Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Θέλεις την συμβουλή μου; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να γίνει πατέρας αυτός ο άνθρωπος. Τα παιδιά δεν είναι όπως τα βλέπουμε στις διαφημίσεις και όλα είναι ρόδινα κτλ θα σας φέρουν σε πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε ως ζευγάρι! Και όταν ένας άνθρωπος απ' την αρχή σου δείχνει ότι δεν περπατάτε μαζί.. το μέλλον είναι δεν θα περπατάτε μαζί. Και ναι μια αποβολή είναι δύσκολη ψυχολογική (έχω στο τσεπακι μου ) όμως με τα παιδιά έρχεσαι με αρκετές δυσκολίες αντιμέτωπη χρειάζεται στήριξη ο ένας τον άλλον ... Αυτό είχα να πω. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να τα βάλεις κάτω και να σκεφτείς. 
    • Νοσηλεύτηκα ναι Αντωνία γιατί είχα κλείσει 6 μέρες κ χειροτερευα. Σήμερα βγήκα αν κ μου πρότειναν να κάτσω κι άλλο αλλά έχω τα παιδάκια μου εγώ δν μπορώ να είμαι μακρυά τους πολύ!    Γυναίκες γεννούσαν, μωράκια κλαίγανε κ δώστου το στήθος μου να τρέχει γάλα μέσα στην ταλαιπωρία μου!    εξαιρετικό το μαιευτήριο (είναι όλα δημόσια εδώ) σαν τα ιδιωτικά της Ελλάδας,πεντακάθαρα όλα, εξαιρετικές οι μαίες με προσέχαν μου κάνανε παρέα να ανέβει λίγο το ηθικό μου (εκεί πήγαινα κ έκανα κ εξετάσεις για το μωράκι όλο το καιρό άρα γενικά είχα μια ιδέα). Ξέρω τώρα όταν πάω να γεννήσω πως θα είναι.  ακόμα δν έχω γίνει καλά. Αλλά είμαι καλύτερα αυτό μετράει.    αυριο μπαίνω 39εβδ ακριβώς έκανα συσπάσεις 80αρες 90αρες γιατί κάναμε συνέχεια καρδιογράφημα αλλά το θεωρώ αδύνατο να ξεκινήσει ο τοκετός όσο είμαι έτσι. Δν έχω καν κουράγιο για γέννα στην φάση που είμαι. Δεν πειράζει έχω ακόμα 3 εβδ μπροστά μου μέχρι να πάω 42 κ όπως μου είπαν καλύτερα να μην έρθει τώρα που μεταδίδουμε ολοι στο σπίτι.    αυτά τα νέα μου!  Ελπίζω κ οι υπόλοιπες να είστε καλά 🙏🏼😊  
    • Κορίτσια μου έδωσε μια φίλη μου 2 κούτες ρούχα για την μπέμπα και έχω πάθει την πλάκα μου με το ποσό γλυκούλικα είναι τα κοριτσίστικα! Εκτός ότι είχα ξεχάσει πόσο μικροσκοπικά είναι!! Αύριο θα αρχίσω να πλένω ένα πρώτο χέρι να τα φυλαξω και σε κάνα 2 μήνες θα τα πλύνω με βρεφικό απορρυπαντικό!
    • Με το καλο να βγειτε αυριο Λευκη μου κ να πατε στο σπιτακι σας!!!!🫶❤️🫶❤️🫶   Γ το θηλασμο μην σκας!!! Εσεις να ειστε καλα κ μετα εχετε ολο το χρονο ν το βρειτε αν θελετε... εσυ οπως νιωθεις!!! Αντε αυριο αλλαζουμε βαρδια 😆 εγω μπαινω κι εσυ βγαινεις!!!💞
    • Αχ κοριτσι μου κι εγω εχω πολλες ενοχλησεις πισω!!!! Δν νομιζω να ειναι αιμορροιδες αλλα νιωθω μεγαλη ευαισθησια κ ενοχληση.. ευτυχως οχι πονο.. προχθες στην τουαλετα ενιωσα κι ενα πονο φρικτο... λεω παει θα γεννησω.. ισως ηταν το εντερο.. ηταν τοσο εντονος ο πονος... Λιγο εμεινε για ολες μας!! Υπομονη να ερθουν γερα τα μωρακια μας!!!❤️ Εσενα η μαμα σου ερχεται τη δευτερα ε;;; ευτυχως ο μπεμπακος σας εκανε το χατιρι!!!☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...