Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι βρε κορίτσια πιστεύω πως δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τις κατά καιρούς καταστάσεις (εγκυμοσύνη, αρρώστια κτλ που εκεί εξυπακούεται ότι χρειαζόμαστε και οι δύο πλευρές ξεκούραση). Είμαστε δυο ίσα όντα και ίσα πράττουμε. Δεν μπορώ εν έτη 2025 να νιώθω τυχερή που ο άντρας μου κάνει τα αυτονόητα. Δεν με βοηθάει, συμμετέχει εξίσου στις δουλειές. 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα είχαμε πρώτο υπέρηχο.  Τελευταία περίοδος 27/12 Η εφαρμογή με βγάζει 6+4.  Σήμερα είδαμε σάκο και λεκιθικο ασκό αλλά τπτ από έμβρυο. Μου είπε να ξαναπώ σε δύο βδομάδες για να δούμε σίγουρα τι συμβαίνει. Μου έδωσε δύο εξηγήσεις. Ή λόγω αστατης περιόδου είμαι λίγο πίσω στις βδομάδες. Ή έγινε εμφύτευση απλά δεν προχώρησε. Άλλη κοπέλα με παρόμοια εμπειρία;
    • Όλα θα πάνε καλά, προσπάθησε να είσαι ήρεμη. Δυστυχώς με μεγαλύτερα παιδιά στο σπίτι όλοι αυτά τραβάμε με τις ιώσεις. Πάντως όπως λένε είναι ανθεκτικά τα μωρά και ας μην τους φαίνεται! Περαστικά και καλή ανάρρωση!
    • Οχι ακόμα στα δύο γεύματα εχω μείνει ένα δεκατιανό και ένα απόγευμα αλλά γενικά εγώ το πάω σιγά σιγά δεν βιάζομαι ακόμα και τις εισαγωγές τις πάω σιγά  ένα διάστημα που την έδινα λαχανικά το απόγευμα δεν τα έτρωγε καθόλου και της έδινα λίγο φρούτα ξανά γιατί είχαμε ένα θέμα με τα κιλάκια τότε και έλεγα από το να μην φάει καθόλου λαχανικά ας φάει ξανά λίγα φρούτα (από μόνη μου το έκανα αυτό δεν μου είπε και η παιδίατρος) μήπως μπερδεύτηκες με αυτό και νόμιζες ότι δίνω 3 ☺️
    • Πόσο δικό σου είπε να δίνεις; Άντε με το καλό να ξεκινήσετε! Φρούτα ή λαχανικά; Εμένα κάνει δυστυχώς αρκετές αφυπνίσεις και αν δε δώσω γάλα θα είμαστε στο πόδι μετά..δεν ξέρω ίσως να συνήθιζε αλλά είμαι πολύ κουρασμένη για να το δοκιμάσω 🥴🥴Εγώ κορίτσια που ήταν να ξεκινήσω πατάτα καρότο που σας είπα κόντεψα να βάλω φωτιά στην κουζίνα!🤦δε βράζω συνήθως σε κατσαρόλα και το μυαλό μου είναι μάλλον πίτα! Χεχε οπότε αύριο τώρα πάλι γιατί λείπαμε σμρ..  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...