαίνει ότι θα παντρευτείτε και άμεσα. Οπότε υπάρχει περιθώριο για τα χρήματα που λεει ή στην τελική μπορεί να αποφασισετε να κάνετε κάτι πολύ χαλαρό χωρίς πολλά έξοδα. Λύσεις δηλαδή υπάρχουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_6988.jpeg

Άσε και εμένα ο άντρας μου τίποτα εχθές...ούτε δώρο ούτε σεξ.... 😡😡😡 Ήταν κουρασμένος από τη δουλειά!!! Τι να πω πια δεν ξέρω...όλοι τα ίδια είναι....όλοι όμως!!! Εχθές κλείσαμε 13 χρόνια γάμου και ούτε καν σεξ; Έχω κάτι νεύρα σήμερα !!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_6988.jpeg

Καλημέρα Σοφια μου. Εγώ θα σου πω ότι το παιδί είναι το σπουδαιότερο «μονόπετρο». Εφόσον ο σύντροφος σου προσπαθεί για κάτι τέτοιο, δείχνει τι σημαίνεις γι αυτόν. Δεν ξέρω λεπτομέρειες και δεν θυμάμαι αν έχεις αναφέρει κάτι στο παρελθόν, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν μπορώ να σε συμμεριστώ στο 100%, γιατί ήμουν πάντα κατά του «γάμου» με την κλασσικη έννοια (εμείς σύμφωνο έχουμε κάνει), αλλά σκέψου το βάθος της απόκτησης ενός παιδιού με έναν άνθρωπο. Σε αυτό έχετε ήδη πει και οι δύο το «ναι». 

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa βρε κορίτσι μου γλυκό, ακριβώς αυτό! Είστε 13 χρόνια μαζί κ περιμενεις αυτή τη μερα για να βγει σεξ? Το θέμα είναι να σε θελει ο αλλος σε καθημερινο επιπεδο, δηλ αν έκανες προχθες η κάνεις σήμερα τι θα αλλάξει? Και ναι αυτό τ μήνα έχουμε τοσα εξοδα, γτ θα γινω νονα τ άλλο σκ και του λέω μην σκεφτεις ούτε λουλουδι να παρεις φέτος χαχαχ. Τις προάλλες βγηκε στις 11 τη νύχτα να μ φερει κρέπα γτ μ ήρθε κ είπα απλά αχ μια κρέπα την ετρωγα τωρα, λες να περιμενα χθες αν θα μ φερει τουρτα πχ? Ναι πήρα εγω μια τούρτα καρδια, για να χαρουν οι μικρές, τις έβγαλα κ φωτο μπροστά στην τούρτα, την εφαγαν κιολας, μια χαρά χαχ

@Σοφία21 εγω κορίτσι μου νομίζω ότι αυτός ο ανθρωπος σου βγάζει ανασφάλεια. Γι αυτο το έχεις έτσι στο μυαλό σου. Τι πάει να πει δ με συγκρίνει με άλλες? Είναι αυτονόητο ότι δ πρέπει καν να σκεφτεί να σε συγκρίνει με άλλες, όχι να τ λες σαν προσον. Ναι μπορεί να πληρεί κάποια κουτάκια σου, αλλά σίγουρα δ σε καλύπτει εντελως και νιωθεις μετέωρη. Αν ήσουν σιγουρη γι αυτόν 100% δ θα σκεφτοσουν τοσο εντονα γαμο πχ. Που στην τελική ενας πολιτικός δ κοστίζει τίποτα. Δ θελει ούτε δαχτυλίδι ούτε βέρες ούτε τίποτα. 2 μάρτυρες και εσείς με τ τζιν σας. Ναι μπορείς να τον κάνεις πιο γκραντε με ανθοδέσμες, φορεματα κτλ αλλά μπορεί να γίνει κ με τ πιο οικονομικό τρόπο κ αργότερα αν σας παίρνει οικονομικά να κάνετε κ έναν θρησκευτικό. Το παιδί δ το κάνουμε για να ολοκληρωθούμε σαν ζευγάρι. Πρέπει να νιώθουμε πλήρης μέσα στη σχέση μας και συ μου δίνεις την εντύπωση ότι δ νιωθεις. Το παιδί είναι η προέκταση της και θελει γερα θεμέλια για να έρθει και να κρατηθεί η σχέση. Είμαι 37 χρονων, ξέρεις πόσες φιλες μου στην ηλικία μου με μικρά παιδιά έχουν πάρει ήδη διαζύγιο η ζουν σε γάμους συμβατικούς? Χωρίς επικοινωνία, χωρίς σεξ... γτ γυρω στα 30 ένιωσαν την ανάγκη να προχωρήσουν τη σχέση τους κ να κάνουν παιδιά, επειδή ενιωθαν ότι ήρθε η ώρα αφού όλοι έτσι κάνουν. Ξεκαθαρισε πάνω από όλα πως θες να νιωθεις εσύ μέσα σ αυτή τη σχέση. Αν σε καλύπτει και πόσο... μην περιμένεις ένα παιδί να σας φέρει την ευτυχία.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Άσε και εμένα ο άντρας μου τίποτα εχθές...ούτε δώρο ούτε σεξ.... 😡😡😡 Ήταν κουρασμένος από τη δουλειά!!! Τι να πω πια δεν ξέρω...όλοι τα ίδια είναι....όλοι όμως!!! Εχθές κλείσαμε 13 χρόνια γάμου και ούτε καν σεξ; Έχω κάτι νεύρα σήμερα !!!

Με εκανες λιγο να χαμογελάσω ρε κοριτσι…

εγω ειμαι πολυ down σημερα και απο το τεστ που βγηκε αρνητικο και γενικα δν ξερω το παιζει.. βλεπω κι εας βλεπω και μενα γιατι πρεπει να ειναι τοσο μα τοσο δυσκολο..

προσπαθώ ακόμη για το πρωτο μου κι εγω και πόσες αλλες κοπέλες και παρακολουμε ωορηξιες εξετασεις το ενα το αλλο κ παλι τιποτα φν ξερω πια τι να π

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα Σοφια μου. Εγώ θα σου πω ότι το παιδί είναι το σπουδαιότερο «μονόπετρο». Εφόσον ο σύντροφος σου προσπαθεί για κάτι τέτοιο, δείχνει τι σημαίνεις γι αυτόν. Δεν ξέρω λεπτομέρειες και δεν θυμάμαι αν έχεις αναφέρει κάτι στο παρελθόν, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν μπορώ να σε συμμεριστώ στο 100%, γιατί ήμουν πάντα κατά του «γάμου» με την κλασσικη έννοια (εμείς σύμφωνο έχουμε κάνει), αλλά σκέψου το βάθος της απόκτησης ενός παιδιού με έναν άνθρωπο. Σε αυτό έχετε ήδη πει και οι δύο το «ναι». 

Δεν ξερεις ποσο καλυτερα με κανουν τα λογια σας.. Δεν το συζητώ τον αποκτήσω παιδί θα είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου φέρει ζωή και ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου αυτό λέω και ξαναλέω είμαστε πολλές όχι μόνο εγώ που προσπαθούμε ακόμη για το πρώτο μας κάνουν εξετάσεις παρακολουθούμε ωορηξιες κάνουμε ό,τι μπορούμε και πάλι τίποτα

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@marinamanoulitsa βρε κορίτσι μου γλυκό, ακριβώς αυτό! Είστε 13 χρόνια μαζί κ περιμενεις αυτή τη μερα για να βγει σεξ? Το θέμα είναι να σε θελει ο αλλος σε καθημερινο επιπεδο, δηλ αν έκανες προχθες η κάνεις σήμερα τι θα αλλάξει? Και ναι αυτό τ μήνα έχουμε τοσα εξοδα, γτ θα γινω νονα τ άλλο σκ και του λέω μην σκεφτεις ούτε λουλουδι να παρεις φέτος χαχαχ. Τις προάλλες βγηκε στις 11 τη νύχτα να μ φερει κρέπα γτ μ ήρθε κ είπα απλά αχ μια κρέπα την ετρωγα τωρα, λες να περιμενα χθες αν θα μ φερει τουρτα πχ? Ναι πήρα εγω μια τούρτα καρδια, για να χαρουν οι μικρές, τις έβγαλα κ φωτο μπροστά στην τούρτα, την εφαγαν κιολας, μια χαρά χαχ

@Σοφία21 εγω κορίτσι μου νομίζω ότι αυτός ο ανθρωπος σου βγάζει ανασφάλεια. Γι αυτο το έχεις έτσι στο μυαλό σου. Τι πάει να πει δ με συγκρίνει με άλλες? Είναι αυτονόητο ότι δ πρέπει καν να σκεφτεί να σε συγκρίνει με άλλες, όχι να τ λες σαν προσον. Ναι μπορεί να πληρεί κάποια κουτάκια σου, αλλά σίγουρα δ σε καλύπτει εντελως και νιωθεις μετέωρη. Αν ήσουν σιγουρη γι αυτόν 100% δ θα σκεφτοσουν τοσο εντονα γαμο πχ. Που στην τελική ενας πολιτικός δ κοστίζει τίποτα. Δ θελει ούτε δαχτυλίδι ούτε βέρες ούτε τίποτα. 2 μάρτυρες και εσείς με τ τζιν σας. Ναι μπορείς να τον κάνεις πιο γκραντε με ανθοδέσμες, φορεματα κτλ αλλά μπορεί να γίνει κ με τ πιο οικονομικό τρόπο κ αργότερα αν σας παίρνει οικονομικά να κάνετε κ έναν θρησκευτικό. Το παιδί δ το κάνουμε για να ολοκληρωθούμε σαν ζευγάρι. Πρέπει να νιώθουμε πλήρης μέσα στη σχέση μας και συ μου δίνεις την εντύπωση ότι δ νιωθεις. Το παιδί είναι η προέκταση της και θελει γερα θεμέλια για να έρθει και να κρατηθεί η σχέση. Είμαι 37 χρονων, ξέρεις πόσες φιλες μου στην ηλικία μου με μικρά παιδιά έχουν πάρει ήδη διαζύγιο η ζουν σε γάμους συμβατικούς? Χωρίς επικοινωνία, χωρίς σεξ... γτ γυρω στα 30 ένιωσαν την ανάγκη να προχωρήσουν τη σχέση τους κ να κάνουν παιδιά, επειδή ενιωθαν ότι ήρθε η ώρα αφού όλοι έτσι κάνουν. Ξεκαθαρισε πάνω από όλα πως θες να νιωθεις εσύ μέσα σ αυτή τη σχέση. Αν σε καλύπτει και πόσο... μην περιμένεις ένα παιδί να σας φέρει την ευτυχία.

Είμαι πολύ καλά μαζί του με προσέχει νοιάζεται για μένα περνάμε ωραία έχουμε περάσει και εύκολα και πολύ δύσκολα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει καθυστερήσει πολύ σε αυτό το κομμάτι του να πάμε παρακάτω δηλαδή Ενώ όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε και είμαστε πολύ καλά γι’ αυτό και κάνω ελεύθερα και προσπαθούμε για παιδί…  Η αμφιβολία εκεί μου βγαίνει ότι εφόσον είμαστε τόσο καλά μεταξύ μας προσπαθούμε για παιδί είμαστε σαν παντρεμένοι Μένουμε μάζι συνέχειά τραπέζια επισκέψεις στους δικούς του αυτή σε μας καταστάσεις και πραγματα που συμβαίνουν όντως σε μία οικογένεια και σε παντρεμένα ζευγάρια Το γιατί το καθυστερεί τόσο καιρό και δεν έχει κάνει κάποιο βήμα αυτό είναι που δεν μπορώ να εξηγήσω και από ψυχολογικά με ρίχνει πολύ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τι ωραια παρεα που ειστε βρε κοριτσια! Λυπαμαι που δε σας ειχα βρει νωρίτερα.. Λιγες μειναμε, πλησιάζουμε!! Τα νεα μου ειναι λιγο μπερδεμενα, ή εγω τα βλεπω ετσι 😞 Το πρωι πηγα στο ιασω, τους ειπα τι εγινε το βράδυ με τους πόνους, καναμε καρδιοτοκογραφο ολα καλα, με εξετασε και απο κατω (το γνωστο χερι) και ο τραχηλος ηταν μαλακος, κοντός και ειχα διαστολη 1,5. Προσπάθησε με το χερι να "ξυπνησει" λιγο τη κατάσταση και να ξεκολλησει καπως τις μεμβρανες απ τον τραχηλο. Βλεννη με ροζ και καφε συνεχισε να μου φεύγει μεσα στη μερα και πλεον νομίζω μου εφυγε ολο το πώμα. Απ την ωρα λοιπόν που εφυγα απ το ιασω πονουσα αρκετα. Πηγαμε μια βόλτα με τον αντρα μου κ εκει κατα τις 3μιση αρχισαν οι πονοι να γινονται πολυ εντονοι και ανα 6λεπτο.. αλλα σας λεω για πολυ πόνο.. εδω και καμια ωρα εχουν αρχισει να γινονται παλι ατακτοι αλλα χωρις να ξεπερναω τα 10 λεπτά. Νιώθω απελπισία, δε μπορω να κοιμηθώ,ποναω παρα πολυ αλλα απ την αλλη δεν ειναι και σταθεροι για να παω στο μαιευτήριο. Ειναι λες και κολλαω σε καθε στάδιο παρα πολυ ωρα.. και αναρωτιέμαι να χω κανει κ αλλη διαστολή; Η μαια μου μου πε να προσπαθήσω να κοιμηθώ αλλά ειναι αδύνατον. Α, επισης γυρνώντας απ την κλινική ειχα κ 2 επεισόδια διάρροιας (το κλυσμα της φυσης που λεγαμε) ..
    • Χαχαχα γέλασα με το πάρτε με από εδώ δεν περνάω καλά 😂  και εμένα κάπως έτσι αντιδράει στα λαχανικ,  με τα φρούτα τα πάμε καλύτερα 
    • Εμείς κορίτσια όλοι άρρωστοι ο άντρας μου χάλια έχει 7 μέρες τώρα με βήχα έκλεισε η φωνή του μπούκωμα εξάντληση έκανε και μια μέρα πυρετό  η μεγάλη έκανε 2 μέρες λίγο πυρετό και μπούκωμα τώρα είναι οκ η μόνη που είναι καλά 😂 εμένα με πονάει λίγο ο λαιμός και λίγο μπούκωμα  και η μπέμπα  έχει καταρροή μου έκανε 2 φορές πυρετό αλλά ευτυχώς όχι πολύ 38 τώρα έχει 12 ώρες δεν ανέβασε άλλο αλλά πιστεύω την νύχτα θα ξανά κάνει 
    • Και εμένα κάπως έτσι αν δεν της αρέσει κάτι δεν τρώει με τίποτα άσε που αναγουλιάζει κιόλας της έρχεται να κάνει εμετό εεε τα παρατάω και εγώ μετά  νερό εμένα πίνει λίγο μην φανταστείς 
    • Το παν ειναι να συζητάτε και να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας κορίτσι μου Εύχομαι πραγματικά να γίνουν όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί και να είναι σωστός σύζυγος και πατέρας μακάρι να καταλάβει για εσένα πόσο σημαντικό είναι αυτήν η πρόταση ώστε να το κάνει με τέτοιο τρόπο που να σου σβήσει κάθε αμφιβολία και δεύτερες σκέψεις για την επιλογή που έχεις κάνει και να πεις το ναι χωρίς καμία δεύτερη σκέψη 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...