Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε; Πως είστε; 

Εγώ σιγα σιγά μπαίνω σε love zone αλλά γενικά το έχουμε πάρει πολύ χαλαρά... καθόλου άγχος και κάνουμε επαφές όποτε μας έρθει.. Ούτε τεστάκια ωορρηξίας δεν έχω πάρει γιατί δεν θέλω να μπώ σε αυτό το τρυπάκι. Αν είναι γραφτό να ρθει καλώς να ορίσει..  

Κι εγώ τα παράτησα τα τεστ ωορρηξίας...ααα μαζί είμαστε...και εγώ τώρα αρχίζω να έχω πονάκια κάτω αριστερά και υγρά άρα αύριο μεθαύριο θα κάνω ωορρηξία...ευτυχώς την καταλαβαίνω! Άντε μακάρι να δούμε  θετικά τεστακια!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Ναι θυμάμαι... Αλλά δεν είναι περίεργο π εμένα δεν είδε τίποτα από έμβρυο με τόσο ψηλή χοριακη;... Δεν ξέρω ρε κορίτσια τι να σκεφτώ. Θα του πω να παω μέσα στην επόμενη βδομάδα 

Μαρίνα μου καλησπέρα! Κι εμενα μου είχε πει ο γιατρός να πάω όταν η χοριακή ξεπεράσει τα 1500 κ εγώ πήγα με χοριακή 2500 χιλιάδες και θυμάμαι μου λέει "λεκιθικο σάκο βλέπω, μωρό δε βλέπω" εγκεφαλικό κι εγώ κι ο άντρας μου. Φύγαμε από τον γιατρό με κομμένα φτερά. Ήταν Δευτέρα θυμάμαι κ μου λέει ελάτε πάλι την Παρασκευή για να δούμε τι γίνεται. Μόνη μου αποφάσισα ότι θα περιμένω δύο βδομάδες, γιατί δεν ήθελα να πάω κ να ακούσω ότι πάλι δεν βλέπει τίποτα. Κι όταν πήγα ακούσαμε κ καρδούλα 🩵. Όσο μπορείς χαλάρωσε και δώστου χρόνο!!! Σου εύχομαι στο επόμενο ραντεβού να ακούσεις την καρδούλα του να πάλλεται!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Οοοο τελεια μπαινεις στο παιχνίδι.. 

@Παρασκευαιδου Κοριτσι μου για πες μας μας βλεπεις με την @Naty_ γι’ αυτον τον μήνα.; 

Αυτό το μήνα βλεπωωω πολλά θετικά τεστ πάμε να γεμίσουμε σκορπιούς 🥰🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις On 10/2/2025 at 4:49 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα. 

Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκεί, στον στρόγγυλο σάκο του, αλλά χτύπαγε και η καρδιά του.!!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι;;; Έριξα ΤΟ κλάμα βλέποντας τω και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Πόσο χάρηκα με τα νέα σου .. σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Τα μωρά απ' εξωσωματική κάποιες φορές έχουν άλλες δυναμικής.. οπότε οι γυναικολόγοι κάπως μπερδεύονται. 

Geduld που λέγαμε τελικά σου έδειξε τα καλύτερα νέα... Εδώ δίπλα μου κοιμάται το θαύμα . Σε νιώθω απόλυτα για το θαύμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αυτό το μήνα βλεπωωω πολλά θετικά τεστ πάμε να γεμίσουμε σκορπιούς 🥰🥰🥰🥰🥰

Αχ μακάρι κορίτσι μου εχω 3 μερούλες κραμπες στην κοιλιτσα και θερμομετρηση που κανω το πρωι μεχρι σημερα που ειμαι 12 μερες μετα την ωορηξια ειναι 36.8 με 36.9 σημερα αναγκαστικά τν εκανα νωριτερα σηκωθηκα για τουαλετα πφφφφ με 3 ώρες υπνο αντι για 6 που κοιμαμαι κανονικα και βγηκε 37 αλλα δεν δινω τοσο βαση οποτε μενω στ 36.8 με 36.9

Ειμαι στην αναμονη

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πόσο χάρηκα με τα νέα σου .. σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Τα μωρά απ' εξωσωματική κάποιες φορές έχουν άλλες δυναμικής.. οπότε οι γυναικολόγοι κάπως μπερδεύονται. 

Geduld που λέγαμε τελικά σου έδειξε τα καλύτερα νέα... Εδώ δίπλα μου κοιμάται το θαύμα . Σε νιώθω απόλυτα για το θαύμα. 

Μου είχες δώσει πρόγνωση για Φεβρουάριο, τελικά έπεσες μέσα..!!! 🙃😉

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά ερωτευμένες μου🩷🩷🩷🩷🩷

Εγώ σήμερα θα πάρω δωράκια για τους 3 άντρες της ζωής μου🩵🩵🩵😁😉 δύο οι απόλυτοι έρωτες της ζωής  μου..τα αγοράκια μου...και ο άντρας μου 😛

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! 36,9 - 37 εκεί τι γίνεται είδα κι εσύ ψηλά είσαι ε; 

Εγω σημερα ξυπνησα για τουαλετα 4 παρα οποτε σερι ειχα κοιμηθει μονο 3 ωρες και ηταν 37 οποτε δεν το πολυμετραω ..

το στομαχι μου ειναι χαλια απο τις 4 που σηκωθηκα.. 

αυριο που δεν δουλεύω θα την κανω πθο σωστα.. εσυ με ψηφιακο κάνει ή με το κλασσικο.; 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγω σημερα ξυπνησα για τουαλετα 4 παρα οποτε σερι ειχα κοιμηθει μονο 3 ωρες και ηταν 37 οποτε δεν το πολυμετραω ..

το στομαχι μου ειναι χαλια απο τις 4 που σηκωθηκα.. 

αυριο που δεν δουλεύω θα την κανω πθο σωστα.. εσυ με ψηφιακο κάνει ή με το κλασσικο.; 

Τι νιώθεις δηλαδή πόνο, ναυτία; 

Με ψηφιακό μετράω και στο στόμα το βάζω κάτω από τη γλώσσα, αλλά το βάζω και μασχάλη να συγκρίνω αφού έτσι ξεκίνησα. 

Δημοσίευση

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια! 🌹🌹Ελπίζω όσες είστε σε αναμονή περιόδου να έχετε καλα αποτελέσματα με πολλά θετικά τεστ  και όσες παλι είστε κοντά σε ωορρηξία δώστε του να καταλάβει και ας περάσει και η γιορτή του Βαλεντίνου!  Εγώ 8η μερα σημερα κύκλου οπότε γιορτάζω από σήμερα και για τις επόμενες 8 ημέρες 😅😅

@Παρασκευαιδου ρίξε ρε κοριτσι και για μας καμια προγνωση , τι λες θα κάνουμε Ανάσταση φέτος; 😅

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!! Θα πω κ χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν να το χαρείτε σήμερα, να βγείτε να πιείτε κ να αγαπηθείτε κ εύχομαι του χρόνου να γιορτ΄΄άζουμε αγκαλιά με όμορφα κ ζουμπουρλούδικα μωράκια🥰 👶

Κ εγώ έχω πρόβλεψη για Φεβρουάριο από την Ελπίδα.... Για να δούμε,για να δούμε έχουμε 15 μέρες μπροστά μας ελπίζω να γεμίσουμε με θετικά τεστάκια 🤞 Αν κ για μένα πιστεύω ότι με εξωσωματική θα μείνω κ αστειυόμασταν το πρωί με τον σύζυγο ότι του χρόνου με τα δίδυμα δεν θα μπορούμε να γιορτάσουμε τη σημερινή μέρα 😊 😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! Θα πω κ χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν να το χαρείτε σήμερα, να βγείτε να πιείτε κ να αγαπηθείτε κ εύχομαι του χρόνου να γιορτ΄΄άζουμε αγκαλιά με όμορφα κ ζουμπουρλούδικα μωράκια🥰 👶

Κ εγώ έχω πρόβλεψη για Φεβρουάριο από την Ελπίδα.... Για να δούμε,για να δούμε έχουμε 15 μέρες μπροστά μας ελπίζω να γεμίσουμε με θετικά τεστάκια 🤞 Αν κ για μένα πιστεύω ότι με εξωσωματική θα μείνω κ αστειυόμασταν το πρωί με τον σύζυγο ότι του χρόνου με τα δίδυμα δεν θα μπορούμε να γιορτάσουμε τη σημερινή μέρα 😊 😁

Χαχαχ @Sia A πότε περιμένεις εσύ; Όλες Φεβρουάριο πια τι θα γίνει αυτό τον μήνα;;!! 😅💕

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Χαχαχ @Sia A πότε περιμένεις εσύ; Όλες Φεβρουάριο πια τι θα γίνει αυτό τον μήνα;;!! 😅💕

Μακάρι να βγουν αληθινές οι προβλέψεις κ να μεταφερθούμε όλες σε θεματάκι μωράκια τάδε μήνα....Εγώ δεν ξέρω ακριβώς γτ τα τεστάκια αυτό τον μήνα μου ΄έβγαλαν 2 φορές θετικ΄ό. Ή 17-19 ή 24-26. Αν πάω με βάση τους προηγούμενους μήνες περίπου στις 20 περιμένω!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;

να περάσετε όμορφα σήμερα !

IMG_9534.thumb.jpeg.abc5243c4bda9b8a98a0149da5af2cd5.jpeg 

Εγώ σήμερα θα περάσω πολύ ερωτικά στον γυναικολόγο 😂 Ο άντρας μου δουλεύει το βράδυ αλλά εμείς έτσι κ αλλιώς δεν την πολυγουσταρουμε αυτή τη μέρα 😊

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια εύχομαι αυτός ο μήνας να μας φέρει πολλές ροζ και μπλε καρδούλες 💙💜

@Eliza Kats μα πόσες φορές το έχω ζήσει, άστο 🤣🤣

@marinamanoulitsa στα ίδια συμπτώματα είμαστε 🤭 αν και για μένα είναι κάπως νωρίς για να κάνω ωορρηξία, από χτες έχω ξεκινήσει να έχω κολλώδες υγρά και σήμερα μικρές ενοχλήσεις αριστερά οπότε υποθέτω οτι πλησιάζει και η δική μου 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ σήμερα θα περάσω πολύ ερωτικά στον γυναικολόγο 😂 Ο άντρας μου δουλεύει το βράδυ αλλά εμείς έτσι κ αλλιώς δεν την πολυγουσταρουμε αυτή τη μέρα 😊

Μακάρι να ήμασταν στην θέση σου κ ας περνούσαμε με τον γυναικολόγο αγκαλιά 🤗

Με το καλό να πας να δεις το μωράκι σου 🥰 Πως είσαι από συμπτώματα?

Δημοσίευση

Όπως άκουσα το πρωί, σήμερα, γιορτάζει η αγάπη γενικά κι όχι απαραίτητα μόνο η "ερωτική". Οπότε κι εγώ γιορτάζω με την κοράκλα μου σήμερα που δηλώνω αθεράπευτα "ερωτευμένη" μαζί της απο την στιγμή που είδα ένα ρεβιθάκι να πάλλεται στον 1ο μου υπέρηχο!!! 🥰🥰🥰😍😍😍💘💝💖💗💓💞💕💟❣️❤️‍🔥❤️🩷💌😘

3858497793988bcb1eaddcd0cd6927fc.jpg.89ba079c88d7aada8015cba4192bc1b4.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ ασε κι εγώ έτσι φανταζομουν, αλλά τους κάνουν τις εξετάσεις την τρίτη μέρα νοσηλείας και τα αποτελέσματα είναι έτοιμα απόγευμα, οπότε δεν δίνουν εξιτήριο!
    • Αύριο γιατί όχι;;; 2 νύχτες δεν τους φτάνουν;; 😜
    • Στον μικρο δεν είχα πάνες αγκαλιάς τώρα θα παρω κάνα δυο μην φανταστείς. Από πράγματα δεν με έχει ρωτήσει κάνεις αν χρειάζομαι κάτι και δεν θέλω να πω και από μόνη μου γιατί γενικά από υποσχέσεις πολλά είχαν ειπωθεί στην αρχή και τώρα όλοι έχουν κάνει πίσω.   Από ρούχα έχω από την φίλη μου και από τον γιο μου δεν παίρνω αλλά μόνο ότι χρειαστεί εν καιρώ.  Ρούχα για έξοδο από το μαιευτήριο θέλω να πάρω κάτι καινούργιο να το κρατήσω κιόλας όπως έχω και του γιου μου και να πάρω και ένα λεπτό κουβερτάκι για να την βγάλω από το μαιευτήριο γιατί από τον γιο μου έχω 2 μπλε χοντρά.  Κορίτσια έχετε σκεφτεί όνομα για τα μωρά σας?  
    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...