Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μαιρη μου εμενα ο γιατρος μου ειπε σε περιπτωση που δω κηλιδες αιμα στ σκουπισμα να τους παρω τηλ.. ειναι νομιζω 1 απ τα 3 συμπτωματα π μου ειπε σαν alerts... Εσυ μιλησες μ το γιατρο σου;;; Στειλε μας τα νεα σου οταν μπορεις!!! Α! Τα μνματα σου αργουν τοσο γτ εισαι δοκιμαστικο μελος μεχρι να φτασεις τις 20 δημοσιευσεις.. μετα θα ανεβαινουν απευθειας τα ποστ σου!!
    • @Lilaki93 το χειρότερο είναι ότι σε έχει κάνει να σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο. Ο τρόπος που περιγράφεις το θέμα δείχνει ότι έχεις πειστεί ότι φταις εσύ και έχεις κάτι και δε "μένεις". Η πατριαρχια και ο σεξισμός δυστυχώς αναπαράγονται και από εμάς, τις γυναίκες. Μόνο αν ξυπνήσουμε και σηκώσουμε κεφάλι και διεκδικήσουμε ισότητα και σεβασμό θα δούμε αλλαγή στη ζωή μας. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που σου είπε αλλά επίσης θεωρώ ότι εσύ δε θα έπρεπε να το δεχτείς αμαχητί. Σιχαίνομαι να κάνω victim blaming αλλά είσαι 31 χρόνων, σε μια εποχή με ενημέρωση, με κινήματα, με ευκαιρίες. Δεν είσαι μια αναπαραγωγική μηχανή που "δε δουλεύει καλά", είσαι μια γυναίκα με αυτενεργεια, αξιοπρέπεια και συναισθήματα. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να το ξεχνάει αυτό και αν προσπαθήσει κάποιος να τα πατήσει να σηκώσεις το ανάστημα σου και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Με αφορμή αυτό εγώ βρήκα ευκαιρία για μανιφέστο. 😆 Αλλά είναι αλήθεια, αν δεν το κάνουμε εμείς για μας, δεν θα το κάνει κανένας άλλος. Όλες μαζί μια γροθιά! ✊ 
    • Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου όλες για τις απαντήσεις σας!!! 🥰🥰🥰 @katerinayiaτης έχω βάλει και της αρέσει πολύ. Αλλά πρέπει να δοκιμάσω όλα τα φρούτα. Ξέρω πάντως μέχρι τώρα, πως δεν της αρέσουν τα ξινά. Ούτε λεμόνι στο μεσημεριανό της δε βάζω.  Δόξα τω Θεό, είμαι όντως πολύ ψύχραιμη με τα ατυχήματα γιατί στην οικογένεια μου έχουμε πολλά και σοβαρά κιόλας! Οπότε έχω εκπαιδευτεί. Το αίσθημα της χαμηλής αυτοεκτίμησης ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα. Παίζουν ακόμα και οι ορμόνες μου τένις βρε κορίτσια. Ακόμα περίοδος άφαντη! Χαίρομαι πολύ που σας έχω παρεούλα σε αυτό το μαγικό ταξίδι.
    • Χρυσα μου περαστικα σου!!! ❤️❤️❤️ ευχομαι κοριτσι μου να εισαι συντομα καλυτερα κ γερη κ με το καλο ν ερθει κ ο μπεμπαρος σας!!! Πως εισαι τωρα;; πηγες στ νοσοκομειο τλκ;;
    • @Diwniεχεις δικιο σε αυτα που λες, ασε μαλλον αυτος με αγχωνει και ο κυκλος του...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...