Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ναι έχω ένα κοριτσάκι 5 χρονών και προσπαθούμε για το αδερφάκι της από τον Απρίλιο του 24. Για να δούμε.. ότι θέλει ας κατεβάσει.. 

Με το καλό κορίτσι μου εύχομαι να τα καταφέρετε σύντομα ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η elen93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.  Παρακολουθώ σιωπηλά αλλά ήρθε η στιγμή να γράψω.  Τελευταία περιοδος 5-10/1 περίμενα να έρθει ξανα 1/2 . 30,31/1 και 1/2 είχα λιγα καφεκοκκινα στο σκουπισμα. Περιοδος άφαντη.  Έκανα χθες βράδυ τεστ θετικο . Χοριακη σήμερα το απόγευμα 15,06 . Θα επαναλάβω την Παρασκευή.  Τι πιστεύετε ? Δεν έχω καλό προαίσθημα. 

Είσαι σε γκρίζα ζώνη. Κανονικά με 3 μέρες καθυστέρηση που έκανες την χοριακή (3 μέρες δεν ήταν; 4;) θα έπρεπε να δεις μεγαλύτερο νούμερο. Μπορεί να είχες καθυστερημένη εμφύτευση, μπορεί να είναι και βιοχημική. Μόνο η επανάληψη της χοριακης θα δείξει στα σίγουρα. 

Το τεστ που έκανες ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Ποια μάρκα ήταν;

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Είσαι σε γκρίζα ζώνη. Κανονικά με 3 μέρες καθυστέρηση που έκανες την χοριακή (3 μέρες δεν ήταν; 4;) θα έπρεπε να δεις μεγαλύτερο νούμερο. Μπορεί να είχες καθυστερημένη εμφύτευση, μπορεί να είναι και βιοχημική. Μόνο η επανάληψη της χοριακης θα δείξει στα σίγουρα. 

Το τεστ που έκανες ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Ποια μάρκα ήταν;

Με βαση την εφαρμογή χθες ήταν η 4η μέρα καθυστέρησης . Το τεστ ήταν clear blue αυτό που βγάζει τον σταυρό. Λέτε αυτό που έβλεπα στο σκουπισμα να ήταν αποβολή και να αρχίσει να πέφτει η ορμόνη ή να μην ανέβηκε ποτέ πολύ  και οχι αιμα εμφυτευσης? 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η elen93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.  Παρακολουθώ σιωπηλά αλλά ήρθε η στιγμή να γράψω.  Τελευταία περιοδος 5-10/1 περίμενα να έρθει ξανα 1/2 . 30,31/1 και 1/2 είχα λιγα καφεκοκκινα στο σκουπισμα. Περιοδος άφαντη.  Έκανα χθες βράδυ τεστ θετικο . Χοριακη σήμερα το απόγευμα 15,06 . Θα επαναλάβω την Παρασκευή.  Τι πιστεύετε ? Δεν έχω καλό προαίσθημα. 

Λογικά ήταν εμφύτευσης κοπέλα μου και τώρα αρχίζει να ανεβαίνει η ορμόνη!!! Με το καλό 🙏 να κάνεις επανάληψη χοριακης ανά 2 ημέρες να δεις αν διπλασιάζεται!εκεί θα φανεί αν θα έχει καλή εξέλιξη!εύχομαι όλα καλά να πάνε 

Δημοσίευση

Κορίτσια εχθές τελικά είχα λίγα τελειώματα σήμερα είμαι καθαρή!!!ααα τι καλά έγιναν 3 ημέρες περιόδου...όσο μεγαλώνω τόσο μειώνονται οι μέρες! Ο γιατρός λέει δεν έχει σχέση αυτό με την γονιμότητα! έχουμε κάνει άλλωστε λέει ορμονολογικο έλεγχο!κάθε χρόνο κάνουμε!!ρε κορίτσια όσες είστε 35+ βλέπετε να μειώνονται οι ημέρες περιόδου;;;;;;  Από 7 ημέρες που είχα μετά έγιναν 5 ημέρες....μετά 4 ημέρες...και αυτό τον μήνα 3 ημέρες!!! Μια χαρά πάμε 😅😅😅 να μην έρθει καθόλου για 9 μήνες γίνεται;;;;;;;;;;;;😡

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elen93 είπε:

Με βαση την εφαρμογή χθες ήταν η 4η μέρα καθυστέρησης . Το τεστ ήταν clear blue αυτό που βγάζει τον σταυρό. Λέτε αυτό που έβλεπα στο σκουπισμα να ήταν αποβολή και να αρχίσει να πέφτει η ορμόνη ή να μην ανέβηκε ποτέ πολύ  και οχι αιμα εμφυτευσης? 

Καλημέρα κορίτσι!!! Όπως σου είπαν κ τα κορίτσια είναι γκρίζα ζώνη. Κ τα δυο σενάρια παίζουν, μπορεί να ήταν αίμα εμφύτευσης λόγω καθυστερημένης σύλληψης, μπορεί να ΄είναι βιοχημική. Υπομονή μέχρι αύριο κ εύχομαι μια ανεβασμένη χοριακή 🙏😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elen93 είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου της clear blue γενικά εγώ δεν τα εμπιστευομαι τόσο μου ειχε βγει θετικότατο και η χοριακή αρνητική..

στη δική σου περιπτωση εχεις θετική χοριακή.. για μενα μιλα με τον γιατρό σου να σου πεί πότε να κανεις επαναλειπτικη..!

εύχομαι να είναι θετικό ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια εχθές τελικά είχα λίγα τελειώματα σήμερα είμαι καθαρή!!!ααα τι καλά έγιναν 3 ημέρες περιόδου...όσο μεγαλώνω τόσο μειώνονται οι μέρες! Ο γιατρός λέει δεν έχει σχέση αυτό με την γονιμότητα! έχουμε κάνει άλλωστε λέει ορμονολογικο έλεγχο!κάθε χρόνο κάνουμε!!ρε κορίτσια όσες είστε 35+ βλέπετε να μειώνονται οι ημέρες περιόδου;;;;;;  Από 7 ημέρες που είχα μετά έγιναν 5 ημέρες....μετά 4 ημέρες...και αυτό τον μήνα 3 ημέρες!!! Μια χαρά πάμε 😅😅😅 να μην έρθει καθόλου για 9 μήνες γίνεται;;;;;;;;;;;;😡

Δεν είμαι 35+ αλλά ναι ξέρω από φίλες μου ότι μειώθηκαν οι μέρες με το πέρασμα του χρόνου.... Ίσως είναι ένα σημάδι ότι την επόμενη φορά οι μέρες που θα έχει περίοδο θα είναι μηδέν 😉 😁

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου εγώ από τα 16 μου μέχρι και τώρα που ειμαι 33 κάθε μήνα κραταει πάντα 5 μερες..

δεν γνωριζω αν στη πορεία αλλάζει αυτο..!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ αγάπη που είμαι 35 η μόνη διαφορά που έχω δει στην περίοδο είναι μετά τη γέννα που ξεκινάει κατευθείαν με πολύ αίμα, 3η μέρα μειώνεται πολύ, 4η επανέρχεται κ 5η-6η το πολύ καθαρίζω. Κ πριν 5-6 μέρες μου κρατούσε αλλά με διαφορετική ροή.. Αυτό το 9μηνο περιμένω κ γω φιληηηηηηηη

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Και εγώ πλέον στα 37 μου εχω μονο 3 μέρες. Παλιότερα είχα 5-6 μέρες, μετά τα 30 έπιασα τις 4-5 μέρες και μετά τα 35 3 αντε βαριά 4 μέρες. Επίσης και η ροή άλλαξε,  τώρα έχω πιο ήπια αιμορραγία .Αυτό που δεν άλλαξε είναι ο πόνος.. Μπορεί να είναι 3 μέρες αλλά έχω πονο και τις 3 σε σημείο να σέρνομαι για να πάω στην δουλειά, να μην μπορώ να σταθώ .Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα χάπια και πλέον μόνο το mesulid  με πιάνει κάπου κάπου! 

Μου είχαν πει κάποτε οι γυναικολογοι οτι μετά απο γέννα αλλάζει η περίοδος, ή θα είναι καλύτερα ή θα είναι χειρότερα. Και σε σχέση με το αίμα,  και για το πονο . Δεν ξέρω όμως τι ισχύει. Τα κορίτσια που γέννησαν μπορούν να μας πουν ! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ που είμαι 35+ ( φέτος δηλαδή γίνομαι 39 😅😅) πάντα είχα 3-4 μέρες και δεν είχα πάντα την ίδια ροή. Παρατήρησα ότι μετά την υστεροσκόπηση που έκανα τον Ιούνιο ειδικά την πρώτη μέρα έχω παρα πολύ ροή. Σαν μέρες μου κρατάει μια μέρα παραπάνω αλλά την 3η μέρα μπορεί να μην έχω καθόλου και την 4η μέρα να έχω. Τι να πω ?!!🤷‍♀️

@Evaki- και εγώ 9 στις 10 φορές γονατίζω από τους πόνους ειδικά την 1η μέρα, ευτυχώς με ανακουφίζει το depon γιατί παρατήρησα οτι με το mesulid μου κοβόταν η ροή, οπότε δεν ξαναπήρα και ποτέ μου.

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa χαχαχα γελάω μπορεί η περίοδός σου ετσι οπως μειώνεται να σε προετοιμάζει για το 9μηνο που δεν θα ρθει καθολου!!!

Εγώ ένα μήνα πριν τα 34,  6-7 μέρες κρατάει, όπως πάντα απλά πλέον μετράω σαν 1η μέρα οχι τα καφε αλλά όταν εχω ροή.

Ιδανικά δεν πρέπει να πονάμε κορίτσια στην περίοδο τόσο που να μην είμαστε λειτουργικές. Αλλά το στρες επηρεάζει πολύ. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@marinamanoulitsa χαχαχα γελάω μπορεί η περίοδός σου ετσι οπως μειώνεται να σε προετοιμάζει για το 9μηνο που δεν θα ρθει καθολου!!!

Εγώ ένα μήνα πριν τα 34,  6-7 μέρες κρατάει, όπως πάντα απλά πλέον μετράω σαν 1η μέρα οχι τα καφε αλλά όταν εχω ροή.

Ιδανικά δεν πρέπει να πονάμε κορίτσια στην περίοδο τόσο που να μην είμαστε λειτουργικές. Αλλά το στρες επηρεάζει πολύ. 

Αυτό για τον πόνο που λέτε κορίτσια, εγώ σε όλο αυτό το ταξίδι υπογονιμότητας έφτασα κόκκινο με άγχος ξεκίνησα βελονισμό, και μου είπε ότι κανονικά οι γυναίκες στη περίοδο δεν πρέπει να πονάμε..

Εγώ ξεκίνησα Οκτωβρίο μέχρι Ιανουαρίο σταμάτησα και θα ξανά ξεκινήσω σε 1 βδομάδα.. να σας πω ότι εχω να πάρω παυσίπονο από Οκτώβριο.. έχω δει τεράστια διαφορά ! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγω στην αρχη εδω ενοχλησεις και πρηξιμο, με πονοκεφαλους καποιες φορες.Αλλα εχω και στην ωορρηξια τις περισσοτερες φορες λιγο ροζ αιματακι.Τωρα αυτο δν ξερω αν ειναι καλο..

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε; Έχω χαθεί αλλά έτρεχα με τις ετοιμασίες για τον μπέμπη! Τα έχω σχεδόν όλα έτοιμα ! Την προηγούμενη πέμπτη ο μπέμπης ήταν 2300γρ και ήμουν στην 34+1 και αύριο έχω ντοπλερ όπου θα είμαι 35+2! Πρώτα ο θεός θα πάμε με καισαρική και το ιδανικό είναι να περάσουμε και την 37η εβδομάδα μου είπε ο γιατρός για να δούμε🙏 έχω χαθεί με τα μηνύματα σας οπότε συγχωρέστε με 🤪 

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω με τη @flowerv.Κ εγώ δεν το πίστευα ότι με το βελονισμό θα περάσει ο πόνος. Έκανα 2 μήνες εντατικά κ για τον ύπνο κ για τα της περιόδου-εγκυμοσύνης κ πραγματικά ενώ την πρώτη μέρα πέθαινα κ δεν με έπιανε κανένα παυσίπονο τώρα δεν χρειάζομαι τπτ.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Θα συμφωνήσω με τη @flowerv.Κ εγώ δεν το πίστευα ότι με το βελονισμό θα περάσει ο πόνος. Έκανα 2 μήνες εντατικά κ για τον ύπνο κ για τα της περιόδου-εγκυμοσύνης κ πραγματικά ενώ την πρώτη μέρα πέθαινα κ δεν με έπιανε κανένα παυσίπονο τώρα δεν χρειάζομαι τπτ.

Εγω έπαθα πλάκα το πόση δουλειά κάνει , ευελπιστώ να βοηθάει και στα της γονιμότητας επιτέλους και να έρθει η εγκυμοσύνη  ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου εύχομαι να τα καταφέρετε σύντομα ♥️

Και στα δικά σου κοπέλα μου, εσείς για το πρώτο προσπαθείτε;; 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

στις πριν 17 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εγω έπαθα πλάκα το πόση δουλειά κάνει , ευελπιστώ να βοηθάει και στα της γονιμότητας επιτέλους και να έρθει η εγκυμοσύνη  ❤️

Βρε κοριτσια αληθεια βοηθηθήκατε με τον βελονισμό;; Να το ήξερα νωρίτερα... εγώ μετά την γέννα δεν πονάω πια τόσο πολύ αντε κανένα ντεπονακι να πάρω και είμαι καλά... αλλά η αιμοραγία που έχω βρε κοριτσια δεν υπάρχει, χρησιμοποιώ σερβιέτε λοχείας γιατί μόνο με αυτές δεν λερώνομαι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Έχω χαθεί αλλά έτρεχα με τις ετοιμασίες για τον μπέμπη! Τα έχω σχεδόν όλα έτοιμα ! Την προηγούμενη πέμπτη ο μπέμπης ήταν 2300γρ και ήμουν στην 34+1 και αύριο έχω ντοπλερ όπου θα είμαι 35+2! Πρώτα ο θεός θα πάμε με καισαρική και το ιδανικό είναι να περάσουμε και την 37η εβδομάδα μου είπε ο γιατρός για να δούμε🙏 έχω χαθεί με τα μηνύματα σας οπότε συγχωρέστε με 🤪 

Κορίτσι σαν νέο μέλος δεν γνωριζόμαστε να σου ευχηθώ με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας, να πάνε όλα τέλεια κ να έχεις μια καλή γέννα κ ανάρρωση  😊 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Μακάρι να δούμε κ διαφορά κ στα της γονιμότητας 😉

στις Just now, ο/η Mantarini είπε:

Βρε κοριτσια αληθεια βοηθηθήκατε με τον βελονισμό;; Να το ήξερα νωρίτερα... εγώ μετά την γέννα δεν πονάω πια τόσο πολύ αντε κανένα ντεπονακι να πάρω και είμαι καλά... αλλά η αιμοραγία που έχω βρε κοριτσια δεν υπάρχει, χρησιμοποιώ σερβιέτε λοχείας γιατί μόνο με αυτές δεν λερώνομαι.. 

Κ εγώ δεν το πίστευα έλεγα έλα μωρέ τώρα οι βελόνες τι να κάνουν κι όμως εγώ είδα μεγάλη διαφορά στον πόνο!!! Γενικά λένε ότι βοηθάει στην ισορροπία του κύκλου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ναι εγώ είδα μεγάλη διαφορά σε αυτό, στον πόνο δηλαδή, ροή δεν είχα ποτέ μεγάλη ! Άλλα μπορείς να το δεις και να το συζητήσεις..

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ναι εγώ είδα μεγάλη διαφορά σε αυτό, στον πόνο δηλαδή, ροή δεν είχα ποτέ μεγάλη ! Άλλα μπορείς να το δεις και να το συζητήσεις..

Μα έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά μονο το Voltaren με ανακουφίζει λίγο και καπως καλύτερα είμαι με το Mesulid. Προσπαθώ όσο μπορώ να το αποφεύγω αλλά ώρες ώρες δεν παλεύεται ο πόνος! Μονο βελονισμό δεν εχω δοκιμάσει 🤔

Αυτός ο πόνος μου είπανε ότι οφείλεται καθαρά και μόνο στην κλιση της μήτρας, έτσι όπως κάνει συσπάσεις για να αποβάλει το αίμα. Και από κλιση αλλο τίποτα! Γιαυτό και μέχρι στιγμής δεν εχουμε καταφέρει ουτε φυσική συλληψη ουτε εμβρυομεταφορα 😟

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Μα έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά μονο το Voltaren με ανακουφίζει λίγο και καπως καλύτερα είμαι με το Mesulid. Προσπαθώ όσο μπορώ να το αποφεύγω αλλά ώρες ώρες δεν παλεύεται ο πόνος! Μονο βελονισμό δεν εχω δοκιμάσει 🤔

Αυτός ο πόνος μου είπανε ότι οφείλεται καθαρά και μόνο στην κλιση της μήτρας, έτσι όπως κάνει συσπάσεις για να αποβάλει το αίμα. Και από κλιση αλλο τίποτα! Γιαυτό και μέχρι στιγμής δεν εχουμε καταφέρει ουτε φυσική συλληψη ουτε εμβρυομεταφορα 😟

Δεν έχεις να χάσεις κάτι, με το να δοκιμάσεις λίγες συνεδρίες βελονισμού..εγώ έκανα για 2 μήνες για να ετοιμάσω το σώμα για την εξωσωματική και να ηρεμήσω γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά μετά από 2 χρόνια προσπαθειών..

Και εκτός του ότι ήμουν ήρεμη  έβλεπα διαφορά στον εαυτό μου δεν  είχα τόσα νεύρα και κατάλαβα ότι σταμάτησαν και οι πόνοι ! Γενικααα με  το κύκλο μου ήμουν πάντα σταθερή γιατί λέει ότι βελτιώνει και αυτό ! Εγώ σκέψου έπαιρνα 3 αλγκοφρεν πρώτη μέρα ανά 8ωρο τώρα τίποτα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν έχεις να χάσεις κάτι, με το να δοκιμάσεις λίγες συνεδρίες βελονισμού..εγώ έκανα για 2 μήνες για να ετοιμάσω το σώμα για την εξωσωματική και να ηρεμήσω γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά μετά από 2 χρόνια προσπαθειών.. Και εκτός του ότι ήμουν ήρεμη  έβλεπα διαφορά στον εαυτό μου δεν  είχα τόσα νεύρα και κατάλαβα ότι σταμάτησαν και οι πόνοι ! Γενικααα με  το κύκλο μου ήμουν πάντα σταθερή γιατί λέει ότι βελτιώνει και αυτό ! Εγώ σκέψου έπαιρνα 3 αλγκοφρεν πρώτη μέρα ανά 8ωρο τώρα τίποτα..
    • Έχεις απόλυτο δίκιο απλά μου μπαίνουν ιδέες ότι απλά ο γιατρός μου θέλει να "τελειώνουμε" για αυτό και η καισαρική. Να σου πω την αλήθεια δεν το πρόσεξα αυτό για την κλίμακα. Θα τον ρωτήσω και την Δευτέρα από κοντά. Αλλά ρε κορίτσια ήθελα να έχω την ευκαιρία να γεννήσω φυσιολογικά! Αισθάνομαι ότι με πιέζει να γεννλησω με τον τρόπο που θέλω...
    • Μα έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά μονο το Voltaren με ανακουφίζει λίγο και καπως καλύτερα είμαι με το Mesulid. Προσπαθώ όσο μπορώ να το αποφεύγω αλλά ώρες ώρες δεν παλεύεται ο πόνος! Μονο βελονισμό δεν εχω δοκιμάσει 🤔 Αυτός ο πόνος μου είπανε ότι οφείλεται καθαρά και μόνο στην κλιση της μήτρας, έτσι όπως κάνει συσπάσεις για να αποβάλει το αίμα. Και από κλιση αλλο τίποτα! Γιαυτό και μέχρι στιγμής δεν εχουμε καταφέρει ουτε φυσική συλληψη ουτε εμβρυομεταφορα 😟
    • Ο γιατρός υποστηρίζει ότι πριν τις 39 εβδομάδες η πρόκληση δεν πετυχαίνει και ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό πάμε μετά για έκτακτη καισαρική γιατι ζορίζεται το μωρό. Εγώ πιστεύω ότι είναι και λόγω του ότι θα πάρει πιο πολύ ώρα. Μπορεί να πάρει και μία ολόκληρη μέρα και ίσως να μην το θέλει αυτό. Αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω...  Με τον θυρεοειδή όσον αφορά τα αιματολογικά πάντα ήμουν καλά το μόνο που είχα και έχω είναι κάποιοι όζοι. Είπαν ότι λογικά θα επανέλθει τι να πω...
    • Εγώ γενήθηκα 2850 και ο σύζυγος 3200. Λόγω του βάρους ωστόσο θεωρεί ότι πρέπει να την βγάλουμε νωρίτερα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...