Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε; Πως είστε; 

Εγώ σιγα σιγά μπαίνω σε love zone αλλά γενικά το έχουμε πάρει πολύ χαλαρά... καθόλου άγχος και κάνουμε επαφές όποτε μας έρθει.. Ούτε τεστάκια ωορρηξίας δεν έχω πάρει γιατί δεν θέλω να μπώ σε αυτό το τρυπάκι. Αν είναι γραφτό να ρθει καλώς να ορίσει..  

Καλώς θα κάνετε κορίτσι μου, απολαύστε τον έρωτα σας και όπως έρθει! 

Εμείς εδώ στην αναμονή 😅

• Απαντήσεις 583
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε; Πως είστε; 

Εγώ σιγα σιγά μπαίνω σε love zone αλλά γενικά το έχουμε πάρει πολύ χαλαρά... καθόλου άγχος και κάνουμε επαφές όποτε μας έρθει.. Ούτε τεστάκια ωορρηξίας δεν έχω πάρει γιατί δεν θέλω να μπώ σε αυτό το τρυπάκι. Αν είναι γραφτό να ρθει καλώς να ορίσει..  

Κι εγώ τα παράτησα τα τεστ ωορρηξίας...ααα μαζί είμαστε...και εγώ τώρα αρχίζω να έχω πονάκια κάτω αριστερά και υγρά άρα αύριο μεθαύριο θα κάνω ωορρηξία...ευτυχώς την καταλαβαίνω! Άντε μακάρι να δούμε  θετικά τεστακια!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Ναι θυμάμαι... Αλλά δεν είναι περίεργο π εμένα δεν είδε τίποτα από έμβρυο με τόσο ψηλή χοριακη;... Δεν ξέρω ρε κορίτσια τι να σκεφτώ. Θα του πω να παω μέσα στην επόμενη βδομάδα 

Μαρίνα μου καλησπέρα! Κι εμενα μου είχε πει ο γιατρός να πάω όταν η χοριακή ξεπεράσει τα 1500 κ εγώ πήγα με χοριακή 2500 χιλιάδες και θυμάμαι μου λέει "λεκιθικο σάκο βλέπω, μωρό δε βλέπω" εγκεφαλικό κι εγώ κι ο άντρας μου. Φύγαμε από τον γιατρό με κομμένα φτερά. Ήταν Δευτέρα θυμάμαι κ μου λέει ελάτε πάλι την Παρασκευή για να δούμε τι γίνεται. Μόνη μου αποφάσισα ότι θα περιμένω δύο βδομάδες, γιατί δεν ήθελα να πάω κ να ακούσω ότι πάλι δεν βλέπει τίποτα. Κι όταν πήγα ακούσαμε κ καρδούλα 🩵. Όσο μπορείς χαλάρωσε και δώστου χρόνο!!! Σου εύχομαι στο επόμενο ραντεβού να ακούσεις την καρδούλα του να πάλλεται!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Οοοο τελεια μπαινεις στο παιχνίδι.. 

@Παρασκευαιδου Κοριτσι μου για πες μας μας βλεπεις με την @Naty_ γι’ αυτον τον μήνα.; 

Αυτό το μήνα βλεπωωω πολλά θετικά τεστ πάμε να γεμίσουμε σκορπιούς 🥰🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις On 10/2/2025 at 4:49 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα. 

Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκεί, στον στρόγγυλο σάκο του, αλλά χτύπαγε και η καρδιά του.!!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι;;; Έριξα ΤΟ κλάμα βλέποντας τω και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Πόσο χάρηκα με τα νέα σου .. σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Τα μωρά απ' εξωσωματική κάποιες φορές έχουν άλλες δυναμικής.. οπότε οι γυναικολόγοι κάπως μπερδεύονται. 

Geduld που λέγαμε τελικά σου έδειξε τα καλύτερα νέα... Εδώ δίπλα μου κοιμάται το θαύμα . Σε νιώθω απόλυτα για το θαύμα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...