Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μια χαρά! 4800??? Πωωωω! Αυτό μάλιστα είναι ένα τεράστιο μωρό!😂
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🥰εύχομαι και σε εσένα πολύ σύντομα να έρθει το μωράκι σου🙏❤️
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️🙏 θα πάμε με καισαρική επειδή υπάρχουν διάφορα θεματάκια (διαβήτης, θρομβοφιλια ,αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες και αυξημένες πιθανότητες προεκλαμψίας και καθυστέρηση αναπτυξης εμβρύου γ αυτό και ο φόβος αν θα περάσουμε και την 37η !) ανάλογα τις εξετάσεις από εδώ και πέρα και των ντοπλερ! Προς το παρών όλα βαίνουν καλώς🙏🙏🙏
    • Τι εννοείς  πλυντήριο δεύτερη φορά? Αθήνα φαντάζομαι  και εσύ.. γτ εδω έχουμε χαλια καιρό.. εγώ τα περισσότερα τα είχα πλυνει πριν σκοτεινιασει.. αλλά ένα πλυντήριο που έβαλα με αυτόν τον καιρό.. το απλώσαμε τύπου 9-10 το πρωι(να μην έχει πολύ υγρασια) να έχει Όσο ηλιο γίνεται..είχα πει στη μητέρα μου και ήρθε την ίδια μέρα για σιδέρωμα.. καταρχάς λόγω αέρα είχαν στεγνώσει..είναι βοριάς οπότε στεγνώνουν, τα σιδερωσε απευθείας  οπότε τα νωπά στεγνώσαν και ότι κράταγε νερό τύπου λάστιχα σε παντελόνια τα άφησα λίγο σε καλοριφέρ..αλλά και εμείς είπαμε ότι αν δε στεγνωναν θα τα βάζαμε μέσα με κλιματιστικό..  Δεν έχω πλύνει το μάρσιπο και κάτι αρκουδάκια κλπ γτ αυτά θα θέλουν ηλιο(θα περιμένω).. Επίσης, ερώτηση ότι έχετε καινούργιο  πχ καροτσι, λικνο, ρηλαξ που βγαίνουν τα υφάσματα θα τα πλύνετε? Εμεις σκεφτήκαμε να τα απολυμανουμε με baby planet για μωρα κ να τα βγάλουμε στον ήλιο..  Ριχταρια κλπ που θέλω να πλυθούν νομίζω είναι νωρίς αλλά θέλουν και ηλιο..νομίζω από Δευτέρα για αθηνα Εχουν πει μόνο κρύο.. θα βγάλει ηλιο..
    • Δεν πρόλαβα χθες να σας γράψω, δόξα τον Θεό πήγε καλά χθες στην αυχενική. Οι μετρήσεις ήταν καλές.  Αναμονή 2 εβδομάδες για την papp a. Από εβδομάδα θα μιλήσω και με τον γιατρό μου για να πάω τις αιματολογικες εξετάσεις και τις μετρήσεις απο την αυχενική. Το μωράκι ήταν ζωηρό. Κούναγε χεράκια και ποδαράκια. Χοροπηδαγε, πραγματικά τρελάθηκα από χαρά και κάπως ανακουφιστηκα.  Κάνω τον σταυρό μου να είναι καλά τα αποτελέσματα και από papp a.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...