Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Α ναι εννοώ τα έπλυνα τα άπλωσα, έμειναν 2 μέρες έξω και μετά τα ξαναπλυνα γιατί δεν είχαν στεγνώσει και σκέφτηκα θα Χαν σκονιστει πολύ. Κάνουν και κάτι έργα στη γειτονιά και γίνεται χειρότερο. Ναι ναι Αθήνα είμαι, άντε να βγει λίγος ήλιος επιτέλους! Κι εγώ αυτό έκανα με τα καροτσια κλπ, μόνο από την καλαθουνα έβγαλα κι έπλυνα τα υφάσματα, όλα τα άλλα τα καθάρισα με baby planet και τα έβγαλα στον ήλιο. Κάποια που ήταν σκονισμένα κάτι τα είχα καιρό αποθήκη, καθόλου καλά αποθηκευμένα, τα έκανα πρώτα με λίγο ξύδι και μετά αφού στέγνωσαν τα πέρασα με baby planet. Μόνο το αυγό μου έχει μείνει, περιμένω να περάσουν λίγο οι μέρες, να πάμε το αυτοκίνητο για πλύσιμο και μετά θα το καθαρίσω να το βάλουμε απευθείας γιατί με την κόρη μου το πιθανότερο είναι να είναι το μωρό καλυμμένο με ψίχουλα και σουσαμια 😂 Εσείς πήρατε αυγό ή κάθισμα αυτοκινήτου?  
    • Έφτασε κορίτσι μου 🥰🙏🥰   Εγώ κορίτσια τα έπλενα κάθε μέρα από ένα πληντυριο και τα άπλωνα μέσα στο σπίτι και είχα το κλιματιστικό ! Πριν λίγες μέρες πήραμε στεγνωτήριο γτ με το μωρό χρειάζεται και λύνει τα χέρια και για στέγνωμα αλλά και για αποστείρωση  είναι ότι καλύτερο όμως δυστυχώς κοστίζουν αρκετά ! Τώρα όσο για το καρότσι ριλαξ  λίκνο εγώ έπλυνα το ύφασμα από το καρότσι που καλύπτει το στρώμα και το πέρασε με σπρέι baby planet απολυμαντικό  και τα έβγαλα στον ήλιο και επίσης και το ριλαξ γτ αν τα βάλουμε για πλύσιμο πιστεύω θα χαλάσουν ! Άσε που θα στρώνουμε από κάτω και πανούλα ή μουσελίνα οπότε δεν θα έρχονται σε επαφή τα μωράκια μας ! Το λίκνο έπλυνα πάλι το καλυμα  από το στρωματάκι και το καθάρισα το υπόλοιπο με baby planet και ήλιο! Το μόνο που μου έμεινε είναι το μαρσιπο το οποίο θα το πλύνω στο χέρι και θα το απλώσω στον ήλιο ! Τώρα για το σπίτι κάναμε γενική το δωμάτιο του και το δωμάτιο μας που θα τον έχουμε τον πρώτο καιρό από σκόνη πίσω από το κρεβάτι κτλ κουρτίνες πατάκια πλύσιμο σιγά σιγά σκέφτομαι να κάνω ένα πέρασμα τα χάλια σε όλο το σπίτι με ατμοποιητη( αν το λέω καλά😂)που θα δανειστώ από μια φίλη !
    • Μια χαρά! 4800??? Πωωωω! Αυτό μάλιστα είναι ένα τεράστιο μωρό!😂
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🥰εύχομαι και σε εσένα πολύ σύντομα να έρθει το μωράκι σου🙏❤️
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️🙏 θα πάμε με καισαρική επειδή υπάρχουν διάφορα θεματάκια (διαβήτης, θρομβοφιλια ,αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες και αυξημένες πιθανότητες προεκλαμψίας και καθυστέρηση αναπτυξης εμβρύου γ αυτό και ο φόβος αν θα περάσουμε και την 37η !) ανάλογα τις εξετάσεις από εδώ και πέρα και των ντοπλερ! Προς το παρών όλα βαίνουν καλώς🙏🙏🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...