Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Εδώ μαζί κορίτσι ούτε εμένα πρήζεται το στήθος μου πριν την περίοδο. Κ στην εγκυμοσύνη άρχιζε να πρήζεται μετά την 6η εβδομάδα. Κ επειδή έχω ανύπαρκτο στήθος έλεγα αααα τι ωραία κάτι φουσκώνει εδώ να γεμίζει το σουτιέν 😅

Γενικά μη ψάχνεις για συμπτώματα είτε περιόδου, είτε εγκυμοσ΄ύνης κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Ακόμη κ στο ίδιο άτομο μπορεί κάποιο μήνα να αλλάξουν τα συμπτώματα από εξωτερικούς παράγοντες πχ άγχος κλπ

Δεν ειμαι μονη τελικα κατι ειναι κι αυτο 😂😂 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Στόμα μετραμε εμεις 😂😂 

ποτε περιμενεις περιοδο και σε ποια μερα του κυκλου εισαι.;

20η μέρα είμαι περιμένω σε 6-7 μέρες. Νομίζω αν είναι να ρθει περίοδος πέφτει 1-2 μέρες πριν

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν ειμαι μονη τελικα κατι ειναι κι αυτο 😂😂 

Ναι βρε μην αγχώνεσαι υπάρχουν κ άλλες σαν εσένα.... Σκέψου ότι εγώ ένιωθα σαν εξωγήινος με τις φίλες μου γτ μου έλεγαν πωπω σμρ πονάω έχω ωορρηξία ή ξεπρήστηκε το στήθος μου θα αδιαθετήσω κ έλεγα τι στο καλό σε εμένα τπτ 😵

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

20η μέρα είμαι περιμένω σε 6-7 μέρες. Νομίζω αν είναι να ρθει περίοδος πέφτει 1-2 μέρες πριν

Μεχρι σημερα πας πολυ καλα αν συνεχισει ετσι μακαρι να εισαι κοριτσι μου το ευχομαι ειλικρινα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Ναι βρε μην αγχώνεσαι υπάρχουν κ άλλες σαν εσένα.... Σκέψου ότι εγώ ένιωθα σαν εξωγήινος με τις φίλες μου γτ μου έλεγαν πωπω σμρ πονάω έχω ωορρηξία ή ξεπρήστηκε το στήθος μου θα αδιαθετήσω κ έλεγα τι στο καλό σε εμένα τπτ 😵

Μοα απ τ ιδια.. μονο η κοιλια με ποναει πολυ κατα τ αλλα τπτ αλλο

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κάημέρα κορίτσι μου, μου έδωσαν μια ελπίδα τα λόγια σου κάνω υπομονή και περιμένω τι να πω.. δεν ξερω γιατι αλλα αυτο το μήνα μπηκα κι εγω στο τρυπακι να κανω 2 φορες τεστ νωριτερα αν και οι γιατροι λενε τεστ 14 μερες μετα την ωορηξια… 

εντομεταξυ ακου story..

Προχθές σκεφτόμουν ότι αν έχω πιάσει θα είναι στα μωράκια Οκτωβρίου. Οκτώβρη λοιπόν έχασα τον πατέρα μου..

Χθες μπήκα σε κάτι σελίδες όπως είναι το Ιασώ μητέρα κλπ εκει που λέει υπολογισμός γόνιμων ημερών Και υπολογισμός κύησης πάτησα την τελευταία ημέρα περιόδου και μου έβγαλε Πιθανή ημερομηνία τοκετού την ημερομηνία που έχασα τον πατέρα μου έπαθα σοκ ειλικρινά το ειπα στην μητερα μου κι αυτη τα οδια μου ειπε μακαρι οποτε και συναισθηματικα περισσοτερο αυτο τ μηνα μπηκα στ πειρασμο να κανω τεστ πριν να εχω καθυστερηση

Φυσικά να ελπίζεις εφόσον ακόμα δεν έχεις καθυστέρηση τίποτα δεν χάθηκε!η θερμοκρασία σου είναι πολύ καλή! Αν συνεχίσει ανεβασμένη τότε λογικά θα είσαι έγκυος!ποπό ανατριχιαστικό μακάρι μακάρι να είναι όπως το νιώθεις!εγώ στα παιδιά μου είχα μεγάλη προαισθηση ότι είμαι και όντως είχε βγει αληθινό 🙏 στο εύχομαι! περιμένω νέα σου!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

άρα ψηλά είναι ακόμη! Έκανα ναι 36,8 μασχάλη - 37 στόμα (παίζω και στα 2 χαχα)

Γεια σου κοπέλα μου!πολύ καλά και εσύ!!!και σε εσένα ευχομαι ένα θετικό τεστακι αυτό τον μήνα 🙏 💝 άντε άντε να δούμε θετικά τεστακια αυτό τον μήνα όλες μας! 

Εγώ κοντεύω σε ωορρηξία!είμαι σε αυτή τη φάση τώρα!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Φυσικά να ελπίζεις εφόσον ακόμα δεν έχεις καθυστέρηση τίποτα δεν χάθηκε!η θερμοκρασία σου είναι πολύ καλή! Αν συνεχίσει ανεβασμένη τότε λογικά θα είσαι έγκυος!ποπό ανατριχιαστικό μακάρι μακάρι να είναι όπως το νιώθεις!εγώ στα παιδιά μου είχα μεγάλη προαισθηση ότι είμαι και όντως είχε βγει αληθινό 🙏 στο εύχομαι! περιμένω νέα σου!

Γεια σου κοπέλα μου!πολύ καλά και εσύ!!!και σε εσένα ευχομαι ένα θετικό τεστακι αυτό τον μήνα 🙏 💝 άντε άντε να δούμε θετικά τεστακια αυτό τον μήνα όλες μας! 

Οοοο τελεια μπαινεις στο παιχνίδι.. 

@Παρασκευαιδου Κοριτσι μου για πες μας μας βλεπεις με την @Naty_ γι’ αυτον τον μήνα.; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλημερα κοριτσια, τα τεστ εγκυμοσυνης σε ταινιες τα αολα, δειχνουν 5 μερες πριν την περιοδο?

Καλημερα!

Συνηθως τα τεστ δειχνουν 11-12 μερες μετα την ωορρηξια, οποτε καλυτερα να το υπολογίζεις με βαση την ωορρηξία. Γιατι το 5 μερες πριν ειναι βαση ενος μεσου κυκλου που υπολογιζουν οι εταιρειες και που πολλες φορες δεν ανταποκρίνεται σε ολες.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλημερα κοριτσια, τα τεστ εγκυμοσυνης σε ταινιες τα αολα, δειχνουν 5 μερες πριν την περιοδο?

Καλημερα κοριτσακι μου ολα τα τεστ δειχνουν 14-15 μερες μετα την ποθενη ημερα ωορηξιας..!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Άντε να δούμε! Από τη μία έχω αυτή την προαίσθηση που λες, και για κάποιο λόγο είμαι εντελώς χαλαρή. Από την άλλη για να μην απογοητευτώ λέω μπα δεν παίζει. 

Μακάρι θα πω να έρθουν τα δικά μας τα θετικά από βδομάδα και να ακολουθήσει το δικό σου (αφού τώρα έχεις ωορρηξία θα μας βρεις μία βδομάδα αργότερα λογικά) ❤️🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, μακάρι να έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις για αυτό τον μήνα 🤞🙏..

Εγώ σε άλλα νέα, τελείωσα με την περίοδο την Δευτέρα και σκέφτομαι να ξεκινήσουμε πάλι χαλαρά αυτό τον μήνα, βέβαια φοβάμαι μη μείνω με την όρεξη γιατί ο σύζυξ από χτες είναι κρυωμένος 🤧😩..

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Σημερα ειμαι στην 25η μερα, θετικο τεστ ωορρηξιας ειχα 13η και 14η λιγοτερο εντονοτερο, αλλα θετικο

Και εγω θα σου ελεγα κανε ενα πρωιμης ανιχνευσης Σαββατο/Κυριακη, μπορει να δειξει.

Απλα κανε με πρωινα ουρα!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αχ! καλά είμαι, καλά.. απλά έχουν αρχίσει η ναυτίες πρωί - βράδυ! 🥴Οπότε καταλαβαίνεις.. 😄

Νομίζω μετά την λαχτάρα που πέρασες, χαλάλι οι ναυτίες 🤭🤭 .. Εύχομαι πάντως να μην σε ταλαιπωρήσουν πολύ ❣️

Έβγαλες καμία άκρη τι θα κάνεις με την άδεια?

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, μακάρι να έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις για αυτό τον μήνα 🤞🙏..

Εγώ σε άλλα νέα, τελείωσα με την περίοδο την Δευτέρα και σκέφτομαι να ξεκινήσουμε πάλι χαλαρά αυτό τον μήνα, βέβαια φοβάμαι μη μείνω με την όρεξη γιατί ο σύζυξ από χτες είναι κρυωμένος 🤧😩..

Κορίτσι μου να έχεις γιατί να μην έχεις επαφές χαλαρά κ ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς με πυρετό κ είχα μείνει. Να μας έβλεπες μετρούσαμε πυρετό παίρναμε ντεπόν κ βουρ στο κρεβάτι για αγάπες!!! 😊

στις πριν 20 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αχ! καλά είμαι, καλά.. απλά έχουν αρχίσει η ναυτίες πρωί - βράδυ! 🥴Οπότε καταλαβαίνεις.. 😄

Ελπίζω να φύγουν γρήγορα οι ναυτίες.... Αν κ είναι μια καλή υπενθύμιση ότι το σποράκι σου μεγαλώνει 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Νομίζω μετά την λαχτάρα που πέρασες, χαλάλι οι ναυτίες 🤭🤭 .. Εύχομαι πάντως να μην σε ταλαιπωρήσουν πολύ ❣️

Έβγαλες καμία άκρη τι θα κάνεις με την άδεια?

Καλά ναι! Δεν το συζητώ, χαλάλι ότι έχω.. δεν με πειράζει αρκεί να είναι καλά και να μεγαλώνει σωστά.!
Ακόμη δεν το έψαξα γιατί δεν θέλω να το ανακοινώσω στη δουλειά, θέλω πρώτα να κάνω τέλος του μήνα και τον άλλο υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλα πρώτα, καλά καλά και μετά μπορεί να κινηθώ αναλόγως.

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλά ναι! Δεν το συζητώ, χαλάλι ότι έχω.. δεν με πειράζει αρκεί να είναι καλά και να μεγαλώνει σωστά.!
Ακόμη δεν το έψαξα γιατί δεν θέλω να το ανακοινώσω στη δουλειά, θέλω πρώτα να κάνω τέλος του μήνα και τον άλλο υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλα πρώτα, καλά καλά και μετά μπορεί να κινηθώ αναλόγως.

Ναι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, το 🌈 σου να είναι καλά και να μεγαλώνει, να είσαι και εσύ καλά και όλα θα γίνουν.

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου να έχεις γιατί να μην έχεις επαφές χαλαρά κ ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς με πυρετό κ είχα μείνει. Να μας έβλεπες μετρούσαμε πυρετό παίρναμε ντεπόν κ βουρ στο κρεβάτι για αγάπες!!! 😊

Μωρέ κορίτσι μου έχεις ένα δίκιο, αλλά όσο θετικά και να θες να το δεις, όταν κάποιος από τους δυο είναι κρυωμένος, χάνεται όλη η απόλαυση του κρεβατιού.....και η αλήθεια είναι ότι είναι άκρως ερωτικό πράγμα εκεί που είσαι πάνω στο καλό, να τρέχει η μύτη σου και να λες μισό μισό γιατί τρέχει η μύτη μου και θέλω να την φυσήξω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω! 🤣🤣🤣🤣 
Πέρα της πλάκας όπως μας βγει, δεν θέλω να το πιέσω γιατί μετά πραγματικά χάνεται όλη η μαγεία και γίνεται κάπως αγγαρεία...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tina23 είπε:

Μωρέ κορίτσι μου έχεις ένα δίκιο, αλλά όσο θετικά και να θες να το δεις, όταν κάποιος από τους δυο είναι κρυωμένος, χάνεται όλη η απόλαυση του κρεβατιού.....και η αλήθεια είναι ότι είναι άκρως ερωτικό πράγμα εκεί που είσαι πάνω στο καλό, να τρέχει η μύτη σου και να λες μισό μισό γιατί τρέχει η μύτη μου και θέλω να την φυσήξω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω! 🤣🤣🤣🤣 
Πέρα της πλάκας όπως μας βγει, δεν θέλω να το πιέσω γιατί μετά πραγματικά χάνεται όλη η μαγεία και γίνεται κάπως αγγαρεία...

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πραγματικά με τη δουλειά κ τις υποχρεώσεις αν βγάζαμε στην άκρη κ μέρες που είμαστε άρρωστοι τότε δεν μένει κ κάποια μέρα για επαφές τον χειμώνα!!! Κ εμείς δεν το είχαμε κάνει επειδή έπρεπε απλά επειδή ήμασταν 1 μήνα άρρωστοι εναλλάξ κολλούσαμε ε στο τέλος είπα ε δεν γίνεται θα κάνουμε σεξάκι έτσι χάλια που είμαστε κ όπου βγει!!!! Κ μάλλον γι αυτό έμεινα γτ λέγαμε κ οι 2 άρρωστοι κ θα μείνω έγκυος, οπότε το πήραμε πιο χαλαρά 😊😉

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πραγματικά με τη δουλειά κ τις υποχρεώσεις αν βγάζαμε στην άκρη κ μέρες που είμαστε άρρωστοι τότε δεν μένει κ κάποια μέρα για επαφές τον χειμώνα!!! Κ εμείς δεν το είχαμε κάνει επειδή έπρεπε απλά επειδή ήμασταν 1 μήνα άρρωστοι εναλλάξ κολλούσαμε ε στο τέλος είπα ε δεν γίνεται θα κάνουμε σεξάκι έτσι χάλια που είμαστε κ όπου βγει!!!! Κ μάλλον γι αυτό έμεινα γτ λέγαμε κ οι 2 άρρωστοι κ θα μείνω έγκυος, οπότε το πήραμε πιο χαλαρά 😊😉

Ναι ρε γμτ, αυτό το πράγμα που κάποιοι μήνες του χειμώνα ειδικά περνάνε έτσι, πόσο κρίμα, αλλά και τι να κάνεις?!!!
 Θα σας κρατάω ενήμερες για την εξέλιξη των επόμενων ημερών χαχαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Να μην κανω λες πρωιμης ανιχνευσης ή αυτες τις ταινιες?θα δειξουν αππ τωρα?

Οχι αγαπη μπορει να μην ειναι ηψηλη ακομα η ορμονη και τζαμπα θα απογοητευτεις.. περιμενε εστω 1 μερα καθυστερησης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...