Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Συζήτησε το και εκφρασε του την επιθυμία σου.το βάρος δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να γεννήσεις φυσιολογικά. Αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας δικοί σου ή το μωρού δεν καταλαβαίνω καν γιατί την 37η εβδομάδα. Και οι προγραμματισμένες καισαρικές μετά την 38η γινονται.αν δεν κάνω λάθος παρόμοια εμπειρία είχε και η @Xrisa95 και γέννησε φυσιολογικά μεγάλα μωρά! Την ταγκαρω αν μπορέσει να στα πει, αν και η κοπελα είναι ετοιμογεννη. Νευριάζω με αυτά γιατί και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μπήκα για πρόκληση γιατί βολευοταν ο γιατρός, ήταν και καλοκαίρι είχε να πάει διακοπες. Μήνες πριν είχα καταλάβει ότι ξεκινούσε δικαιολογίες. Ευτυχως σε μένα εξελίχτηκαν όλα ιδανικά αλλά αυτό το άγχος που μου προκάλεσε όλο αυτόν τον καιρό δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Επίσης δεν με νοιάζει να γεννήσω με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να είναι καλά το μωρο κι εγώ, αλλά είναι άδικο να σε φορτώνει κάποιος με άγχος κι αγωνία για το προσωπικό του όφελος, ειδικά σε μια τέτοια όμορφη φάση!
    • Πόσο νωρίτερα? Εμάς ήταν 35+2, 3κιλα αλλά μας είπε σίγουρα θα πιάσουμε τις 38 και βλέπουμε..
    • Μπράβο με το καλό! Ενημέρωσε μας για την επανάληψη ! 
    • Αχ αυτό μίλησε στην καρδιά μου 😂 έτσι αυτοκόλλητο και η δικιά μου. Και τις τελευταίες μέρες αρνητρια υπνου επίσης  Κι εκεί που έλεγα ότι έμαθε το κρεβατάκι γιατί έκανε 2-3 καλούς ύπνους εκεί, γυρισαμε πίσω στο μόνο πάνω μου (για τη νύχτα μιλάμε γιατί τη μέρα έτσι κι αλλιώς κοιμόταν μόνο σε αγκαλια) Να σας πω την αλήθεια μου κορίτσια μέχρι και προς νερού μου έχω πάει με το μωρό πάνω μου τη νυχτα. Εμείς πιπιλα δώσαμε μετά από προτροπή και του παιδιάτρου. Η μικρή βαριστομαχιαζε και για παρηγοριά πιπιλουσε το στηθος χωρίς να πειναει, το οποίο όμως της έκανε χειρότερο πόνο, γουλιες και πάει λεγοντας. Προσπαθούμε με την πιπιλα να σπάσουμε τον κύκλο. Επίσης έχω πολύ έντονη ροή (ίσως και υπερπαραγωγη;;) και δεν μπορεί η ψυχούλα να το διαχειριστεί. Κάθε θηλασμος είναι ένας πόλεμος, βάζει τα κλάματα, πνίγεται κτλ. Κι εγώ έλεγα ότι το είχαμε βρει ρε γαμωτο... Φουλ κλαμα λόγω κολικων επίσης. Αύριο θα έρθει και ο γιατρός να τη δει από κοντά. Γενικα θεωρεί πως εφόσον παίρνει βάρος είναι ολα φυσιλογικα αλλά ρε σεις με παίρνει από κάτω να τη βλέπω να σπαραζει. Νιώθω την ανάγκη να κάνω κάτι, να το ψάξω παραπάνω να την ανακούφισω. Λένε βέβαια πως 6η με 8η εβδομάδα είναι το peak του κλαματος. Εμείς είμαστε 6 εβδομαδων και 4 ημερων οπότε ίσως απλά θέλει υπομονή... τι να πω 
    • Felden κοριτσι μ εχεις δοκιμασει.;  Εγώ προσωπικά αυτά παίρνω για τον πόνο στην περίοδο Μπορείς να πάρεις μόνο ένα την ημέρα 20mg Αλλά εμένα με πιάνει δεν παίρνω άλλο παυσίπονο
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...