Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Diwniεχεις δικιο σε αυτα που λες, ασε μαλλον αυτος με αγχωνει και ο κυκλος του...
    • τώρα αν σου πω ότι θα συμφωνήσω απόλυτα θα με πιστέψεις?? Μπορεί να λέω ότι αγχώνομαι απο τώρα αλλά εκείνη τη στιγμή η διαδικασία ναι μεν τη ζεις και τη ζεις έντονα αλλά μετά είναι σαν να μην υπήρξε και απλά θυμάσαι τη στιγμή που νιώθεις οπως λες την ανακούφιση που βγήκε και τα μάτια που βλέπεις πρώτη φορά και σε κοιτούν τόσο έντονα στην αρχή.. εμένα τα βλέμματα τους και των τριών μου έχουν μείνει στο μυαλό! Τις συσπάσεις θυμάμαι ότι πονούσα πολύ αλλά υπήρχαν διαλείματα ανάμεσα τους και ξεκουραζόμουν όμως θυμάμαι ότι όταν ήταν να έρθουν και το ένιωθα όταν ερχόντουσαν.. ελεγα απο μεσα μου "αχ οχι παλι καλα ηταν πριν.. γιατι ερχονται ξανα"... και στις εξωθήσεις το μόνο που θυμάμαι ήταν να σφίγγομαι ασυναίσθητα χωρίς να το προκαλώ ιδιαίτερα γιατί αυτό ούτως η άλλως σε προκαλεί απο μόνο του σφίξιμο.. και όταν σε λένε οι μαίες εκεί άντε αλλη μια σπρωξιά και βγήκε βλέπω τα μαλλάκια.. εκεί νιώθεις ότι θα τα δώσεις όλα για να βγει επιτέλους και να περάσει όλο αυτό!! αλλά και να μη γίνει αυτό θα βγει στην επόμενη σπρωξιά που ουτως η αλλως δεν ειναι πιο επωδυνη απο τη προηγουμενη κρατάει δευτερόλεπτα.. και όταν βγήκε πέρασαν όλα δια μαγείας. Και δεν είπα ποτέ ωχ τι πόνος ήταν αυτός δε θελω να το ξαναζήσω... αλλά το θεώρησα πολύ ωραία εμπείρια. Γιατί μετά το σκέφτεσαι αλλιώς εκείνη τη στιγμή όμως όταν συμβαίνει δεν είσαι εσύ δε ξέρεις τι συμβαίνει.. μετά βρίσκεις τον εαυτό σου κανονικά και τα συνειδητοποιείς όλα. 
    • @melitiniღ αλλά αν δ μπορείς να περιμένεις μπορεις να πας έκτακτα στο νοσοκομείο της περιοχής σ να κάνεις έναν υπερηχο. Να πεις μόνο ότι είσαι έγκυος τάδε βδομαδων κ είδες λίγο αίμα σήμερα πχ κ θες να δεις τι γίνεται.
    • Το άγχος του άγνωστου όχι. Ξέρουμε τη διαδικασία.. αλλά όσο να ναι τουλάχιστον σε μένα πέρασαν 6 χρόνια και νιώθω λίγο περίεργα που ξανά θα μπω για τοκετό! Δε ξέρω έχω αγωνία και λίγο αγχώνομαι το τελευταίο καιρό όλο το σκέφτομαι τι και πως, θα πονέσω θα βγει εύκολα, γρήγορα.. ανώδυνα.. θα είμαι συνεργάσιμη δε θα είμαι.. θα ταλαιπωρηθώ ή όχι.. κτλ. το μετά δε με πειράζει απλά η ώρα το τοκετού με αγχώνει!! πφφφ
    • @Lilaki93 αγάπη μου γλυκιά πραγματικά σύγχυστηκα μ αυτό π διαβασα! Να σ κανει σεξ συχνα δ θελει, επαφες π οπως καταλαβα βγαινουν κυρίως στις γονιμες κι αυτό με τ ζορι σχεδόν, να ψαχτεί περαιτέρω δ θελει αλλά να πει την βλακεια του ηξερε! Στα 26 μου με έναν τέλειο κύκλο κ οργανισμό εκανα 26 μήνες να μείνω. Εμεινα εν τέλη στα 28. Στα 30 μου εμεινα με ΜΙΑ ελεύθερη επαφη, ενώ είχαμε κανονικα επαφες σε ολο τ κύκλο με προφυλαξεις. Στα 35 μου εμεινα με 6 μήνες χαλαρων προσπαθειων ασχετα αν εν τέλη πήγε στραβά κ Στα 36 μ εμεινα στους 8 κυκλους προσπαθειων εκ των οποίων τους 4 πετύχαμε τη γόνιμη λόγο διαφορετικών βραδιων στη δουλεια. @melitiniღ κουκλα μου λίγο υπομονή μέχρι τη Δευτέρα. Ειναι πολθ ψυχοφθορο ολο αυτο. Κίνδυνος για την υγεια σου δ υπαρχει διαφορετικά θα σε έβλεπαν καθε μέρα οι γιατροί. Τ μόνο δυσκολο τ να μην εξελιχθεί η κυηση. Τι ωρα έχεις ραντεβού τη Δευτέρα?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...