Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ε ναι! Να πόσο διαφορετικό, ούτε καν σου έχει δώσει ημερομηνία, βλέποντας και κάνοντας! Πλάκα πλάκα βρε κορίτσια βλέπω το βάρος των μωρών σας και νομίζω ότι μόνο η δική μου είναι μικρούλα!😂 Όσο είναι εσάς τώρα εμένα μου την βγάζει ότι θα είναι στις 39 εβδομάδες. Αλλά και η κόρη μου 3100 γεννήθηκε, οπότε φαντάζομαι και η μικρή κάπου τόσα θα βγει.ιδιες μετρήσεις είχαν. Πάντως πρέπει να ναι κληρονομικό.γιατι και εγώ και τα αδέρφια μου και τα ανίψια μου όλοι γεννήθηκαμε κάτω από 2800. Δηλαδή η δική μου 3100 ήταν και θηρίο😂😂😂
    • Έχεις δίκιο για την καισαρική..και ενεις μετά την 38 θα δούμε ποτέ.. και είναι μεγάλο μωρο..
    • Συζήτησε το και εκφρασε του την επιθυμία σου.το βάρος δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να γεννήσεις φυσιολογικά. Αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας δικοί σου ή το μωρού δεν καταλαβαίνω καν γιατί την 37η εβδομάδα. Και οι προγραμματισμένες καισαρικές μετά την 38η γινονται.αν δεν κάνω λάθος παρόμοια εμπειρία είχε και η @Xrisa95 και γέννησε φυσιολογικά μεγάλα μωρά! Την ταγκαρω αν μπορέσει να στα πει, αν και η κοπελα είναι ετοιμογεννη. Νευριάζω με αυτά γιατί και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μπήκα για πρόκληση γιατί βολευοταν ο γιατρός, ήταν και καλοκαίρι είχε να πάει διακοπες. Μήνες πριν είχα καταλάβει ότι ξεκινούσε δικαιολογίες. Ευτυχως σε μένα εξελίχτηκαν όλα ιδανικά αλλά αυτό το άγχος που μου προκάλεσε όλο αυτόν τον καιρό δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Επίσης δεν με νοιάζει να γεννήσω με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να είναι καλά το μωρο κι εγώ, αλλά είναι άδικο να σε φορτώνει κάποιος με άγχος κι αγωνία για το προσωπικό του όφελος, ειδικά σε μια τέτοια όμορφη φάση!
    • Πόσο νωρίτερα? Εμάς ήταν 35+2, 3κιλα αλλά μας είπε σίγουρα θα πιάσουμε τις 38 και βλέπουμε..
    • Μπράβο με το καλό! Ενημέρωσε μας για την επανάληψη ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...