Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μου είπε οτι θα συνεχίσω μετά την εγκυμοσύνη για 1 μήνα τις ενέσεις. Μην μου λες για κάλτσες όμως.. ειλικρινά δεν θα το αντέξω.. τις φορούσα το καλοκαίρι που είχα πάθει την αποκόλληση και ήμουν στο κρεβάτι σε ακινησία και χωρίς salospir λόγω της αιμορραγίας.  Αλλά για μετά τη γέννα γιατί να μου πει για κάλτσες; Αφού και τις ενέσεις θα συνεχίσω και θα κινούμαι..
    • Αχ άντε με το καλοοοο! Ε γώ η αλήθεια είναι άγχος δεν έχω ιδιαίτερο, μου φαίνεται πολύ μακρινός ο τοκετος, στον κόσμο μου νομίζω ακόμα...με αγχωνει το πώς θα τα πάει η κορη μου με το μωρό και πως θα είναι πια η καθημερινότητα. Και η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψει η εγκυμοσύνη και η κοιλίτσα!
    • Είμαι πολύ καλύτερα ναι. Ο β΄΄ηχας έχει σχεδόν περάσει με το εισπνεόμενο. Λίγο μπούκωμα παραμένει, αλλά το είχα και πριν την ίωση σε αυτό το βαθμό..πρέπει να είναι από την εγκυμοσύνη. Απλά σε συνδυασμό με την ίωση κόντεψα να σκάσω αν θυμάσαι..  Τώρα κάνω όποτε νοιώθω ότι μπουκώνω τις πλύσεις με αλατόνερο και αμέσως βοηθιέμαι. Αύριο σταματάω και το εισπνεόμενο. Νομίζω όλα καλά!
    • Μια φίλη μου με θρομβοφιλια έκανε κ και μετά την καισαρική (ήταν διδυμα)..αλλά θα σου δώσει οδηγίες ο αιματολογος.. λογικά χρειάζεσαι κ αντιθρομβωτικες κάλτσες.. αυτή της είχε ο αιματολογος να πάρει πριν τον τοκετό..
    • Εγώ που μπαίνω  αύριο..από δουλειές σχεδόν τελειώσαμε.. και τώρα αρχίζει το άγχος και η προσμονή χαχα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...