Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τα είπαν και τ κορίτσια! Είναι αναπόφευκτο να συμβούν και ατυχήματα! Το ότι ήσουν τέρας ψυχραιμίας είναι πολύ καλό και μπράβο σου! 
    • Κοριτσακι μου το καταλαβαίνω να σε εχει παρει απο κατω και να μην ξερεις τι γινεται προσπαθησε να μην προκαλεις αγχος συον εαυτο σου και μην προδικαζεις μια κατασταση.. περιμενε να δεις τι θα γινει την δευτερα και αναλογως τα νεα χαιρεσαι ή στεναχωριεσαι μετα.. εαν εχεις συμπτωματα ακομα ισως ειναι κατι θετικο η αληθεια ειναι πως δν γνωριζω γιατι δεν εχω μεινει ποτέ και δεν ξερω απο συμπτωματα κτλ αλλα πολλες κοπελες ειπαν πως σε αντιστοιχη κατασταση αργοτερα με προσοχη κτλ πηγαν ολα καλα.. εχε πιστη κι οτι γινει για καλο να ειναι..! Να μην τα παρατησεις οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα αυτο μετραει..
    • Αγαπη μου γλυκεια το πως θα συνεχισεις την ζωή σου είναι καθαρα δική σου απόφαση όπως και της καθεμιας μας εδω μέσα..  εγώ προσωπικά οπως είπε και η @Naty_ δεν θα προχωρούσε με έναν άνθρωπο που οχι μόνο δεν προσπαθεί μαζί μου σε ενα τοσο σημαντικο κομματι για μενα αλλά και που κρίνει, συγκρίνει και γενικότερα αποποιείται οποιασδηποτε ευθύνης και γινεται κριτης ριχνοντας το φταιξιμο σε σενα που στην τελική μπορεί να είσαι και φουλ γόνιμη και με αλλες συνθηκες ή αλλο συντροφο να εμενες αμεσως κι εσυ οπως η αδερφη του..  ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφπρετικα εμεις επιλεγουμετι θελουμε να εχουμε στη ζωη μας με ποιον αισθανομαστε ασφαλεια και αν αυτος που εχουμε διπλα μας μπορει να μας στηριξει σε οτιδηποτε μπορει να προκυψει..!    ενας αρραβωνας δεν λεει τιποτα οταν μια σθμπεριφορα δεν ειναι καλη..
    • Κορίτσια είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω τι μου γίνεται... μετά την αιμορραγία έχω ξεκόψει κάθε πιθανότητα για καλή εξέλιξη εγκυμοσύνης και μέχρι να ρθει η Δευτέρα να πάω για τον υπέρηχο νομίζω θα μου στρίψει.. τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι εκεί και καλά κρατούν και από εχθές το απόγευμα έχω αρχίσει να έχω και ναυτίες.  Σήμερα δεν ξύπνησα καλά! Είχα ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά, όχι πόνο όμως και όταν έβαλα την κολπική κρέμα είδα στο πλαστικό λίγο κόκκινο ροζ, δεν ξέρω αν είναι αίμα που έχει μείνει στη μήτρα. Γενικά μετά τη Δευτέρα που με έπιασε αιμορραγία στα ξαφνικά πλέον άρχισα να νιώθω μια φοβία γενικότερα για την υγεία μου, μιας και δεν ξέρω αν κυοφορώ ακόμη ή απλά έχω έναν κενό σάκο.  😔😔😔
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...