Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ το περιέγραψες ακριβώς όπως θα το περιέγραφα κι εγώ! Αυτά ακριβώς θυμάμαι, αυτό το πρώτο βλέμμα και την πρώτη φορά που την ακούμπησαν πάνω μου. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά μια υπέροχη μαία που της εσφιγγα τόσο πολύ το χέρι που μετά της ζητούσα συγγνώμη κι εκείνη με χάιδευε. Αλλά κι αυτή την υπέροχη αίσθηση ανακούφισης! Τι σου κάνει η φύση... πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που ζούμε οι γυναίκες. Δίνουμε ζωή σε ένα πλάσματακι και μετά από λίγο είναι σαν να μην συνέβη τίποτα!  
    • Με γεια σας κοριτσακι μου καλοφορετα να ειναι με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια. Στο μεταξυ απαντησα και πριν αλλα νομιζω δεν καταχωρηθηκε το κειμενο μου. Μαρια μου εγω ειμαι ξαπλα για συσπασεις αλλα τον τελευταιο καιρο εχουν αρχισει καποια πιο αισθητα πετρωματακια. Μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο τωρα που μεγαλωνει το μωρο να τα εχουμε και αυτα αρκει να μην ειναι πολλα. Προσπαθησε να ξεκουραζεσαι και να μην περπατας πολυ για να παραμενει ηρεμη η μητρα. Με την κινηση και το περπατημα ενεργοποιειται και συσπαται και να πινεις πολυ νερακι. Ειναι φυσιολογικο παντως να υπαρχουν καποιες συσπασουλες τις εβδομαδες που διανυουμε μην ανησυχεις. Εχουν και αλλες φιλες μου και καμια δεν ειναι στο κρεβατι εγω ειμαι αλλη περιπτωση. Ελπιζω να μην ηρθε διπλο το μηνυμα και σας σκοτισα. 
    • Βαστα γερά. Geduld λέμε εδώ υπομονή... Είναι τόσο δύσκολο.  Να σου πω κάτι να κρατάς πάντα την ελπίδα μέσα σου. Το αίμα μπορεί να τανε και από μικρό. Τραυματισμό. Είναι πιο ευαίσθητος ο τράχηλος τώρα.  Θα περιμένω τη Δευτέρα τα νέα... Σου
    • Θέλεις την συμβουλή μου; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να γίνει πατέρας αυτός ο άνθρωπος. Τα παιδιά δεν είναι όπως τα βλέπουμε στις διαφημίσεις και όλα είναι ρόδινα κτλ θα σας φέρουν σε πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε ως ζευγάρι! Και όταν ένας άνθρωπος απ' την αρχή σου δείχνει ότι δεν περπατάτε μαζί.. το μέλλον είναι δεν θα περπατάτε μαζί. Και ναι μια αποβολή είναι δύσκολη ψυχολογική (έχω στο τσεπακι μου ) όμως με τα παιδιά έρχεσαι με αρκετές δυσκολίες αντιμέτωπη χρειάζεται στήριξη ο ένας τον άλλον ... Αυτό είχα να πω. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να τα βάλεις κάτω και να σκεφτείς. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...