Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χεχε θα έχει πολύ πλάκα! Εμένα μέχρι πρόσφατα πολύ λίγο ήθελε μπρούμυτα, τώρα που το έμαθε μόνος του κάθεται!
    • Ναι, λέει μπα μπα συνήθως και μερικές φορές μα μα ! Έχω τρελαθεί 😀😀🧿🧿🧿  Ούτε εμένα αντέχει να στηριχθεί μόνος του, γέρνει μετά από δευτερόλεπτα! Αλλά εμάς μας είπε μέχρι 8 μηνών! Κι εδώ πιο χαλαρή η παιδίατρός μας! 
    • Καλησπέρα κορίτσια, εμένα στριφογυρίζει φουλ..τον αφήνω στο γυμναστήριο και τον βρίσκω στο χαλί 😂  κάνει πολύ προσπάθεια εμένα να μπουσουλησει αλλά είναι νωρίς θεωρώ ακόμα! εμένα δεν στηρίζεται μόνος του και μου είπε η παιδίατρος μέχρι τον άλλο μήνα πρέπει να το κάνει και να τον βάζω πιο πολύ καθιστό μέσα στη μέρα! οταν εννοείται μπαμπαλιζει λεει μπα μπα μπα; εμένα μόνο φωνές βγάζει τίποτα άλλο προς το παρόν! ααα και πλεον πιάνει πράγματα και με τα δυο χέρια μαζί ενώ μέχρι τώρα έπιανε ποτέ με το ένα και πότε με το άλλο!
    • Έχω και τους γονείς μου που λυσσανε να τον κρατάνε αλλά δε θέλω να τους κουράζω. Απλώς έλεγα ότι μια νέα κοπέλα θα έχει κέφι και αντοχή για παιχνίδι, όχι ότι δεν μπορούν γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να είναι δραστήριες και ενεργητικές φυσικά. Σε αυτές τις πλατφόρμες αναζητησης συνήθως δεν ενδιαφέρονται για τόσο λίγες ώρες, ζητάνε περισσότερες ώρες απασχόλησης. Αν δε βρω, θα μείνει στη γιαγιά και τον παππού που τρελαίνονται για αυτόν απλώς θα έχω συνέχεια το νου μου μήπως κουραστηκαν να πάω να τον πάρω.
    • Κορίτσι μου είναι δύσκολο τώρα τελευταίες μέρες θέλεις να τελειώνει το πράγμα! Και η σωματική κούραση και η ανυπομονησία όλα μαζί θέλεις απλά να γεννήσεις!! Και εγώ σήμερα έκλεισα της 40 ακριβώς και αν μέχρι μεθαύριο δεν βγει τότε πάμε με πρόκληση! Γράψε κανέναν μήνυμα ακόμα για να βγεις από δοκιμαστικό μέλος και να βλέπουμε κατευθείαν τα μυνήματα σου
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...